!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όταν οι Ευρωπαίοι εορταζουν

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Georg Von Balkanen

Όταν οι Ευρωπαίοι εορταζουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

Πολλά ειπώθηκαν σήμερα. Χαλάσαμε καρδιές. Είπαμε διάφορα. ΑΛΛΑ, ΚΥΡΙΟΙ... επειδής εγώ δεν έχω κακία στην ψυχή μου. Και την αλήθεια την παραδέχομαι. Θέλω να κλείσω όμορφα αυτήν την ημέρα. Με μια δημοσιευσουλα. Ένα τραγουδάκι. Καταπραυντικο. Όμορφο.

Πέρα από ότι ειπώθηκε. Ναι οι Έλληνες στο βάθος, ειναι λαός ευρωπαϊκός. Η μουσική ας μιλήσει. Η εικόνες, που σαν μέλι, γλυκαίνουν την ψυχή.όμορφο βράδυ φιλαράκια.

Μς εκτίμηση

Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Όταν οι Ευρωπαίοι εορταζουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

είσαι μεγάλος Έλλην Γκέοργκ και μεγάλη καρδιά!
:romance-hearteyes: :g094: :g094: :hebit: :g094: :g094: :romance-hearteyes:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 18:13 Πολλά ειπώθηκαν σήμερα. Χαλάσαμε καρδιές. Είπαμε διάφορα. ΑΛΛΑ, ΚΥΡΙΟΙ... επειδής εγώ δεν έχω κακία στην ψυχή μου. Και την αλήθεια την παραδέχομαι. Θέλω να κλείσω όμορφα αυτήν την ημέρα. Με μια δημοσιευσουλα. Ένα τραγουδάκι. Καταπραυντικο. Όμορφο.

Πέρα από ότι ειπώθηκε. Ναι οι Έλληνες στο βάθος, ειναι λαός ευρωπαϊκός. Η μουσική ας μιλήσει. Η εικόνες, που σαν μέλι, γλυκαίνουν την ψυχή.όμορφο βράδυ φιλαράκια.

Μς εκτίμηση

:romance-hearteyes: Αμαν Αμαν Giorgo, τί μου κάνεις Giorgo :romance-hearteyes:
Αιτούμαι ανταλλαγής τραγουδιστών, φέρτε τον κρυφοβυζαντινό αδελφό μας :hebit: :hebit: :hebit: - κρατήστε τον άλλο είναι ντεμεκ και ξάδελφος του giorgaki

Giorgaki, μετά από τις πολλές ευχαριστίες μου γι αυτό το βίντεο σου αφιερώνω κι εγώ με την σειρά μου κάτι αντάξιο του μαχητικού σου πνεύματος

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Δεκ 2019, 18:13 Ναι οι Έλληνες στο βάθος, ειναι λαός ευρωπαϊκός.
:smt038 :bravo:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”