Δεν ξερω τι εννοεις με το "Βασικια", ολες οι γυναικες θελουν να ειναι ομορφες, ειναι στην φυση τους να ειναι περιποιημενες και καλα κανουν! Αρα εαν εισαι φιλος με γυναικα αυτο θα το εχεις, δεν το αποφευγεις. Καλως ή κακως τα ενδιαφεροντα ειναι διαφορετικα μεταξυ αντρων και γυναικων, εαν δεχομαστε το ολο θεμα της ομορφιας (που μας αρεσει), ειναι επειδη η συγκεκριμενη γινεται ωραια για εμας και σκοπευουμε να την πηδηξουμε, οχι για να το παιξουμε Σουηδοι, να της πουμε "ναι εισαι κουκλα, βαλε το μαυρο πεδιλο κολλητη με το στενο φορεμα" και να παει να πηδηχτει με αλλον. Τωρα εαν μιλας για κατσιβελες που δεν τους ενδιαφερει η εξωτερικη εμφανιση, παω πασο, ειναι εκτος του ταργκετ γκρουπ μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:07Αυτό που περιγράφεις είναι ένα συγκεκριμένο αν και πολυπληθές είδος γυναίκας, η Βασικιά.Nostalgia έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:05Καλα περναω και με τους φιλους μου, χωρις να χρειαζεται να ακουω για μασκαρες και να δεχομαι μηνυματα του στυλ "αυτο το φουστανακι σου αρεσει;" "τι χρωμα να το παρω;" "αχ δεν μπορω ειμαι σε διλημμα, μποτακι ή μποτες;" "το μαλι πανω ή κατω;" '"πωπω δεν ξερω τι να φορεσω, λεω να μην ερθω" "καταπληκτικο μανο, στεγνωνει γρηγορα" κλπ κλπ....Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:32 Δηλαδή από γυναίκες μιλάτε και κάνετε παρέα μόνο όσες θέλετε να γαμήσετε; Δεν σας έχει κερδίσει ποτέ κάποια που ναι μεν να μην είναι του γούστου σας αλλά να περνάτε καλά μαζί της σαν παρέα,να έχετε ίδιο χιούμορ, γούστα σε ενδιαφέροντα , σαν χαρακτήρες κτλ; Ή απλά αν δεν είναι φακαμπλ κατά το γούστο σας δεν ασχολείστε περισσότερο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Γιατί να χαλάσουν αυτό που έχουν για να δοκιμάσουν το σεξ; Αφού δεν υπάρχει ερωτική ελξη γιατί πρέπει οπωσδήποτε να παίξει το ερωτικό στοιχείο;don't speak έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:40Ε αν περνάνε καλά, ίδιο χιούμορ, ενδιαφέροντα κλπ γιατί να μη δουν αν ταιριάζουν και στο σεξ;Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:32 Δηλαδή από γυναίκες μιλάτε και κάνετε παρέα μόνο όσες θέλετε να γαμήσετε; Δεν σας έχει κερδίσει ποτέ κάποια που ναι μεν να μην είναι του γούστου σας αλλά να περνάτε καλά μαζί της σαν παρέα,να έχετε ίδιο χιούμορ, γούστα σε ενδιαφέροντα , σαν χαρακτήρες κτλ; Ή απλά αν δεν είναι φακαμπλ κατά το γούστο σας δεν ασχολείστε περισσότερο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Εσύ που δε μιλάς για ρούχα συνέχεια δηλαδή είσαι κατσίβελος; Μην πάς να τα μπλέξεις, τελείως άσχετο το τι κάνεις με το λουκ σου και το τι σου αρέσει να συζητάς.Nostalgia έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:20Δεν ξερω τι εννοεις με το "Βασικια", ολες οι γυναικες θελουν να ειναι ομορφες, ειναι στην φυση τους να ειναι περιποιημενες και καλα κανουν! Αρα εαν εισαι φιλος με γυναικα αυτο θα το εχεις, δεν το αποφευγεις. Καλως ή κακως τα ενδιαφεροντα ειναι διαφορετικα μεταξυ αντρων και γυναικων, εαν δεχομαστε το ολο θεμα της ομορφιας (που μας αρεσει), ειναι επειδη η συγκεκριμενη γινεται ωραια για εμας και σκοπευουμε να την πηδηξουμε, οχι για να το παιξουμε Σουηδοι, να της πουμε "ναι εισαι κουκλα, βαλε το μαυρο πεδιλο κολλητη με το στενο φορεμα" και να παει να πηδηχτει με αλλον. Τωρα εαν μιλας για κατσιβελες που δεν τους ενδιαφερει η εξωτερικη εμφανιση, παω πασο, ειναι εκτος του ταργκετ γκρουπ μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:07Αυτό που περιγράφεις είναι ένα συγκεκριμένο αν και πολυπληθές είδος γυναίκας, η Βασικιά.Nostalgia έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:05
Καλα περναω και με τους φιλους μου, χωρις να χρειαζεται να ακουω για μασκαρες και να δεχομαι μηνυματα του στυλ "αυτο το φουστανακι σου αρεσει;" "τι χρωμα να το παρω;" "αχ δεν μπορω ειμαι σε διλημμα, μποτακι ή μποτες;" "το μαλι πανω ή κατω;" '"πωπω δεν ξερω τι να φορεσω, λεω να μην ερθω" "καταπληκτικο μανο, στεγνωνει γρηγορα" κλπ κλπ....
