Εγώ είμαι μποέμ έτσι κι αλλιώςsys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:23άμα βγάζεις λιγότερα από 70ε την ώρα ναι, εσένα.
Καβαλιέρε δεν το χω.
Εγώ είμαι μποέμ έτσι κι αλλιώςsys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:23άμα βγάζεις λιγότερα από 70ε την ώρα ναι, εσένα.
άμα θες να γίνεις μέλος-ακόλουθος μας πάντως στην καινούργια θρησκεία που έφτιαξα (λατρεύουμε Τον Έναν και Μοναδικό Θεό fyi) στείλε πμ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:21Ευχαριστώ Γαλή καλή μου φίλη.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:13Γιατί έχεις το σύνηθες σύνδρομο του καλλιτέχνη που θέλει να προκαλέσει αλλά όταν κανείς δεν δείχνει σοκαρισμένος από την πρόκληση, μελαγχολεί.Γιατί (με) προσβάλλετε στο πχώρουμ;
Οπότε, μπορείς να δεις την προσβολή που σου γίνεται και ως μια αντίστοιχη έκφραση αγάπης.![]()
Ψήφισα το 2.
Είμαι δηλωμένος αβανγκαρντιστής αλλά έβγαλα το προσωπείο και εκδηλώθηκα σαν άνθρωπος. Τόσο ανάξιος αγάπης είμαι πια;
re φιλενάδα πολυ μεγάλη ιδέα έχεις για την πάρτη σουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:29 Έχω τις ανασφάλειές μου έχω κι εσάς
Μπαίνω στο πχώρουμ και ό,τι βλέπω είναι προσβολές άνευ αιτίας (ποτέ δε βρίζω προσωπικά)
Μπορείτε να καταλάβετε ότι πίσω από το πληκτρολόγιο κρύβεται ένας άνθρωπος σαν και εσάς;
ένας άνθρωπος ευγενικός με σάρκα και οστά;
Προς τι οι προσβολές εφόσον δεν προκαλώ προσωπικά κανέναν;
Είμαι φημισμένος ως πολύ φιλικός άντρας και ψυχή και easy going
Στη δική μου τη ζωή οι άνθρωποι με αγαπάνε και το δείχνουν και το λένε
Ενώ εδώ τι ζόρια τραβάνε;
Ένα νήμα έκκληση σε ανώτερα αισθήματα χρονιάρες μέρες που 'ναι.
Φιλεναδα?Athos έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:33re φιλενάδα πολυ μεγάλη ιδέα έχεις για την πάρτη σουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:29 Έχω τις ανασφάλειές μου έχω κι εσάς
Μπαίνω στο πχώρουμ και ό,τι βλέπω είναι προσβολές άνευ αιτίας (ποτέ δε βρίζω προσωπικά)
Μπορείτε να καταλάβετε ότι πίσω από το πληκτρολόγιο κρύβεται ένας άνθρωπος σαν και εσάς;
σιγά μην ασχολούνται όλοι με σένα.
Τα κουβαδάκια σου και στην μαμά σου
μισό, τι εννοείς;andy12gr έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:35Φιλεναδα?Athos έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:33re φιλενάδα πολυ μεγάλη ιδέα έχεις για την πάρτη σουΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 15:29 Έχω τις ανασφάλειές μου έχω κι εσάς
σιγά μην ασχολούνται όλοι με σένα.
Τα κουβαδάκια σου και στην μαμά σου
γυναικα ειναι?
μαλλον πρεπει να μπαινει και το φυλο στο φορουμ υποχρεωτικα
Αυτό το τρολ να μην έλεγες. Αμοιβαία η συμπάθεια.Εσθήρ έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:41 Ψηφισα να μεινεις.Ναι,οκ..εισαι τρολακι..αλλα εισαι απο τα συμπαθητικα τρολακια.![]()
Μα δεν υποσχέθηκα να φύγω
βούτυρο έχει γίνει αυτή ρε, τι της έκανες;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:44Αυτό το τρολ να μην έλεγες. Αμοιβαία η συμπάθεια.Εσθήρ έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:41 Ψηφισα να μεινεις.Ναι,οκ..εισαι τρολακι..αλλα εισαι απο τα συμπαθητικα τρολακια.![]()
Είμαι μάύρη μαγείαsys3x έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:47βούτυρο έχει γίνει αυτή ρε, τι της έκανες;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:44Αυτό το τρολ να μην έλεγες. Αμοιβαία η συμπάθεια.Εσθήρ έγραψε: 28 Δεκ 2019, 17:41 Ψηφισα να μεινεις.Ναι,οκ..εισαι τρολακι..αλλα εισαι απο τα συμπαθητικα τρολακια.![]()