!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η δουλειά είναι το παν.
-
the comet the course the tail
Re: Η δουλειά είναι το παν.
πείτε κάνα αρθιμό για το τζόκερ μπας και το πιάσω και παραιτηθώ επιτέλους μεθαύριο. 
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τέσπα, απ' ότι φαίνεται η ποίησή μου δεν άντεξε και πολύ. Το πχώρουμ αποφάσισε. Προς το παρόν. Πάμε για πρόζα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
10 34 45 21 23 τζόκερ 4the comet the course the tail έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:22 πείτε κάνα αρθιμό για το τζόκερ μπας και το πιάσω και παραιτηθώ επιτέλους μεθαύριο.![]()
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
nowhere έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:18 "ήσυχο ήσυχο το ποταμάκι, αργοκυλάει το γαλάζιο του νεράκι
και τραγουδάει την αγάπη τη χρυσή,μια κι ήρθες κάβλα μου εσύ"
καλό ε?
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
- Eθνικοκοινωνιστης
το χαμογελο της επιθυμιαςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:42nowhere έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:18 "ήσυχο ήσυχο το ποταμάκι, αργοκυλάει το γαλάζιο του νεράκι
καλό ε?![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
τι να κάνω ,με εξέπληξε ο nowhereEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:44το χαμογελο της επιθυμιαςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:42nowhere έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:18 "ήσυχο ήσυχο το ποταμάκι, αργοκυλάει το γαλάζιο του νεράκι
καλό ε?![]()
![]()
![]()
Καλή χρονιά ρε Έθνι και φέτος διπλός!
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
- Eθνικοκοινωνιστης
you too 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
the comet the course the tail
κάποια στιγμή ίσως βγουν αυτά τα νούμερα. και θα θυμάσαι αυτό το πόστ.taliban έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:3110 34 45 21 23 τζόκερ 4the comet the course the tail έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:22 πείτε κάνα αρθιμό για το τζόκερ μπας και το πιάσω και παραιτηθώ επιτέλους μεθαύριο.![]()
![]()
- Γενιά της Αμαρτίας
Γενετήσιοι Χυμοί
Ο πούτσος στάζει μέλι και το μουνί κρασί
Και ο κώλος σου όταν χέζεις ρόδα στην αυλή
πουτάνες οι αισθήσεις μας απ' το πολύ γαμήσι
τα μπαλαμούτια με πουτάνες τα όργια το χύσι
για την πουτάνα μάλωσα με τον καλύτερο μου φίλο
την πήρα και την πήδηξα, την τσάκισα στο ξυλο
Ο πούτσος στάζει μέλι και το μουνί κρασί
Και ο κώλος σου όταν χέζεις ρόδα στην αυλή
πουτάνες οι αισθήσεις μας απ' το πολύ γαμήσι
τα μπαλαμούτια με πουτάνες τα όργια το χύσι
για την πουτάνα μάλωσα με τον καλύτερο μου φίλο
την πήρα και την πήδηξα, την τσάκισα στο ξυλο
Ο Χεμινγουέι παρακολουθούνταν από το FBI για 20 χρόνια. Όταν το κατάλαβε δεν μπορούσε να γράψει πια. Η δημιουργία ή η δουλειά ας χρησιμοποιήσουμε και αυτή την λέξη ότι και να περιλαμβάνει αυτή, πνευματικά ή υλικά αγαθά, γίνεται από ελεύθερους ανθρώπους για ελεύθερους ανθρώπους, ή θα έπρεπε να γίνεται. Αλλιώς ο κόσμος θα βολοδέρνει ανάμεσα σε πολέμους, επαναστάσεις, μετακινήσεις πληθυσμών κλπ. πράγμα που πολλοί λένε ότι ευνοεί την εξέλιξη, εγώ θα έλεγα την καλοπέραση μιας μειοψηφίας στις πρώτες θέσεις της πυραμίδας και την δίψα της για εξουσία. Χωρίς αυτά ποιος ξέρει σε τι επίπεδα θα είχαμε φτάσει.
Αν είναι να σου έρθουν θα σου έρθουν ότι αριθμό και να βάλεις. Ακόμη και με στημένη κλήρωση. Ποιος δεν θα ήθελε να παραιτηθεί αύριο;the comet the course the tail έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:22 πείτε κάνα αρθιμό για το τζόκερ μπας και το πιάσω και παραιτηθώ επιτέλους μεθαύριο.![]()
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εμένα να θυμηθείς.the comet the course the tail έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:59κάποια στιγμή ίσως βγουν αυτά τα νούμερα. και θα θυμάσαι αυτό το πόστ.taliban έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:3110 34 45 21 23 τζόκερ 4the comet the course the tail έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:22 πείτε κάνα αρθιμό για το τζόκερ μπας και το πιάσω και παραιτηθώ επιτέλους μεθαύριο.![]()
![]()
![]()
Στείλε κάνα 60.000 τα άλλα χάρισμα
Για φαντάσου να βγουν αυτά...taliban έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:3110 34 45 21 23 τζόκερ 4the comet the course the tail έγραψε: 01 Ιαν 2020, 22:22 πείτε κάνα αρθιμό για το τζόκερ μπας και το πιάσω και παραιτηθώ επιτέλους μεθαύριο.![]()
![]()
Yippie Kay Yay
- Γενιά της Αμαρτίας
Ακούω για μένα
Στις ξερολιθιές μεγάλωσαν τα όνειρά μου. Τώρα τα όνειρά μου είναι οι ξερολιθιές. Και μ’ ένα τραγούδι νοσταλγώ τα παλιά. Αλίμονο σ’ αυτόν που δε νοσταλγεί με τραγούδια. Και σ’ αυτόν που δεν θυμάται πως είναι να θυμάται. Θα μπορούσα όλα αυτά να τα βάλω σε σειρά; Ας κάνω μια προσπάθεια. Σε μερικά σπίτια τα παιδιά μεγαλώνουν με Μότσαρτ και Μπαχ στο αναγνωστήριο. Λένε ότι ο Μότσαρτ ακονίζει το νου, ή απλά και πεζά αναπτύσσει περισσότερο την ευφυία στο φυντάνι μας. Κι έτσι μαθαίνει κανείς να είναι έξυπνος από κούνια. Σαν τον Μότσαρτ. Κι έτσι ξυπνάει κάποιος μια μέρα σε μια μόνιμα κλασική ατμόσφαιρα. Μια νέκρα βασιλική, που γεμίζει με την ιδέα μιας λεπτής μουσικής.
Στις ξερολιθιές μεγάλωσαν τα όνειρά μου. Τώρα τα όνειρά μου είναι οι ξερολιθιές. Και μ’ ένα τραγούδι νοσταλγώ τα παλιά. Αλίμονο σ’ αυτόν που δε νοσταλγεί με τραγούδια. Και σ’ αυτόν που δεν θυμάται πως είναι να θυμάται. Θα μπορούσα όλα αυτά να τα βάλω σε σειρά; Ας κάνω μια προσπάθεια. Σε μερικά σπίτια τα παιδιά μεγαλώνουν με Μότσαρτ και Μπαχ στο αναγνωστήριο. Λένε ότι ο Μότσαρτ ακονίζει το νου, ή απλά και πεζά αναπτύσσει περισσότερο την ευφυία στο φυντάνι μας. Κι έτσι μαθαίνει κανείς να είναι έξυπνος από κούνια. Σαν τον Μότσαρτ. Κι έτσι ξυπνάει κάποιος μια μέρα σε μια μόνιμα κλασική ατμόσφαιρα. Μια νέκρα βασιλική, που γεμίζει με την ιδέα μιας λεπτής μουσικής.
- Γενιά της Αμαρτίας
Επρόκειτο για παλιό φλώρικο κείμενο, ήμουν κάπως αφελής. Πως το βρίσκετε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-