Γκέοργκ, σε παρακαλώ πολύ ρε μαλάκα μπορείς να αρνηθείς για ακόμη μία φορά ότι είσαι ο Γκέοργκ - Διάδοχος; κάντο για μένα ρε μαλάκα, το φιλαράκι σου, σε παρακαλάω ρε.
Half. Αν και δεν πήρα ιδιαίτερα πράγματα από σόι του πατέρα μου. Οι προπαππούδες μου ήταν όλοι ξανθοί, με γαλάζια ή πράσινα μάτια. Εγώ είμαι καστανός με καστανά μάτια. Επίσης ήταν στρογγυλοπρόσωποι, ενώ εγώ έχω το κλασικό ωοειδές σχήμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 22:29
Σε λίγο θα αποτελείτε παρελθόν και η Ευρώπη θα άκμασει. Ξανα. Διότι τίποτε δεν μπορεί να νικήσει τον ήλιο.
Έτσι. O τρισμέγιστος Απόλλων και η Άρτεμις, Ήλιος και Σελήνη, που τους έχετε φάτσα κάρτα στις σημαίες σας κορόϊδα
Ποιοι πολεμούσαν τους Άραβες: Οι Βυζαντινοί.
Ποιοι συμμαχούσαν μαζί τους σε κάθε ευκαρια: Οι Σλάβοι.
Αδελφάκια φορέβερ
Μια πολύ μικρή παρέμβαση λου μου αν με επιτρέπεις βέβαια. Ο Γκέοργκ νομίζει ότι είναι Γιαρμανός.
Ντάξ..
...και αυτοί ούννοι είναι, απο το Αννόβερο και κάτω είναι αστα να πάνε. Ορεσίβιοι τούρκοι. Ή Αυστρία ιδίως. Μεγάλοι απατεώνες, κάνουν τους Ελλ να φαντάζουν μοντέλο ευνομίας.
Έτσι. O τρισμέγιστος Απόλλων και η Άρτεμις, Ήλιος και Σελήνη, που τους έχετε φάτσα κάρτα στις σημαίες σας κορόϊδα
Ποιοι πολεμούσαν τους Άραβες: Οι Βυζαντινοί.
Ποιοι συμμαχούσαν μαζί τους σε κάθε ευκαρια: Οι Σλάβοι.
Αδελφάκια φορέβερ
Μια πολύ μικρή παρέμβαση λου μου αν με επιτρέπεις βέβαια. Ο Γκέοργκ νομίζει ότι είναι Γιαρμανός.
Ντάξ..
...και αυτοί ούννοι είναι, απο το Αννόβερο και κάτω είναι αστα να πάνε. Ορεσίβιοι τούρκοι. Ή Αυστρία ιδίως. Μεγάλοι απατεώνες, κάνουν τους Ελλ να φαντάζουν μοντέλο ευνομίας.
Δημοκράτης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 01:36
δεν μας λέει ο σλάβος νηματοθέτης πως έμαθαν ελληνικά οι λάζοι
Και την προηγούμενη φορά μαλακίες απάντησε σ' αυτό. Γενικά, κατεδάφισα βάρβαρα ό,τι παπαριά είχε γράψει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Και την προηγούμενη φορά μαλακίες απάντησε σ' αυτό. Γενικά, κατεδάφισα βάρβαρα ό,τι παπαριά είχε γράψει.
δες σενάριο που βγάζει ο τύπος. Μουσουλμάνοι έγιναν μαζικά χωρίς λόγο Χριστιανοί και έμαθαν και αρχαία ελληνική διάλεκτο γιατί έτσι. Όλο αυτό το παρουσιάζει σε ελληνικό φόρουμ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει όλο αυτό
δες σενάριο που βγάζει ο τύπος. Μουσουλμάνοι έγιναν μαζικά χωρίς λόγο Χριστιανοί και έμαθαν και αρχαία ελληνική διάλεκτο γιατί έτσι. Όλο αυτό το παρουσιάζει σε ελληνικό φόρουμ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει όλο αυτό
Να ξυπνήσει την "κοιμισμένη" εθνικη συνείδηση σας...
Τι δεν το έχετε καταλάβει τόσο καιρό?
Στην πραγματικότητα ο οθωμανελλην είναι συντηρητικός πατριώτης. Η δραστηριότητα του στο φόρουμ, είναι στην πραγματικότητα μια ακτιβιστικη δράση αφύπνισης.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Υπάρχει εσκεμμένα διαχωρισμός των λαζων ακι των ποντίων στο φόρουμ διότι αυτό εξυπηρετεί τον εθνικό μύθο.
Οι Λαζοι δεν ήταν πάντα μουσουλμάνοι. Και ορθόδοξοι ήταν, και Γεωργιανοι ορθοδοξοι και το Αρμενικο δόγμα ακολούθησαν.
Το κυριότερο είναι ότι οι Πόντιοι ουσιαστικά ήταν Λαζοι κάποτε. Διοικούνται από τους ίδιους Ιρανούς αφέντες Μιθριδάτη δες κλπ κλπ. Ακριβώς η ίδια ιστορία. Η διαφορά είναι ότι οι φυλετικοι συγγενείς τους το γύρισαν στο Ισλάμ. Και εκεί πλέον ξεκινά ο διαχωρισμός.
Επισης, ο πόντος ήταν μια περιοχή όπου ο κάθε μισθοφόρος από τον Καύκασο και την μέση ανατολή,
Μπορούσε να μάθει ελληνικά και να πάρει προνόμια από τους βυζαντινούς.
Άλλωστε για αυτό ο Πόντιος σήμερα μοιάζει κυρίως με Γεωργίανο. Όπως και ο χελλεγενης όπως βλέπω στην φωτογραφία που έχει ως αβαταρ.
Η πλάκα είναι ότι μερικά ποστ πιο πριν ο μαετζιμα φέρνει στοιχεία ότι οι Πόντιοι γενετικά είναι κοντύτερα με καυκάσιος και άραβες πάρα με Ευρωπαίους και όμως αυτό δεν εμποδίζει τους ιστορικούς του φόρουμ να παραποιησουν την αλήθεια.
Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Δεκ 2019, 10:35
Υπάρχει εσκεμμένα διαχωρισμός των λαζων ακι των ποντίων στο φόρουμ διότι αυτό εξυπηρετεί τον εθνικό μύθο.
Οι Λαζοι δεν ήταν πάντα μουσουλμάνοι. Και ορθόδοξοι ήταν, και Γεωργιανοι ορθοδοξοι και το Αρμενικο δόγμα ακολούθησαν.
Το κυριότερο είναι ότι οι Πόντιοι ουσιαστικά ήταν Λαζοι κάποτε. Διοικούνται από τους ίδιους Ιρανούς αφέντες Μιθριδάτη δες κλπ κλπ. Ακριβώς η ίδια ιστορία. Η διαφορά είναι ότι οι φυλετικοι συγγενείς τους το γύρισαν στο Ισλάμ. Και εκεί πλέον ξεκινά ο διαχωρισμός.
Επισης, ο πόντος ήταν μια περιοχή όπου ο κάθε μισθοφόρος από τον Καύκασο και την μέση ανατολή,
Άλλωστε για αυτό ο Πόντιος σήμερα μοιάζει κυρίως με Γεωργίανο. Όπως και ο χελλεγενης όπως βλέπω στην φωτογραφία που έχει ως αβαταρ.
Η πλάκα είναι ότι μερικά ποστ πιο πριν ο μαετζιμα φέρνει στοιχεία ότι οι Πόντιοι γενετικά είναι κοντύτερα με καυκάσιος και άραβες πάρα με Ευρωπαίους και όμως αυτό δεν εμποδίζει τους ιστορικούς του φόρουμ να παραποιησουν την αλήθεια.
Όνειρα γλυκά
Οι λαοί έγιναν χριστιανοί τον 6ο μχ αιωνα και μουσουλμάνοι τον 15ο μχ αιώνα. Πότε ξανάγιναν χριστιανοί και ξαναμαθαν ελληνικά; τι παπαριες γράφεις και ποιος ο λόγος;
Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Δεκ 2019, 10:35
Όνειρα γλυκά
Οι λαοί έγιναν χριστιανοί τον 6ο μχ αιωνα και μουσουλμάνοι τον 15ο μχ αιώνα. Πότε ξανάγιναν χριστιανοί και ξαναμαθαν ελληνικά; τι παπαριες γράφεις και ποιος ο λόγος;
Αυτούς που αποκαλούμε Πόντιους λέω δεν έγιναν ποτέ μουσουλμάνοι.