Γιατί αν κάνεις σεξ με ό,τι περπατάει και μιλάει για να μη χάσεις την εμπειρία ή την ευκαιρία, χάνεται τελείως το ερωτικό στοιχείο.Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:23 Γιατί να χαλάσουν αυτό που έχουν για να δοκιμάσουν το σεξ; Αφού δεν υπάρχει ερωτική ελξη γιατί πρέπει οπωσδήποτε να παίξει το ερωτικό στοιχείο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά και εγώ τον έπρηζα για την αδυναμία που έχω στα καλλυντικάNostalgia έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:20Δεν ξερω τι εννοεις με το "Βασικια", ολες οι γυναικες θελουν να ειναι ομορφες, ειναι στην φυση τους να ειναι περιποιημενες και καλα κανουν! Αρα εαν εισαι φιλος με γυναικα αυτο θα το εχεις, δεν το αποφευγεις. Καλως ή κακως τα ενδιαφεροντα ειναι διαφορετικα μεταξυ αντρων και γυναικων, εαν δεχομαστε το ολο θεμα της ομορφιας (που μας αρεσει), ειναι επειδη η συγκεκριμενη γινεται ωραια για εμας και σκοπευουμε να την πηδηξουμε, οχι για να το παιξουμε Σουηδοι, να της πουμε "ναι εισαι κουκλα, βαλε το μαυρο πεδιλο κολλητη με το στενο φορεμα" και να παει να πηδηχτει με αλλον. Τωρα εαν μιλας για κατσιβελες που δεν τους ενδιαφερει η εξωτερικη εμφανιση, παω πασο, ειναι εκτος του ταργκετ γκρουπ μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:07Αυτό που περιγράφεις είναι ένα συγκεκριμένο αν και πολυπληθές είδος γυναίκας, η Βασικιά.Nostalgia έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:05
Καλα περναω και με τους φιλους μου, χωρις να χρειαζεται να ακουω για μασκαρες και να δεχομαι μηνυματα του στυλ "αυτο το φουστανακι σου αρεσει;" "τι χρωμα να το παρω;" "αχ δεν μπορω ειμαι σε διλημμα, μποτακι ή μποτες;" "το μαλι πανω ή κατω;" '"πωπω δεν ξερω τι να φορεσω, λεω να μην ερθω" "καταπληκτικο μανο, στεγνωνει γρηγορα" κλπ κλπ....
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συμφωνώ απόλυτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:29Γιατί αν κάνεις σεξ με ό,τι περπατάει και μιλάει για να μη χάσεις την εμπειρία ή την ευκαιρία, χάνεται τελείως το ερωτικό στοιχείο.Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:23 Γιατί να χαλάσουν αυτό που έχουν για να δοκιμάσουν το σεξ; Αφού δεν υπάρχει ερωτική ελξη γιατί πρέπει οπωσδήποτε να παίξει το ερωτικό στοιχείο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τύπισσες και τύποι, η Naida σάς έκανε να μιλάτε για αυτήν σε ένα νήμα ενός τύπου που ερωτεύτηκε την φίλη του.
Σκεφτείτε το λίγο...
Σκεφτείτε το λίγο...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Εγώ λατρεύω το καλοκαίρι τα κόκκινα νυχάκια στα πανέμορφα δαχτυλάκια της .
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Στον κολλητό ή στον γκόμενο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:42δλδ εσυ αυτα κοιτας?don't speak έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:40Ε αν περνάνε καλά, ίδιο χιούμορ, ενδιαφέροντα κλπ γιατί να μη δουν αν ταιριάζουν και στο σεξ;Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:32 Δηλαδή από γυναίκες μιλάτε και κάνετε παρέα μόνο όσες θέλετε να γαμήσετε; Δεν σας έχει κερδίσει ποτέ κάποια που ναι μεν να μην είναι του γούστου σας αλλά να περνάτε καλά μαζί της σαν παρέα,να έχετε ίδιο χιούμορ, γούστα σε ενδιαφέροντα , σαν χαρακτήρες κτλ; Ή απλά αν δεν είναι φακαμπλ κατά το γούστο σας δεν ασχολείστε περισσότερο;![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
κοινος τοπος στην αιδοιολατρικη γιολανταFeindflug έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:32 Τύπισσες και τύποι, η Naida σάς έκανε να μιλάτε για αυτήν σε ένα νήμα ενός τύπου που ερωτεύτηκε την φίλη του.
Σκεφτείτε το λίγο...
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
α υπαρχει και κολλητος? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σοβαρα τωρα, ξερεις πολλες γυναικες να μην συζητουν για το λουκ τους; Το συζητουν με τις φιλες και τον ανθρωπο τους, εαν λοιπον εισαι "φιλος", αυτο θα το εχεις σε μεγαλο βαθμο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:26Εσύ που δε μιλάς για ρούχα συνέχεια δηλαδή είσαι κατσίβελος; Μην πάς να τα μπλέξεις, τελείως άσχετο το τι κάνεις με το λουκ σου και το τι σου αρέσει να συζητάς.Nostalgia έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:20Δεν ξερω τι εννοεις με το "Βασικια", ολες οι γυναικες θελουν να ειναι ομορφες, ειναι στην φυση τους να ειναι περιποιημενες και καλα κανουν! Αρα εαν εισαι φιλος με γυναικα αυτο θα το εχεις, δεν το αποφευγεις. Καλως ή κακως τα ενδιαφεροντα ειναι διαφορετικα μεταξυ αντρων και γυναικων, εαν δεχομαστε το ολο θεμα της ομορφιας (που μας αρεσει), ειναι επειδη η συγκεκριμενη γινεται ωραια για εμας και σκοπευουμε να την πηδηξουμε, οχι για να το παιξουμε Σουηδοι, να της πουμε "ναι εισαι κουκλα, βαλε το μαυρο πεδιλο κολλητη με το στενο φορεμα" και να παει να πηδηχτει με αλλον. Τωρα εαν μιλας για κατσιβελες που δεν τους ενδιαφερει η εξωτερικη εμφανιση, παω πασο, ειναι εκτος του ταργκετ γκρουπ μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:07
Αυτό που περιγράφεις είναι ένα συγκεκριμένο αν και πολυπληθές είδος γυναίκας, η Βασικιά.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ελληνικό πόδι έχει?Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:32 Εγώ λατρεύω το καλοκαίρι τα κόκκινα νυχάκια στα πανέμορφα δαχτυλάκια της .
Τι να σκεφτούμε ακριβώς;
Το πόσες φορές μας έτυχε να πάθουμε ξαφνικό έρωτα με κάποιον που ξέρουμε καλά μια πενταετία;
Σοβαρολογούμε τώρα;
Αν δεν γίνει το κλικ, μικρό ή μεγάλο, στην αρχή της γνωριμίας, δεν θα γίνει ποτέ.
Με κάποιους γίνεται, με κάποιους όχι. Το αν θα προχωρήσει, είναι άλλο θέμα που εξαρτάται από χίλιους παράγοντες.
Αυτό είναι όλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Τι εννοείς ;vantono έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:42Ελληνικό πόδι έχει?Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:32 Εγώ λατρεύω το καλοκαίρι τα κόκκινα νυχάκια στα πανέμορφα δαχτυλάκια της .
Είναι 1,72 , έχει ΠΟΔΑΡΕΣ , πατουσάκι νούμερο τριάντα εννιά και ωραία δαχτυλάκια .