!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Nero έγραψε: 16 Δεκ 2019, 15:38
Naida έγραψε: 16 Δεκ 2019, 15:31
Feindflug έγραψε: 16 Δεκ 2019, 15:28
Εικόνα
Μωρέ εκεί θα καταλήξουμε :lol:
Θέλουμε λεπτομερή περιγραφή. Αν είναι απαραίτητο, ας γίνει και κρυφή ενότητα, μόνο για μέλη και αφιερωμένη στο θέμα
Δεν κάνει :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ολο το πρωι η μανα μου περιμενε εξω απ την πορτα και προσπαθουσε να χωθει στο δωματιο για να δει τα βιβλια μου, αλλα την επιανα στα πρασα. Εκανε 5-6 επιχειρησεις. Τελικα μπηκε οταν εκανα μπανιο. Δεν πηγα για μαθημα γιατι εξαντληθηκα και επεσα για υπνο.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Ορέστης 35 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 21:55 Ολο το πρωι η μανα μου περιμενε εξω απ την πορτα και προσπαθουσε να χωθει στο δωματιο για να δει τα βιβλια μου, αλλα την επιανα στα πρασα. Εκανε 5-6 επιχειρησεις. Τελικα μπηκε οταν εκανα μπανιο. Δεν πηγα για μαθημα γιατι εξαντληθηκα και επεσα για υπνο.
φαντάζομαι, όχι για να δει αν έκανες τις ασκήσεις. :p2:
αλλά γιατί; :xena:
λες να ανησυχεί μήπως έμπλεξες με τίποτα παλιοπαρέες και περιμένει να βρει τίποτα ύποπτα βιβλία; :p2:
Ορέστης 35

the comet the course the tail έγραψε: 18 Δεκ 2019, 22:29
Ορέστης 35 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 21:55 Ολο το πρωι η μανα μου περιμενε εξω απ την πορτα και προσπαθουσε να χωθει στο δωματιο για να δει τα βιβλια μου, αλλα την επιανα στα πρασα. Εκανε 5-6 επιχειρησεις. Τελικα μπηκε οταν εκανα μπανιο. Δεν πηγα για μαθημα γιατι εξαντληθηκα και επεσα για υπνο.
φαντάζομαι, όχι για να δει αν έκανες τις ασκήσεις. :p2:
αλλά γιατί; :xena:
λες να ανησυχεί μήπως έμπλεξες με τίποτα παλιοπαρέες και περιμένει να βρει τίποτα ύποπτα βιβλία; :p2:
Για να μαθει ο, τι μπορει για τις δραστηριοτητες μου και να τις σαμποταρει. Οπως κανει παντα. Κυνηγητο μεχρι εξοντωσης.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Σχόλασα σχετικά νωρίς χθες και η βόλτα στο κέντρο, στου Ψυρρή ήταν μαγική. Όλα στολισμένα, χαμός από κόσμο. Με ξεφράγκιασε το μικρό :-? Με έφαγε να πάμε στο Λιτλ Κουκ είχε μια ουρά τεράστια. Φύγαμε (Κανένα μήνυμα εκεινος)Μετά συναντήθηκα με τις φίλες μου για καφέ. Η παρέα μεγαλωσε, μίκρυνε (κανένα μήνυμα από εκείνον). Μπήκαμε στο κλειστό μαγαζί που δουλεύει η μια από την παρέα με τσίπουρα, κρασί και πολλά τσιγάρα(κανένα μήνυμα εκείνος) κατά τις 11+ και ενώ στολίζαμε εκείνον, την μια κολλητή μου για τις μαλακίες που κάνει, γελάγαμε , χτυπάει το Viber

Μέσα στην καρδούλα μου
Εικόνα

Και ήταν ο πρώην :a040:
Βέβαια από την άλλη το ευχαριστήθηκα, στολίσαμε και αυτόν και καλά να πάθει κτλ αλλά τίποτα εκείνος @#&€_@ εξαφανισμένος, χρονιάρες μέρες :cry

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 10:50 Σχόλασα σχετικά νωρίς χθες και η βόλτα στο κέντρο, στου Ψυρρή ήταν μαγική. Όλα στολισμένα, χαμός από κόσμο. Με ξεφράγκιασε το μικρό :-? Με έφαγε να πάμε στο Λιτλ Κουκ είχε μια ουρά τεράστια. Φύγαμε (Κανένα μήνυμα εκεινος)Μετά συναντήθηκα με τις φίλες μου για καφέ. Η παρέα μεγαλωσε, μίκρυνε (κανένα μήνυμα από εκείνον). Μπήκαμε στο κλειστό μαγαζί που δουλεύει η μια από την παρέα με τσίπουρα, κρασί και πολλά τσιγάρα(κανένα μήνυμα εκείνος) κατά τις 11+ και ενώ στολίζαμε εκείνον, την μια κολλητή μου για τις μαλακίες που κάνει, γελάγαμε , χτυπάει το Viber

Μέσα στην καρδούλα μου
Εικόνα

Βέβαια από την άλλη το ευχαριστήθηκα, στολίσαμε και αυτόν και καλά να πάθει κτλ αλλά τίποτα εκείνος @#&€_@ εξαφανισμένος, χρονιάρες μέρες :cry
Να σου στείλω εγώ πμ να μην στεναχωριέσαι;
Δεν είμαι εκείνος αλλά....
Yippie Kay Yay
Ορέστης 35

Ψωμί αφράτο, ταϊσμένο προζύμι τριών χρόνων, νοστιμιά γήινη με μια σταλιά λάδι (δεν θα ’λεγα όχι αν ήταν λίγο ξινότερο). Fine fast ή fine mom’s κουνουπίδι τηγανητό σε κουρκούτι, τελειοποιημένη veggie κροκέτα με mayo αγριοράπανου. Παραπούλια με γλύκα λωτού και umami επίμονο από miso butter...
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Ορέστης 35 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:42 Ψωμί αφράτο, ταϊσμένο προζύμι τριών χρόνων, νοστιμιά γήινη με μια σταλιά λάδι (δεν θα ’λεγα όχι αν ήταν λίγο ξινότερο). Fine fast ή fine mom’s κουνουπίδι τηγανητό σε κουρκούτι, τελειοποιημένη veggie κροκέτα με mayo αγριοράπανου. Παραπούλια με γλύκα λωτού και umami επίμονο από miso butter...
Πάλι φασολάδα ε?
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Ορέστης 35 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:42 Ψωμί αφράτο, ταϊσμένο προζύμι τριών χρόνων, νοστιμιά γήινη με μια σταλιά λάδι (δεν θα ’λεγα όχι αν ήταν λίγο ξινότερο). Fine fast ή fine mom’s κουνουπίδι τηγανητό σε κουρκούτι, τελειοποιημένη veggie κροκέτα με mayo αγριοράπανου. Παραπούλια με γλύκα λωτού και umami επίμονο από miso butter...
Ορέστη, τελικά σεφ πρέπει να γίνεις, αν χρειαστεί να δουλέψεις. :102:
Ορέστης 35

Το αντεγραψα απ το Αθηνοραμα. Ηταν χαιλαιτ της μερας μου. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 22 Δεκ 2019, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ορέστης 35

Εγω θα εφτιαχνα μαγιο γουασαμπι και το κουνουπιδι μεσα σε γιαπωνεζικη σφαιρικη κροκετα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Airman68 έγραψε: 22 Δεκ 2019, 15:40
Naida έγραψε: 22 Δεκ 2019, 10:50 Σχόλασα σχετικά νωρίς χθες και η βόλτα στο κέντρο, στου Ψυρρή ήταν μαγική. Όλα στολισμένα, χαμός από κόσμο. Με ξεφράγκιασε το μικρό :-? Με έφαγε να πάμε στο Λιτλ Κουκ είχε μια ουρά τεράστια. Φύγαμε (Κανένα μήνυμα εκεινος)Μετά συναντήθηκα με τις φίλες μου για καφέ. Η παρέα μεγαλωσε, μίκρυνε (κανένα μήνυμα από εκείνον). Μπήκαμε στο κλειστό μαγαζί που δουλεύει η μια από την παρέα με τσίπουρα, κρασί και πολλά τσιγάρα(κανένα μήνυμα εκείνος) κατά τις 11+ και ενώ στολίζαμε εκείνον, την μια κολλητή μου για τις μαλακίες που κάνει, γελάγαμε , χτυπάει το Viber

Μέσα στην καρδούλα μου
Εικόνα

Να σου στείλω εγώ πμ να μην στεναχωριέσαι;
Δεν είμαι εκείνος αλλά....
Θέλω εκείνος :cry

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

πηρε ενα ακομη μεταλλιο ο γιοκας μου. προσπαθω να δειξω αυτοσυγκρατηση και να μην το φωναζω καμαρωνωντας ακομη και στους περαστικους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Ασέβαστος έγραψε: 23 Δεκ 2019, 11:23 πηρε ενα ακομη μεταλλιο ο γιοκας μου. προσπαθω να δειξω αυτοσυγκρατηση και να μην το φωναζω καμαρωνωντας ακομη και στους περαστικους.
:romance-hearteyes: :smt038 :smt023

Μπράβο στο παλικάρι σας! Πάντα άξιος! Παντα τετοια κ καλύτερα!

Γιατί να δείξεις αυτοσυγκράτηση; Αυτό έλειπε να κρύβουμε κ την περηφάνια μας!

Πάρε μελομακάρονα κ κερνα τον κόσμο καλε!!!
Φάε κ συ κανένα να ισιωσεις! :lol:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Ορέστης 35

Ασέβαστος έγραψε: 23 Δεκ 2019, 11:23 πηρε ενα ακομη μεταλλιο ο γιοκας μου. προσπαθω να δειξω αυτοσυγκρατηση και να μην το φωναζω καμαρωνωντας ακομη και στους περαστικους.
Το πρωτο μεταλλιο που κερδισα το πεταξε ο πατερας μου στα σκουπιδια. Ειχε κατεβασει τα μουτρα μεχρι το πατωμα οταν του το εδειξα.

Αναρωτιεμαι βεβαια αν αυτο ειναι πιο υγιης αντιδραση απο την ταυτιση του γονιου με το παιδι και την υπερηφανια που νιωθει για το κατορθωμα του αλλου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”