!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείσιμο phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: Κλείσιμο phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Λεγεών έγραψε: 09 Ιουν 2018, 11:57
shrike έγραψε: 09 Ιουν 2018, 11:53
ΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Ιουν 2018, 09:25

Tο βόθρο phorum ήταν μνημείο ξενοφοβίας και ρατσισμού
Να υποθέσω ότι κατάντησε τέτοιο αμέσως μόλις έφυγες εσύ από την ομάδα του συντονισμού, έτσι;
Μέχρι τότε, το phorum ήταν υπόδειγμα διαδικτυακής κοινότητας, η διαχείριση ήταν πρότυπο συμπεριφοράς προς τους χρήστες, τα παιδάκια παίζανε αμέριμνα στον κήπο με τις αμυγδαλιές και οι μονόκεροι κελαηδούσαν πάνω στα δέντρα...
Έλα τώρα, δεν είναι ο Αρίστος αυτός ο καψερός. Τρολάκι της κακιάς ώρας είναι.

Ο Αρίστος δεν έβαζε ποτέ κεφαλαία σε λέξεις, ούτε τόνους.

Που είναι η μοναχική τελεία δύο γραμμές κάτω από την τελευταία γραμμή;

.
Πιθανόν και να 'χεις δίκιο. Καλού-κακού, εγώ το 'πα για να ξαλαφρώσω. :lol:

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Γενικά χάρηκαν με το κλείσιμο του παλιού μόνο όσοι εκ των υστέρων συνειδητοποίησαν ότι δεν έγραφαν κάτι ουσιώδες εκεί και τους έπαιρναν όλοι με τα αυγά και τις ντομάτες ή όσοι δεν αγάπησαν τους χρήστες και τον χώρο, ακόμα και αν είχαν διαμετρικά αντίθετες απόψεις και συχνά σκοτώνονταν στη διαμάχη.

Κάτι αρίστοι (ο αληθινός, που τώρα κάνει τον δημοσιογράφο), κάτι κοψοχέρηδες και νάϊδες, κάτι μποτάκια, κάτι άθλιοι no-life kings που όλη μέρα έφτιαχναν και φτιάχνουν λογαριασμούς για να επιδείξουν αμετροεπώς την βρωμιά της ψυχής τους ή/και την καρμοιριά τους. Αυτοί χάρηκαν, όσοι είχαν κάτι να κρύψουν ή όσοι δεν έχουν δύο εγκεφαλικά κύτταρα να τρίψουν για να παράξουν έστω ένα ουσιώδες ποστ.

Ναι, μαλακία μου που δεν αποθήκευσα όλα τα κείμενα μου που ήθελα να αποθηκεύσω και εν τέλει χάθηκαν (πάνε οι Εκδόσεις Πχόρουμ, το Σινεπχόρουμ, οι Μίστερ Κλάψες, η Λατέρνα, Φτώχεια και Λοβοτομή), και όσοι διάβαζαν φόρουμ ξέρουν ότι μία στο τόσο, όποτε είχα καλοκαιρινή όρεξη, έγραφα καλά κειμενάκια. Το ίδιο μαλακία και των υπολοίπων μας, και γι' αυτό στενοχωρηθήκαμε και ζητήσαμε το πλέον βασικό, σεβασμό για τον χρόνο που περάσαμε στο μαγαζί τους, μία ευκαιρία, μία ανακοίνωση.

