Δεν λέμε δημόσια τέτοια πράγματα τα κάνουμε !!alexandros 21 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:23ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 19:58Και εκεί τα λαμόγια επιβιώνουνalexandros 21 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 19:47 Επιβιωνετε με καθε καθεστως απ αυτα που εχεις γνωρισει στην δυση.Εκει δεν εχει αστεια.Θα χασεις κεφαλι ποδι χερι σε χρονο dt αν σε παρουν χαμπαρι οτι εισαι μουφα ισλαμιστης
Οι άρχοντες του Ισλάμ χρησιμοποιούν την θρησκεία του Ισλάμ ΔΕΝ πιστεύουν σε αυτή ούτε δεσμεύονται από αυτή ..![]()
Πηγαινε σε μια ισλαμικη χωρα να το πεις αυτο δημοσια να δουμε τι θα παθεις να γελασουμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
8 απο τα εννεα μωρα που γεννηθηκαν στην λεσβο την πρωτοχρονια ηταν προσφυγοπουλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 8 απο τα εννεα μωρα που γεννηθηκαν στην λεσβο την πρωτοχρονια ηταν προσφυγοπουλα
-
alexandros 21
Re: 8 απο τα εννεα μωρα που γεννηθηκαν στην λεσβο την πρωτοχρονια ηταν προσφυγοπουλα
Οχι,να πας τα γραψεις αυτα σε μουσουλμανικο φορουμ τοτε αν φοβασαι να πας σε ισλαμικη χωρα να τα πεις.Κι ελα μετα να μας πεις τι εγινε.Γιατι αν δεν παθεις δεν μαθεις σε ποσο ελευθερο πολιτισμο ζεις .Το εχεις συνηθισει και το θεωρεις δεδομενο. .ο δημιος με τ ασπρα που κοβει το κεφαλι της γυναικας ειναι δημοσιος υπαλληλος.Προσπαθησε να συλλαβεις λιγο τι σημαινει αυτο περα απο τ αστειακιαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:34Δεν λέμε δημόσια τέτοια πράγματα τα κάνουμε !!alexandros 21 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:23ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 19:58
Και εκεί τα λαμόγια επιβιώνουν
Οι άρχοντες του Ισλάμ χρησιμοποιούν την θρησκεία του Ισλάμ ΔΕΝ πιστεύουν σε αυτή ούτε δεσμεύονται από αυτή ..![]()
Πηγαινε σε μια ισλαμικη χωρα να το πεις αυτο δημοσια να δουμε τι θα παθεις να γελασουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexandros 21 την 04 Ιαν 2020, 20:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Θα ήθελα να δω μιά έρευνα για το τι θα γινόταν αν αύριο το πρωί έφευγαν όλοι οι μη ιθαγενείς.
Όλοι όμως,ως διά μαγείας.Φιλιππινέζοι,Αλβανοί,Ρουμάνοι,Βούλγαροι,Ρώσοι,τα πάντα όλα.
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να παρέλυε το κράτος και ολόκληρη η κοινωνική δομή;
Απαντάω μόνος μου:Αν ως διά μαγείας εξαφανιστούν αύριο το πρωί όλοι όσοι δεν είναι τρείς γενιές γηγενείς,έχει παραλύσει το κράτος,η οικονομία,το κοινωνικό γίγνεσθαι και η πραγματική ζωή για 40-50 χρόνια.Ένας να βρεθεί να πει οτί ποτέ δεν είχε επαγγελματικές ή προσωπικές ή κοινωνικές παρτίδες με "αλλοδαπό",θα ζητήσω συγνώμη και θα παραδεχθώ ότι είμαι ηλίθιος.Ένας μόνο (το "ήμουν υποχρεωμένος γιατί το παιδί του πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το δικό μου" ή"αφού έμενε δίπλα,τι να έκανα" δεν μετράει).
Όλοι όμως,ως διά μαγείας.Φιλιππινέζοι,Αλβανοί,Ρουμάνοι,Βούλγαροι,Ρώσοι,τα πάντα όλα.
Απαντάω μόνος μου:Αν ως διά μαγείας εξαφανιστούν αύριο το πρωί όλοι όσοι δεν είναι τρείς γενιές γηγενείς,έχει παραλύσει το κράτος,η οικονομία,το κοινωνικό γίγνεσθαι και η πραγματική ζωή για 40-50 χρόνια.Ένας να βρεθεί να πει οτί ποτέ δεν είχε επαγγελματικές ή προσωπικές ή κοινωνικές παρτίδες με "αλλοδαπό",θα ζητήσω συγνώμη και θα παραδεχθώ ότι είμαι ηλίθιος.Ένας μόνο (το "ήμουν υποχρεωμένος γιατί το παιδί του πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το δικό μου" ή"αφού έμενε δίπλα,τι να έκανα" δεν μετράει).
και βάλεDaje έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:53Μια ελευθερη μεταφραση ειναι δηλαδη να απομονωθει σε τετοιο βαθμο η ελλαδα που να μην θελει να κανεις να μεταναστευσει σε αυτη, σωστα;bolek έγραψε: 04 Ιαν 2020, 13:49 ενταξει τωρα, στα σοβαρα.
αρες μαρες κουκουναρες
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=8807449
να φύγουν και οι έλληνες και να μείνουν μόνο οι ΚΚΕδες
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
εσύ στο κρεβάτι σου ονειρέψου ότι σενάρια θες.waldorf έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:41 Θα ήθελα να δω μιά έρευνα για το τι θα γινόταν αν αύριο το πρωί έφευγαν όλοι οι μη ιθαγενείς.
Εμείς θέλουμε να φύγουν οι μαυριδεροί των 5 τελευταίων ετών
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Μιά χαρά το δέχομαι αυτό.Athos έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:45
εσύ στο κρεβάτι σου ονειρέψου ότι σενάρια θες.
Εμείς θέλουμε να φύγουν οι μαυριδεροί των 5 τελευταίων ετών
Δεν απαντάς όμως τι θα γίνει αν φύγουν όλοι.
-
ouranio toxo
δε θέλατε Χρυσή Αυγή
φάτε την τώρα
φάτε την τώρα
waldorf έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:41 Θα ήθελα να δω μιά έρευνα για το τι θα γινόταν αν αύριο το πρωί έφευγαν όλοι οι μη ιθαγενείς.
τι ζαβά ερωτήματα θέτεις και εσύ βρε γουάλντορφ, κάνεις λες και η μόνη σου επαφή μαζί τους είναι να σου κόβουν τα χόρτα στον κήπο.
χρόνια σου πολλά, ολοψυχα ευτυχισμένο το 2020 σου εύχομαι με την ευκαιρία.
-
alexandros 21
.Ως δια μαγειας θα μπορουσαν ν αναστηθουν και οσοι πνιγηκαν προσπαθωντας να ερθουν και οσοι σκοτωθηκαν απο λαθρομεταναστες?Αν ειναι ετσι συμφερει απ ολες τις αποψεις. Ως δια μαγειας να εφευγαν οσοι μπηκαν παρανομα και οσοι δεν αποδεχονται τις αξιες του δυτικου πολιτισμου.Αυτο ειναι πιο λογικη αν και ως δια μαγειας εξαφανιση. Αρχικα λοιπον αν γινοταν κατι τετοιο θα υπηρχε υφεση στην εγκληματικοτητα και μια προσκαιρη υφεση στην οικονομια .Εν συνεχεια θα μπορουσαν να επιστρεψουν καποιοι μονο με νομιμη αιτηση ασυλου-μεταναστευσης στις πρεσβειες .Υπογραφοντας οτι αν γινει δεκτη η αιτηση τους αποδεχονται τους νομους των χωρων που θα τους δεχθουν και δεν θεωρουν ανωτερη την σαρια .Μ αυτο τον τροπο θα αναπτυσοταν ξανα η οικονομια θα μειωνοταν η εγκληματικοτητσ και δεν θα πεθαιναν αλλοι προσπαθωντας να εισελθουν παρανομα αφου ακομα κι αν τα καταφερναν θα ετρωγαν απελαση ή φυλακη και ο μονος τροπος αποφυλακισης θα ηταν για να μπουν στο αεροπλανο της επιστροφηςwaldorf έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:41 Θα ήθελα να δω μιά έρευνα για το τι θα γινόταν αν αύριο το πρωί έφευγαν όλοι οι μη ιθαγενείς.
Να τα φωτίσει ο Αλλάχ να είναι ευτυχισμένα στην χώρα που επέλεξαν να τα μεγαλώσουν οι γονείς τους.
Εμ... αφού δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 10 Απαντήσεις