σγουήτη;;;nik_killthemall έγραψε: 01 Απρ 2018, 15:43Διαφωνώ, αν εξαιρέσεις τις σπαστικές διαφημίσεις η πλατφόρμα του φορουμς είναι πολύ καλύτερη για τον χρήστη, (εντιτ κειμένου σα να είσαι στο γουορντ, δυνατότητα σχολίου κατω απτο ποστ, τα ποστ είναι αριθμημένα με αύξοντα κλπ). Απλά στο φορουμς δεν υπάρχει κόσμος.Cecily Anne έγραψε: 01 Απρ 2018, 15:33Μεταξύ του φρι και αυτού; Όχι, το λογικό ήταν να πάει στο φρι, διότι ήταν μακράν καλύτερη πλατφόρμα. ΟΚ, μετά τα μπαν και τα μπλοκ όχι προφανώς θα καταλήξει αλλού, αλλά σαν επιλογή χώρου κι εγώ φρι θα διάλεγα, αν δεν είχα επιλογή πχόρουμ.
Απο κει και πέρα το ανταγωνιστιλίκι ανάμεσα σε φορουμς με 100-200 (και πολλους λέω) ενεργούς χρήστες είναι βαλκανιστάν αστείο, μέσα σε ένα χάος από φορουμς - φουμπου και δεν συμμαζεύεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Κλείσιμο phorum.gr
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αφου είχαμε προτείνει να αναλάβουμε κόστος, διαχείριση και παρόλα ταύτα απλά έκλεισαν το διακόπτη, προφανώς οι λόγοι δεν είναι θέμα χρόνου ή χρημάτων. Δε λέω κάτι περίεργο.hellegennes έγραψε: 03 Ιουν 2018, 23:18 Ποιοι ήταν οι λόγοι, ρε Ερμή. Αν ξέρεις πες το. Υπάρχει λόγος να μην ειπωθεί; Ας είναι και θεωρία ή υποψία.
Τους πραγματικούς λόγους δε θα τους μάθουμε μάλλον ποτέ, αλλά και καλύτερα διότι μάλλον θα ήταν για πολλές χλαπάτσες στη μάπα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δε καταλαβαίνω γιατί τόσο μένος. Δικαιώμά τους ήταν, δεν μας είχαν υπογράψει συμβόλαιο ότι θα λειτουργεί fo'evah.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομικά δε ξέρω κατα πόσο είναι αποκλειστικό σου δικαίωμα απο τη στιγμή που υπάρχουν μέσα προσωπικά μνμτα τα οποία είναι τώρα σε μια βάση δεδομένων κάποιου, κάπου και μπορεί να τα ψάχνει με τη γυναίκα-γκόμενο-γκομενα του να δουν τι έλεγε ο καθένας μας.Naida έγραψε: 06 Ιουν 2018, 16:27 Δε καταλαβαίνω γιατί τόσο μένος. Δικαιώμά τους ήταν, δεν μας είχαν υπογράψει συμβόλαιο ότι θα λειτουργεί fo'evah.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πώς ακριβώς είναι προσωπικά εφόσον κανείς μας δεν είχε δηλώσει ονοματεπώνυμο;Ερμής έγραψε: 06 Ιουν 2018, 16:34Νομικά δε ξέρω κατα πόσο είναι αποκλειστικό σου δικαίωμα απο τη στιγμή που υπάρχουν μέσα προσωπικά μνμτα τα οποία είναι τώρα σε μια βάση δεδομένων κάποιου, κάπου και μπορεί να τα ψάχνει με τη γυναίκα-γκόμενο-γκομενα του να δουν τι έλεγε ο καθένας μας.Naida έγραψε: 06 Ιουν 2018, 16:27 Δε καταλαβαίνω γιατί τόσο μένος. Δικαιώμά τους ήταν, δεν μας είχαν υπογράψει συμβόλαιο ότι θα λειτουργεί fo'evah.

