!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντιεξουσιαστής κυνηγάει ηλικιωμένο, τρώει γεμάτη στα μούτρα από αστυνομικό και τρέχει σα γατί.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: Αντιεξουσιαστής κυνηγάει ηλικιωμένο, τρώει γεμάτη στα μούτρα από αστυνομικό και τρέχει σα γατί.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

under έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:35 Ακόμη μια γροθιά στο στομάχι από τις αγωνίστριες μπαλαρίνες.

Αν υποθέσω ότι έχει γίνει και σεξ σύμπολ το πιθήκι, χαρά στις νιες που χαίρονται αυτά τα παλικάρια. :)
Ποια παλικαρια ; Εγχειριστηκε ο συντροφος,λευτερωθηκε.Συντροφισα πλεον.
μην ανησυχεις, η πουτσα μου ειναι ακομα εδω και ξερω ποσο την λιμπιζεσαι ατιμουλα.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Αντιεξουσιαστής κυνηγάει ηλικιωμένο, τρώει γεμάτη στα μούτρα από αστυνομικό και τρέχει σα γατί.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Ασέβαστος έγραψε: 23 Δεκ 2019, 08:47
blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 06:31 Σιγα τη μπουφλα που δινει ο μπατσος, εχει το αβανταζ της εκπληξης, χτυπαει απο τυφλη γωνια και παλι δεν καταφερνει να τον ξαπλωσει και του ξεγλυστραει μεσα απο τα χερια.
αν και στηριζω καταμουτσουνιες σε μπαχαλους, πρεπει να συμφωνησω με το παραπανω.

εφοσον μπορεσε να τρεξει, και δεν εμεινε ξαπλωμενο στο πατωμα να σφαδαζει, δεν εκανε σωστη δουλεια ο τσιου.
Συμφωνώ και εγώ.Σιγά τη φάπα.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

καλά μέχρι με ασόδυο παίρνει την παρτίδα ο Χρυσοχός,
Αχάριστοι, Μπέριοι, και το κακό συναπάντημα πάλι να ψάχνονται στην άμυνα,
πάνω που είχαν αναθαρρήσει με Ινδαρέ

μεγάλο όπλο το βίντεο μπουκέτου σε μούρη ανάρχα, απ όπου και αν προέρχεται
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Papa John

Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:56 Εγώ πάντως το βρίσκω πολύ λογικό που άρχισε να τρέχει, τι να κάνει δηλαδή;
Είναι όπως στο GTA, μπορεί να φας μερικούς αστυνομικούς, αλλά όταν έχεις 5 αστέρια πρέπει είτε να κάνεις reload είτε να πας για paintjob.
Καμμιά φορά λες και κάτι σωστό :003:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:16
hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:56
blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:25 για μενα ρεζιλι εγιναν οι μπατσολαγνοι που βαφτισανε τον αξιωματικο της ΕΛΑΣ "αθωο ηλικιωμενο". Ο νεαρος αγωνιστης εδρασε οπως οφειλε, την αρπαξε απο μπατσο με πληρη εξαρτηση μαχης και παρολαυτα ουτε επεσε ουτε πιαστηκε αλλα επεστρεψε αλωβητος στις γραμμες των συντροφων του και τωρα ειναι ελευθερος.
Αλώβητος με αίματα στην μάπα, ατιμασμένος και ξεφτιλισμένος.
σιγα τα αιματα, ο μπατσος κοπανησε ακομα πιο φλωρικα απ οτι θα κοπανουσες εσυ
Δεν συνηθίζω να κοπανάω, αλλά αν θέλεις μπορείς να έρθεις να δοκιμάσεις πόσο φλώρικα κοπανάω.

Όσο για την πάστα φλώρα που έφαγε το μπουκετίδι, μια χαρά τον μάτωσε έστω κι αν δεν είχε την κατάλληλη θέση για να την φάει σωστά. Γι' αυτό έγινε μπουχός σαν να είδε τον διάβολο μπροστά του. Θα βλέπει εφιάλτες για καιρό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Beria έγραψε: 23 Δεκ 2019, 16:13
Ορέστης 35 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 16:10
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 16:07 οι αναρχικοι παρακρατικοι κομμουνιστες :lol: :lol: :smt005:
Με ποιον ειμαστε;
Να κάνουμε ψηφοφορία

Με ποιον είστε;
Α. Με τους Αναρχικούς
Β. Με τους Παρακρατικούς
Γ. Με τους Κομμουνιστές
:lol:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:18
μην ανησυχεις, η πουτσα μου ειναι ακομα εδω και ξερω ποσο την λιμπιζεσαι ατιμουλα.
Σεξιστικό σχόλιο, ιδιαίτερα αν θεωρείς ότι ο under είναι γκέι (που είναι λίγο, εδώ που τα λέμε).

Λες δηλαδή σε έναν ομοφυλόφιλο ότι λιμπίζεται την πούτσα σου και να έρθει να την πάρει. Χυδαία σεξιστικό και τραμπουκίστικο απέναντι στους γκέι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Papa John

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 16:41 τα εχουμε ξαναπει για τους γηρασμενους χρεωκοπικους νοικοκυραιους Ορεστη

ειναι οι ιδιοι που σκοτωσαν τον Κωστοπουλο και οι ιδιοι που τσαμπουκιζαν με λυσσα καθημερινα τον Τζοκερ

κοινη συνισταμενη αυτων των δυο περιστατικων η παρουσια λουμπενιαρηδων νοικοκυραιων γερων (ο πιθηκας και ο νανος τους αναφερουν ως boomers) και το μισος για τον αναπαραγωγικης ηλικιας "ακανονιστο"- "απροσαρμοστο" νεο ανδρα που οι ιδιοι περιθωριοποιησουν με την καθημερινη μισανθρωπικη τους παρουσια στο (α)κοινωνικο γιγνεσθαι
Σπείρε πόνο Έθνι :8)
Άβαταρ μέλους
Papa John

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:05
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 16:58 Ασφαλιτης τελικά ο ανυποψίαστος γεράκος, ξεφτίλα γίνανε πάλι τα ακροδεξιά και πάσης ιδεολογίας ρουφιανακια των μπατσων. :smt005:
πεσαμε απο τα συννεφα :lol:
:smt023
Άβαταρ μέλους
Papa John

hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:19
blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:11
paul25 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:00 Δεν μας ενδιαφερει η ιδιοτητα, αλλα το αν εκανε πρωτος επιθεση αυτος και αν ηταν σε θεση να αμυνθει του εαυτου του. Αν δηλαδη στη θεση του ηταν ενας φανταρος σε εξοδο που πηγε να ψωνισει; Δεν θα ηταν πολιτης,αρα ενταξει παλι; Αφου δεν θα ηταν πολιτης ολα καλα;
Οχι απλα εκανε επιθεση ΣΥΝΤΟΝΙΖΕ την επιθεση. Ειναι σα να λες πως σε μια μαχη ο στρατηγος του εχθρου δεν ειναι νομιμος στοχος επειδη δεν πυροβολει. Και τον στρατηγο του εχθρου τον εξοντωνεις οπου τον βρεις, ακομα και στον υπνο του, ακομα και οταν ειναι με την οικογενεια του, εκει δηλαδη που δεν το περιμενει.
Μην χάνουμε το δάσος. Το σημαντικό είναι ότι τώρα η κοτούλα θα κλαίει κάπου που έγινε ρεζίλι στο πανελλήνιο.
Μη σου πω σε ολόκληρο το Σύμπαν.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:25
Σεξιστικό σχόλιο, ιδιαίτερα αν θεωρείς ότι ο under είναι γκέι (που είναι λίγο, εδώ που τα λέμε).

Λες δηλαδή σε έναν ομοφυλόφιλο ότι λιμπίζεται την πούτσα σου και να έρθει να την πάρει. Χυδαία σεξιστικό και τραμπουκίστικο απέναντι στους γκέι.
1ον παρακολουθα την αρχη της κουβεντας, ο αντερ ξεκινησε τα σχολια για το μοριο μου. Ειναι προφανες πως τον απασχολει το μερος αυτο της ανατομιας μου.
2ον εισαι τοσο σπασικλας ρε φιλε
Άβαταρ μέλους
Papa John

under έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:31 Εν τω μεταξυ παρατηρηστε και ποσο φλωρικα σηκωνει το χερι για να χτυπησει τον ανθρωπο.
Δεν είναι άνθρωπος μωρή,είναι λίτης.
Άβαταρ μέλους
Papa John

nowhere έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:14 αυτό πάλι που ταυτίζεστε τόσο με μια ομάδα που υπερασπίζεστε ακόμα και την πιο ξεκάθαρη μαλακία δεν μπορω να το καταλάβω.οκ δεν είναι απλός ηλικιωμένος,δεν είναι ηλικιωμένος μπάτσος, είναι μεσόκοπος μπάτσος.ε και?τον κυνηγάει και του ρίχνει μπουνιές από πίσω ένας οργισμένος τύπος που δεν μπορεί να συγκρατηθεί,όλσ καλά ως εδώ,επειδή όπως είπαμε έχει φουντώσει,ότι βρει μπροστά του θα το γαμήσει και με την πρώτη μπούφλα το σκάει σαν καρτούν.τι να υποστηρίξεις από αυτό το πράμα δλδ?
Πλάκα σπάμε,δεν το έχεις καταλάβει ; :003:
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Papa John έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:30
under έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:31 Εν τω μεταξυ παρατηρηστε και ποσο φλωρικα σηκωνει το χερι για να χτυπησει τον ανθρωπο.
Δεν είναι άνθρωπος μωρή,είναι λίτης.
Ετσι φλωρικα σηκωνεις κι εσυ το χερακι ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:30
hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:25

1ον παρακολουθα την αρχη της κουβεντας, ο αντερ ξεκινησε τα σχολια για το μοριο μου. Ειναι προφανες πως τον απασχολει το μερος αυτο της ανατομιας μου.
2ον εισαι τοσο σπασικλας ρε φιλε
Δεν είμαι σεξιστής που το παίζει προοδευτικός. Αυτό δεν λέγεται σπασίκλας, λέγεται φυσιολογικός άνθρωπος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”