Μία που θυμάμαι από τον καιρό που ήμουν Αγγλία, ήταν πως η διαφορά του ΜΒΑ από το να κάνεις MSc ήταν αρκετές χιλιάδες λίρες παραπάνω για το MBA. Επί του πρακτέου δεν ξέρω μιας και δεν έχω παρακολουθήσει MBA. Βέβαια αν με ρωτούσες στο καφενείο, θα σου έλεγα ότι ψιλομούφες είναι τα MBA σε σχέση με τα MSc, περισσότερο χαρτιά για να πουλάς μούρη είναι (και ίσως να μην είχα πολύ άδικο). Το να λες όμως ότι τα έχεις ενώ δεν τα έχεις, ίσως κάτι δείχνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στρατηγέ μου, ποια είναι τα πτυχία σας;
Re: Στρατηγέ μου, ποια είναι τα πτυχία σας;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Μη γράφετε μαλακίες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Ισάξια είναι και τα 2 ως μεταπτυχιακά.Η διαφορά είναι οτι το ΜΒΑ δίνει πιο γενικές γνώσεις ενώ με το Msc παίρνεις αποκτάς πιο εξειδικευμένες σε συγκεκριμένο αντικείμενοMaspoli έγραψε: 17 Δεκ 2019, 11:41Μία που θυμάμαι από τον καιρό που ήμουν Αγγλία, ήταν πως η διαφορά του ΜΒΑ από το να κάνεις MSc ήταν αρκετές χιλιάδες λίρες παραπάνω για το MBA. Επί του πρακτέου δεν ξέρω μιας και δεν έχω παρακολουθήσει MBA. Βέβαια αν με ρωτούσες στο καφενείο, θα σου έλεγα ότι ψιλομούφες είναι τα MBA σε σχέση με τα MSc, περισσότερο χαρτιά για να πουλάς μούρη είναι (και ίσως να μην είχα πολύ άδικο). Το να λες όμως ότι τα έχεις ενώ δεν τα έχεις, ίσως κάτι δείχνει.
Είναι διαφορετικά πράγματα ΚΨ. Εμένα πάντως όταν είχα ρωτήσει κάποιους, μου είχαν πει ότι MBA συνήθως ακολουθούσαν άνθρωποι που είχαν ήδη εργασιακή εμπειρία (για να μου δικαιολογησουν και το παραπάνω κόστος-σε αυτά τουλάχιστον που ρωτησα)
Σίγουρα δε θα το έλεγα πάντως τρομερό το να πεις ότι έχεις NBA ενώ έχεις MSc (αν και ένδειξη ότι είσαι ψωνιου). Βέβαια η ΕΦΣΥΝ βλέπω πως γράφει ότι ο τύπος είχε αναρτήσει πως ήταν κάτοχος δύο MBA
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Το ΜΒΑ απευθύνεται κυρίως σε κόσμο που έχει κάποια εργασιακή εμπειρία και δίνει γενικά skills ώστε να έχεις κάποια ανέλιξη πιο μετά.Το Msc δίνει πιο εξειδικευμενη γνώση ,γίνεσαι ειδικός σε ένα αντικείμενο.Ένα δίλημμα στους Αμερικάνους αυτό είναι ή να δουλέψουν λίγο και μετά να πάνε για ΜΒΑ ή να πάνε κατευθείαν για εξειδίκευση με msc σε συγκεκριμένο αντικείμενο.Πάντως το MBA λόγω της φύσης του απευθύνεται σε μανατζαρέους για άλλα αντικείμενα πχ engineering δεν νομίζω να έχουν ΜΒΑ αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.Πάντως και τα 2 ισότιμα θεωρούνται ως μεταπτυχιακά πιθανών ούτε ο ίδιος να ήξερε τόσο την διαφορά.Maspoli έγραψε: 17 Δεκ 2019, 18:46 Είναι διαφορετικά πράγματα ΚΨ. Εμένα πάντως όταν είχα ρωτήσει κάποιους, μου είχαν πει ότι MBA συνήθως ακολουθούσαν άνθρωποι που είχαν ήδη εργασιακή εμπειρία (για να μου δικαιολογησουν και το παραπάνω κόστος-σε αυτά τουλάχιστον που ρωτησα)
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Επισής γενικά τα ΜΒΑ για μένα είναι τελείως παπατζιλίκι.Πληρώνεις λεφτά για να μάθεις φούμαρα γι αυτο θεωρώ ότι μπερδεύτηκε ,πιο σοβαρό είναι ένα Μsc.
Μόνο που αναφέρει ότι έχει δύο ΜΒΑ.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 17 Δεκ 2019, 19:11 Επισής γενικά τα ΜΒΑ για μένα είναι τελείως παπατζιλίκι.Πληρώνεις λεφτά για να μάθεις φούμαρα γι αυτο θεωρώ ότι μπερδεύτηκε ,πιο σοβαρό είναι ένα Μsc.
Δεν ξέρω για τα πτυχία του Στεφανή, ξέρω όμως εκ των έσω ότι είναι γερό "ψυχάκι".
Σχετικά επίσης ρωτήστε στο Γ' Σώμα Στρατού,αξέχαστος θα τους μείνει..
- Υδράργυρος
Γιατι καποιος να δηλωνει οτι εχει ΜΒΑ ενω δεν εχει;
Τελικά έχει περισσότερα πτυχία από τον πρώην υφυπουργό παιδείας Νίκο Φίλη ή λιγότερα;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Eθνικοκοινωνιστης
ναι αλλα ο καρανικας και ο πολακης που καπνιζει μπροστα στον επιτροπο 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
να πουλαει σανο στους δεξιους ψηφοφορους περι αριστειας ισως?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- NewModelArmy
Ουαταμπαουισμ τοπ λεβελ.Ειπε ο Φιλης ποτε οτι ειχε πτυχια που στην πραγματικοτητα δεν ειχε οπως κανουν οι Νεοδημοκρατες;vagabondo έγραψε: 17 Δεκ 2019, 19:29 Τελικά έχει περισσότερα πτυχία από τον πρώην υφυπουργό παιδείας Νίκο Φίλη ή λιγότερα;
Ναι τρομερή δουλίτσα, μόνο 10.000 εισβολείς τον Νοέμβριο, μόνο 2.000 την εβδομάδα που μας πέρασε, μέσα στον χειμώνα. Και πόσοι άλλοι που μπήκαν από Έβρο πχ και δεν μετρήθηκανunder έγραψε: 17 Δεκ 2019, 11:20 Ειναι προφανες οτι ο Στεφανης κανει δουλιτσα στο λαθρομεταναστευτικο και τους εχει πονεσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 726 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
-
- 2 Απαντήσεις