Αν ηταν όνειρο θα είχε πραγματοποιηθεί τότε που μου το είχε προτείνει ο Pumpkin. Η μόνη περίπτωση να δεχόμουνα να γίνω είναι σε ενότητα Προσωπικής Ανάπτυξης, αλλά τέτοια δεν υπάρχει.Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2018, 20:34 Εσύ είσαι ρε περίπτωση? Είναι ακόμα το όνειρο της ζωής σου να γίνεις συντονιστής, ή το ξεπέρασες?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως μάθατε για την νέα μας Πατρίδα;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
mec
Re: Πως μάθατε για την νέα μας Πατρίδα;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Kauldron θα πρέπει να εμπεδώσεις κάποια πράγματα:mec_ έγραψε: 05 Απρ 2018, 20:09Δεν είμαι ο Σαλίβερος. Στο free έγραφα ως Libre. Μπορεί στο phorum.gr να γίνονταν βρωμιές, αλλά δεν φτάνουν σε τιποτα το δικό σας φασισμό, όπου φιμώνατε την ελεύθερη έκφραση με φιλτρο. Εφαγες μπαν στο phorum.gr ? Γιατί εγώ δεν έφαγα μπαν στο δικό σας όταν σας έκραξα για το φίλτρο και μάλιστα μετά από έντονη αντιπαράθεση μαζί σου; Κι έρχεσαι εδώ και το παίζεις αδικημένος, δημοκράτη της πεντάρας. Το μόνο που διαφέρεις από τον Alejandro είναι ότι εσύ ελέγχεις την κατάστασή σου, ενώ αυτός έχει λαλήσει και νομίζει ότι είναι Κροάτης.Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2018, 18:43Με βάση την συμπεριφορά αρκετών συντονιστών του, μάλλον έχω δικαίωμα να το αποκαλώ βόθρο. Αναφέρομαι στο πολιτικό κομμάτι, και τις βρωμιές που γίνονταν εκεί. Βλέπω οτι παραβλέπεις όλα όσα είπα, με πάρα πολύ πονηρό τρόπο. Ξανά λοιπόν: Απειλητικό μήνυμα, σας το κάνω αναφορά, κάποιος από 'σας την περνάει στο ντούκου. Ποιός το έκανε αυτό? Μου λέτε ξανακάντο αναφορά (ενώ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ). Σας λέω δε γίνεται, και σας στέλνω σκριν, κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε. Μήνυμα στον διαχειριστή, κάνει οτι δεν καταλαβαίνει. Και στο καπάκι μπανάρισμα σ' εμένα, που ήμουν ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ της απειλής. Οχι, δεν ήταν βόθρος που προστάτευε ορισμένους. Άσε μας ρε Σαλίβερε.
Το οτι ο άλλος μπορεί να είναι ίδιος και χειρότερος, δεν αλλάζει το γεγονός οτι εκεί γίνονταν διάφορες βρωμιές.
Y.Γ. Μπορεί και να θυμάσαι το περιστατικό, γιατί αν δεν κάνω λάθος, μαζί το είχαμε συζητήσει, και μου είχες πεί οτι είναι πάρα πολύ σοβαρό. Τί έγινε λοιπόν? Αν έχεις κάποια εντιμότητα θα πρέπει να μιλήσεις.
Τα φόρα, εκτός από διαχείριση και συντονισμό, έχουν και μέλη! Δεν δικαιούσαι να βρίζεις τους πάντες αποκαλώντας "βόθρο" κάποιο φόρουμ!
Πόσο μάλλον να γίνεται αυτόματη διόρθωση σε vothroom χωρίς την θέληση του γράφοντος.
Μαζέψου λοιπόν με τους χαρακτηρισμούς, γιατί σαν μέλος του πχόρουμ.γρ το παίρνω προσωπικά!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- wooded glade
Από το φβουκ - αλλά φαίνεται δεν είχαν κάνει όλοι οι παλιοί like στη σελίδα phorum του φβουκ.
Τώρα δεν γίνεται τίποτα να πιέσουμε προς την κατεύθυνση του Υπουργείου Προεδρίας για να βγει μία ανακοίνωση ;
Τώρα δεν γίνεται τίποτα να πιέσουμε προς την κατεύθυνση του Υπουργείου Προεδρίας για να βγει μία ανακοίνωση ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Από το λήνκ στο φόρουμ.