Το να μας κουνάνε το δάχτυλο σαν παντογνώστες και να λένε "καλά κάνανε" οι νάϊδες των δύο-τριών γραμμών το ποστ που συμμετείχαν κυρίως στο "τι σκέφτεσαι τώρα" και στο "εδώ γράφουμε όσοι ψηφίζουμε ΟΧΙ" και περνούσαν τον καιρό τους κάνοντας χαζή προπαγάνδα η οποία θα ήθελαν να σβηστεί από τα τελευταία κατάστιχα του ίντερνετ, είναι χυδαίο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Λεγεών έγραψε: 09 Ιουν 2018, 12:11 Φτώχεια και Λοβοτομή
Αυτό δεν το θυμάμαι :roll: :lol:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Λεγεών έγραψε: 09 Ιουν 2018, 12:11 Γενικά χάρηκαν με το κλείσιμο του παλιού μόνο όσοι εκ των υστέρων συνειδητοποίησαν ότι δεν έγραφαν κάτι ουσιώδες εκεί και τους έπαιρναν όλοι με τα αυγά και τις ντομάτες ή όσοι δεν αγάπησαν τους χρήστες και τον χώρο, ακόμα και αν είχαν διαμετρικά αντίθετες απόψεις και συχνά σκοτώνονταν στη διαμάχη.

Κάτι αρίστοι (ο αληθινός, που τώρα κάνει τον δημοσιογράφο), κάτι κοψοχέρηδες και νάϊδες, κάτι μποτάκια, κάτι άθλιοι no-life kings που όλη μέρα έφτιαχναν και φτιάχνουν λογαριασμούς για να επιδείξουν αμετροεπώς την βρωμιά της ψυχής τους ή/και την καρμοιριά τους. Αυτοί χάρηκαν, όσοι είχαν κάτι να κρύψουν ή όσοι δεν έχουν δύο εγκεφαλικά κύτταρα να τρίψουν για να παράξουν έστω ένα ουσιώδες ποστ.

Ναι, μαλακία μου που δεν αποθήκευσα όλα τα κείμενα μου που ήθελα να αποθηκεύσω και εν τέλει χάθηκαν (πάνε οι Εκδόσεις Πχόρουμ, το Σινεπχόρουμ, οι Μίστερ Κλάψες, η Λατέρνα, Φτώχεια και Λοβοτομή), και όσοι διάβαζαν φόρουμ ξέρουν ότι μία στο τόσο, όποτε είχα καλοκαιρινή όρεξη, έγραφα καλά κειμενάκια. Το ίδιο μαλακία και των υπολοίπων μας, και γι' αυτό στενοχωρηθήκαμε και ζητήσαμε το πλέον βασικό, σεβασμό για τον χρόνο που περάσαμε στο μαγαζί τους, μία ευκαιρία, μία ανακοίνωση.

Το να μας κουνάνε το δάχτυλο σαν παντογνώστες και να λένε "καλά κάνανε" οι νάϊδες των δύο-τριών γραμμών το ποστ που συμμετείχαν κυρίως στο "τι σκέφτεσαι τώρα" και στο "εδώ γράφουμε όσοι ψηφίζουμε ΟΧΙ" και περνούσαν τον καιρό τους κάνοντας χαζή προπαγάνδα η οποία θα ήθελαν να σβηστεί από τα τελευταία κατάστιχα του ίντερνετ, είναι χυδαίο.
ξέχασες τους ναζί που είδαν ότι το καινούργιο είναι ακόμα πιο λάσκα απο το προηγούμενο και κάνουν πάρτι πλέον
Άβαταρ μέλους
shrike

Λεγεών έγραψε: 09 Ιουν 2018, 12:11
Spoiler
Γενικά χάρηκαν με το κλείσιμο του παλιού μόνο όσοι εκ των υστέρων συνειδητοποίησαν ότι δεν έγραφαν κάτι ουσιώδες εκεί και τους έπαιρναν όλοι με τα αυγά και τις ντομάτες ή όσοι δεν αγάπησαν τους χρήστες και τον χώρο, ακόμα και αν είχαν διαμετρικά αντίθετες απόψεις και συχνά σκοτώνονταν στη διαμάχη.

Χωρίς πλάκα τώρα, εκεί που αναφέρομαι πιο πάνω ότι με πείραξε που έχασα κάποια ποστς κάποιων χρηστών, αναφερόμουν και στα δικά σου.
Ξες για ποια μιλάω, φαντάζομαι. Όχι τις γαυρο-παπαριές φυσικά, τα αρχαιοπρεπή διηγηματάκια του ΕχΑχ, τις πχορουμικές ιστορίες κλπ...

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων »

Naida έγραψε: 06 Ιουν 2018, 16:27 Δε καταλαβαίνω γιατί τόσο μένος. Δικαιώμά τους ήταν, δεν μας είχαν υπογράψει συμβόλαιο ότι θα λειτουργεί fo'evah.
Να φρόντιζαν να μας παραδοθούν (των χρηστών) τα δεδομένα μας και ας το έκλειναν.

Αν και, προσωπικώς έχω και ένσταση για το πόσο "δικαίωμά" του είναι ενός να κλέισει ένα μεγάλο σάιτ έτσι απλώς (εξού και έφερα, σε άλλο ποστ μου, το παράδειγμα του facebook). Εντάξει -όπως ειπώθηκε άλλωστε- με αυστηρά νομικούς όρους, προφανώς ήταν· ηθικό δεν ήταν σίγουρα.

Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 12:09
Naida έγραψε: 07 Ιουν 2018, 12:05
Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 11:50 μην ακούω τα αφιλοκερδώς και ευχαριστούμε και τέτοια. Πολλά χρόνια πριν κλείσει, κάποιοι είχαμε προσφερθεί να συνεισφέρουμε οικονομικά αν χρειαζόταν και λίγους μήνες πριν το κλείσιμο είχα αναφέρει Δημόσια οτι κάποιοι είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε όλο το κόστος και τη διαχείριση προκειμένου να μην κλείσει.
Αν ήταν αυτό το θέμα θα μπορούσαν να μας το δώσουν παρέα με τα "χρέη" του. Εννοείται οτι αυτοί δεν ήταν οι λόγοι.

Δε γούσταραν να το δώσουν βρε αδερφέ. Δικό τους δημιούργημα ήταν.Ούτε να ήθελαν να περάσει η βάση δεδομένων σε άλλον και να τραβιούνται γιατί και πάλι θα τους βρίζατε. Και προσωπικά ούτε εγώ θα το ήθελα να πάει σε άλλα χέρια.
Να ενημερώσουν οτι σε ένα μήνα θα κλείσει τότε για να μπορέσουμε άλλοι να σώσουμε κάποια κείμενα, να διαγράψουμε κάποια άλλα, να συνεννοηθούμε τι θα κάνουμε στην τελική οι υπόλοιποι χρήστες. [...]
Ακριβώς.
Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 12:09Ευτυχώς ένα πουλάκι μου είχε σφυρίξει οτι θα κλείσει και είχαμε προλάβει κάπως να οργανωθούμε. Ακόμη και αν δεν ήθελαν να το δώσουν έπρεπε να ειδοποιήσουν, απο τη στιγμή που το κάνεις αιφνιδιαστικά, αυτομάτως μπαίνουν σκέψεις οτι έγινε εκ του πονηρού.
Κάτσε, διότι αυτό με παραξένεψε και μένα!... :smt017 Μια που παρακάτω είδα να σχολιάζεται και από άλλους, δεν γράφω κάτι πρόσθετο. Απλώς αναμένω. :lol:

Lugozzi έγραψε: 07 Ιουν 2018, 12:54 εγώ νομίζω ότι δεν μας σεβάστηκαν διότι δεν γράφανε καθόλου
δεν νιώσανε ποτέ όπως νιώσαμε εμείς στα ξενύχτια μας
επικοινωνώντας με ανθρώπους που δεν είχαμε γνωρίσει ποτέ από κοντά
ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να μη συμφωνούσαμε σε τίποτα
αλλά μας ένωνε η παρουσία μας εδώ
:+1:

Spiros252 έγραψε: 07 Ιουν 2018, 14:10
Stalker έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:45 Αν ασχολούνταν πιο πολύ με το πχόρουμ εικάζω θα μπορούσαν να βγάλουν τα σπασμένα πουλώντας και απευθείας χώρο διαφημίσεων όπως κάνουν τόσα μπλογκ... Σε κάθε περίπτωση όταν έχεις τέτοια κοινότητα μπορείς να την πουλήσεις και απευθείας και να αφήσεις τον επόμενο ιδιοκτήτη να βγάλει άκρη με το monetization.
Αυτό που παίζει ρόλο σχετικά με τις διαφημίσεις, είναι να έχεις επισκεψιμότητα.
Όσο μεγάλη και να είναι η κοινότητα, είναι τα ίδια και τα ίδια άτομα.
Πρέπει να έχεις αρκετές χιλιάδες (διαφορετικούς) επισκέπτες το μήνα για να αποδώσουν οι διαφημίσεις.

Ο χρόνος και ο τρόπος που έκλεισε, συν τοις άλλοις, θεωρώ πως ήταν η επικείμενη εφαρμογή της GDPR. Ο φόβος ίσως ότι θα είχαν να αντιμετωπίσουν πολλά αιτήματα διαγραφών δεδομένων ίσως καταγγελίες κ.λπ.
Η οριστική διαγραφή - όπως φαίνεται πλέον - μετά και από την ενημέρωση του Shrike συντείνει σε αυτή την εκδοχή.
Αν βέβαια το είχαν μεταβιβάσει νόμιμα έστω μέσα στους πρώτους μήνες του 2018, δεν θα είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοια προβλήματα.
Σε κάθε περίπτωση πάντως η ενημέρωσή μας έπρεπε να έχει γίνει. Θα έσωζε τουλάχιστον ο καθένας τα νήματά του που είχαν κάποια αξία και αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να γραφτούν.

Από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να είχαν μηνυθεί ή να απειλούνταν ή οτιδήποτε. Γι' αυτό ας είμαστε προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς.
Φυσικά, δεν είμαι γνώστης αριθμών, για να απαντήσω τεκμηριωμένα, ξέρω όμως ότι πάρα πολύς κόσμος γενικώς επισκεπτόταν το πχόρουμ, είτε συστηματικά είτε από σπόντα λόγω αναζήτησης κάποιας πληροφορίας στο google που οδηγούσε σε αυτό, χωρίς να είναι εγγεγραμμένα μέλη. Άσε που και τα περισσότερα μέλη, όπως εγώ, πρωτοανακαλύψαμε το πχόρουμε με αυτόν τον τρόπο και εν τέλει αποφασίσαμε να εγγραφούμε κιόλας, ώστε να συμμετάσχουμε στις συζητήσεις και να συνεισφέρουμε με πληροφορίες και υλικό.

Nero έγραψε: 07 Ιουν 2018, 20:55
Naida έγραψε: 07 Ιουν 2018, 20:47 Για ποιο λόγο;
Πρώτα απ'όλα γιατί αφιερώσαμε χρόνο απ τη ζωή μας εκεί μέσα. έχει ειπωθεί πολλές φορές στο νήμα ότι υπήρχαν άτομα που αφιέρωσαν χρόνο-χρόνια συμβάλλοντας σε ορισμένα νήματα. Μπορεί να το θεωρείς ηλίθιο,ανούσιο κλπ κλπ αλλά το έκαναν,αυτοί ακόμα περισσότερο αλλά ακόμα και όσιι μαλακίζονταν στο περι ανέμων άξιζαν λίγο σεβασμό

Ακόμα αν θες στο πχορουμ έγραφαν άτομα μεγάλη ηλικίας. Σκέψου ότι για τον κύριο Βησσαρίωνα πχ το πχορουμ μπορεί να ήταν η μόνη του διασκέδαση. Δεν είναι σωστό που έμειναν στο αέρα
Κάποιοι, κάποτε, επί κάποια χρόνια, αφιερώναμε μάλιστα υπερβολικά πολύ χρόνο στο πχόρουμ…
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
9 Αυγ. 2016: https://web.archive.org/web/20160809180 ... d6eccbaaf4
Άβαταρ μέλους
shrike

Παλαιομνήμων έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:06 Κάποιοι, κάποτε, επί κάποια χρόνια, αφιερώναμε μάλιστα υπερβολικά πολύ χρόνο στο πχόρουμ…
Μνήμο, θα το ξαναπώ (ελπίζω) για τελευταία φορά.

