Μιλάμε για πρωτόγνωρες εμπειρίες.blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:23Εχω παει πιο παλια Μαροκο και Αιγυπτο, συναντησα πολυ φιλικους και θερμους ανθρωπους. Εχω επισης φιλους Ιορδανους και Αιγυπτιους, οπως και μια Λιβυα. Ενας απο τους καλυτερους μου φιλους προσφατα παντρευτηκε την επι δεκα χρονια Συρια κοπελα του. Σε αλλες ευρωπαικες χωρες εχω συναναστραφει με πολλους μουσλιμ, ακομα και με τη νεολαια των "no go zones" στα μητροπολιτικα προαστεια, με εχουν μαλιστα καλεσει και σε δειπνο ραμαζανιου. Εχω βρεθει σε παρεες Σενεγαλεζων μικροπωλητων οπου οι μισοι ηταν χριστιανοι και οι αλλοι μουσουλμανοι, και οι μισοι πιναμε κρασι και οι αλλοι τσαι. Τελος, ειχα σχεση με μια Αλγερινη και μια Μαροκινη. Οποτε βρες καναν αλλο για να δοκιμασεις να δαιμονοποιησεις αυτους τους ανθρωπους.Otto Weininger έγραψε: 18 Δεκ 2019, 10:57 Ναι αλλά δεν πας κάνα ταξιδάκι προς τα εκεί να τους γνωρίσεις από κοντά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΊΝΑΙ Η ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΊΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΕΊΝΑΙ Η ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΊΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- blackpaint
Αν ηταν εντελως εκτος τοπου και χρονου, δεν θα ειχε τετοια διεισδυση και θετικη αποδοχη στον μουσουλμανικο κοσμο. Οπως και να εχει, αντιλαμβανεσαι το ζητημα μεσα απο μια ξεκαθαρα οριενταλιστικη και ισοπεδωτικη σκοπια.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:21 Μ' ενδιαφέρει απλώς το ότι ο ισλαμισμός είναι μία τελείως εκτός τόπου και χρόνου ιδεολογία με πρακτικές εφαρμογές που σε πολλούς είναι απολύτως απεχθείς.
Και η απέχθεια δεν σημαίνει φόβο.
Εξαιτίας των ιδιαιτεροτήτων που έχει το Ισλάμ και που ανέφερα σε προηγούμενη σελίδα (δυσκολίες ενσωμάτωσης στις τοπικές κοινωνίες και έλλειψη σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα), θα πρέπει να καταλήξουμε αν οι επιφυλακτικοί προς το Ισλάμ είναι ρατσιστές.
Υπάρχουν πολλές ερμηνείες του ρατσισμού και είναι έννοια που έχει ξεχειλωθεί, ωστόσο στην αρχική του, ιστορική μορφή, προϋπέθετε πίστη σε ανωτερότητα φυλής (ράτσας) έναντι όλων των άλλων φυλών (ρατσών).
Στην "ισλαμοφοβία" υπάρχει πίστη σε ανωτερότητα της λευκής φυλής; Υποβιβασμός όλων των άλλων;
Ή μήπως το ζήτημα είναι πρακτικό; (Εμείς θέλουμε να τους ενσωματώσουμε, αυτοί θέλουν να ενσωματωθούν; Εμείς θέλουμε να προασπίστούν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, αυτοί πιστεύουν στα ανθρώπινα δικαιώματα;)
Υπάρχουν πολλές ερμηνείες του ρατσισμού και είναι έννοια που έχει ξεχειλωθεί, ωστόσο στην αρχική του, ιστορική μορφή, προϋπέθετε πίστη σε ανωτερότητα φυλής (ράτσας) έναντι όλων των άλλων φυλών (ρατσών).
Στην "ισλαμοφοβία" υπάρχει πίστη σε ανωτερότητα της λευκής φυλής; Υποβιβασμός όλων των άλλων;
Ή μήπως το ζήτημα είναι πρακτικό; (Εμείς θέλουμε να τους ενσωματώσουμε, αυτοί θέλουν να ενσωματωθούν; Εμείς θέλουμε να προασπίστούν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, αυτοί πιστεύουν στα ανθρώπινα δικαιώματα;)
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- blackpaint
Για οποιον εχει ζησει σε πολυπολιτιστικα περιβαλλοντα, ουτε καν. Μην ανησυχεις ομως, πολυ συντομα ολοι θα εχουν αναλογες εμπειριες, με τους ρυθμους πολυπολιτισμικοποιησης της ευρωπης. Κι αυτο ειναι μονοδρομος. Συνηθισε το.
