Δεν κάνει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Ολο το πρωι η μανα μου περιμενε εξω απ την πορτα και προσπαθουσε να χωθει στο δωματιο για να δει τα βιβλια μου, αλλα την επιανα στα πρασα. Εκανε 5-6 επιχειρησεις. Τελικα μπηκε οταν εκανα μπανιο. Δεν πηγα για μαθημα γιατι εξαντληθηκα και επεσα για υπνο.
-
the comet the course the tail
φαντάζομαι, όχι για να δει αν έκανες τις ασκήσεις.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 21:55 Ολο το πρωι η μανα μου περιμενε εξω απ την πορτα και προσπαθουσε να χωθει στο δωματιο για να δει τα βιβλια μου, αλλα την επιανα στα πρασα. Εκανε 5-6 επιχειρησεις. Τελικα μπηκε οταν εκανα μπανιο. Δεν πηγα για μαθημα γιατι εξαντληθηκα και επεσα για υπνο.
αλλά γιατί;
λες να ανησυχεί μήπως έμπλεξες με τίποτα παλιοπαρέες και περιμένει να βρει τίποτα ύποπτα βιβλία;
-
Ορέστης 35
Για να μαθει ο, τι μπορει για τις δραστηριοτητες μου και να τις σαμποταρει. Οπως κανει παντα. Κυνηγητο μεχρι εξοντωσης.the comet the course the tail έγραψε: 18 Δεκ 2019, 22:29φαντάζομαι, όχι για να δει αν έκανες τις ασκήσεις.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 21:55 Ολο το πρωι η μανα μου περιμενε εξω απ την πορτα και προσπαθουσε να χωθει στο δωματιο για να δει τα βιβλια μου, αλλα την επιανα στα πρασα. Εκανε 5-6 επιχειρησεις. Τελικα μπηκε οταν εκανα μπανιο. Δεν πηγα για μαθημα γιατι εξαντληθηκα και επεσα για υπνο.![]()
αλλά γιατί;![]()
λες να ανησυχεί μήπως έμπλεξες με τίποτα παλιοπαρέες και περιμένει να βρει τίποτα ύποπτα βιβλία;![]()
Σχόλασα σχετικά νωρίς χθες και η βόλτα στο κέντρο, στου Ψυρρή ήταν μαγική. Όλα στολισμένα, χαμός από κόσμο. Με ξεφράγκιασε το μικρό
Με έφαγε να πάμε στο Λιτλ Κουκ είχε μια ουρά τεράστια. Φύγαμε (Κανένα μήνυμα εκεινος)Μετά συναντήθηκα με τις φίλες μου για καφέ. Η παρέα μεγαλωσε, μίκρυνε (κανένα μήνυμα από εκείνον). Μπήκαμε στο κλειστό μαγαζί που δουλεύει η μια από την παρέα με τσίπουρα, κρασί και πολλά τσιγάρα(κανένα μήνυμα εκείνος) κατά τις 11+ και ενώ στολίζαμε εκείνον, την μια κολλητή μου για τις μαλακίες που κάνει, γελάγαμε , χτυπάει το Viber
Μέσα στην καρδούλα μου

Και ήταν ο πρώην
Βέβαια από την άλλη το ευχαριστήθηκα, στολίσαμε και αυτόν και καλά να πάθει κτλ αλλά τίποτα εκείνος @#&€_@ εξαφανισμένος, χρονιάρες μέρες
Μέσα στην καρδούλα μου

Και ήταν ο πρώην
Βέβαια από την άλλη το ευχαριστήθηκα, στολίσαμε και αυτόν και καλά να πάθει κτλ αλλά τίποτα εκείνος @#&€_@ εξαφανισμένος, χρονιάρες μέρες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να σου στείλω εγώ πμ να μην στεναχωριέσαι;Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 10:50 Σχόλασα σχετικά νωρίς χθες και η βόλτα στο κέντρο, στου Ψυρρή ήταν μαγική. Όλα στολισμένα, χαμός από κόσμο. Με ξεφράγκιασε το μικρόΜε έφαγε να πάμε στο Λιτλ Κουκ είχε μια ουρά τεράστια. Φύγαμε (Κανένα μήνυμα εκεινος)Μετά συναντήθηκα με τις φίλες μου για καφέ. Η παρέα μεγαλωσε, μίκρυνε (κανένα μήνυμα από εκείνον). Μπήκαμε στο κλειστό μαγαζί που δουλεύει η μια από την παρέα με τσίπουρα, κρασί και πολλά τσιγάρα(κανένα μήνυμα εκείνος) κατά τις 11+ και ενώ στολίζαμε εκείνον, την μια κολλητή μου για τις μαλακίες που κάνει, γελάγαμε , χτυπάει το Viber
Μέσα στην καρδούλα μου
Και ήταν ο πρώην![]()
Βέβαια από την άλλη το ευχαριστήθηκα, στολίσαμε και αυτόν και καλά να πάθει κτλ αλλά τίποτα εκείνος @#&€_@ εξαφανισμένος, χρονιάρες μέρες![]()
Δεν είμαι εκείνος αλλά....