Έχεις δίκιο. Όλοι έχουμε δίκιο κι άσε τον Homo Erectus να λέει ό,τι θέλει, άλλωστε και μόνο που το νικ του περιλαμβάνει τη λέξη "homo"... φτάνει να καταλάβεις τι μέρους του λόγου είναι ο τύπος.

Λες όμως, ότι αφιερώσαμε για χρόνια πολύ χρόνο στο σχωρεμένο. Και αυτό σε πειράζει, λογικό είναι. Γιατί να συνεχίσουμε να αφιερώνουμε χρόνο και σάλιο για κάτι που φέρθηκε μ' αυτόν τον τρόπο στα μέλη του; Αξίζει τον κόπο; Τα είπαμε, ξεθυμάναμε... τέλος μωρέ, πάμε παρακάτω.

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Ιουν 2018, 21:10 Στα πμ είχα πολλές χρηστικές πληροφορίες που δεν αντέγραψα κάπου αλλού, και στο τέλος έκατσα πάνω στο παγωτό
Δυστυχώς την πατήσαμε πολλοί κατ' αυτόν τον τρόπο. Και όχι μόνο στα π.μ. Μιλώ για τις πληροφορίες που είχαμε δημοσίως, στα νήματα. Εσφαλμένως -τουλάχιστον εγώ- είχα την ψευδαίσθηση τής ασφάλειας, ότι δηλ. άπαξ και αναρτήθηκαν στο πχόρουμε, είναι ασφαλή και μπορώ να τα αναζητήσω εκεί. Έλεγα βέβαια να τα σώσω κάποια στιγμή (και κάποια λίγα είχαν πράγματι σωθεί), αλλά πολύς ο όγκος, αναβλητικός και πολυάσχολος χαρακτήρ εγώ, εφτάσαμε στο σήμερα... :(

Υ.Γ. Το παγωτό, χωνάκι ή κύπελλο; Όπως καταλαβαίνεις, έχει και αυτό την σημασία του... :003:

shrike έγραψε: 07 Ιουν 2018, 21:21
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Ιουν 2018, 21:10 Στα πμ είχα πολλές χρηστικές πληροφορίες που δεν αντέγραψα κάπου αλλού, και στο τέλος έκατσα πάνω στο παγωτό
Κι εγώ το ίδιο. Είχα κάποια τηλέφωνα, συνομιλίες που περιείχαν ενδιαφέρουσες (έως και σημαντικές) πληροφορίες κλπ.
Είχα bookmarked αρκετά ποστς που μ' ενδιέφεραν για πολλούς και διάφορους λόγους (κυρίως άλλων χρηστών και κυρίως για κάποια επιστημονικά θέματα που αναλύονταν με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο) κλπ κλπ κλπ.

Και, είπα κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι, ότι αν είχαμε μια κάποια προειδοποίηση κάποιες μέρες πριν, θα είχαμε φροντίσει να σώσουμε ό,τι προλαβαίνουμε. Γνωστά όλα αυτά και χιλιοειπωμένα.

Με το να τα επαναλαμβάνουμε κάθε τόσο, δεν καταλαβαίνω τι πετυχαίνουμε. Λες, ότι αν γκρινιάξουμε ή φωνάξουμε πολύ, ξαφνικά θα αλλάξει κάτι; Εγώ δεν το νομίζω. Μετά την τελευταία επικοινωνία που είχα με τον Oden, κατάλαβα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα απολύτως. Το είπα μάλιστα και εδώ, δημόσια.

