!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτευμένος με την κολλητή μου

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:07
Nostalgia έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:05
Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:32 Δηλαδή από γυναίκες μιλάτε και κάνετε παρέα μόνο όσες θέλετε να γαμήσετε; Δεν σας έχει κερδίσει ποτέ κάποια που ναι μεν να μην είναι του γούστου σας αλλά να περνάτε καλά μαζί της σαν παρέα,να έχετε ίδιο χιούμορ, γούστα σε ενδιαφέροντα , σαν χαρακτήρες κτλ; Ή απλά αν δεν είναι φακαμπλ κατά το γούστο σας δεν ασχολείστε περισσότερο;
Καλα περναω και με τους φιλους μου, χωρις να χρειαζεται να ακουω για μασκαρες και να δεχομαι μηνυματα του στυλ "αυτο το φουστανακι σου αρεσει;" "τι χρωμα να το παρω;" "αχ δεν μπορω ειμαι σε διλημμα, μποτακι ή μποτες;" "το μαλι πανω ή κατω;" '"πωπω δεν ξερω τι να φορεσω, λεω να μην ερθω" "καταπληκτικο μανο, στεγνωνει γρηγορα" κλπ κλπ....
Αυτό που περιγράφεις είναι ένα συγκεκριμένο αν και πολυπληθές είδος γυναίκας, η Βασικιά.
Δεν ξερω τι εννοεις με το "Βασικια", ολες οι γυναικες θελουν να ειναι ομορφες, ειναι στην φυση τους να ειναι περιποιημενες και καλα κανουν! Αρα εαν εισαι φιλος με γυναικα αυτο θα το εχεις, δεν το αποφευγεις. Καλως ή κακως τα ενδιαφεροντα ειναι διαφορετικα μεταξυ αντρων και γυναικων, εαν δεχομαστε το ολο θεμα της ομορφιας (που μας αρεσει), ειναι επειδη η συγκεκριμενη γινεται ωραια για εμας και σκοπευουμε να την πηδηξουμε, οχι για να το παιξουμε Σουηδοι, να της πουμε "ναι εισαι κουκλα, βαλε το μαυρο πεδιλο κολλητη με το στενο φορεμα" και να παει να πηδηχτει με αλλον. Τωρα εαν μιλας για κατσιβελες που δεν τους ενδιαφερει η εξωτερικη εμφανιση, παω πασο, ειναι εκτος του ταργκετ γκρουπ μου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

don't speak έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:40
Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:32 Δηλαδή από γυναίκες μιλάτε και κάνετε παρέα μόνο όσες θέλετε να γαμήσετε; Δεν σας έχει κερδίσει ποτέ κάποια που ναι μεν να μην είναι του γούστου σας αλλά να περνάτε καλά μαζί της σαν παρέα,να έχετε ίδιο χιούμορ, γούστα σε ενδιαφέροντα , σαν χαρακτήρες κτλ; Ή απλά αν δεν είναι φακαμπλ κατά το γούστο σας δεν ασχολείστε περισσότερο;
Ε αν περνάνε καλά, ίδιο χιούμορ, ενδιαφέροντα κλπ γιατί να μη δουν αν ταιριάζουν και στο σεξ;
Γιατί να χαλάσουν αυτό που έχουν για να δοκιμάσουν το σεξ; Αφού δεν υπάρχει ερωτική ελξη γιατί πρέπει οπωσδήποτε να παίξει το ερωτικό στοιχείο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Nostalgia έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:20

Καλα περναω και με τους φιλους μου, χωρις να χρειαζεται να ακουω για μασκαρες και να δεχομαι μηνυματα του στυλ "αυτο το φουστανακι σου αρεσει;" "τι χρωμα να το παρω;" "αχ δεν μπορω ειμαι σε διλημμα, μποτακι ή μποτες;" "το μαλι πανω ή κατω;" '"πωπω δεν ξερω τι να φορεσω, λεω να μην ερθω" "καταπληκτικο μανο, στεγνωνει γρηγορα" κλπ κλπ....
Αυτό που περιγράφεις είναι ένα συγκεκριμένο αν και πολυπληθές είδος γυναίκας, η Βασικιά.
Δεν ξερω τι εννοεις με το "Βασικια", ολες οι γυναικες θελουν να ειναι ομορφες, ειναι στην φυση τους να ειναι περιποιημενες και καλα κανουν! Αρα εαν εισαι φιλος με γυναικα αυτο θα το εχεις, δεν το αποφευγεις. Καλως ή κακως τα ενδιαφεροντα ειναι διαφορετικα μεταξυ αντρων και γυναικων, εαν δεχομαστε το ολο θεμα της ομορφιας (που μας αρεσει), ειναι επειδη η συγκεκριμενη γινεται ωραια για εμας και σκοπευουμε να την πηδηξουμε, οχι για να το παιξουμε Σουηδοι, να της πουμε "ναι εισαι κουκλα, βαλε το μαυρο πεδιλο κολλητη με το στενο φορεμα" και να παει να πηδηχτει με αλλον. Τωρα εαν μιλας για κατσιβελες που δεν τους ενδιαφερει η εξωτερικη εμφανιση, παω πασο, ειναι εκτος του ταργκετ γκρουπ μου.
Εσύ που δε μιλάς για ρούχα συνέχεια δηλαδή είσαι κατσίβελος; Μην πάς να τα μπλέξεις, τελείως άσχετο το τι κάνεις με το λουκ σου και το τι σου αρέσει να συζητάς.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:23 Γιατί να χαλάσουν αυτό που έχουν για να δοκιμάσουν το σεξ; Αφού δεν υπάρχει ερωτική ελξη γιατί πρέπει οπωσδήποτε να παίξει το ερωτικό στοιχείο;
Γιατί αν κάνεις σεξ με ό,τι περπατάει και μιλάει για να μη χάσεις την εμπειρία ή την ευκαιρία, χάνεται τελείως το ερωτικό στοιχείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Καλά και εγώ τον έπρηζα για την αδυναμία που έχω στα καλλυντικά :oops: κι όποτε έκανα μπανιο και έβαζα κρέμα σώματος έλεγε πωωωω πάλι αυτές τις μαλακίες έβαλες και έφευγε πριν τον πιάσει πονοκέφαλος. Η γκόμενα του όμως πχ του άρεσε να φοράει. Τα είχε συνδέσει αλλιώς στο μυαλό του.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:29
Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:23 Γιατί να χαλάσουν αυτό που έχουν για να δοκιμάσουν το σεξ; Αφού δεν υπάρχει ερωτική ελξη γιατί πρέπει οπωσδήποτε να παίξει το ερωτικό στοιχείο;
Γιατί αν κάνεις σεξ με ό,τι περπατάει και μιλάει για να μη χάσεις την εμπειρία ή την ευκαιρία, χάνεται τελείως το ερωτικό στοιχείο.
Συμφωνώ απόλυτα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Τύπισσες και τύποι, η Naida σάς έκανε να μιλάτε για αυτήν σε ένα νήμα ενός τύπου που ερωτεύτηκε την φίλη του.

Σκεφτείτε το λίγο...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Εγώ λατρεύω το καλοκαίρι τα κόκκινα νυχάκια στα πανέμορφα δαχτυλάκια της .
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:42
don't speak έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:40
Ε αν περνάνε καλά, ίδιο χιούμορ, ενδιαφέροντα κλπ γιατί να μη δουν αν ταιριάζουν και στο σεξ;
δλδ εσυ αυτα κοιτας? :smt047
Στον κολλητό ή στον γκόμενο;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Feindflug έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:32 Τύπισσες και τύποι, η Naida σάς έκανε να μιλάτε για αυτήν σε ένα νήμα ενός τύπου που ερωτεύτηκε την φίλη του.

Σκεφτείτε το λίγο...
κοινος τοπος στην αιδοιολατρικη γιολαντα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

α υπαρχει και κολλητος? :003:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:26
Εσύ που δε μιλάς για ρούχα συνέχεια δηλαδή είσαι κατσίβελος; Μην πάς να τα μπλέξεις, τελείως άσχετο το τι κάνεις με το λουκ σου και το τι σου αρέσει να συζητάς.
Σοβαρα τωρα, ξερεις πολλες γυναικες να μην συζητουν για το λουκ τους; Το συζητουν με τις φιλες και τον ανθρωπο τους, εαν λοιπον εισαι "φιλος", αυτο θα το εχεις σε μεγαλο βαθμο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:32 Εγώ λατρεύω το καλοκαίρι τα κόκκινα νυχάκια στα πανέμορφα δαχτυλάκια της .
Ελληνικό πόδι έχει?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Feindflug έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:32 Σκεφτείτε το λίγο...
Τι να σκεφτούμε ακριβώς;
Το πόσες φορές μας έτυχε να πάθουμε ξαφνικό έρωτα με κάποιον που ξέρουμε καλά μια πενταετία;

Σοβαρολογούμε τώρα; :lol:

Αν δεν γίνει το κλικ, μικρό ή μεγάλο, στην αρχή της γνωριμίας, δεν θα γίνει ποτέ.
Με κάποιους γίνεται, με κάποιους όχι. Το αν θα προχωρήσει, είναι άλλο θέμα που εξαρτάται από χίλιους παράγοντες.

Αυτό είναι όλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

vantono έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:42
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 20:32 Εγώ λατρεύω το καλοκαίρι τα κόκκινα νυχάκια στα πανέμορφα δαχτυλάκια της .
Ελληνικό πόδι έχει?
Τι εννοείς ;
Είναι 1,72 , έχει ΠΟΔΑΡΕΣ , πατουσάκι νούμερο τριάντα εννιά και ωραία δαχτυλάκια .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”