!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
Εννοείται ψήφισα to go λάγου λάγου: σπανίως έχω συναντήσει πιο προβληματική περσόνα...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Το προβληματικός είναι το ατού μουΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:52 Εννοείται ψήφισα to go λάγου λάγου: σπανίως έχω συναντήσει πιο προβληματική περσόνα...
Το έχω επανοικειοποιήσει χρόνια.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
User_601
sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:47βούτυρο έχει γίνει αυτή ρε, τι της έκανες;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:44Αυτό το τρολ να μην έλεγες. Αμοιβαία η συμπάθεια.Εσθήρ έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:41 Ψηφισα να μεινεις.Ναι,οκ..εισαι τρολακι..αλλα εισαι απο τα συμπαθητικα τρολακια.![]()

- περαστικος
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Spoiler
μόνον μην αλλάξεις πολύ και απότομα, με φέρνουν σε δύσκολη θέση οι απότομες αλλαγές, μπερδεύομαι και τρομάζω
Spoiler
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα φύγουμε παρέα και εμένα δεν με αγαπάει καμία φορουμιτισσα
Πέσιμο ή χεσιμο; 
μάλλον την έχεις μεγάλη κι εσύΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:49Είμαι μάύρη μαγεία
Spoiler
την ενσυναίσθηση
Spoiler
.
.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Είμαι κάθετα αντίθετος στο να φεύγουν μέλη από το Phorum. Κάναμε αμάν για να ξανα συγκεντρωθούμε τα μέλη από το παλιό, που είχαμε σκορπίσει από εδώ κι από εκεί. Πολλά από τα παλιά μέλη Δυστυχώς ή για κάποια ευτυχώς, δέν επέστρεψαν.
Με το πνεύμα και την κλάψα, του υπέρ ευαίσθητου, στο παλιό δεν θα άντεχες ούτε μέρα.
Φυσικά θέλουμε να μείνεις, αλλά μήν είσαι Μυγιάγγιχτος σάν κανένας καλψωμούνις.
Εδώ οι κοπέλες που ακούνε τόσα δεν κάνουν έτσι.
Νεαρέ γίνε Άντρας και εάν κάποιοι σε βρίζουν απλά ρήξτους χονδρά μπινελίκια. Τότε θα φύγεις με μπάν αλλά ευχαριστημένος.
Διαφορικά συμπεριφέρσου όπως όλοι οι υπόλοιποι, και να καταλαβαίνεις ποτέ πρόκειται για χαβαλέ ή ειρωνεία. Απλά μπές στο πνεύμα του πχορουμ και των
Συμπχορουμιτών σου.
Τα λέμε.
Με το πνεύμα και την κλάψα, του υπέρ ευαίσθητου, στο παλιό δεν θα άντεχες ούτε μέρα.
Φυσικά θέλουμε να μείνεις, αλλά μήν είσαι Μυγιάγγιχτος σάν κανένας καλψωμούνις.
Νεαρέ γίνε Άντρας και εάν κάποιοι σε βρίζουν απλά ρήξτους χονδρά μπινελίκια. Τότε θα φύγεις με μπάν αλλά ευχαριστημένος.
Διαφορικά συμπεριφέρσου όπως όλοι οι υπόλοιποι, και να καταλαβαίνεις ποτέ πρόκειται για χαβαλέ ή ειρωνεία. Απλά μπές στο πνεύμα του πχορουμ και των
Συμπχορουμιτών σου.
Τα λέμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος relativer777 την 28 Δεκ 2019, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Καλά τα λέει ο καριολοπουστότυπος από πάνω.relativer777 έγραψε: 28 Δεκ 2019, 19:20 Είμαι κάθετα αντίθετος στο να φεύγουν μέλη από το Phorum. Κάναμε αμάν για να ξανα συγκεντρωθούμε τα μέλη από το παλιό, που είχαμε σκορπίσει από εδώ κι από εκεί. Πολλά από τα παλιά μέλη Δυστυχώς ή για κάποια ευτυχώς, δέν επέστρεψαν.
Με το πνεύμα και την κλάψα, του υπέρ ευαίσθητος, στο παλιό δεν θα αντέχεις ούτε μέρα.
Φυσικά θέλουμε να μείνεις, αλλά μήν είσαιΜυγιάγγιχτος σάν κανένας καλψωμούνις.
Νεαρέ γίνε Άντρας και εάν κάποιοι σε βρίζουν απλά ρήξτο χονδρά μπινελίκια. Τότε θα φύγεις με μπάν αλλά ευχαριστημένος.
Συμπχορουμιτών σου.
Τα λέμε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μόνο εσένα σε προσβάλλουν στο πχώρουμ γενιά; Ολους τους προσβάλλουν όλοι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Χρόνια Πολλά ρε!
δεν είδα κανένα χριστουγεννιάτικο μουνοροδοβίντεο ή με φαίνεται;
.
.
ευχαριστώ συς, Χρονιά Πολλά και καλές γιορτές να έχουμε.sys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 19:27
Χρόνια Πολλά ρε!
δεν είδα κανένα χριστουγεννιάτικο μουνοροδοβίντεο ή με φαίνεται;
![]()
![]()
φτάνει το αμόνι με τα βιντεάκια, ωραία ήταν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση