!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΊΝΑΙ Η ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΊΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: ΕΊΝΑΙ Η ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΊΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

perseus έγραψε: 18 Δεκ 2019, 12:55
Ο Χασάν και ο μωχαμεντ δεν ήταν αλγερινη και μαροκινη ξυπνα...
ζηλευεις κερατουκλη;
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Τι να ζηλεψω?
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Δημοκράτης έγραψε: 18 Δεκ 2019, 12:58 Ρε συ blackpaint η μαροκινό και η αλγερινή γκόμενά σου είχα πει στους δικούς τις ότι τις πηδαει άθεος; είχες γνωρίσει τα σόγια;
Η μια τραγουδαγε σε μια μπαντα και η αλλη πιο μετα παντρευτηκε χριστιανο :smt005: . Σογια δεν επιδιωκω να γνωρισω γενικως και ουτε κανω κηρυγματα υπερ αθειας σε κανεναν, ποσο μαλλον σε γυναικες που γνωριζω, ουτε καν αυτοπροσδιοριζομαι ως αθεος. Καμια αλλη απορια;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

stavmanr έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:20
Παράνομο ένα βιβλίο;;;
Σε ποια εποχή ζεις; :p2:

Εδώ ο αγαπημένος Καιάδας μας (που πήρε με το κόμμα του 500.000 ψήφους) τραγουδούσε "θα σφάξουμε τους χριστιανούς στην Αγία Τράπεζα"!

Εγκληματίας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διαπράττει τα εγκλήματα. Δεν πρόκειται να δικάσουμε το ...Μωάμεθ.
παρεξηγησις. δεν θαθελα να ειναι παρανομο ενα βιβλιο, αλλα φιανεται, συμφωνα με το νομο, πως ειναι. :102:

απο οτι καταλαβαινω, δεν τιμωρουνται μονο οι ρατσιστικες πραξεις, αλλα και η προτροπη σε τετοιες. ε, αυτο κανει το βιβλιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:01
Otto Weininger έγραψε: 18 Δεκ 2019, 12:51
blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:23

Εχω παει πιο παλια Μαροκο και Αιγυπτο, συναντησα πολυ φιλικους και θερμους ανθρωπους. Εχω επισης φιλους Ιορδανους και Αιγυπτιους, οπως και μια Λιβυα. Ενας απο τους καλυτερους μου φιλους προσφατα παντρευτηκε την επι δεκα χρονια Συρια κοπελα του. Σε αλλες ευρωπαικες χωρες εχω συναναστραφει με πολλους μουσλιμ, ακομα και με τη νεολαια των "no go zones" στα μητροπολιτικα προαστεια, με εχουν μαλιστα καλεσει και σε δειπνο ραμαζανιου. Εχω βρεθει σε παρεες Σενεγαλεζων μικροπωλητων οπου οι μισοι ηταν χριστιανοι και οι αλλοι μουσουλμανοι, και οι μισοι πιναμε κρασι και οι αλλοι τσαι. Τελος, ειχα σχεση με μια Αλγερινη και μια Μαροκινη. Οποτε βρες καναν αλλο για να δοκιμασεις να δαιμονοποιησεις αυτους τους ανθρωπους.
Ρε με δουλεύεις ; Μιλάμε για Ισλαμιστές και μου αναφέρεις Αιγύπτιους, Ιορδανους καθώς και Σύριους-Λιβυους επί Άσσαντ-Κανταφι;
Πάλι καλά που δεν μου είπες και για Λιβανεζους.

Όχι λεβέντη. Λίβυους της Τρίπολης σήμερα θέλω. Σύριους του FSA και του Ισλαμικού Κράτους. Φανατικούς της Χαμας.
Πακιστανούς φανατικούς που θέλουν Σαρία παντού ακόμα και στις ευρωπαϊκές χώρες που κατσικωθηκαν.

Και απο Αφρική όχι Σενεγαλεζους μικροπωλητές που είναι σε μικτές παρέες χριστιανών και μουσουλμάνων. Τα παλικάρια της Μπόκο Χαράμ να γνωρίσεις καθώς και όλους τους υπόλοιπους που σφάζουν ολόκληρα χωριά χριστιανών στην Αφρική.

Αυτούς εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε αντισλαμισμο. Όχι την γυναίκα του George Clooney ούτε τον Βασιλιά της Ιορδανίας.

Μιλα μια φορά φυσιολογικά λοιπόν και όχι με την γνωστή προπαγανδιστική παπαρολογια.
Ειχα παει στην ομιλια ενος υψηλοβαθμου στελεχους της Χεζμπολαχ στην παντειο πριν καμια δεκαετια, και δεν ηταν καθολου παραλογα αυτα που ελεγε. Εσυ τωρα ισοπεδωνεις τα παντα εξομοιωνοντας ακομα και το εθνικοαπελευθερωτικο αγωνα με τους φανατικους της μποκο χαραμ. Αναμενομενο βεβαια.
Σημείωση: πουθενά δεν ανάφερα παραπάνω την Χεζμπολάχ.
Πάλι μαλακιες γράφεις. Πάλι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

perseus έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:05 Τι να ζηλεψω?
Συνηθως αυτοι που προσπαθουν να μειωσουν τους αλλους ως προς τα ερωτικα τους, εχουν πολυ χαμηλη αυτοπεποιθηση στα ζητηματα αυτα. Δεν θα γινεις παντως πιο αντρας με το να μειωνεις εμενα.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:23 Εχω παει πιο παλια Μαροκο και Αιγυπτο, συναντησα πολυ φιλικους και θερμους ανθρωπους. Εχω επισης φιλους Ιορδανους και Αιγυπτιους, οπως και μια Λιβυα. Ενας απο τους καλυτερους μου φιλους προσφατα παντρευτηκε την επι δεκα χρονια Συρια κοπελα του. Σε αλλες ευρωπαικες χωρες εχω συναναστραφει με πολλους μουσλιμ, ακομα και με τη νεολαια των "no go zones" στα μητροπολιτικα προαστεια, με εχουν μαλιστα καλεσει και σε δειπνο ραμαζανιου. Εχω βρεθει σε παρεες Σενεγαλεζων μικροπωλητων οπου οι μισοι ηταν χριστιανοι και οι αλλοι μουσουλμανοι, και οι μισοι πιναμε κρασι και οι αλλοι τσαι. Τελος, ειχα σχεση με μια Αλγερινη και μια Μαροκινη. Οποτε βρες καναν αλλο για να δοκιμασεις να δαιμονοποιησεις αυτους τους ανθρωπους.
Ιορδανοί, Αιγύπτιοι, Λίβυοι, Σύριοι, Σενεγαλέζοι, Αλγερινοί, Μαροκινοί.
Λιβανέζους ξέχασες. Χριστιανοφοβία έχεις ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:07
Δημοκράτης έγραψε: 18 Δεκ 2019, 12:58 Ρε συ blackpaint η μαροκινό και η αλγερινή γκόμενά σου είχα πει στους δικούς τις ότι τις πηδαει άθεος; είχες γνωρίσει τα σόγια;
Η μια τραγουδαγε σε μια μπαντα και η αλλη πιο μετα παντρευτηκε χριστιανο :smt005: . Σογια δεν επιδιωκω να γνωρισω γενικως και ουτε κανω κηρυγματα υπερ αθειας σε κανεναν, ποσο μαλλον σε γυναικες που γνωριζω, ουτε καν αυτοπροσδιοριζομαι ως αθεος. Καμια αλλη απορια;
Όχι ρώτησα γιατί πρόσφατα φίλος Γερμανός παντρεύτηκε μια από τινησσιια και όλα κουλ και ωραία μέχρι που του έσκασαν ότι πρέπει να παιε εκεί να γίνει μουσουλμάνος και να ξαναπαντρευτουν γιατί η οικογένεια της δέχεται απειλές από το σόι γιατί έδωσαν την κόρη τους σε αθεο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 18 Δεκ 2019, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Παλι καλά που δεν μας είπε ότι γνώρισε την καρδιά του Ισλαμικού κόσμου μια μέρα που έτρωγε στο Burj Al Arab.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Otto Weininger έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:08
Φυσικα και δεν την ανεφερες, γιατι αυτο που προσπαθεις να κανεις ειναι να εξομοιωσεις ισλαμισμο με τζιχαντιστικη τρομοκρατια, αποσιωπωντας και απαξιωνοντας πληρως την μετριοπαθη πλειοψηφια των ισλαμικων κινηματων. Οπως λχ την Χεζμπολαχ, η οποια αυτοπροσδιοριζεται ως ισλαμιστικη οργανωση. Συμπτωματικα η ομιλια επικεντρωνοταν ακριβως σε αυτες τις δυτικες παραπλανητικες και ισοπεδωτικες τακτικες, οι οποιες τελικα ωφελουν τους πιο ακραιους φορεις αυτων των ιδεολογιων.
Γιατι ομως εκνευριστικες; :8)
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:11
perseus έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:05 Τι να ζηλεψω?
Συνηθως αυτοι που προσπαθουν να μειωσουν τους αλλους ως προς τα ερωτικα τους, εχουν πολυ χαμηλη αυτοπεποιθηση στα ζητηματα αυτα. Δεν θα γινεις παντως πιο αντρας με το να μειωνεις εμενα.
Δεν σε μειωσα απλα δου λεω οτι δεν παιζει να είχες σχέση με μαροκινες η αλγερινες
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:37
Alien666 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:32
Στην "ισλαμοφοβία" υπάρχει πίστη σε ανωτερότητα της λευκής φυλής; Υποβιβασμός όλων των άλλων;