Ισοπεδωτική σκοπιά έχω πλέον για τους πολιτικώς ορθούς ή λοξούς. Για πολύ συγκεκριμένους λόγους.blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:30Αν ηταν εντελως εκτος τοπου και χρονου, δεν θα ειχε τετοια διεισδυση και θετικη αποδοχη στον μουσουλμανικο κοσμο. Οπως και να εχει, αντιλαμβανεσαι το ζητημα μεσα απο μια ξεκαθαρα οριενταλιστικη και ισοπεδωτικη σκοπια.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:21 Μ' ενδιαφέρει απλώς το ότι ο ισλαμισμός είναι μία τελείως εκτός τόπου και χρόνου ιδεολογία με πρακτικές εφαρμογές που σε πολλούς είναι απολύτως απεχθείς.
Και η απέχθεια δεν σημαίνει φόβο.
Χειρότερη άποψη έχω γι' αυτούς παρά για τους μουσουλμάνους γενικώς.
Είναι κι αυτό μια μορφή ρατσισμού, δεν το αρνούμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- blackpaint
Υπαρχει η πεποιθηση στην ανωτεροτητα των "λευκων"/δυτικων ιδεολογηματων και θεσμων. Που ναι πανω κατω το ιδιο.Alien666 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:32
γιατί όχι ; εδώ κοπανάμε συνέχεια για το Φύσσα, 1 άτομοΣτρακαστρουκας έγραψε: 17 Δεκ 2019, 16:17 επειδη μας σφαξανε 5000 ατομα στο δοξατο, να καθομαστε και να τους το κοπαναμε συνεχεια
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
με την υδροφοβία των άπλυτων θα ασχοληθεί κανείς ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Εγώ βλέπω το τελείως αντίθετο. Η στροφή που παίρνει η Ευρώπη δεν δείχνει πολυπολιτισμικές τάσεις αλλά το τελείως αντίθετο. Οι φανατικοί ισλαμιστές δεν αντιμετωπίζονται πλέον ως εκφραστές μίας διαφορετικής κουλτούρας με την οποία πρέπει να γίνεται διάλογος αλλά ως παθόντες μίας διαστρεβλωμένης αντίληψης την οποία πρέπει να αποβάλλουν. Και τα πολλά α και ου δεν γίνονται πλέον ανεκτά, σε κανένα κράτος.blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:34Για οποιον εχει ζησει σε πολυπολιτιστικα περιβαλλοντα, ουτε καν. Μην ανησυχεις ομως, πολυ συντομα ολοι θα εχουν αναλογες εμπειριες, με τους ρυθμους πολυπολιτισμικοποιησης της ευρωπης. Κι αυτο ειναι μονοδρομος. Συνηθισε το.
Οπότε, έχετε καταντήσει η γραφική παρένθεση που σας διατηρούν για θεσμικούς/πολιτικούς λόγους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η πίστη αυτή είναι στα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, όπως ορίζονται στο Ευρωπαικό Δικαστήριο.blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:37Υπαρχει η πεποιθηση στην ανωτεροτητα των "λευκων"/δυτικων ιδεολογηματων και θεσμων. Που ναι πανω κατω το ιδιο.Alien666 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:32
Οι υποσαχάριοι μετανάστες και οι Απω Ανατολίτες έχουν υπογράψει τη Οικουμενική διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Αυτή περιγράφεται εδώ, για όποιον δεν γνωρίζει.
https://www.amnesty.gr/universal-declar ... man-rights
Και στο παρακάτω λινκ βλέπουμε τις 48 χώρες που την υπέγραψαν και την υιοθέτησαν
https://en.wikipedia.org/wiki/Universal ... s#Adoption
Διαπιστώνουμε ότι η Συρία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Ιράκ, την έχουν υπογράψει.
Αλλες Ισλαμικές χώρες δεν την υπέγραψαν γιατί λέει "αντιτίθεται στη Σαρία".