Yippie Kay Yay
-
Ορέστης 35
Ψωμί αφράτο, ταϊσμένο προζύμι τριών χρόνων, νοστιμιά γήινη με μια σταλιά λάδι (δεν θα ’λεγα όχι αν ήταν λίγο ξινότερο). Fine fast ή fine mom’s κουνουπίδι τηγανητό σε κουρκούτι, τελειοποιημένη veggie κροκέτα με mayo αγριοράπανου. Παραπούλια με γλύκα λωτού και umami επίμονο από miso butter...
Πάλι φασολάδα ε?Ορέστης 35 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:42 Ψωμί αφράτο, ταϊσμένο προζύμι τριών χρόνων, νοστιμιά γήινη με μια σταλιά λάδι (δεν θα ’λεγα όχι αν ήταν λίγο ξινότερο). Fine fast ή fine mom’s κουνουπίδι τηγανητό σε κουρκούτι, τελειοποιημένη veggie κροκέτα με mayo αγριοράπανου. Παραπούλια με γλύκα λωτού και umami επίμονο από miso butter...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
the comet the course the tail
Ορέστη, τελικά σεφ πρέπει να γίνεις, αν χρειαστεί να δουλέψεις.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:42 Ψωμί αφράτο, ταϊσμένο προζύμι τριών χρόνων, νοστιμιά γήινη με μια σταλιά λάδι (δεν θα ’λεγα όχι αν ήταν λίγο ξινότερο). Fine fast ή fine mom’s κουνουπίδι τηγανητό σε κουρκούτι, τελειοποιημένη veggie κροκέτα με mayo αγριοράπανου. Παραπούλια με γλύκα λωτού και umami επίμονο από miso butter...
-
Ορέστης 35
Το αντεγραψα απ το Αθηνοραμα. Ηταν χαιλαιτ της μερας μου. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 22 Δεκ 2019, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ορέστης 35
Εγω θα εφτιαχνα μαγιο γουασαμπι και το κουνουπιδι μεσα σε γιαπωνεζικη σφαιρικη κροκετα.
Θέλω εκείνοςAirman68 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:40Να σου στείλω εγώ πμ να μην στεναχωριέσαι;Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 10:50 Σχόλασα σχετικά νωρίς χθες και η βόλτα στο κέντρο, στου Ψυρρή ήταν μαγική. Όλα στολισμένα, χαμός από κόσμο. Με ξεφράγκιασε το μικρόΜε έφαγε να πάμε στο Λιτλ Κουκ είχε μια ουρά τεράστια. Φύγαμε (Κανένα μήνυμα εκεινος)Μετά συναντήθηκα με τις φίλες μου για καφέ. Η παρέα μεγαλωσε, μίκρυνε (κανένα μήνυμα από εκείνον). Μπήκαμε στο κλειστό μαγαζί που δουλεύει η μια από την παρέα με τσίπουρα, κρασί και πολλά τσιγάρα(κανένα μήνυμα εκείνος) κατά τις 11+ και ενώ στολίζαμε εκείνον, την μια κολλητή μου για τις μαλακίες που κάνει, γελάγαμε , χτυπάει το Viber
Μέσα στην καρδούλα μου
Και ήταν ο πρώην![]()
Βέβαια από την άλλη το ευχαριστήθηκα, στολίσαμε και αυτόν και καλά να πάθει κτλ αλλά τίποτα εκείνος @#&€_@ εξαφανισμένος, χρονιάρες μέρες![]()
Δεν είμαι εκείνος αλλά....
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πηρε ενα ακομη μεταλλιο ο γιοκας μου. προσπαθω να δειξω αυτοσυγκρατηση και να μην το φωναζω καμαρωνωντας ακομη και στους περαστικους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ασέβαστος έγραψε: 23 Δεκ 2019, 11:23 πηρε ενα ακομη μεταλλιο ο γιοκας μου. προσπαθω να δειξω αυτοσυγκρατηση και να μην το φωναζω καμαρωνωντας ακομη και στους περαστικους.
Μπράβο στο παλικάρι σας! Πάντα άξιος! Παντα τετοια κ καλύτερα!
Γιατί να δείξεις αυτοσυγκράτηση; Αυτό έλειπε να κρύβουμε κ την περηφάνια μας!
Πάρε μελομακάρονα κ κερνα τον κόσμο καλε!!!
Φάε κ συ κανένα να ισιωσεις!
-
Ορέστης 35
Το πρωτο μεταλλιο που κερδισα το πεταξε ο πατερας μου στα σκουπιδια. Ειχε κατεβασει τα μουτρα μεχρι το πατωμα οταν του το εδειξα.Ασέβαστος έγραψε: 23 Δεκ 2019, 11:23 πηρε ενα ακομη μεταλλιο ο γιοκας μου. προσπαθω να δειξω αυτοσυγκρατηση και να μην το φωναζω καμαρωνωντας ακομη και στους περαστικους.
Αναρωτιεμαι βεβαια αν αυτο ειναι πιο υγιης αντιδραση απο την ταυτιση του γονιου με το παιδι και την υπερηφανια που νιωθει για το κατορθωμα του αλλου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις