Εσυ ρε φιλε δεν ειπες σε αλλο νημα οτι εχεις μουναρα ;blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:301ον παρακολουθα την αρχη της κουβεντας, ο αντερ ξεκινησε τα σχολια για το μοριο μου. Ειναι προφανες πως τον απασχολει το μερος αυτο της ανατομιας μου.hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:25Σεξιστικό σχόλιο, ιδιαίτερα αν θεωρείς ότι ο under είναι γκέι (που είναι λίγο, εδώ που τα λέμε).blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:18
μην ανησυχεις, η πουτσα μου ειναι ακομα εδω και ξερω ποσο την λιμπιζεσαι ατιμουλα.
Λες δηλαδή σε έναν ομοφυλόφιλο ότι λιμπίζεται την πούτσα σου και να έρθει να την πάρει. Χυδαία σεξιστικό και τραμπουκίστικο απέναντι στους γκέι.
2ον εισαι τοσο σπασικλας ρε φιλε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιεξουσιαστής κυνηγάει ηλικιωμένο, τρώει γεμάτη στα μούτρα από αστυνομικό και τρέχει σα γατί.
Re: Αντιεξουσιαστής κυνηγάει ηλικιωμένο, τρώει γεμάτη στα μούτρα από αστυνομικό και τρέχει σα γατί.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Re: Αντιεξουσιαστής κυνηγάει ηλικιωμένο, τρώει γεμάτη στα μούτρα από αστυνομικό και τρέχει σα γατί.
Λίγο πιο αντρουά.
Αν θες βρισκόμαστε από κοντά να σου το δείξω.
Μιλάμε για μαντράχαλους που μιλάνε σαν 12χρονα (ο μπαμπάς μου είναι πιο δυνατός απ'τον δικό σου/έχω ξάδερφο φαντάρο/κλπ κλπ)
Ε,να μη γελάσουμε λίγο ; Να μην τους τσιτώσουμε,να μην τους ερεθίσουμε ;
Και να συμπληρώσω ότι ο μόνος που έχει γράψει κάτι της προκοπής,είναι όπως πάντα ο Έθνι !
Βεβαιως.Papa John έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:35 Λίγο πιο αντρουά.
Αν θες βρισκόμαστε από κοντά να σου το δείξω.
Αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εμφανιστεις ποτε.
Σε 2 ωρες στην πλατεια Αγ Νεκταριου στην Κηφισια.
- blackpaint
ειπα την εκφραση "στη μουναρα μου" σε νημα αντι τρανς προπαγανδας κι εσυ νομισες πως εγχειριστηκαunder έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:35Εσυ ρε φιλε δεν ειπες σε αλλο νημα οτι εχεις μουναρα ;blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:301ον παρακολουθα την αρχη της κουβεντας, ο αντερ ξεκινησε τα σχολια για το μοριο μου. Ειναι προφανες πως τον απασχολει το μερος αυτο της ανατομιας μου.hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:25
Σεξιστικό σχόλιο, ιδιαίτερα αν θεωρείς ότι ο under είναι γκέι (που είναι λίγο, εδώ που τα λέμε).
Λες δηλαδή σε έναν ομοφυλόφιλο ότι λιμπίζεται την πούτσα σου και να έρθει να την πάρει. Χυδαία σεξιστικό και τραμπουκίστικο απέναντι στους γκέι.
2ον εισαι τοσο σπασικλας ρε φιλε
και το πήγαινες καλά μέχρι εδώ,είπα να ένας φυσιολογικός άνθρωποςPapa John έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:40 Και να συμπληρώσω ότι ο μόνος που έχει γράψει κάτι της προκοπής,είναι όπως πάντα ο Έθνι !
Ε λοιπον δεν φταιω εγω αν δηλωνεις πλεον οτι εχεις μουναρα.Εγχειριστηκες.blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:43 ειπα την εκφραση "στη μουναρα μου" σε νημα αντι τρανς προπαγανδας κι εσυ νομισες πως εγχειριστηκα![]()
. Μα τοσο στερημενος εισαι πια;
Ενταξει,καταλαβαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος under την 23 Δεκ 2019, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- blackpaint
νομιναλιστικα και προσωρινα μονο, για να δουμε ποια κρυφη θα τσιμπησει. Ε κλασσικα τσιμπησες εσυ.under έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:44Ε λοιπον δεν φταιω εγω αν δηλωνεις πλεον οτι εχεις μουναρα.Εγχειριστηκες.blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:43 ειπα την εκφραση "στη μουναρα μου" σε νημα αντι τρανς προπαγανδας κι εσυ νομισες πως εγχειριστηκα![]()
. Μα τοσο στερημενος εισαι πια;
-
Ορέστης 35
τον χτυπησαν για τους ιδιους λογους που τραμπουκιζαν εμενα που δεν εκλεψα κανεναν.hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 16:46Ο Κωστόπουλος δεν ήταν τίποτα απ' αυτά, τουλάχιστον για αυτούς που τον χτύπησαν. Ήταν ένα πρεζάκι που μπήκε για να κλέψει. Ούτε ποιος ήταν ήξεραν ούτε τι έκανε στην ζωή του.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 16:41 τα εχουμε ξαναπει για τους γηρασμενους χρεωκοπικους νοικοκυραιους Ορεστη
ειναι οι ιδιοι που σκοτωσαν τον Κωστοπουλο και οι ιδιοι που τσαμπουκιζαν με λυσσα καθημερινα τον Τζοκερ
κοινη συνισταμενη αυτων των δυο περιστατικων η παρουσια λουμπενιαρηδων νοικοκυραιων γερων (ο πιθηκας και ο νανος τους αναφερουν ως boomers) και το μισος για τον αναπαραγωγικης ηλικιας "ακανονιστο"- "απροσαρμοστο" νεο ανδρα που οι ιδιοι περιθωριοποιησουν με την καθημερινη μισανθρωπικη τους παρουσια στο (α)κοινωνικο γιγνεσθαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
-
- 54 Απαντήσεις