Αυτή βέβαια είναι και η οπτική των φανατικών, που μπορεί να εντοπιστεί ακόμη και σε μεμονωμένες περιπτώσεις ατόμων από τις χώρες που την υπέγραψαν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Otto Weininger
Ρε με δουλεύεις ; Μιλάμε για Ισλαμιστές και μου αναφέρεις Αιγύπτιους, Ιορδανους καθώς και Σύριους-Λιβυους επί Άσσαντ-Κανταφι;blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:23Εχω παει πιο παλια Μαροκο και Αιγυπτο, συναντησα πολυ φιλικους και θερμους ανθρωπους. Εχω επισης φιλους Ιορδανους και Αιγυπτιους, οπως και μια Λιβυα. Ενας απο τους καλυτερους μου φιλους προσφατα παντρευτηκε την επι δεκα χρονια Συρια κοπελα του. Σε αλλες ευρωπαικες χωρες εχω συναναστραφει με πολλους μουσλιμ, ακομα και με τη νεολαια των "no go zones" στα μητροπολιτικα προαστεια, με εχουν μαλιστα καλεσει και σε δειπνο ραμαζανιου. Εχω βρεθει σε παρεες Σενεγαλεζων μικροπωλητων οπου οι μισοι ηταν χριστιανοι και οι αλλοι μουσουλμανοι, και οι μισοι πιναμε κρασι και οι αλλοι τσαι. Τελος, ειχα σχεση με μια Αλγερινη και μια Μαροκινη. Οποτε βρες καναν αλλο για να δοκιμασεις να δαιμονοποιησεις αυτους τους ανθρωπους.Otto Weininger έγραψε: 18 Δεκ 2019, 10:57 Ναι αλλά δεν πας κάνα ταξιδάκι προς τα εκεί να τους γνωρίσεις από κοντά.
Πάλι καλά που δεν μου είπες και για Λιβανεζους.
Όχι λεβέντη. Λίβυους της Τρίπολης σήμερα θέλω. Σύριους του FSA και του Ισλαμικού Κράτους. Φανατικούς της Χαμας.
Πακιστανούς φανατικούς που θέλουν Σαρία παντού ακόμα και στις ευρωπαϊκές χώρες που κατσικωθηκαν.
Και απο Αφρική όχι Σενεγαλεζους μικροπωλητές που είναι σε μικτές παρέες χριστιανών και μουσουλμάνων. Τα παλικάρια της Μπόκο Χαράμ να γνωρίσεις καθώς και όλους τους υπόλοιπους που σφάζουν ολόκληρα χωριά χριστιανών στην Αφρική.
Αυτούς εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε αντισλαμισμο. Όχι την γυναίκα του George Clooney ούτε τον Βασιλιά της Ιορδανίας.
Μιλα μια φορά φυσιολογικά λοιπόν και όχι με την γνωστή προπαγανδιστική παπαρολογια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Δημοκράτης
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:25Μιλάμε για πρωτόγνωρες εμπειρίες.blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:23Εχω παει πιο παλια Μαροκο και Αιγυπτο, συναντησα πολυ φιλικους και θερμους ανθρωπους. Εχω επισης φιλους Ιορδανους και Αιγυπτιους, οπως και μια Λιβυα. Ενας απο τους καλυτερους μου φιλους προσφατα παντρευτηκε την επι δεκα χρονια Συρια κοπελα του. Σε αλλες ευρωπαικες χωρες εχω συναναστραφει με πολλους μουσλιμ, ακομα και με τη νεολαια των "no go zones" στα μητροπολιτικα προαστεια, με εχουν μαλιστα καλεσει και σε δειπνο ραμαζανιου. Εχω βρεθει σε παρεες Σενεγαλεζων μικροπωλητων οπου οι μισοι ηταν χριστιανοι και οι αλλοι μουσουλμανοι, και οι μισοι πιναμε κρασι και οι αλλοι τσαι. Τελος, ειχα σχεση με μια Αλγερινη και μια Μαροκινη. Οποτε βρες καναν αλλο για να δοκιμασεις να δαιμονοποιησεις αυτους τους ανθρωπους.Otto Weininger έγραψε: 18 Δεκ 2019, 10:57 Ναι αλλά δεν πας κάνα ταξιδάκι προς τα εκεί να τους γνωρίσεις από κοντά.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ο Χασάν και ο μωχαμεντ δεν ήταν αλγερινη και μαροκινη ξυπνα...blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:23Εχω παει πιο παλια Μαροκο και Αιγυπτο, συναντησα πολυ φιλικους και θερμους ανθρωπους. Εχω επισης φιλους Ιορδανους και Αιγυπτιους, οπως και μια Λιβυα. Ενας απο τους καλυτερους μου φιλους προσφατα παντρευτηκε την επι δεκα χρονια Συρια κοπελα του. Σε αλλες ευρωπαικες χωρες εχω συναναστραφει με πολλους μουσλιμ, ακομα και με τη νεολαια των "no go zones" στα μητροπολιτικα προαστεια, με εχουν μαλιστα καλεσει και σε δειπνο ραμαζανιου. Εχω βρεθει σε παρεες Σενεγαλεζων μικροπωλητων οπου οι μισοι ηταν χριστιανοι και οι αλλοι μουσουλμανοι, και οι μισοι πιναμε κρασι και οι αλλοι τσαι. Τελος, ειχα σχεση με μια Αλγερινη και μια Μαροκινη. Οποτε βρες καναν αλλο για να δοκιμασεις να δαιμονοποιησεις αυτους τους ανθρωπους.Otto Weininger έγραψε: 18 Δεκ 2019, 10:57 Ναι αλλά δεν πας κάνα ταξιδάκι προς τα εκεί να τους γνωρίσεις από κοντά.
