!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το βασίλειο του Λαζισταν. (Πόντιοι)
- Λίνο Βεντούρα
Re: Το βασίλειο του Λαζισταν. (Πόντιοι)
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- hellegennes
Κι αυτούς τους έχω δείρει.Leporello έγραψε: 21 Δεκ 2019, 13:03 Ενα πράγμα λέει, ξανά και ξανά. Ιδια περίπτωση με τον Vassilis_1, τον Πρωτέα και τoν seismic.
Εντάξει, στα περισσότερα δεν συμμετέχω γιατί κι εγώ βαριέμαι. Αλλά μια στις τόσες ρίχνω καμμιά φάπα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Georg Von Balkanen
Κάνεις δεν διαφωνεί με αυτό(πέρα από την Τούρκο δικαιολογία που την έχουν βαρεθεί όλοι). Αλλά δεν κατάλαβες τι λέω. Πολιτισμικά δνε είστε συνέχεια. Δεν υπάρχει καμία επαφή με τον πολιτισμό των Ελλήνων του τότε και των Ελλάδιτων σήμερα.hellegennes έγραψε: 21 Δεκ 2019, 13:06Όχι, είναι ο μόνος λαός που έχει πολιτισμική σχέση με τους αρχαίους Έλληνες. Δεν υπάρχει κάποια πολιτισμική διαφορά σύγχρονων και αρχαίων. Σε τεχνολογικό/καινοτομικό επίπεδο έχουμε μείνει πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη Δύση, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, γιατί δεν προλαβαίνεις εύκολα την εξέλιξη 4 αιώνων που ήταν οι κατεξοχήν αιώνες αναγέννησης της επιστήμης ούτε είναι εύκολο να παράγεις υποδομές, τεχνολογία και καινοτομία χωρίς τον πλούτο της αποικιοκρατίας.Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 12:55 Οι κάτοικοι του ελλαδικου χώρου, τουλάχιστον πολιτισμικά, δεν έχουν κανένα απολύτως κοινό σημείο με τους Έλληνες.
Να το κουβεντιασουμε και αυτό οποίος θέλει.
Ωστόσο οι Έλληνες άνετα παράγουν και καινοτομούν εκτός Ελλάδας.
- hellegennes
Υπάρχει απόλυτη συνέχεια. Πες μου σε τι σπάει η συνέχεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Maejima
Αν και θα το μετανιώσω, γιατί θα μου κάνετε μπουρδέλο το πόστ μου με τις τρολιές σας, θα ποστάρω μερικά πράγματα.
Οι Πόντιοι καταρχάς είναι γεωγραφικός προσδιορισμός για όλες τις κοινότητες των Ρωμιών της Μαύρης Θάλασσας (Κριμαία, Αζοφική, Γεωργία, Οσσετία, Τουρκία, κλπ). Μιλούν τα Ρωμέϊκα (Rumca), την ελληνιστική διάλεκτο δηλαδή της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, και αυτοπροσδιορίζονται ώς Ρωμιοί πρώτα από όλα (Rum, Rumlari, κλπ).
Η παρουσία των πληθυσμών που ονομάζουμε ώς 'Αρχαίους Έλληνες' σε όλες τις ακτές της Μαύρη Θάλασσας, είναι συνεχής από τον 8ο αιώνα π.Χ. (Ίωνες άποικοι στη Σινώπη), συνεχίζουν μετέπειτα με το Ελληνο-Περσικό βασίλειο του Μυθριδάτη, την Ελληνιστική περίοδο των Σελευκίδων, τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατόρια φυσικά, και σήμερα ώς κοινότητες στη Τουρκία, Γεωργία, στην Αζοφική, κλπ.
Στο γενετικό κομμάτι:
Οι Πόντιοι (Έλληνες πολίτες και μή) έχουν τον δικό τους γενετικό cluster, διαφορετικό και από αυτόν των νεο-Ελλήνων και των Τούρκων των Ασιατικών προσμίξεων (Central Asia admixture), ο οποίος παραμένει αξιοσημείωτα ομοιογενής (για περισσότερα https://easternblackseadna.blogspot.com ... d-its.html). Οι Ρωμιοί της Τραπεζούντας και γενικά των νότιων οχθών βρίσκονται γενετικά πιο κοντά στους Χεμσίν Αρμένιους (κρατήστε αυτή τη διαφοροποίηση) και όχι στο Γεωργιανό/Καρτβελιανό φύλο των Λαζών (Κόλχοι), όπως λανθασμένα γράφεται. Οι Πόντιοι της Αζοφικής έχουν Σλαβικό admixture από την Ουκρανία, οι Οσσετιανοί Πόντιοι με Αλανούς Iranic, και ούτω καθεξής.
Hemshin Armenians:
PCA με clusters από academic samples:

Τα Greek Trabzon samples (όπως και τα Turkish Trabzon) έχουν δικό τους cluster σε σχέση με τους άλλους πληθυσμούς του Νότιου Καυκάσου, με σαφή aegean/med pull, απομεινάρι των Ελλήνων αποίκων.
Στη Τουρκία, οι πρώην Karadeniz Rumlari νύν Karadeniz Turk, σύγχρονοι κάτοικοι της Τραπεζούντας/Trabzon, θεωρούνται ώς οι πιο λευκοί των Τούρκων, καθότι διαθέτουν μεγάλο ποσοστό γονιδιών εκ Καυκάσου (Caucasus Hunter Gatherers) πλειοψηφικά, τα ίδια τα γονίδια που μετέτρεψαν (μαζί με τους παστοραλιστές Yamnaya/Eastern Hunter Gatherers) τους Ευρωπαίους από σκουρόδερμους σε ανοιχτόχρωμους 10.000 χρόνια πρίν (ρατσιτσές Ευρωπαίοι της πλάκας, οι Ασιάτες/Καυκάσιοι σας έκαναν λευκούς, περισσότερα εδώ: https://www.sciencemag.org/news/2015/04 ... white-skin).
Τώρα σχετικά με το αν είναι Έλληνες ή όχι, αυτό πιστεύω είναι μεγάλη κουβέντα. Γενετικά, είναι διαφορετικοί από τους σύχρονους νεο-Έλληνες, οι οποίοι γενετικά είναι τυπικοί Βαλκάνιοι (τα cluster τους κάνουν overlap με αυτά των Αλβανών, των νοτιο-Σλάβων, κλπ.:
Εγώ πιστεύων ότι είναι (πέραν από το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού) γιατί μιλάνε Ελληνικά εδώ και 3000 χρόνια σχεδόν και έχουν περάσει από φωτιά και σίδερο για να μην απαρνηθούν το δικαίωμα αυτό του αυτοπροσδιορισμού τους. Οι Αρβανίτες που μιλούν ακόμη Αλβανικά Τόσκικα, και οι Μακεδόνες που μιλούν Βουλγάρικα στα σπίτια τους και στις γιορτές τους δεν έχουν δικαίωμα να αρνούνται την Ελληνικότητα των Ποντίων.
Μακεδόνες της Δυτικής Μακεδονίας:
Αρβανίτες Ηπείρου:
Στη Τουρκία, υπάρχει μεγάλη κοινότητα ομιλητών των Rumca, οι οποίοι στα κρυφά ακόμη θεωρούν τους εαυτούς τους Rumlari. Μιλάω με αρκετούς από αυτούς στα φόρα και στα social media και μπορώ να σας πώ ότι πολλοί μου εκμηστηρεύονται ότι ακόμη και τη θεία λειτουργία τους στα τζαμιά τους την κάνουν στα Ρωμέϊκα, όταν δεν τους προσέχουν οι Γκρίζοι Λύκοι.
Μερικά βίντεο στα γρήγορα:
Αυτά, όποιος θέλει να μάθει περισσότερα, μπορεί να ρωτήσει.
Οι Πόντιοι καταρχάς είναι γεωγραφικός προσδιορισμός για όλες τις κοινότητες των Ρωμιών της Μαύρης Θάλασσας (Κριμαία, Αζοφική, Γεωργία, Οσσετία, Τουρκία, κλπ). Μιλούν τα Ρωμέϊκα (Rumca), την ελληνιστική διάλεκτο δηλαδή της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, και αυτοπροσδιορίζονται ώς Ρωμιοί πρώτα από όλα (Rum, Rumlari, κλπ).
Η παρουσία των πληθυσμών που ονομάζουμε ώς 'Αρχαίους Έλληνες' σε όλες τις ακτές της Μαύρη Θάλασσας, είναι συνεχής από τον 8ο αιώνα π.Χ. (Ίωνες άποικοι στη Σινώπη), συνεχίζουν μετέπειτα με το Ελληνο-Περσικό βασίλειο του Μυθριδάτη, την Ελληνιστική περίοδο των Σελευκίδων, τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατόρια φυσικά, και σήμερα ώς κοινότητες στη Τουρκία, Γεωργία, στην Αζοφική, κλπ.
Στο γενετικό κομμάτι:
Οι Πόντιοι (Έλληνες πολίτες και μή) έχουν τον δικό τους γενετικό cluster, διαφορετικό και από αυτόν των νεο-Ελλήνων και των Τούρκων των Ασιατικών προσμίξεων (Central Asia admixture), ο οποίος παραμένει αξιοσημείωτα ομοιογενής (για περισσότερα https://easternblackseadna.blogspot.com ... d-its.html). Οι Ρωμιοί της Τραπεζούντας και γενικά των νότιων οχθών βρίσκονται γενετικά πιο κοντά στους Χεμσίν Αρμένιους (κρατήστε αυτή τη διαφοροποίηση) και όχι στο Γεωργιανό/Καρτβελιανό φύλο των Λαζών (Κόλχοι), όπως λανθασμένα γράφεται. Οι Πόντιοι της Αζοφικής έχουν Σλαβικό admixture από την Ουκρανία, οι Οσσετιανοί Πόντιοι με Αλανούς Iranic, και ούτω καθεξής.
Hemshin Armenians:
Spoiler

Τα Greek Trabzon samples (όπως και τα Turkish Trabzon) έχουν δικό τους cluster σε σχέση με τους άλλους πληθυσμούς του Νότιου Καυκάσου, με σαφή aegean/med pull, απομεινάρι των Ελλήνων αποίκων.
Στη Τουρκία, οι πρώην Karadeniz Rumlari νύν Karadeniz Turk, σύγχρονοι κάτοικοι της Τραπεζούντας/Trabzon, θεωρούνται ώς οι πιο λευκοί των Τούρκων, καθότι διαθέτουν μεγάλο ποσοστό γονιδιών εκ Καυκάσου (Caucasus Hunter Gatherers) πλειοψηφικά, τα ίδια τα γονίδια που μετέτρεψαν (μαζί με τους παστοραλιστές Yamnaya/Eastern Hunter Gatherers) τους Ευρωπαίους από σκουρόδερμους σε ανοιχτόχρωμους 10.000 χρόνια πρίν (ρατσιτσές Ευρωπαίοι της πλάκας, οι Ασιάτες/Καυκάσιοι σας έκαναν λευκούς, περισσότερα εδώ: https://www.sciencemag.org/news/2015/04 ... white-skin).
Τώρα σχετικά με το αν είναι Έλληνες ή όχι, αυτό πιστεύω είναι μεγάλη κουβέντα. Γενετικά, είναι διαφορετικοί από τους σύχρονους νεο-Έλληνες, οι οποίοι γενετικά είναι τυπικοί Βαλκάνιοι (τα cluster τους κάνουν overlap με αυτά των Αλβανών, των νοτιο-Σλάβων, κλπ.:
Spoiler

Μακεδόνες της Δυτικής Μακεδονίας:
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Maejima έγραψε: 21 Δεκ 2019, 14:09 Αν και θα το μετανιώσω, γιατί θα μου κάνετε μπουρδέλο το πόστ μου με τις τρολιές σας, θα ποστάρω μερικά πράγματα.
Στο γενετικό κομμάτι:
Hemshin Armenians:
PCA με clusters από academic samples:Spoiler
Τώρα σχετικά με το αν είναι Έλληνες ή όχι, αυτό πιστεύω είναι μεγάλη κουβέντα. Γενετικά, είναι διαφορετικοί από τους σύχρονους νεο-Έλληνες, οι οποίοι γενετικά είναι τυπικοί Βαλκάνιοι (τα cluster τους κάνουν overlap με αυτά των Αλβανών, των νοτιο-Σλάβων, κλπ.:Εγώ πιστεύων ότι είναι (πέραν από το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού) γιατί μιλάνε Ελληνικά εδώ και 3000 χρόνια σχεδόν και έχουν περάσει από φωτιά και σίδερο για να μην απαρνηθούν το δικαίωμα αυτό του αυτοπροσδιορισμού τους. Οι Αρβανίτες που μιλούν ακόμη Αλβανικά Τόσκικα, και οι Μακεδόνες που μιλούν Βουλγάρικα στα σπίτια τους και στις γιορτές τους δεν έχουν δικαίωμα να αρνούνται την Ελληνικότητα των Ποντίων.Spoiler
Μακεδόνες της Δυτικής Μακεδονίας:Αρβανίτες Ηπείρου:Spoiler
Στη Τουρκία, υπάρχει μεγάλη κοινότητα ομιλητών των Rumca, οι οποίοι στα κρυφά ακόμη θεωρούν τους εαυτούς τους Rumlari. Μιλάω με αρκετούς από αυτούς στα φόρα και στα social media και μπορώ να σας πώ ότι πολλοί μου εκμηστηρεύονται ότι ακόμη και τη θεία λειτουργία τους στα τζαμιά τους την κάνουν στα Ρωμέϊκα, όταν δεν τους προσέχουν οι Γκρίζοι Λύκοι.Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Γιατί πιστεύεις ότι ο Γκέοργκ-Οθωμανέλλην αφιερώνει τόσο πολύ χρόνο από την ζωή του για να αφυπνίσει τους Έλληνες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Maejima
Δεν ξέρω, ας απαντήσει ο ίδιος. Εγώ ασχολούμαι με τη γενετική, την ανθρωπολογία, και μεταξύ άλλων, με την εθνογραφία των Ποντίων, και μπορώ να απαντήσω γι'αυτά, και όχι για άλλους χρήστες.sys3x έγραψε: 21 Δεκ 2019, 14:15 Χαίρε, ας ξεκινήσω εγώ πρώτος.
Γιατί πιστεύεις ότι ο Γκέοργκ-Οθωμανέλλην αφιερώνει τόσο πολύ χρόνο από την ζωή του για να αφυπνίσει τους Έλληνες;
Στο πιάτο έτοιμα μας τα δίνει όλα, θυσιάζει τον ίδιο του τον εαυτό, εμφανίζεται σαν γελωτοποιός του πχώρουμ μόνο και μόνο για να μας ενώσει.Maejima έγραψε: 21 Δεκ 2019, 14:27Δεν ξέρω, ας απαντήσει ο ίδιος. Εγώ ασχολούμαι με τη γενετική, την ανθρωπολογία, και μεταξύ άλλων, με την εθνογραφία των Ποντίων, και μπορώ να απαντήσω γι'αυτά, και όχι για άλλους χρήστες.sys3x έγραψε: 21 Δεκ 2019, 14:15 Χαίρε, ας ξεκινήσω εγώ πρώτος.
Γιατί;
.
.
Να μας πει και γιατί του την σπάει.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Γιατί είναι ένας γλύκας, μεγάλη καρδιά.sys3x έγραψε: 21 Δεκ 2019, 14:29 Στο πιάτο έτοιμα μας τα δίνει όλα, θυσιάζει τον ίδιο του τον εαυτό, εμφανίζεται σαν γελωτοποιός του πχώρουμ μόνο και μόνο για να μας ενώσει.
Γιατί;
(Τώρα θα με φαντάζεται να παίζω στο KORG)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
hellegenes είσαι πόντιος; 
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Maejima έγραψε: 21 Δεκ 2019, 14:09 Αν και θα το μετανιώσω, γιατί θα μου κάνετε μπουρδέλο το πόστ μου με τις τρολιές σας, θα ποστάρω μερικά πράγματα.
Στο γενετικό κομμάτι:
Hemshin Armenians:
PCA με clusters από academic samples:Spoiler
Τώρα σχετικά με το αν είναι Έλληνες ή όχι, αυτό πιστεύω είναι μεγάλη κουβέντα. Γενετικά, είναι διαφορετικοί από τους σύχρονους νεο-Έλληνες, οι οποίοι γενετικά είναι τυπικοί Βαλκάνιοι (τα cluster τους κάνουν overlap με αυτά των Αλβανών, των νοτιο-Σλάβων, κλπ.:Εγώ πιστεύων ότι είναι (πέραν από το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού) γιατί μιλάνε Ελληνικά εδώ και 3000 χρόνια σχεδόν και έχουν περάσει από φωτιά και σίδερο για να μην απαρνηθούν το δικαίωμα αυτό του αυτοπροσδιορισμού τους. Οι Αρβανίτες που μιλούν ακόμη Αλβανικά Τόσκικα, και οι Μακεδόνες που μιλούν Βουλγάρικα στα σπίτια τους και στις γιορτές τους δεν έχουν δικαίωμα να αρνούνται την Ελληνικότητα των Ποντίων.Spoiler
Μακεδόνες της Δυτικής Μακεδονίας:Αρβανίτες Ηπείρου:Spoiler
Στη Τουρκία, υπάρχει μεγάλη κοινότητα ομιλητών των Rumca, οι οποίοι στα κρυφά ακόμη θεωρούν τους εαυτούς τους Rumlari. Μιλάω με αρκετούς από αυτούς στα φόρα και στα social media και μπορώ να σας πώ ότι πολλοί μου εκμηστηρεύονται ότι ακόμη και τη θεία λειτουργία τους στα τζαμιά τους την κάνουν στα Ρωμέϊκα, όταν δεν τους προσέχουν οι Γκρίζοι Λύκοι.Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

Που τα ξες όλα αυτά;
Αν και είναι προφανές οτι τρολλάρεις, μερικές πικρές αλήθειες πρέπει να λέγονται....και αυτό που λες είναι απο τα μεγαλύτερα παραμύθια που έχουν προσπαθήσει να περάσουν οι διάφοροι Σακλέμπα, Σκλάβοι, Σλάβοι, Ούγγροι, Βούλγαροι, Άβαροι και άλλοι Ιρανοτέτοιοι που μας κουβαλήθηκαν στην Ευρώπη και το παίζουν 'ντόπιοι'. Οι Ευρωπαϊκών χαρακτηριστικών λαοί των Βαλκανίων και βόρειων Σλαβικών χωρών κατάγονται απο Έλληνες, Θρακοιλλυριούς, Κέλτες, Γερμανούς και Σκανδιναβούς. Μια ματια να ρίξεις και στον πιο ξανθό Ρώσο απόγονο των Βίκινγκς...και βρίσκεις τα σχιστα μάτια και ψηλά ζυγωματικά των ορδών της Μογγολίας.Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 12:52 Τι να σου πω ρε Χςλβγγενη. Μάλλον ζούμε σε άλλη ελλαδα. Υπάρχουν καποιοι ελληνες, μακρινοί απόγονοι Σλάβων όπου ναι, έχουν ευρωπαϊκά Χαρακτηριστικα. Αλλά το 99% μοιάζει με σημιτικους λαούς.
Οι υπόλοιποι που μας τα ζαλίζετε ήταν σαν αυτόν....Ο πραγματικός πρόγονος του Καραγκιόζη και των απαναταχού σλάβων.
https://en.wikipedia.org/wiki/Saka
We're on a mission from God 777
-
Georg Von Balkanen
Σε λίγο θα αποτελείτε παρελθόν και η Ευρώπη θα άκμασει. Ξανα. Διότι τίποτε δεν μπορεί να νικήσει τον ήλιο.LOUROS έγραψε: 21 Δεκ 2019, 22:26Αν και είναι προφανές οτι τρολλάρεις, μερικές πικρές αλήθειες πρέπει να λέγονται....και αυτό που λες είναι απο τα μεγαλύτερα παραμύθια που έχουν προσπαθήσει να περάσουν οι διάφοροι Σακλέμπα, Σκλάβοι, Σλάβοι, Ούγγροι, Βούλγαροι, Άβαροι και άλλοι Ιρανοτέτοιοι που μας κουβαλήθηκαν στην Ευρώπη και το παίζουν 'ντόπιοι'. Οι Ευρωπαϊκών χαρακτηριστικών λαοί των Βαλκανίων και βόρειων Σλαβικών χωρών κατάγονται απο Έλληνες, Θρακοιλλυριούς, Κέλτες, Γερμανούς και Σκανδιναβούς. Μια ματια να ρίξεις και στον πιο ξανθό Ρώσο απόγονο των Βίκινγκς...και βρίσκεις τα σχιστα μάτια και ψηλά ζυγωματικά των ορδών της Μογγολίας.Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 12:52 Τι να σου πω ρε Χςλβγγενη. Μάλλον ζούμε σε άλλη ελλαδα. Υπάρχουν καποιοι ελληνες, μακρινοί απόγονοι Σλάβων όπου ναι, έχουν ευρωπαϊκά Χαρακτηριστικα. Αλλά το 99% μοιάζει με σημιτικους λαούς.
Οι υπόλοιποι που μας τα ζαλίζετε ήταν σαν αυτόν....Ο πραγματικός πρόγονος του Καραγκιόζη και των απαναταχού σλάβων.![]()
Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 22:29Σε λίγο θα αποτελείτε παρελθόν και η Ευρώπη θα άκμασει. Ξανα. Διότι τίποτε δεν μπορεί να νικήσει τον ήλιο.LOUROS έγραψε: 21 Δεκ 2019, 22:26Αν και είναι προφανές οτι τρολλάρεις, μερικές πικρές αλήθειες πρέπει να λέγονται....και αυτό που λες είναι απο τα μεγαλύτερα παραμύθια που έχουν προσπαθήσει να περάσουν οι διάφοροι Σακλέμπα, Σκλάβοι, Σλάβοι, Ούγγροι, Βούλγαροι, Άβαροι και άλλοι Ιρανοτέτοιοι που μας κουβαλήθηκαν στην Ευρώπη και το παίζουν 'ντόπιοι'. Οι Ευρωπαϊκών χαρακτηριστικών λαοί των Βαλκανίων και βόρειων Σλαβικών χωρών κατάγονται απο Έλληνες, Θρακοιλλυριούς, Κέλτες, Γερμανούς και Σκανδιναβούς. Μια ματια να ρίξεις και στον πιο ξανθό Ρώσο απόγονο των Βίκινγκς...και βρίσκεις τα σχιστα μάτια και ψηλά ζυγωματικά των ορδών της Μογγολίας.Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 12:52 Τι να σου πω ρε Χςλβγγενη. Μάλλον ζούμε σε άλλη ελλαδα. Υπάρχουν καποιοι ελληνες, μακρινοί απόγονοι Σλάβων όπου ναι, έχουν ευρωπαϊκά Χαρακτηριστικα. Αλλά το 99% μοιάζει με σημιτικους λαούς.
Οι υπόλοιποι που μας τα ζαλίζετε ήταν σαν αυτόν....Ο πραγματικός πρόγονος του Καραγκιόζη και των απαναταχού σλάβων.![]()
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 499 Προβολές