Α, btw, τώρα θυμήθηκα ποιά είσαι. Εσύ δεν ήσουν που είχες μπεί και με χλεύαζες μαζί με άλλους στο βόθρο? Δικαίωμα για επιθέσεις έχουν μόνο οι γυναίκες, έ, αν ο άνδρας μιλήσει κι αυτός άσχημα, "δε φοράει παντελόνια".Cecily Anne έγραψε: 03 Απρ 2018, 20:52Γουέιτ. Αυτόν τον ευχαριστείς, αλλά εγώ σου χρωστάω ένα κραξίδι.Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2018, 15:49 Ευχαριστώ, Otto. Απλά είναι λίγο κουραστικό πλέον να χρειάζεται να εξηγώ τ' αυτονόητα (δε το λέω για 'σενα, κυρίως για τον ΤζώνΜπέρντ πηγαίνει) στην πολιτική. Να 'σαι καλά, πάντως!
1. Για τα περί τεκνατζούς
2. Για τα περί "μασάς λεφτά".
Και να σου πω ότι δε φοράς παντελόνια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως μάθατε για την νέα μας Πατρίδα;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πως μάθατε για την νέα μας Πατρίδα;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Cecily Anne
Πού χλεύασα εγώ και πότε;Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:42Α, btw, τώρα θυμήθηκα ποιά είσαι. Εσύ δεν ήσουν που είχες μπεί και με χλεύαζες μαζί με άλλους στο βόθρο? Δικαίωμα για επιθέσεις έχουν μόνο οι γυναίκες, έ, αν ο άνδρας μιλήσει κι αυτός άσχημα, "δε φοράει παντελόνια".Cecily Anne έγραψε: 03 Απρ 2018, 20:52Γουέιτ. Αυτόν τον ευχαριστείς, αλλά εγώ σου χρωστάω ένα κραξίδι.Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2018, 15:49 Ευχαριστώ, Otto. Απλά είναι λίγο κουραστικό πλέον να χρειάζεται να εξηγώ τ' αυτονόητα (δε το λέω για 'σενα, κυρίως για τον ΤζώνΜπέρντ πηγαίνει) στην πολιτική. Να 'σαι καλά, πάντως!
Δώσε μου λινκ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Η αντικατάσταση του «phorum.gr» με τη λέξη «βόθρος» προσβάλλει όλους τους χρήστες του.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
mec
phorum.gr ήταν το όνομά του και που να χτυπιέσαι δεν μπορείς πλεον να βάζεις φίλτρα (μαζί με τον άλλο τον προβληματικό) και να το μετατρέπει αυτόματα σε βόθρουμ, αλλοιώνοντας τα ποστς των χρηστών παρά τη θέλησή τους.
Σε τί? Σε κλεισμένο φόρουμ να βρώ λινκ από πράγμα που γράφτηκε πριν χρόνια? Δεν υπάρχουν λινκ για όλα "Αλχημεία", κάποια πράγματα τα θυμόμαστε κι όλας.Cecily Anne έγραψε: 05 Απρ 2018, 16:21Πού χλεύασα εγώ και πότε;Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:42Α, btw, τώρα θυμήθηκα ποιά είσαι. Εσύ δεν ήσουν που είχες μπεί και με χλεύαζες μαζί με άλλους στο βόθρο? Δικαίωμα για επιθέσεις έχουν μόνο οι γυναίκες, έ, αν ο άνδρας μιλήσει κι αυτός άσχημα, "δε φοράει παντελόνια".Cecily Anne έγραψε: 03 Απρ 2018, 20:52
Γουέιτ. Αυτόν τον ευχαριστείς, αλλά εγώ σου χρωστάω ένα κραξίδι.
Δώσε μου λινκ.
Με βάση την συμπεριφορά αρκετών συντονιστών του, μάλλον έχω δικαίωμα να το αποκαλώ βόθρο. Αναφέρομαι στο πολιτικό κομμάτι, και τις βρωμιές που γίνονταν εκεί. Βλέπω οτι παραβλέπεις όλα όσα είπα, με πάρα πολύ πονηρό τρόπο. Ξανά λοιπόν: Απειλητικό μήνυμα, σας το κάνω αναφορά, κάποιος από 'σας την περνάει στο ντούκου. Ποιός το έκανε αυτό? Μου λέτε ξανακάντο αναφορά (ενώ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ). Σας λέω δε γίνεται, και σας στέλνω σκριν, κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε. Μήνυμα στον διαχειριστή, κάνει οτι δεν καταλαβαίνει. Και στο καπάκι μπανάρισμα σ' εμένα, που ήμουν ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ της απειλής. Οχι, δεν ήταν βόθρος που προστάτευε ορισμένους. Άσε μας ρε Σαλίβερε.phorum.gr ήταν το όνομά του και που να χτυπιέσαι δεν μπορείς πλεον να βάζεις φίλτρα (μαζί με τον άλλο τον προβληματικό) και να το μετατρέπει αυτόματα σε βόθρουμ, αλλοιώνοντας τα ποστς των χρηστών παρά τη θέλησή τους.
Το οτι ο άλλος μπορεί να είναι ίδιος και χειρότερος, δεν αλλάζει το γεγονός οτι εκεί γίνονταν διάφορες βρωμιές.
Y.Γ. Μπορεί και να θυμάσαι το περιστατικό, γιατί αν δεν κάνω λάθος, μαζί το είχαμε συζητήσει, και μου είχες πεί οτι είναι πάρα πολύ σοβαρό. Τί έγινε λοιπόν? Αν έχεις κάποια εντιμότητα θα πρέπει να μιλήσεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Cecily Anne
Άσε τα με βάση. Θα μου πεις για ποιό λόγο σε χλεύασα τουλάχιστον να ξέρω.
Διότι οι προσβολές "πληρώνεσαι για να είσαι με κάποιον" και "τεκνατζού" είναι συγκεκριμένες και πάνω σε αυτές σου είπα "δεν φοράς παντελόνια". Οπότε θέλω να ξέρω, πέραν του :
Διότι οι προσβολές "πληρώνεσαι για να είσαι με κάποιον" και "τεκνατζού" είναι συγκεκριμένες και πάνω σε αυτές σου είπα "δεν φοράς παντελόνια". Οπότε θέλω να ξέρω, πέραν του :
και του "με χλεύασες κι εσύ μαζί με άλλους" (αλήθεια,ποιούς;) τι στο καλό είπα.Kauldron έγραψε: 04 Απρ 2018, 13:43Γουατέβερ.Cecily Anne έγραψε: 03 Απρ 2018, 20:52 Γουέιτ. Αυτόν τον ευχαριστείς, αλλά εγώ σου χρωστάω ένα κραξίδι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
"Πληρώνεσαι"? Πότε είπα κάτι τέτοιο?
Το "τεκνατζούδες" είναι κάτι που είχε ειπωθεί γενικά. Είπα για 'σένα συγκεκριμένα?
Το "τεκνατζούδες" είναι κάτι που είχε ειπωθεί γενικά. Είπα για 'σένα συγκεκριμένα?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Cecily Anne
Ναι αγόρι μου, είπες για μένα συγκεκριμένα. Τεσπα, κατάλαβα. Κι από ό,τι είδα και σε άλλο νήμα ο Όττο κάνει το παγώνι σαν να μην τρέχει τίποτα. Οπότε το σταματάω εδώ. Καλή συνέχεια.Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2018, 18:52 "Πληρώνεσαι"? Πότε είπα κάτι τέτοιο?
Τεσπα, όπως και να έχει εκείνη την περίοδο είχα ακούσει και είχα πει κι εγώ διάφορα. Δέχομαι οτι είναι πιθανόν να τα είχα πεί αυτά που λες. Θυμάμαι ξεκάθαρα ωστόσο οτι είχες πεί κι εσύ κάποια πράγματα (στο άσχετο στην Πολιτική), αλλά ακόμα κι έτσι, δεν έπρεπε να είχα μιλήσει έτσι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Cecily Anne
Kauldron, σου είπα το συγκεκριμένο θέμα έληξε.
Σε ό,τι αφορά το δικό σου θέμα, δεν πάει το μυαλό μου τι σου έγραψα και γενικά δεν ξέρω τι εννοείς χλευασμό, δεν έχω υπάρξει ποτέ γλυκομίλητος χρήστης. Οπότε, όταν είναι πες μου, για να καταλάβω, τι σου είπα.
Σε ό,τι αφορά το δικό σου θέμα, δεν πάει το μυαλό μου τι σου έγραψα και γενικά δεν ξέρω τι εννοείς χλευασμό, δεν έχω υπάρξει ποτέ γλυκομίλητος χρήστης. Οπότε, όταν είναι πες μου, για να καταλάβω, τι σου είπα.
Δε θυμάμαι τί ακριβώς είχες πει. Θυμάμαι οτι είχες μπεί στην Πολιτική, στο άσχετο (επειδή στην Πολιτική σχεδόν ποτέ δεν έμπαινες), και είχες μιλήσει άσχημα. Φυσικά, σε σχέση μ' αυτά που άκουγα τότε και μ' αυτά που μου στέλνανε σε ΠΜ κάποιοι, αυτό δεν ήταν τίποτα ουσιώδες. Ο μόνος λόγος που το θυμάμαι μέχρι τώρα είναι οτι ειλικρινά δεν περίμενα ν' ασχοληθείς.
Όπως και να έχει, εφόσον τα είπα αυτά, που για να το λες το δέχομαι, είμαι απαράδεκτος, οπότε δε δικαιολογούμαι.
Όπως και να έχει, εφόσον τα είπα αυτά, που για να το λες το δέχομαι, είμαι απαράδεκτος, οπότε δε δικαιολογούμαι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Cecily Anne
Περιττό να σου πω ότι δεν είμαι σίγουρη ότι ξέρω τι στηρίζεις πολιτικά. Για Καμμένο πλευρά σε θυμάμαι, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση να είχα κοροϊδέψει και να έχεις δίκιο, εφόσον μιλάμε για πολιτική. Στην πολιτική πάντως γράφω συχνά, να το ξέρεις για εδώ.
Χαιρετώ.
Χαιρετώ.
Fixed for accuracyKauldron έγραψε: 05 Απρ 2018, 18:43 Με βάση την συμπεριφορά αρκετών συντονιστών του προς εμένα, μάλλον έχω δικαίωμα να το αποκαλώ βόθρο. Αναφέρομαι στο πολιτικό κομμάτι, και τις βρωμιές που γίνονταν εκεί σε μένα. Βλέπω οτι παραβλέπεις όλα όσα είπα, με πάρα πολύ πονηρό τρόπο. Ξανά λοιπόν: Απειλητικό μήνυμα, σας το κάνω αναφορά, κάποιος από 'σας την περνάει στο ντούκου. Ποιός το έκανε αυτό? Μου λέτε ξανακάντο αναφορά (ενώ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ). Σας λέω δε γίνεται, και σας στέλνω σκριν, κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε. Μήνυμα στον διαχειριστή, κάνει οτι δεν καταλαβαίνει. Και στο καπάκι μπανάρισμα σ' εμένα, που ήμουν ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ της απειλής. Οχι, δεν ήταν βόθρος που προστάτευε ορισμένους. Άσε μας ρε Σαλίβερε.
Το οτι ο άλλος εγώ μπορεί να είναι είμαι ίδιος και χειρότερος, δεν αλλάζει το γεγονός οτι εκεί γίνονταν διάφορες βρωμιές.
Βόθρος λοιπόν, επειδή εσύ ισχυρίζεσαι ότι σε αδίκησαν (όπως και το 90% των μπαναρισμένων που ποτέ μα ποτέ δεν είχαν δώσει το παραμικρό δικαίωμα).
Λογικό ακούγεται.
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 279 Απαντήσεις
- 7224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα