!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στρατηγέ μου, ποια είναι τα πτυχία σας;
Στρατηγέ μου, ποια είναι τα πτυχία σας;
«Στρατηγέ μου, ποια είναι τα πτυχία σας;», είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της «Εφημερίδας των Συντακτών», που αναφέρεται στον Αλκιβιάδη Στεφανή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, «ο υφυπουργός εθνικής άμυνας δηλώνει ότι έχει MBA από Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, το οποίο δεν παρέχει τέτοιου είδους μεταπτυχιακά» και σημειώνει ότι υπάρχουν «ερωτήματα και για το αντικείμενο των σπουδών του».
Επίσης, κατά την εφημερίδα, «απουσιάζει από τον ιστότοπο της κυβέρνησης το ένα μεταπτυχιακό, ενώ δεν φαίνεται από πού το απέκτησε», ενώ το δημοσίευμα θέτει το ερώτημα εάν «έχουν αναγνωριστεί τα μεταπτυχιακά του από τον αρμόδιο ελληνικό φορέα ΔΟΑΤΑΠ».
https://www.google.com/amp/s/www.dikaio ... yxiaka/amp
Σύμφωνα με την εφημερίδα, «ο υφυπουργός εθνικής άμυνας δηλώνει ότι έχει MBA από Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, το οποίο δεν παρέχει τέτοιου είδους μεταπτυχιακά» και σημειώνει ότι υπάρχουν «ερωτήματα και για το αντικείμενο των σπουδών του».
Επίσης, κατά την εφημερίδα, «απουσιάζει από τον ιστότοπο της κυβέρνησης το ένα μεταπτυχιακό, ενώ δεν φαίνεται από πού το απέκτησε», ενώ το δημοσίευμα θέτει το ερώτημα εάν «έχουν αναγνωριστεί τα μεταπτυχιακά του από τον αρμόδιο ελληνικό φορέα ΔΟΑΤΑΠ».
https://www.google.com/amp/s/www.dikaio ... yxiaka/amp
Re: Στρατηγέ μου, ποια είναι τα πτυχία σας;
https://www.reader.gr/news/politiki/314 ... akton-pics
Το μεταπτυχιακό του Αλκιβιάδη Στεφανή - Η απάντηση στην Εφημερίδα των Συντακτών (pics)
«Στρατηγέ μου, ποια είναι τα πτυχία σας;», είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της «Εφημερίδας των Συντακτών», που αναφέρεται στον Αλκιβιάδη Στεφανη, υφυπουργό Άμυνας και αρμόδιο συντονιστή για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.
Με βάση το δημοσίευμα της εφημερίδας, τίθεται ζήτημα για τον μεταπτυχιακό τίτλο που φέρεται να έχει αποκτήσει ο υφυπουργός από πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Στο βιογραφικό του υφυπουργού, πάντως, αναφέρεται ρητά ότι «το 2008 φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ (National Defense University - NDU) στην Ουάσιγκτον και αποφοίτησε ως Διακεκριμένος Απόφοιτος αποκτώντας MBA στις «Στρατηγικές Ασφαλείας».
Σύμφωνα με πηγές κοντά στον κ. Στεφανή, πάντως, αυτός είναι ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών του από το National War College που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον (φωτό). Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα αμερικανικά ιδρύματα οσον αφορά τις αμυντικές σπουδές, με αποφοίτους που περιλαμβάνουν τον Κόλιν Πάουελ, τον πρώην υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις, τον Τζον Μακ Κέιν και πολλούς άλλους.
Όσο για την αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ που επικαλείται η εφημερίδα, αυτό δεν είναι αναγκαία προϋπόθεση, προκειμένου κάποιος να διοριστεί σε υπουργική θέση.
Εντός της ημέρας, περαιτέρω απαντήσεις θα δώσει και ο ίδιος ο κ. Στεφανής, ο οποίος βρίσκεται στη Σάμο.
- Otto Weininger
Γελαει ο κόσμος με την ΕφΣυν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Δημοκράτης
Οι ακροδεξιοί τώρα διαβάζουν και εφσυν
Πιο ζαιοι πεθαίνεις
Πιο ζαιοι πεθαίνεις
Συγχωρήστε με αλλά δεν το βλέπω για MBAParrot έγραψε: 17 Δεκ 2019, 10:06 https://www.reader.gr/news/politiki/314 ... akton-picsΤο μεταπτυχιακό του Αλκιβιάδη Στεφανή - Η απάντηση στην Εφημερίδα των Συντακτών (pics)
«Στρατηγέ μου, ποια είναι τα πτυχία σας;», είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της «Εφημερίδας των Συντακτών», που αναφέρεται στον Αλκιβιάδη Στεφανη, υφυπουργό Άμυνας και αρμόδιο συντονιστή για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.
Με βάση το δημοσίευμα της εφημερίδας, τίθεται ζήτημα για τον μεταπτυχιακό τίτλο που φέρεται να έχει αποκτήσει ο υφυπουργός από πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Στο βιογραφικό του υφυπουργού, πάντως, αναφέρεται ρητά ότι «το 2008 φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ (National Defense University - NDU) στην Ουάσιγκτον και αποφοίτησε ως Διακεκριμένος Απόφοιτος αποκτώντας MBA στις «Στρατηγικές Ασφαλείας».