W.g. φίλε τι περιμένεις αντε ξεκίνα πάμε στα πολιτικά
W.g. φίλε τι περιμένεις αντε ξεκίνα πάμε στα πολιτικά
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Μιλάει ο άνθρωπος, που λέει να πλακωθούν οι "μαύροι φασίστες" με τους "κόκκινους φασίστες". Άσε μας ρε φίλε, όταν εσύ βάζεις ταμπέλες είναι καλά. Για ποιό λόγο να μ' ενδιαφέρει η άποψή σου?Nandros έγραψε: 05 Απρ 2018, 21:31Kauldron θα πρέπει να εμπεδώσεις κάποια πράγματα:mec_ έγραψε: 05 Απρ 2018, 20:09Δεν είμαι ο Σαλίβερος. Στο free έγραφα ως Libre. Μπορεί στο phorum.gr να γίνονταν βρωμιές, αλλά δεν φτάνουν σε τιποτα το δικό σας φασισμό, όπου φιμώνατε την ελεύθερη έκφραση με φιλτρο. Εφαγες μπαν στο phorum.gr ? Γιατί εγώ δεν έφαγα μπαν στο δικό σας όταν σας έκραξα για το φίλτρο και μάλιστα μετά από έντονη αντιπαράθεση μαζί σου; Κι έρχεσαι εδώ και το παίζεις αδικημένος, δημοκράτη της πεντάρας. Το μόνο που διαφέρεις από τον Alejandro είναι ότι εσύ ελέγχεις την κατάστασή σου, ενώ αυτός έχει λαλήσει και νομίζει ότι είναι Κροάτης.Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2018, 18:43Με βάση την συμπεριφορά αρκετών συντονιστών του, μάλλον έχω δικαίωμα να το αποκαλώ βόθρο. Αναφέρομαι στο πολιτικό κομμάτι, και τις βρωμιές που γίνονταν εκεί. Βλέπω οτι παραβλέπεις όλα όσα είπα, με πάρα πολύ πονηρό τρόπο. Ξανά λοιπόν: Απειλητικό μήνυμα, σας το κάνω αναφορά, κάποιος από 'σας την περνάει στο ντούκου. Ποιός το έκανε αυτό? Μου λέτε ξανακάντο αναφορά (ενώ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ). Σας λέω δε γίνεται, και σας στέλνω σκριν, κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε. Μήνυμα στον διαχειριστή, κάνει οτι δεν καταλαβαίνει. Και στο καπάκι μπανάρισμα σ' εμένα, που ήμουν ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ της απειλής. Οχι, δεν ήταν βόθρος που προστάτευε ορισμένους. Άσε μας ρε Σαλίβερε.
Το οτι ο άλλος μπορεί να είναι ίδιος και χειρότερος, δεν αλλάζει το γεγονός οτι εκεί γίνονταν διάφορες βρωμιές.
Y.Γ. Μπορεί και να θυμάσαι το περιστατικό, γιατί αν δεν κάνω λάθος, μαζί το είχαμε συζητήσει, και μου είχες πεί οτι είναι πάρα πολύ σοβαρό. Τί έγινε λοιπόν? Αν έχεις κάποια εντιμότητα θα πρέπει να μιλήσεις.
Τα φόρα, εκτός από διαχείριση και συντονισμό, έχουν και μέλη! Δεν δικαιούσαι να βρίζεις τους πάντες αποκαλώντας "βόθρο" κάποιο φόρουμ!
Πόσο μάλλον να γίνεται αυτόματη διόρθωση σε vothroom χωρίς την θέληση του γράφοντος.
Μαζέψου λοιπόν με τους χαρακτηρισμούς, γιατί σαν μέλος του πχόρουμ.γρ το παίρνω προσωπικά!
.
Γι' αυτό είχες φύγει και είχες ανοίξει δικό σου, όταν δεν σου έγινε πρόταση από τον άλλον (και δεν πατούσε ψυχή). Άσε, εντάξει.Αν ηταν όνειρο θα είχε πραγματοποιηθεί τότε που μου το είχε προτείνει ο Pumpkin. Η μόνη περίπτωση να δεχόμουνα να γίνω είναι σε ενότητα Προσωπικής Ανάπτυξης, αλλά τέτοια δεν υπάρχει.