Πάνος Σκουρλέτης
Τη λουτσίσαμεΕρμής έγραψε: 06 Ιουν 2018, 16:34Νομικά δε ξέρω κατα πόσο είναι αποκλειστικό σου δικαίωμα απο τη στιγμή που υπάρχουν μέσα προσωπικά μνμτα τα οποία είναι τώρα σε μια βάση δεδομένων κάποιου, κάπου και μπορεί να τα ψάχνει με τη γυναίκα-γκόμενο-γκομενα του να δουν τι έλεγε ο καθένας μας.Naida έγραψε: 06 Ιουν 2018, 16:27 Δε καταλαβαίνω γιατί τόσο μένος. Δικαιώμά τους ήταν, δεν μας είχαν υπογράψει συμβόλαιο ότι θα λειτουργεί fo'evah.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Προσωπικά ήταν εφόσον δεν ήταν δημόσια. Δηλαδή αν ανταλλάσσω γράμματα με κάποιον και χρησιμοποιούμε και οι δυο ψευδώνυμα, δεν είναι προσωπική αλληλογραφία;Saliveros έγραψε: 06 Ιουν 2018, 16:44Πώς ακριβώς είναι προσωπικά εφόσον κανείς μας δεν είχε δηλώσει ονοματεπώνυμο;Ερμής έγραψε: 06 Ιουν 2018, 16:34Νομικά δε ξέρω κατα πόσο είναι αποκλειστικό σου δικαίωμα απο τη στιγμή που υπάρχουν μέσα προσωπικά μνμτα τα οποία είναι τώρα σε μια βάση δεδομένων κάποιου, κάπου και μπορεί να τα ψάχνει με τη γυναίκα-γκόμενο-γκομενα του να δουν τι έλεγε ο καθένας μας.Naida έγραψε: 06 Ιουν 2018, 16:27 Δε καταλαβαίνω γιατί τόσο μένος. Δικαιώμά τους ήταν, δεν μας είχαν υπογράψει συμβόλαιο ότι θα λειτουργεί fo'evah.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ναι, ακριβώς όπως η αλληλογραφία μεταξύ Ερωτόκριτου και Αρετούσας.hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2018, 18:03Προσωπικά ήταν εφόσον δεν ήταν δημόσια. Δηλαδή αν ανταλλάσσω γράμματα με κάποιον και χρησιμοποιούμε και οι δυο ψευδώνυμα, δεν είναι προσωπική αλληλογραφία;Saliveros έγραψε: 06 Ιουν 2018, 16:44 Πώς ακριβώς είναι προσωπικά εφόσον κανείς μας δεν είχε δηλώσει ονοματεπώνυμο;
Πάνος Σκουρλέτης
ρε σαλίβερε εσύ που ήσουν κώλος και βρακί με την διαχείριση
μήπως ξέρεις κάτι παραπάνω?
μήπως ξέρεις κάτι παραπάνω?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ερμής έγραψε: 06 Ιουν 2018, 16:34Νομικά δε ξέρω κατα πόσο είναι αποκλειστικό σου δικαίωμα απο τη στιγμή που υπάρχουν μέσα προσωπικά μνμτα τα οποία είναι τώρα σε μια βάση δεδομένων κάποιου, κάπου και μπορεί να τα ψάχνει με τη γυναίκα-γκόμενο-γκομενα του να δουν τι έλεγε ο καθένας μας.Naida έγραψε: 06 Ιουν 2018, 16:27 Δε καταλαβαίνω γιατί τόσο μένος. Δικαιώμά τους ήταν, δεν μας είχαν υπογράψει συμβόλαιο ότι θα λειτουργεί fo'evah.
Η βάση δεδομενων υπήρχε και όταν ήταν ανοικτό το πχώρουμ, τότε δεν σε πειράζε μήπως βλέπουν τα προσωπικα σου μηνύματα; Επίσης αν γράφεις πολύ προσωπικά πράγματα σε πμ ενός πχώρουμ της πλάκας, φταις και συ.
Ανοίγουν και κλείνουν κάθε μέρα δεκάδες φόρουμ με διάφορη θεματολογία και λίγα ή πολλα μέλη. Σιγά μην έχει ο καθε ιδιοκτήτης την υποχρέωση να διατηρεί τις μπαρούφες που γράφτηκαν εφόρου ζωής. Είμαι σίγουρος οτι όταν κάναμε εγγραφή στο παλιό πχώρουμ θα υπήρχε και όρος οτι το πχώρουμ διατηρεί το δικαίωμα να παύση τη λειτουργία του χωρίς προειδοποίηση ή κάτι ανάλογο.
- Πηγαδίσιος
Αδικηθείς κι εσύ, ε;
Πω πω πίκρες που κουβαλάς, κακομοιρούλη μου...
Πάνος Σκουρλέτης
- Πηγαδίσιος
Αν έχουν πρόσβαση τώρα στα προσωπικά σας μηνύματα είχαν και τότε. Άρα το κλείσιμο του φόρουμ δεν έχει να κάνει. Θεωρώ όμως ότι δεν υπήρχε πρόσβαση στα πμ.hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2018, 18:03Προσωπικά ήταν εφόσον δεν ήταν δημόσια. Δηλαδή αν ανταλλάσσω γράμματα με κάποιον και χρησιμοποιούμε και οι δυο ψευδώνυμα, δεν είναι προσωπική αλληλογραφία;Saliveros έγραψε: 06 Ιουν 2018, 16:44Πώς ακριβώς είναι προσωπικά εφόσον κανείς μας δεν είχε δηλώσει ονοματεπώνυμο;Ερμής έγραψε: 06 Ιουν 2018, 16:34
Νομικά δε ξέρω κατα πόσο είναι αποκλειστικό σου δικαίωμα απο τη στιγμή που υπάρχουν μέσα προσωπικά μνμτα τα οποία είναι τώρα σε μια βάση δεδομένων κάποιου, κάπου και μπορεί να τα ψάχνει με τη γυναίκα-γκόμενο-γκομενα του να δουν τι έλεγε ο καθένας μας.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έλα μου ντε! Λες κι ήσουν ποτέ μέλος στο φασιστικό Phorum.gr που μοίραζε άδικα ban στα αξιοσέβαστα μέλη του...
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-