Άρα; Προς τι η επανάληψη; Παμ' παρακάτ'... καλό ήταν όσο κράτησε, αλλά τώρα πάμε γι' άλλα.
Μα και αυτός ο άνθρωπος (ο Oden), τόσο ξεροκέφαλος είναι; :smt012 Δεν καταλαβαίνει ότι με μια απόφασή του, μπορεί να κάνει ένα σωρό ανθρώπους ευτυχισμένους, και από εκεί που τον βρίζουν κάμποσοι, έπειτα να γίνει κάτι σαν... εθνικός πχορουμικός ήρως; Εικόνα

Oden, αν μας διαβάζεις (που φυσικά δεν το ελπίζω, αλλά...), σε παρακαλώ, ξανασκέψου το!

Naida έγραψε: 07 Ιουν 2018, 21:35 Αν κάποιος έγραφε κάτι σοβαρό μετά από μελέτη κτλ κτλ το θεωρώ εντελώς χαζό να μην έχει κρατήσει ενα μπακ απ και να μπορεί να την αναμεταδώσει τη πληροφορία τπυ.
Και όμως, αγαπητή μου Νάιδα, υπήρξαμε αρκετοί τέτοιοι χαζοί... :(

shrike έγραψε: 07 Ιουν 2018, 21:45
omg kai 3 lol έγραψε: 07 Ιουν 2018, 21:32 :smt018
ειμαι της κοινης λογικης κι οχι του συναισθηματος, ειδικα σε τετοιες καταστασεις
Αυτό που λέει ο πόντικας, από πάνω. Δεν είπα πουθενά ότι καταστράφηκε ο κόσμος ή ότι κατέρρευσε ο πολιτισμός μ' αυτά που έχασα, ίσα-ίσα που αν διαβάσεις τι έχω πει κατά καιρούς, θα δεις ότι η στάση μου είναι μάλλον μετριοπαθής για το όλο ζήτημα. Ναι, όντως, είπα ότι χάθηκαν κάποια πράγματα που μ' ενδιέφεραν, αλλά δεν βγήκα ν' αρχίσω να κλαίω και να οδύρομαι κιόλας...

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι στάθηκα τυχερός με ένα ποστ μου που για κάποιον προσωπικό λόγο αποδείχτηκε ότι ήταν αρκετά σημαντικό και που από λάθος μου είχε χαθεί από παντού, εκτός από το phorum. Η τύχη στην όλη ιστορία ήταν, ότι όταν χρειάστηκε να το βρω και να το τυπώσω υπήρχε ακόμα το phorum, όπου και κατέληξα για να το κατεβάσω, αφού πρώτα είχα ψάξει σε όλα τα pc και τους σκληρούς μου και δεν το βρήκα πουθενά. Αν το είχα χρειαστεί 1-2 μήνες μετά, θα έπαιρνα τα κάκαλα μ'. Δεν ξέρω, ίσως αν δεν είχα σταθεί τυχερός και δεν το είχα σώσει, να έβριζα κι εγώ ακόμα... :lol:
Καταλαβαίνεις, Shrike, με αυτό που γράφεις, εξάπτεις εντόνως την περιέργεια ορισμένων εξ ημών και αναμένουμε επεξηγήσεις περί του εν λόγω ποστ! :wink
Καταλαβαίνω όμως, και εγώ με την σειρά μου, ότι δύσκολα θα μας ικανοποιήσεις αυτήν την περιέργεια! :lol:

[42] έγραψε: 07 Ιουν 2018, 21:51 ας το κρατάγανε ένα μήνα read-only να κατεβάσουμε ό,τι θέλαμε. :a035:
Ε μα...
----------
Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Spiros252 έγραψε: 07 Ιουν 2018, 22:30 Δεν είναι ότι δεν μπορείς να βρεις και πάλι τις πληροφορίες. Αν και συγκεντρωμένες με τέτοιο τρόπο για κάποια θέματα πολύ δύσκολο.
Είναι και η εξέλιξη της συζήτησης στα νήματα. Η δομή της συζήτησης και τα επιχειρήματα εκατέρωθεν με τον έναν να αντικρούει τον άλλον δεν μπορούν να επαναληφθούν εύκολα. Επίσης, όταν έχεις κάνει ξενύχτια πολλά για να συγκεντρώσεις πληροφορίες - που μπορεί να είναι και μικρής αξίας, δεν έχει σημασία - είναι σαν να σου πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων αυτόν τον κόπο σου.