-
Δημοκράτης
Ρε συ blackpaint η μαροκινό και η αλγερινή γκόμενά σου είχα πει στους δικούς τις ότι τις πηδαει άθεος; είχες γνωρίσει τα σόγια;
- blackpaint
Ειχα παει στην ομιλια ενος υψηλοβαθμου στελεχους της Χεζμπολαχ στην παντειο πριν καμια δεκαετια, και δεν ηταν καθολου παραλογα αυτα που ελεγε. Εσυ τωρα ισοπεδωνεις τα παντα εξομοιωνοντας ακομα και το εθνικοαπελευθερωτικο αγωνα με τους φανατικους της μποκο χαραμ. Αναμενομενο βεβαια.Otto Weininger έγραψε: 18 Δεκ 2019, 12:51Ρε με δουλεύεις ; Μιλάμε για Ισλαμιστές και μου αναφέρεις Αιγύπτιους, Ιορδανους καθώς και Σύριους-Λιβυους επί Άσσαντ-Κανταφι;blackpaint έγραψε: 18 Δεκ 2019, 11:23Εχω παει πιο παλια Μαροκο και Αιγυπτο, συναντησα πολυ φιλικους και θερμους ανθρωπους. Εχω επισης φιλους Ιορδανους και Αιγυπτιους, οπως και μια Λιβυα. Ενας απο τους καλυτερους μου φιλους προσφατα παντρευτηκε την επι δεκα χρονια Συρια κοπελα του. Σε αλλες ευρωπαικες χωρες εχω συναναστραφει με πολλους μουσλιμ, ακομα και με τη νεολαια των "no go zones" στα μητροπολιτικα προαστεια, με εχουν μαλιστα καλεσει και σε δειπνο ραμαζανιου. Εχω βρεθει σε παρεες Σενεγαλεζων μικροπωλητων οπου οι μισοι ηταν χριστιανοι και οι αλλοι μουσουλμανοι, και οι μισοι πιναμε κρασι και οι αλλοι τσαι. Τελος, ειχα σχεση με μια Αλγερινη και μια Μαροκινη. Οποτε βρες καναν αλλο για να δοκιμασεις να δαιμονοποιησεις αυτους τους ανθρωπους.Otto Weininger έγραψε: 18 Δεκ 2019, 10:57 Ναι αλλά δεν πας κάνα ταξιδάκι προς τα εκεί να τους γνωρίσεις από κοντά.
Πάλι καλά που δεν μου είπες και για Λιβανεζους.
Όχι λεβέντη. Λίβυους της Τρίπολης σήμερα θέλω. Σύριους του FSA και του Ισλαμικού Κράτους. Φανατικούς της Χαμας.
Πακιστανούς φανατικούς που θέλουν Σαρία παντού ακόμα και στις ευρωπαϊκές χώρες που κατσικωθηκαν.
Και απο Αφρική όχι Σενεγαλεζους μικροπωλητές που είναι σε μικτές παρέες χριστιανών και μουσουλμάνων. Τα παλικάρια της Μπόκο Χαράμ να γνωρίσεις καθώς και όλους τους υπόλοιπους που σφάζουν ολόκληρα χωριά χριστιανών στην Αφρική.
Αυτούς εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε αντισλαμισμο. Όχι την γυναίκα του George Clooney ούτε τον Βασιλιά της Ιορδανίας.
Μιλα μια φορά φυσιολογικά λοιπόν και όχι με την γνωστή προπαγανδιστική παπαρολογια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 1936 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alekhine
-
- 7 Απαντήσεις