Πολλά ειπώθηκαν σήμερα. Χαλάσαμε καρδιές. Είπαμε διάφορα. ΑΛΛΑ, ΚΥΡΙΟΙ... επειδής εγώ δεν έχω κακία στην ψυχή μου. Και την αλήθεια την παραδέχομαι. Θέλω να κλείσω όμορφα αυτήν την ημέρα. Με μια δημοσιευσουλα. Ένα τραγουδάκι. Καταπραυντικο. Όμορφο.
Πέρα από ότι ειπώθηκε. Ναι οι Έλληνες στο βάθος, ειναι λαός ευρωπαϊκός. Η μουσική ας μιλήσει. Η εικόνες, που σαν μέλι, γλυκαίνουν την ψυχή.όμορφο βράδυ φιλαράκια.
Μς εκτίμηση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όταν οι Ευρωπαίοι εορταζουν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
Georg Von Balkanen
Re: Όταν οι Ευρωπαίοι εορταζουν
είσαι μεγάλος Έλλην Γκέοργκ και μεγάλη καρδιά!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 18:13 Πολλά ειπώθηκαν σήμερα. Χαλάσαμε καρδιές. Είπαμε διάφορα. ΑΛΛΑ, ΚΥΡΙΟΙ... επειδής εγώ δεν έχω κακία στην ψυχή μου. Και την αλήθεια την παραδέχομαι. Θέλω να κλείσω όμορφα αυτήν την ημέρα. Με μια δημοσιευσουλα. Ένα τραγουδάκι. Καταπραυντικο. Όμορφο.
Πέρα από ότι ειπώθηκε. Ναι οι Έλληνες στο βάθος, ειναι λαός ευρωπαϊκός. Η μουσική ας μιλήσει. Η εικόνες, που σαν μέλι, γλυκαίνουν την ψυχή.όμορφο βράδυ φιλαράκια.
Μς εκτίμηση
Αιτούμαι ανταλλαγής τραγουδιστών, φέρτε τον κρυφοβυζαντινό αδελφό μας
Giorgaki, μετά από τις πολλές ευχαριστίες μου γι αυτό το βίντεο σου αφιερώνω κι εγώ με την σειρά μου κάτι αντάξιο του μαχητικού σου πνεύματος
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
-
- 28 Απαντήσεις