Ακόμα κι εγώ και πολλοί γνώστες όπως και ο shrike γράφει, δεν σώσαμε πράγματα.. Βασικά δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να συμβεί αυτό, να κλείσει έτσι στεγνά.
Και αυτό που θίγει ο Σπύρος, είναι ακόμα μία σημαντικοί παράμετρος! Ακόμα και αν δεν ήταν όλοι χαζοί, όπως εγώ, και έσωζαν τις πληροφορίες που αναρτούσαν, πάλι έχουν χάσει τις συζητήσεις και τα αντεπιχειρήματα που ειπώνονταν σε αυτά, ορισμένα εκ των οποίων είχαν την δική τους, ξεχωριστή αξία.

hellegennes έγραψε: 08 Ιουν 2018, 00:59
Me too. Και φαντάζομαι πολλοί άλλοι.

Το κυριότερο όμως: υπήρχαν πολλά αριστουργηματικά ποιήματά μου που είχα γράψει με έμπνευση της στιγμής και τώρα χάθηκαν για πάντα.
Θέλουμε τα ποιήματα του Helly πίσω ΤΩΡΑ! :roll:

(Τι άλλο θα σκαρφιστώ ο αθεόφοβος, για να επιχειρηματολογήσω υπέρ των δεδομένων τού παλαιού πχόρουμ! :003: )

hellegennes έγραψε: 08 Ιουν 2018, 01:07
Αγις έγραψε: 07 Ιουν 2018, 22:35 Χάθηκε η γνώση οπως με τις βιβλιοθήκες Αλεξάνδρειας κ Περγάμου .
Τρίτωσε το κακό .
:a040:
Κοίτα, δεν είμαι ο Αϊνστάιν. Δεν είμαι ούτε μια φλούδα από το μικρό του νύχι. Αλλά 5 μαλακίες που έχω γράψει και έχω αφιερώσει κόπο και χρόνο για να τις γράψω, μπορεί για μένα να έχουν σημασία. Μπορεί η ζωή μου να είναι το πιο ασήμαντο του ασήμαντου πράγματος στο σύμπαν. Αλλά για μένα έχει αξία. Έχω το δικαίωμα να νιώθω ότι έχει αξία. Είναι το μόνο ουσιαστικό δικαίωμα που έχω.

Λεγεών έγραψε: 09 Ιουν 2018, 12:11 Γενικά χάρηκαν με το κλείσιμο του παλιού μόνο όσοι εκ των υστέρων συνειδητοποίησαν ότι δεν έγραφαν κάτι ουσιώδες εκεί και τους έπαιρναν όλοι με τα αυγά και τις ντομάτες ή όσοι δεν αγάπησαν τους χρήστες και τον χώρο, ακόμα και αν είχαν διαμετρικά αντίθετες απόψεις και συχνά σκοτώνονταν στη διαμάχη.

Λεγεών, ανέβηκες στην εκτίμηση μου. :wave:
(χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν επί προσωπικού - επί τού γενικού πνεύματος τής τοποθετήσεως μόνον αναφέρομαι)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιομνήμων την 09 Ιουν 2018, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
----------
Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy »

Πάντως είχε κάτι ωραία το Phorum.gr όπως το πρωϊ του Δημοψηφίσματος του 2015 που είχαν αρχίσει τα προγνωστικά..
ΑΡΙΣΤΟΣ στο http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=80&t=309979&start=30&p=6629639&view=show#p6629639 έγραψε: τελικα θα ειμαι ο μονος μαλακας που θα ψηφισει ΟΧΙ...
:smt005: :smt005: :smt005: Υπήρχαν και πολλοί άλλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikosVy την 09 Ιουν 2018, 14:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

shrike έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:12
Παλαιομνήμων έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:06 Κάποιοι, κάποτε, επί κάποια χρόνια, αφιερώναμε μάλιστα υπερβολικά πολύ χρόνο στο πχόρουμ…

Έχεις δίκιο. Όλοι έχουμε δίκιο κι άσε τον Homo Erectus να λέει ό,τι θέλει, άλλωστε και μόνο που το νικ του περιλαμβάνει τη λέξη "homo"... φτάνει να καταλάβεις τι μέρους του λόγου είναι ο τύπος.

Λες όμως, ότι αφιερώσαμε για χρόνια πολύ χρόνο στο σχωρεμένο. Και αυτό σε πειράζει, λογικό είναι. Γιατί να συνεχίσουμε να αφιερώνουμε χρόνο και σάλιο για κάτι που φέρθηκε μ' αυτόν τον τρόπο στα μέλη του; Αξίζει τον κόπο; Τα είπαμε, ξεθυμάναμε... τέλος μωρέ, πάμε παρακάτω.
Συμφωνώ, αλλά τι να κάνουμε, εγώ δεν ξεθύμανα ακόμα! Μπορώ να ξεθυμάνω και μετά να σταματήσω; :ne8:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιομνήμων την 09 Ιουν 2018, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
----------
Άβαταρ μέλους
shrike

Παλαιομνήμων έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:29

Συμφωνώ, αλλά τι να κάνουμε, εγώ δεν ξεθύματα ακόμα! Μπορώ να ξεθυμάνω και μετά να σταματήσω; :ne8:
Ωχ. Ωχωχωχ...

Προβλέπω, ότι κατά τον Σεπτέμβριο που θα ξαναδεις το ποστ και θα πάρεις είδηση τι έγραψες, θα κάνεις report "Σας παρακαλώ, αλλάξτε εκείνο το 'ξεθύματα' με 'ξεθύμανα', γιατί δεν βγάζει νόημα η φράση" :lol: :003:

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

shrike έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:35
Παλαιομνήμων έγραψε: 09 Ιουν 2018, 14:29

Συμφωνώ, αλλά τι να κάνουμε, εγώ δεν ξεθύματα ακόμα! Μπορώ να ξεθυμάνω και μετά να σταματήσω; :ne8:
Ωχ. Ωχωχωχ...

Προβλέπω, ότι κατά τον Σεπτέμβριο που θα ξαναδεις το ποστ και θα πάρεις είδηση τι έγραψες, θα κάνεις report "Σας παρακαλώ, αλλάξτε εκείνο το 'ξεθύματα' με 'ξεθύμανα', γιατί δεν βγάζει νόημα η φράση" :lol: :003:
:lol: Εντάξει, το διόρθωσα! Χάρις σ' εσένα, οι συντονιστές γλύτωσαν μία αναφορά με τα πρωτοβρόχια! :003:

Βεβαίως, αν το καλοσκεφτείς (για να επανέλθουμε και στο θέμα μας), ΞΕ-ΘΥΜΑΤΑ είμεθα τής αναλγήτου παλαιάς πχορουμικής διοικήσεως, ήτις… Εικόνα
----------
Homo Erectus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Homo Erectus »

Χε χε χε
Να, για παράδειγμα, ετούτο το θρεεεντ, αρχίζει να το αποθηκεύει κανείς από ΤΩΡΑ.
Όσο για εσένα πρώην πρασινοβαμμένη μουσίττσα, πάρε τον Εχαχούλη αγκαζέ και τραβάτε καμια Ibiza.
Και για να μην έχει απορίες και ο avnatsurealism-poet: Ούτε ένα!
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Εντάξει, σε πιστέψαμε.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”