Σύμφωνα με πηγές κοντά στον κ. Στεφανή, πάντως, αυτός είναι ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών του από το National War College που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον (φωτό). Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα αμερικανικά ιδρύματα οσον αφορά τις αμυντικές σπουδές, με αποφοίτους που περιλαμβάνουν τον Κόλιν Πάουελ, τον πρώην υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις, τον Τζον Μακ Κέιν και πολλούς άλλους.
Όσο για την αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ που επικαλείται η εφημερίδα, αυτό δεν είναι αναγκαία προϋπόθεση, προκειμένου κάποιος να διοριστεί σε υπουργική θέση.
Εντός της ημέρας, περαιτέρω απαντήσεις θα δώσει και ο ίδιος ο κ. Στεφανής, ο οποίος βρίσκεται στη Σάμο.
Ναι, γράφει Master of Science. Σιγά τη διαφορά.
- Northern Spirit
Αυτο το ΔΟΑΤΑΠ γιατι ακριβως υπαρχει ειπαμε εκτος απο το να ταλαιπωρει κοσμο με αχρηστες γραφειοκρατικες διαδικασιες;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ο Στρατηγός είναι άψογα μορφωμένος. Έχουν λυσσάξει να βρούν τρόπο να τον φάνε τα φιλοζαία ΜΜΕ γιατί ασχολείται με την αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού. Δεν είναι τυχαίο οτι προσπαθούν τώρα που ξεκίνησαν οι εργασίες για τον φράχτη στον Έβρο.
Άλλο που στο παρελθόν είχε γίνει ανέκδοτο και αναγνώριζε πτυχία από τα βαλκάνια που αγοράζονταν με έναν τενεκέ λάδι μετά την πτώση του υπαρκτού.
Γιατί α) η γνώση κάποιων κλάδων δεν μεταφέρεται αυτούσια από μια χώρα σε άλλη, και β) επιπλέον χρειάζεται μια δικλείδα ασφαλείας για περιπτώσεις παρακμιακών ιδρυμάτων του εξωτερικού που απονέμουν διπλώματα χωρίς η διδασκαλία να ανταποκρίνεται σε πρότυπα τουλάχιστον εφάμιλλα των αντίστοιχων ελληνικών ιδρυμάτων όταν οι απόφοιτοι θέλουν να εργαστούν στην Ελλάδα. Αφορά κυρίως επαγγέλματα που απαιτούν ειδική άδεια εξάσκησης εργασίας ή έχουν σχέση με το δημόσιο.Northern Spirit έγραψε: 17 Δεκ 2019, 11:13 Αυτο το ΔΟΑΤΑΠ γιατι ακριβως υπαρχει ειπαμε εκτος απο το να ταλαιπωρει κοσμο με αχρηστες γραφειοκρατικες διαδικασιες;
Άλλο που στο παρελθόν είχε γίνει ανέκδοτο και αναγνώριζε πτυχία από τα βαλκάνια που αγοράζονταν με έναν τενεκέ λάδι μετά την πτώση του υπαρκτού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 17 Δεκ 2019, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ειναι προφανες οτι ο Στεφανης κανει δουλιτσα στο λαθρομεταναστευτικο και τους εχει πονεσει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Γίνεται κατά κόρον στην Ιατρική. Δεν περνάει ο άλλος Ιατρική εδώ και πάει βουλγαρία. Ο ΔΟΑΤΑΠ θα έπρεπε να αναγνωρίζει εν προκειμένω, για τις ιατρικές σχολές, πτυχία μόνον από συγκεκριμένες χώρες. Αλλά ίσως ο τενεκές λάδι να είναι τελικά δυο, ένας να προορίζεται για σόφια, και ένας άλλος για δοαταπ..Awesomatic έγραψε: 17 Δεκ 2019, 11:14 Ο Στρατηγός είναι άψογα μορφωμένος. Έχουν λυσσάξει να βρούν τρόπο να τον φάνε τα φιλοζαία ΜΜΕ γιατί ασχολείται με την αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού. Δεν είναι τυχαίο οτι προσπαθούν τώρα που ξεκίνησαν οι εργασίες για τον φράχτη στον Έβρο.
Γιατί α) η γνώση κάποιων κλάδων δεν μεταφέρεται αυτούσια από μια χώρα σε άλλη, και β) επιπλέον χρειάζεται μια δικλείδα ασφαλείας για περιπτώσεις παρακμιακών ιδρυμάτων του εξωτερικού που απονέμουν διπλώματα χωρίς η διδασκαλία να ανταποκρίνεται σε πρότυπα τουλάχιστον εφάμιλλα των αντίστοιχων ελληνικών ιδρυμάτων όταν οι απόφοιτοι θέλουν να εργαστούν στην Ελλάδα. Αφορά κυρίως επαγγέλματα που απαιτούν ειδική άδεια εξάσκησης εργασίας ή έχουν σχέση με το δημόσιο.Northern Spirit έγραψε: 17 Δεκ 2019, 11:13 Αυτο το ΔΟΑΤΑΠ γιατι ακριβως υπαρχει ειπαμε εκτος απο το να ταλαιπωρει κοσμο με αχρηστες γραφειοκρατικες διαδικασιες;
Και το MBA μαστερ είναι.
Είναι σα να λες ότι έχεις μαστερ απ' το πολυτεχνείο, κι εγώ να σου λέω ότι το πολυτεχνείο δεν δίνει μαστερ,
κάτι που δεν ισχύει μιας και τα διπλώματα του πολυτεχνείου είναι επιπέδου μαστερ.
Ποια ειναι η διαφορα ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Lidl το NDU; Λίγο δύσκολο..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 726 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp