!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως 40000 ελαιόδεντρα μεταμόρφωσαν ένα άγονο τοπίο στη Λέσβο
Πως 40000 ελαιόδεντρα μεταμόρφωσαν ένα άγονο τοπίο στη Λέσβο
O άγονος τόπος 2000 στρεμμάτων στη Λέσβο που μετατράπηκε σε εύφορη ελαιώνα με 12 διαφορετικές ποικιλίες ελιάς. Στη Δυτική Λέσβο στη χερσόνησο του Σιγγριου μια πράσινη επένδυση δημιουργεί ένα νέο οικοσύστημα και δίνει ζωή σε μέχρι πρότινος άγονη γη, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα της υπάρχουσας βιοποικιλότητας
https://www.dinfo.gr/%cf%80%cf%89%cf%82 ... BM5wqUSh6g
https://www.dinfo.gr/%cf%80%cf%89%cf%82 ... BM5wqUSh6g
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίακχος την 25 Αύγ 2024, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Πως 40000 ελαιόδεντρα μεταμόρφωσαν ένα άγονο τοπίο στη Λέσβο
Άνοιξες ολόκληρο νήμα, έβαλες ένα σκέτο λινκ, χωρίς κείμενο, χωρίς σχόλιο!
Πιο πολύ ώρα θα κάνει ο συντονιστής να το σβήσει παρά εσύ που το ανέβασες.
Διόρθωσε το
Διόρθωσε το
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Machine ghost
Μπράβο τους! μπράβο!
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Machine ghost
Μουγκοθόδωρα τον ανεβάζω, με το τσιγκέλι!Beria έγραψε: 25 Αύγ 2024, 15:48 Άνοιξες ολόκληρο νήμα, έβαλες ένα σκέτο λινκ, χωρίς κείμενο, χωρίς σχόλιο!
Διόρθωσε το
Χασκογελάνε τα δάσα.
Κρίμα γιατί γράφω από κινητό ειμαι στο κρεβάτι και εχω τη μεση μου, δυσκολεύομαι να γραψω και δε θα μπορώ έτσι να ανεβάζω τις ενδιαφέρουσες ειδήσεις που βρισκω καθώς σερφαρω. Αιτούμαι εξαίρεση από τον κανόνα γιατί πιστεύω ότι ανεβάζω θέματα πιο ποιοτικά από το μέσο όρο του φόρουμBeria έγραψε: 25 Αύγ 2024, 15:48 Άνοιξες ολόκληρο νήμα, έβαλες ένα σκέτο λινκ, χωρίς κείμενο, χωρίς σχόλιο!
Διόρθωσε το
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έτσι όπως έχει ξεφτιλιστεί το πχόρουμ από τα άθλια κομματόσκυλα, τα θέματα που ανεβάζεις είναι για Όσκαρ.Ίακχος έγραψε: 25 Αύγ 2024, 16:23Κρίμα γιατί γράφω από κινητό ειμαι στο κρεβάτι και εχω τη μεση μου, δυσκολεύομαι να γραψω και δε θα μπορώ έτσι να ανεβάζω τις ενδιαφέρουσες ειδήσεις που βρισκω καθώς σερφαρω. Αιτούμαι εξαίρεση από τον κανόνα γιατί πιστεύω ότι ανεβάζω θέματα πιο ποιοτικά από το μέσο όρο του φόρουμBeria έγραψε: 25 Αύγ 2024, 15:48 Άνοιξες ολόκληρο νήμα, έβαλες ένα σκέτο λινκ, χωρίς κείμενο, χωρίς σχόλιο!
Διόρθωσε το
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ισχύει
σε ένα φορουμ που ζέχνει χαμασοπουτινοζαιήλα από πάνω έως κάτω
τα νήματα του Ίακχου ειναι νησίδες ενημέρωσης... και το λέω εγώ που σε αντίθεση με τον Ίακχο.... στηρίζω (κριτικά) Κουλη
Ανεξάρτητα απ το ότι σπάνια σχολιάζω σ αυτά ....πάντα τα διαβάζω.... και η τυχόν απουσία τους θα μου λείψει
σε ένα φορουμ που ζέχνει χαμασοπουτινοζαιήλα από πάνω έως κάτω
τα νήματα του Ίακχου ειναι νησίδες ενημέρωσης... και το λέω εγώ που σε αντίθεση με τον Ίακχο.... στηρίζω (κριτικά) Κουλη
Ανεξάρτητα απ το ότι σπάνια σχολιάζω σ αυτά ....πάντα τα διαβάζω.... και η τυχόν απουσία τους θα μου λείψει
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λογια
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
40.000 ελαιόδεντρα ποτιστικά μέσα στις αστιβιές και στις ασφάκες στο Σίγρι.
Ξεχειλίζει η αειφορία από τα πατζάκια.
Ξεχειλίζει η αειφορία από τα πατζάκια.
Και συ δεν πας πίσω.Nandros έγραψε: 25 Αύγ 2024, 17:32Έτσι όπως έχει ξεφτιλιστεί το πχόρουμ από τα άθλια κομματόσκυλα, τα θέματα που ανεβάζεις είναι για Όσκαρ.Ίακχος έγραψε: 25 Αύγ 2024, 16:23Κρίμα γιατί γράφω από κινητό ειμαι στο κρεβάτι και εχω τη μεση μου, δυσκολεύομαι να γραψω και δε θα μπορώ έτσι να ανεβάζω τις ενδιαφέρουσες ειδήσεις που βρισκω καθώς σερφαρω. Αιτούμαι εξαίρεση από τον κανόνα γιατί πιστεύω ότι ανεβάζω θέματα πιο ποιοτικά από το μέσο όρο του φόρουμBeria έγραψε: 25 Αύγ 2024, 15:48 Άνοιξες ολόκληρο νήμα, έβαλες ένα σκέτο λινκ, χωρίς κείμενο, χωρίς σχόλιο!
Διόρθωσε το
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η συμπεριφορά μου εξαρτάται από τον συνομιλητή μου.20--- έγραψε: 26 Αύγ 2024, 07:47Και συ δεν πας πίσω.Nandros έγραψε: 25 Αύγ 2024, 17:32Έτσι όπως έχει ξεφτιλιστεί το πχόρουμ από τα άθλια κομματόσκυλα, τα θέματα που ανεβάζεις είναι για Όσκαρ.Ίακχος έγραψε: 25 Αύγ 2024, 16:23
Κρίμα γιατί γράφω από κινητό ειμαι στο κρεβάτι και εχω τη μεση μου, δυσκολεύομαι να γραψω και δε θα μπορώ έτσι να ανεβάζω τις ενδιαφέρουσες ειδήσεις που βρισκω καθώς σερφαρω. Αιτούμαι εξαίρεση από τον κανόνα γιατί πιστεύω ότι ανεβάζω θέματα πιο ποιοτικά από το μέσο όρο του φόρουμ
.Γλυκομίλητος και ευγενής, σε κάθε περίσταση.
![]()
Σε σοβαρά νήματα είμαι ευπρεπής.
Με τους αληταράδες, κομματικούς ή άλλους, είμαι πιο αληταράς.
I am too old to tolerate shit, όπως λένε στο χωριό μου.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis