!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το βασίλειο του Λαζισταν. (Πόντιοι)
-
Georg Von Balkanen
-
Giorgos 574
Re: Το βασίλειο του Λαζισταν. (Πόντιοι)
Χάρη και σ εμένα που το επανέφερα στο προσκήνιο
- Λίνο Βεντούρα
Εσυ είσαι διαφορετικός χρήστης δηλαδή. Εντάξει.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Georg Von Balkanen
Να είσαι καλά
-
Giorgos 574
Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 11:52Να είσαι καλά
- hellegennes
Χαλαρά θα μπορούσες να πεις ότι σχεδόν όλοι θα μπορούσαν να είναι Έλληνες, εκτός από τον Til Schweiger, τον David Kross και τον Jannis Niewöhner που έχουν παραμορφωμένα χαρακτηριστικά (ιδίως τα μικρά, σχιστά μάτια).Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 07:28hellegennes έγραψε: 21 Δεκ 2019, 00:22 Εδώ μια λίστα με 24 από τους πιο ωραίους Γερμανούς ηθοποιούς:
https://bestofthelist.com/the-most-hand ... tors-2019/
Έχει τρεις καστανόξανθους και μηδέν ξανθούς. Οι υπόλοιποι είναι καστανοί και μαυρομάλληδες.τυπικοί Ανατολίτες. Ίδιοι με τους Έλληνες
Στο άλλο νήμα κιότεψες να μου πεις τις καταγωγές των ατόμων που σου έβαλα, από μια τυχαία λίστα καθηγητών του ίδιου πανεπιστημίου.
Το οποίο είναι 100% παραδοχή σου ότι λες μαλακίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εντάξει, προσωπικά μού αρέσει να ρίχνω διαδικτυακό ξύλο πριν την δουλειά.Leporello έγραψε: 21 Δεκ 2019, 09:29Αυτό είναι το κακό. Ντρέπομαι που βοήθησα κι'εγώ σ'αυτό. Δεν θα το ξανακάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Georg Von Balkanen
Τι να σου πω ρε Χςλβγγενη. Μάλλον ζούμε σε άλλη ελλαδα. Υπάρχουν καποιοι ελληνες, μακρινοί απόγονοι Σλάβων όπου ναι, έχουν ευρωπαϊκά Χαρακτηριστικα. Αλλά το 99% μοιάζει με σημιτικους λαούς. Δηλαδη οι λευκοί της Ευρώπης που Αδυνατουν να ξεχωρίσουν έναν γύφτο-ελληνα-τουρκο-αραβα το κάνουν επίτηδες; για να μας τρολαρουν;hellegennes έγραψε: 21 Δεκ 2019, 12:37Χαλαρά θα μπορούσες να πεις ότι σχεδόν όλοι θα μπορούσαν να είναι Έλληνες, εκτός από τον Til Schweiger, τον David Kross και τον Jannis Niewöhner που έχουν παραμορφωμένα χαρακτηριστικά (ιδίως τα μικρά, σχιστά μάτια).Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 07:28hellegennes έγραψε: 21 Δεκ 2019, 00:22 Εδώ μια λίστα με 24 από τους πιο ωραίους Γερμανούς ηθοποιούς:
https://bestofthelist.com/the-most-hand ... tors-2019/
Έχει τρεις καστανόξανθους και μηδέν ξανθούς. Οι υπόλοιποι είναι καστανοί και μαυρομάλληδες.τυπικοί Ανατολίτες. Ίδιοι με τους Έλληνες
Στο άλλο νήμα κιότεψες να μου πεις τις καταγωγές των ατόμων που σου έβαλα, από μια τυχαία λίστα καθηγητών του ίδιου πανεπιστημίου.
Το οποίο είναι 100% παραδοχή σου ότι λες μαλακίες.
Εγώ είμαι υπέρ ο καθένας ας δηλώνει αυτό που αισθάνεται. Αλλά όχι και να διαλύσουμε ολόκληρη την παγκόσμια ιστορία για να βγάλουμε ντε και καλά τον Έλληνα λευκό. Που στο κάτω κάτω δεν έχει και σημασία, έτσι;
Αυτό που ξεχωρίζει άλλωστε έναν λαό ειναι τα επιτεύγματά του και όχι η φυλή του.
Αν εσύ πιστεύεις ότι φέρνεις πιο πολύ σε Ευρωπαίο πάρα σε γεωργιανο-τουρκο η Αρμενικο με γεια σου με χαρά σου.
-
Georg Von Balkanen
Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό. Δεν υποστηρίζω αποκλειστικά ότι δεν υπάρχουν Έλληνες πλέον αλλά και ότι η Ελληνικη κουλτούρα και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ είναι νεκρά. Εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Οι κάτοικοι του ελλαδικου χώρου, τουλάχιστον πολιτισμικά, δεν έχουν κανένα απολύτως κοινό σημείο με τους Έλληνες.
Να το κουβεντιασουμε και αυτό οποίος θέλει.
Οι κάτοικοι του ελλαδικου χώρου, τουλάχιστον πολιτισμικά, δεν έχουν κανένα απολύτως κοινό σημείο με τους Έλληνες.
- hellegennes
Δεν έχει σημασία τι πιστεύω, σημασία έχει η πραγματικότητα που προσπαθείς να βιάσεις.Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 12:52 Τι να σου πω ρε Χςλβγγενη. Μάλλον ζούμε σε άλλη ελλαδα. Υπάρχουν καποιοι ελληνες, μακρινοί απόγονοι Σλάβων όπου ναι, έχουν ευρωπαϊκά Χαρακτηριστικα. Αλλά το 99% μοιάζει με σημιτικους λαούς. Δηλαδη οι λευκοί της Ευρώπης που Αδυνατουν να ξεχωρίσουν έναν γύφτο-ελληνα-τουρκο-αραβα το κάνουν επίτηδες; για να μας τρολαρουν;
Εγώ είμαι υπέρ ο καθένας ας δηλώνει αυτό που αισθάνεται. Αλλά όχι και να διαλύσουμε ολόκληρη την παγκόσμια ιστορία για να βγάλουμε ντε και καλά τον Έλληνα λευκό. Που στο κάτω κάτω δεν έχει και σημασία, έτσι;
Αυτό που ξεχωρίζει άλλωστε έναν λαό ειναι τα επιτεύγματά του και όχι η φυλή του.
Αν εσύ πιστεύεις ότι φέρνεις πιο πολύ σε Ευρωπαίο πάρα σε γεωργιανο-τουρκο η Αρμενικο με γεια σου με χαρά σου.
Τώρα αν εσένα σε περνάνε για Άραβα, δεν ξέρω, μπορεί να είσαι. Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ κανέναν ξένο να περνάει Έλληνα για Άραβα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Georg Von Balkanen
Γιατί θα ήταν οκγορτ φαντάζεσαι εκεί που περπατάς να σε σταματήσω στο δρόμο και να σου πω γειά σας κύριε, ξέρετε μοιράζετε με άραβα.hellegennes έγραψε: 21 Δεκ 2019, 13:00Δεν έχει σημασία τι πιστεύω, σημασία έχει η πραγματικότητα που προσπαθείς να βιάσεις.Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 12:52 Τι να σου πω ρε Χςλβγγενη. Μάλλον ζούμε σε άλλη ελλαδα. Υπάρχουν καποιοι ελληνες, μακρινοί απόγονοι Σλάβων όπου ναι, έχουν ευρωπαϊκά Χαρακτηριστικα. Αλλά το 99% μοιάζει με σημιτικους λαούς. Δηλαδη οι λευκοί της Ευρώπης που Αδυνατουν να ξεχωρίσουν έναν γύφτο-ελληνα-τουρκο-αραβα το κάνουν επίτηδες; για να μας τρολαρουν;
Αν εσύ πιστεύεις ότι φέρνεις πιο πολύ σε Ευρωπαίο πάρα σε γεωργιανο-τουρκο η Αρμενικο με γεια σου με χαρά σου.![]()
Τώρα αν εσένα σε περνάνε για Άραβα, δεν ξέρω, μπορεί να είσαι. Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ κανέναν ξένο να περνάει Έλληνα για Άραβα.
-
Giorgos 574
hellegennes έγραψε: 21 Δεκ 2019, 13:00Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ κανέναν ξένο να περνάει Έλληνα για Άραβα.Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 12:52 Τι να σου πω ρε Χςλβγγενη. Μάλλον ζούμε σε άλλη ελλαδα. Υπάρχουν καποιοι ελληνες, μακρινοί απόγονοι Σλάβων όπου ναι, έχουν ευρωπαϊκά Χαρακτηριστικα. Αλλά το 99% μοιάζει με σημιτικους λαούς. Δηλαδη οι λευκοί της Ευρώπης που Αδυνατουν να ξεχωρίσουν έναν γύφτο-ελληνα-τουρκο-αραβα το κάνουν επίτηδες; για να μας τρολαρουν;
Μπα, έχει πλάκα να ρίχνεις ξύλο στον γκουερίνο, τον Αρίστο, στους δημιουργιστές nrg και stavmanr, σε διάφορους συριζαίους. Ολοι αυτοι παρουσιάζουν κάποια που μοιάζουν σαν "επιχειρήματα", οπότε έχει πλάκα να τους ξεβρακώνεις και να δείχνεις ότι δεν έχουν τίποτα. Με αυτόν, τi πλάκα να έχει; Ενα πράγμα λέει, ξανά και ξανά. Ιδια περίπτωση με τον Vassilis_1, τον Πρωτέα και τoν seismic.hellegennes έγραψε: 21 Δεκ 2019, 12:48Εντάξει, προσωπικά μού αρέσει να ρίχνω διαδικτυακό ξύλο πριν την δουλειά.Leporello έγραψε: 21 Δεκ 2019, 09:29Αυτό είναι το κακό. Ντρέπομαι που βοήθησα κι'εγώ σ'αυτό. Δεν θα το ξανακάνω.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Όχι, είναι ο μόνος λαός που έχει πολιτισμική σχέση με τους αρχαίους Έλληνες. Δεν υπάρχει κάποια πολιτισμική διαφορά σύγχρονων και αρχαίων. Σε τεχνολογικό/καινοτομικό επίπεδο έχουμε μείνει πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη Δύση, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, γιατί δεν προλαβαίνεις εύκολα την εξέλιξη 4 αιώνων που ήταν οι κατεξοχήν αιώνες αναγέννησης της επιστήμης ούτε είναι εύκολο να παράγεις υποδομές, τεχνολογία και καινοτομία χωρίς τον πλούτο της αποικιοκρατίας.Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 12:55 Οι κάτοικοι του ελλαδικου χώρου, τουλάχιστον πολιτισμικά, δεν έχουν κανένα απολύτως κοινό σημείο με τους Έλληνες.
Ωστόσο οι Έλληνες άνετα παράγουν και καινοτομούν εκτός Ελλάδας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Georg Von Balkanen
Έχεις κάνει απίστευτη δουλειά εδώ μέσα. Πρέπει να το παραδεχτώ. Μάλλον πρέπει να κάνω στην άκρη και να αφήσω τους μαιτρ να συνεχίσουν.Giorgos 574 έγραψε: 21 Δεκ 2019, 13:02hellegennes έγραψε: 21 Δεκ 2019, 13:00Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ κανέναν ξένο να περνάει Έλληνα για Άραβα.Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 12:52 Τι να σου πω ρε Χςλβγγενη. Μάλλον ζούμε σε άλλη ελλαδα. Υπάρχουν καποιοι ελληνες, μακρινοί απόγονοι Σλάβων όπου ναι, έχουν ευρωπαϊκά Χαρακτηριστικα. Αλλά το 99% μοιάζει με σημιτικους λαούς. Δηλαδη οι λευκοί της Ευρώπης που Αδυνατουν να ξεχωρίσουν έναν γύφτο-ελληνα-τουρκο-αραβα το κάνουν επίτηδες; για να μας τρολαρουν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 60 Απαντήσεις