Υπαρχει η πεποιθηση στην ανωτεροτητα των "λευκων"/δυτικων ιδεολογηματων και θεσμων. Που ναι πανω κατω το ιδιο.
οι δυτικοι θεσμοι, οπως η ελευθερια του λογου κλπ, ειναι ανωτεροι
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Otto Weininger έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:17 Παλι καλά που δεν μας είπε ότι γνώρισε την καρδιά του Ισλαμικού κόσμου μια μέρα που έτρωγε στο Burj Al Arab.
Οι Ιορδανοι φιλοι μου συμπτωματικα δουλευουν σε ξενοδοχεια στο Ντουμπαι, και η εμπειρια τους εχει καταστρεψει εντελως. Το 90% της δουλειας τους ειναι να βρισκουν πουτανες για τους πελατες. Βουνα κοκας επισης, με οτι συνεπαγεται αυτο. Μου χουν πει παντως πως με παιρνει ανετα να γινω πολυ καλυτερος μουσουλμανος απο αυτους.
Τεσπα, εχω τρελες ιστοριες με δαυτους, αλλα δεν ειναι για να γραφτουν εδω. :oops:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:17
Otto Weininger έγραψε: 18 Δεκ 2019, 13:08
Φυσικα και δεν την ανεφερες, γιατι αυτο που προσπαθεις να κανεις ειναι να εξομοιωσεις ισλαμισμο με τζιχαντιστικη τρομοκρατια, αποσιωπωντας και απαξιωνοντας πληρως την μετριοπαθη πλειοψηφια των ισλαμικων κινηματων. Οπως λχ την Χεζμπολαχ, η οποια αυτοπροσδιοριζεται ως ισλαμιστικη οργανωση. Συμπτωματικα η ομιλια επικεντρωνοταν ακριβως σε αυτες τις δυτικες παραπλανητικες και ισοπεδωτικες τακτικες, οι οποιες τελικα ωφελουν τους πιο ακραιους φορεις αυτων των ιδεολογιων.
Γιατι ομως εκνευριστικες; :8)
Δεν εκνευριστικα απλά σου τονίζω το γεγονός ότι μιλάς προπαγανδιστικά και ταυτόχρονα κατηγορεις τους άλλους για αυτό.
Αν έλεγα ότι όλοι οι μουσουλμάνοι είναι τρομοκράτες θα ήταν ρατσιστικό και προπαγανδιστικό. Αλλά δεν έκανα αυτό.
Αντίθετα εσύ, σε νήμα για Ισλαμιστές και μαλιστα φανατικους οι οποιοι ειναι και η αιτια του αντισλαμισμου στην Ευρωπη και τον κοσμο γενικα , φέρνεις ως παράδειγμα ισλαμιστών Ιορδανους, Σύριους επί Ασσαντ, Λιβανεζους και Αιγύπτιους καθώς και χριστιανούς αφρικανους.

100% προπαγάνδα κάνεις, χυδαία και ανόητη ταυτόχρονα.

Ίδιο μοτίβο χρησιμοποιείς σε κάθε συζήτηση που προσπαθείς να εξιδανικευσεις κάτι παρουσιάζοντας τους πιο μετριοπαθείς κάθε χώρου ως παράδειγμα ακραίων.
Και το κάνεις πουστικα ώστε μετά να κατηγορείς τους άλλους (όπως έκανες τώρα) ότι όταν λένε για Ισλαμιστές φανατικούς το λένε για Λιβανεζους και Ιορδανους.

Μάθε λοιπόν να συζητάς σαν άνθρωπος.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”