Λοιπόν, λεβέντες, όπως θέλω θα αναφέρομαι στο άλλο, και αφού ήμουν εκεί όσον καιρό ήμουν, μια χαρά έχω δικαίωμα να έχω άποψη. Δε σας αρέσει? Ας μην σας αρέσει. Από 'κει και πέρα δε θα χαλάσω εγώ τη ζαχαρένια μου για την κάθε διαδικτυακή περσόνα. ΟΚ? Deal with it.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πω πω, εσύ πρέπει να είσαι πολύ γαμάουα τύπος.Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2018, 22:16 Λοιπόν, λεβέντες, όπως θέλω θα αναφέρομαι στο άλλο, και αφού ήμουν εκεί όσον καιρό ήμουν, μια χαρά έχω δικαίωμα να έχω άποψη. Δε σας αρέσει? Ας μην σας αρέσει. Από 'κει και πέρα δε θα χαλάσω εγώ τη ζαχαρένια μου για την κάθε διαδικτυακή περσόνα. ΟΚ? Deal with it.
Ρίχνε βοθρίλα να γουστάρουμε.
Πάνος Σκουρλέτης
- Nandros
Αν και το έλεγα στην πλάκα δεν θα είχα πρόβλημα η επιθυμία να γινόταν πραγματικότητα! Εσύ τώρα γιατί ανακατεύεις στην κουβέντα τους μαύρους και τους κόκκινους φασίστες; Ενοχλείσαι ή σε διόρισαν δικηγόρο τους ή πετάς την μπάλα στην κερκίδα;Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2018, 22:16Μιλάει ο άνθρωπος, που λέει να πλακωθούν οι "μαύροι φασίστες" με τους "κόκκινους φασίστες". Άσε μας ρε φίλε, όταν εσύ βάζεις ταμπέλες είναι καλά. Για ποιό λόγο να μ' ενδιαφέρει η άποψή σου?Nandros έγραψε: 05 Απρ 2018, 21:31Kauldron θα πρέπει να εμπεδώσεις κάποια πράγματα:
Το θέμα μας είναι οι βρισιές σου κατά των μελών του πχόρουμ.γρ που περιλαμβάνουν και εμένα προσωπικά. Συγκεντρώσου στο θέμα!
Και όχι, δεν είναι δικαίωμα σου να με βρίζεις γιατί και εγώ στοματάκι έχω και αν ανοίξω το λιμανίσιο θα ψάχνεις για να ταπώσεις κάποιες καινούργιες τρύπες! Συνεννοηθήκαμε;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
mec
Όχι, είχε σχεση με το μπαν. Η λογομαχία περί του φιλτρου που μετετρεπε το phorum σε βοθρουμ γινόταν online και πολλοι χρηστες αλλά κι επισκέπτες βλέπαν την αλαζονική σου συμπεριφορά. Αλλωστε είχες κάνει αρκετούς εχθρούς με τη στάση σου γενικότερα. Ήξερα ότι θα φάω μπαν κι ήταν η ευκαιρία να τους στείλω στο phorum.Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2018, 22:16 Γι' αυτό είχες φύγει και είχες ανοίξει δικό σου, όταν δεν σου έγινε πρόταση από τον άλλον (και δεν πατούσε ψυχή). Άσε, εντάξει.
Την ώρα που μιλάγαμε, βεβαιωνόμουν στο άλλο tab ότι το domain που ήθελα ήταν ελεύθερο και μόλις βρηκα ευκαιρία το ποστάρισα. Το κόψατε, αλλά πολλοί προλαβαν και το είδαν. Είχα πάνω σπό τριάντα εγγραφές και τους έστελνα στο phorum, αλλά κάποιοι δεν ήθελαν ούτε εκεί και μου λέγαν να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Δεν το κρύβω ότι μπηκα στον πειρασμό, αλλά τελικά το θεώρησα περιττή έγνοια και το έκλεισα.
Θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω κάποια πράγματα απ' την άλλη πλευρά, και ν' αμφισβητήσω αυτά που λες. Στην πραγματικότητα, γνωρίζοντας όσα γνωρίζω, με πιάνουν τα γέλια γι' αυτά που λες. Μου κάνει εντύπωση πάντως, πώς ένας άνθρωπος που δηλώνει "διδάσκαλος αυτοβελτίωσης" (αν δεν κάνω λάθος), είναι τόσο κολλημένος με πράγματα που έγιναν σε κάποια γωνιά του διαδικτύου που μπαίνανε 10-20 νοματαίοι (και πολλούς βάζω) πριν από 2-3 κάπου χρόνια. Αυτά διδάσκεις ως αυτοβελτίωση?mec_ έγραψε: 06 Απρ 2018, 00:33Όχι, είχε σχεση με το μπαν. Η λογομαχία περί του φιλτρου που μετετρεπε το phorum σε βοθρουμ γινόταν online και πολλοι χρηστες αλλά κι επισκέπτες βλέπαν την αλαζονική σου συμπεριφορά. Αλλωστε είχες κάνει αρκετούς εχθρούς με τη στάση σου γενικότερα. Ήξερα ότι θα φάω μπαν κι ήταν η ευκαιρία να τους στείλω στο phorum.Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2018, 22:16 Γι' αυτό είχες φύγει και είχες ανοίξει δικό σου, όταν δεν σου έγινε πρόταση από τον άλλον (και δεν πατούσε ψυχή). Άσε, εντάξει.
Την ώρα που μιλάγαμε, βεβαιωνόμουν στο άλλο tab ότι το domain που ήθελα ήταν ελεύθερο και μόλις βρηκα ευκαιρία το ποστάρισα. Το κόψατε, αλλά πολλοί προλαβαν και το είδαν. Είχα πάνω σπό τριάντα εγγραφές και τους έστελνα στο phorum, αλλά κάποιοι δεν ήθελαν ούτε εκεί και μου λέγαν να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Δεν το κρύβω ότι μπηκα στον πειρασμό, αλλά τελικά το θεώρησα περιττή έγνοια και το έκλεισα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
mec
Προφανώς ξεχνάς ότι εσύ έστρεψες την κουβέντα προς τα κει, λέγοντας ότι το όνειρο μου ήταν να γίνω συντονιστής. Εσύ έφερες στην επιφάνεια ότι είχα φτιάξει φόρουμ κι όχι εγώ, βαζοντας σε παρένθεση κάπως υποτιμητικά ότι δεν πάταγε κόσμος. Απλά σου απάντησα ότι δεν είχε κίνηση, γιατί ήταν για ειδικό σκοπό και με ημερομηνία λήξης.Kauldron έγραψε: 06 Απρ 2018, 14:37 Θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω κάποια πράγματα απ' την άλλη πλευρά, και ν' αμφισβητήσω αυτά που λες. Στην πραγματικότητα, γνωρίζοντας όσα γνωρίζω, με πιάνουν τα γέλια γι' αυτά που λες. Μου κάνει εντύπωση πάντως, πώς ένας άνθρωπος που δηλώνει "διδάσκαλος αυτοβελτίωσης" (αν δεν κάνω λάθος), είναι τόσο κολλημένος με πράγματα που έγιναν σε κάποια γωνιά του διαδικτύου που μπαίνανε 10-20 νοματαίοι (και πολλούς βάζω) πριν από 2-3 κάπου χρόνια. Αυτά διδάσκεις ως αυτοβελτίωση?
Να σε καθησυχάσω και ρητά (γιατί μάλλον αυτό σε καίει) και πήγες την κουβέντα προς τα κει. Δεν πρόκειται να γίνω συντονιστής, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Και να γινόμουνα, δεν θα είχες τίποτα να φοβηθείς. Εγώ δεν πετσοκόβω όσα γραπτά δεν ταιριάζουν με τις πολιτικές μου απόψεις όπως έκανες εσύ.
Εσύ έχεις τέτοιο θέμα ωστε κάθεσαι και ασχολείσαι στα πλαίσια μιας αξιοθρήνητης απόπειρας να μου την πείς, για κάτι που υποτίθεται οτι έκανα εγώ σε μια γωνιά του ίντερνετ πριν από κάπου 2-3 χρόνια. Κανένα άγχος δεν έχω μηπως γίνεις συντονιστής, γιατί πολύ απλά και τσαμπουκάδες ν' αρχίσεις, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ. Ξέρεις, υπάρχει ένα μαγικό κουμπάκι εκεί πάνω δεξιά, που γράφει αποσύνδεση. Το πατάς και ξενοιάζεις από τέτοιου είδους "προβλήματα". Το οτι ήθελες να γίνεις συντονιστής στο βοθράκο, φαίνεται από το γεγονός οτι έκανες εκεί τον καλό μέχρι να γίνουν οι "κρίσεις" των συντονιστών, και όταν είδες οτι δεν έγινες, σκύλιασες κυριολεκτικά.
Και φυσικά δεν είχες τότε τίποτα να πείς για τον "κολλητό" σου, αλλά τα έβαλες αποκλειστικά μ' εμένα, λες κι εγώ αποφάσιζα μόνος μου για το τί θα γινόταν εκεί πράγμα που μ' έβαλε και στις πρώτες υποψίες για το ποιός ήταν ο ρόλος μου εκεί (αυτός του αλεξικέραυνου). Όσο για το φόρουμ σου, άστο καλύτερα, δε θές να ξέρεις.
Όπως είπα, έχει πολύ πλάκα να βλέπεις έναν άνθρωπο που υποτίθεται οτι διδάσκει "αυτοβελτίωση" να μπαίνει για να μου την λέει για κάτι που γινόταν πρίν από χρόνια, και που δεν το είχα ΚΑΝ κάνει ή εμπνευστεί εγώ (και να ήθελα, δεν ξέρω πώς μπαίνουν τα φίλτρα):
Λοιπόν, αν θέλεις να συνεχίσεις να το παίζεις drama queen, be my guest. Άντε πες την τελευταία κουβέντα να είσαι νικητής.
Πώωωω κάτι άτομα...
Και φυσικά δεν είχες τότε τίποτα να πείς για τον "κολλητό" σου, αλλά τα έβαλες αποκλειστικά μ' εμένα, λες κι εγώ αποφάσιζα μόνος μου για το τί θα γινόταν εκεί πράγμα που μ' έβαλε και στις πρώτες υποψίες για το ποιός ήταν ο ρόλος μου εκεί (αυτός του αλεξικέραυνου). Όσο για το φόρουμ σου, άστο καλύτερα, δε θές να ξέρεις.
Όπως είπα, έχει πολύ πλάκα να βλέπεις έναν άνθρωπο που υποτίθεται οτι διδάσκει "αυτοβελτίωση" να μπαίνει για να μου την λέει για κάτι που γινόταν πρίν από χρόνια, και που δεν το είχα ΚΑΝ κάνει ή εμπνευστεί εγώ (και να ήθελα, δεν ξέρω πώς μπαίνουν τα φίλτρα):
Ναι, συμφώνησα με τον όρο, όπως συμφωνούσαν και οι συντονιστές, πρώην και νυν, για τους οποίους δεν έχεις να πείς κουβέντα, και σαν στόκος έχεις κολλήσει μαζί μου, ενώ εγώ ήμουν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που είχε λόγο για να το θεωρεί βόθρο, και το εξήγησα πιο πριν. Εσένα αν σου είχαν κάνει τα μισά απ' ο,τι μου είχαν κάνει εμένα, θα πήγαινες στα Ηνωμένα Έθνη.mec_ έγραψε: 05 Απρ 2018, 17:07phorum.gr ήταν το όνομά του και που να χτυπιέσαι δεν μπορείς πλεον να βάζεις φίλτρα (μαζί με τον άλλο τον προβληματικό) και να το μετατρέπει αυτόματα σε βόθρουμ, αλλοιώνοντας τα ποστς των χρηστών παρά τη θέλησή τους.
Λοιπόν, αν θέλεις να συνεχίσεις να το παίζεις drama queen, be my guest. Άντε πες την τελευταία κουβέντα να είσαι νικητής.
Πώωωω κάτι άτομα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 06 Απρ 2018, 19:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Αγαπημένιος
με ειδοποιησε παλιο μελος μασαμπουκαιος στην ερωτηση που θα ανεβαζω τωρα κριτικες για τις απελπιδες σκορδαλιες μου
να ναι καλα εκει που ειναι και ειθε οι σερβιτοροι να του αλλαζουν συχνα το νερο και παγακια για την κοκακολα
να ναι καλα εκει που ειναι και ειθε οι σερβιτοροι να του αλλαζουν συχνα το νερο και παγακια για την κοκακολα
Το ύφος γραφής της εξαρτάται από το τέτοιο της!
-
mec
Θα την πω. Όχι για καμμιά νικη, αλλά για τον επίλογο: Δημιουργούσες προβλήματα στο free (κι είχες διώξει πολύ κόσμο). Αυτό έχεις αρχίσει να κάνεις κι εδώ με τα περί βόθρου που προσβάλλουν τους συνομιλητές σου, επειδή όχι μόνο συμμετείχαν στο phorum, αλλά το αγάπησαν και θέλουν να το ξαναχτίσουν. Μπορεί να έχεις το δικαίωμα να λες, αλλά να είσαι έτοιμος και να τα ακούσεις. Και δεν στην είπα μονο εγώ.
Αυτό ακριβώς.hellegennes έγραψε: 05 Απρ 2018, 19:32Κοίτα, από όταν οι διαχειριστές άφησαν το μαγαζί σε αυτόματο πιλότο και έδωσαν super mod δικαιώματα στους συντονιστές, κατά καιρούς είχαμε παραφωνίες. Προσωπικά θεωρώ -και όχι μόνο εγώ- ότι Ιανός και Ταλαίπωρος δεν έπρεπε να είναι συντονιστές, δεν ήταν αντικειμενικοί και έκαναν ό,τι ήθελαν. Τονίζω ότι δεν είναι μόνο δική μου άποψη.Saliveros έγραψε: 05 Απρ 2018, 19:16 Βόθρος λοιπόν, επειδή εσύ ισχυρίζεσαι ότι σε αδίκησαν (όπως και το 90% των μπαναρισμένων που ποτέ μα ποτέ δεν είχαν δώσει το παραμικρό δικαίωμα).
Λογικό ακούγεται.
Η δε συμπεριφορά τους ήταν πολλές φορές για μπαν.
@Nandros
Είναι βλακώδες (τελείως όμως) αυτό που λές (είναι σα να προσβάλλεσαι που θα πεί κάποιος "το facebook είναι βόθρος", ή "το YT είναι βόθρος"), αλλά πάρτο όπως θέλεις. Μου φαίνεται αστείο κάποιος να νομίζει οτι χάνει ή παίρνει αξία απ' το αν κάποιος θα απαξιώσει έναν διαδικτυακό χώρο στον οποίο συχνάζει, χωρίς να τον συνδέσει τον ίδιο προσωπικά μ' αυτόν τον χώρο. Αλλά και πάλι, δε θα χάσω ύπνο, ξέρεις, αν μια διαδικτυακή περσόνα με βρίσει πίσω απ' ένα πληκτρολόγιο. Αν νομίζεις οτι έτσι (με το να "βρίσεις διαδικτυακά με το λιμανίσιο") "ανοίγεις τρύπες" τότε απλά θα σου πώ οτι αυτό μου φαίνεται κωμικό. Αυτό που προκύπτει είναι οτι απλά έχεις λυμένο το ζωνάρι, και ψάχνεσαι για αφορμή να βρίσεις (διαδικτυακά), γιατί δεν παίζει να μην καταλαβαίνεις τί ακριβώς είναι αυτό που λέω. Στο είπα και στο ξαναλέω, πάντως, η άποψή σου δε μ' ενδιαφέρει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
Αυτός που είχε το ζωνάρι λυμένο από παλιά, έφτιαξε φόρουμ μόνο και μόνο για να βρίζει το άλλο, και μπήκε εδώ μέσα για να βγάλει τα απωθημένα του από το παρελθόν, ονομάζεται KauldronKauldron έγραψε: 07 Απρ 2018, 03:10 @Nandros
Είναι βλακώδες (τελείως όμως) αυτό που λές (είναι σα να προσβάλλεσαι που θα πεί κάποιος "το facebook είναι βόθρος", ή "το YT είναι βόθρος"), αλλά πάρτο όπως θέλεις. Μου φαίνεται αστείο κάποιος να νομίζει οτι χάνει ή παίρνει αξία απ' το αν κάποιος θα απαξιώσει έναν διαδικτυακό χώρο στον οποίο συχνάζει, χωρίς να τον συνδέσει τον ίδιο προσωπικά μ' αυτόν τον χώρο. Αλλά και πάλι, δε θα χάσω ύπνο, ξέρεις, αν μια διαδικτυακή περσόνα με βρίσει πίσω απ' ένα πληκτρολόγιο. Αν νομίζεις οτι έτσι (με το να "βρίσεις διαδικτυακά με το λιμανίσιο") "ανοίγεις τρύπες" τότε απλά θα σου πώ οτι αυτό μου φαίνεται κωμικό. Αυτό που προκύπτει είναι οτι απλά έχεις λυμένο το ζωνάρι, και ψάχνεσαι για αφορμή να βρίσεις (διαδικτυακά), γιατί δεν παίζει να μην καταλαβαίνεις τί ακριβώς είναι αυτό που λέω. Στο είπα και στο ξαναλέω, πάντως, η άποψή σου δε μ' ενδιαφέρει.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 279 Απαντήσεις
- 7019 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 4 Απαντήσεις