!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γ(ερο)βασίλη - διαδίκτυο
- wooded glade
Γ(ερο)βασίλη - διαδίκτυο
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Re: Γ(ερο)βασίλη - διαδίκτυο
Έχει δίκιο η κα Γ(ερο)βασίλη αλλά βρε κα Γ(ερο)βασίλη μου τι πας και χώνεσαι σε μέρη όπως Γιαννιτσά, Κατερίνη, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη ;
Δηλαδή:
Πάω εγώ στο πέταλο της θύρας επτά στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης και αρχίζω τις άσεμνες χειρονομίες κατά των φιλάθλων της ομάδος του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Και έχω την απαίτηση να κληθούν τα ΜΑΤ για την προστασία μου.
Δεν το συνηθίζω. Τι να σου πω ; Δεν το συνηθίζω.
Δηλαδή:
Πάω εγώ στο πέταλο της θύρας επτά στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης και αρχίζω τις άσεμνες χειρονομίες κατά των φιλάθλων της ομάδος του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Και έχω την απαίτηση να κληθούν τα ΜΑΤ για την προστασία μου.
Δεν το συνηθίζω. Τι να σου πω ; Δεν το συνηθίζω.
- Golden Age
Ας νομοθετήσουν κατευθείαν για την ποινικοποίηση της έκφρασης διαφωνίας προς τη κυβέρνηση, όπως είχαν κάνει κάποτε οι "υπερδημοκράτες" Μπολσεβίκοι - ινδάλματά τους.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Το να οργανώνεις πράξεις βίας μέσω του διαδικτύου σαφώς είναι αδίκημα.
Ωστόσο πράξεις καταγραφής και παρακολούθησης πολιτών σε διαδηλώσεις και πολιτικούς αγώνες (όπως θα έλεγαν κι οι ίδιοι οι Συριζαίοι παλιότερα) καθώς και οι προληπτικές προσαγωγές είναι πράξεις βίας κατά των πολιτών και της ίδιας της δημοκρατίας. Η "ανάσταση" του τμήματος προστασίας του πολιτεύματος (!) με εγκαίνια με κλήση του Λαφαζάνη ήταν και γελοία και επικίνδυνη πρακτική.
Ωστόσο πράξεις καταγραφής και παρακολούθησης πολιτών σε διαδηλώσεις και πολιτικούς αγώνες (όπως θα έλεγαν κι οι ίδιοι οι Συριζαίοι παλιότερα) καθώς και οι προληπτικές προσαγωγές είναι πράξεις βίας κατά των πολιτών και της ίδιας της δημοκρατίας. Η "ανάσταση" του τμήματος προστασίας του πολιτεύματος (!) με εγκαίνια με κλήση του Λαφαζάνη ήταν και γελοία και επικίνδυνη πρακτική.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- wooded glade
Ποιά ήταν η πράξη βίας όμως ;Spiros252 έγραψε: 07 Μαρ 2019, 03:42 Το να οργανώνεις πράξεις βίας μέσω του διαδικτύου σαφώς είναι αδίκημα.
Ωστόσο πράξεις καταγραφής και παρακολούθησης πολιτών σε διαδηλώσεις και πολιτικούς αγώνες (όπως θα έλεγαν κι οι ίδιοι οι Συριζαίοι παλιότερα) καθώς και οι προληπτικές προσαγωγές είναι πράξεις βίας κατά των πολιτών και της ίδιας της δημοκρατίας. Η "ανάσταση" του τμήματος προστασίας του πολιτεύματος (!) με εγκαίνια από το Λαφαζάνη ήταν και γελοία και επικίνδυνη πρακτική.
Εγώ είδα έναν διαδηλωτή που τις έφαγε στην Κατερίνη.
Άντε ήταν και ο κεντροαφρικανός που σκαρφάλωσε στα σκαλοπάτια του αγνώστου.
Αλλά και πάλι μόνο στα χωριά μπορούν να το κάνουν αυτό, για να μιλήσει ο Κουβέλης, χωρίς "δεν θέλω ου".
Αν -υποτεθείσθω- ήθελαν να πιάσουν και τους διαδηλωτές της Ηριάνας στην οδό Ερμού πως θα το έκαναν ;
Θα έπιαναν όλους τους θαμώνες της Φωκίωνος Νέγρη ; Του ... Άδωνι στη Νέα Σμύρνη ; Ποιούς ;
- Ελβετός Τραπεζίτης
- Ελβετός Τραπεζίτης
Οταν ηταν αντιπολίτευση παραμυθιάζανε οι συριζαίοι και προτρέπανε σε « ανυπακοή» και σε «Δεν Πληρώνω» και συριζοδικηγόρους για νομικες συμβουλές για να μην πληρώνονται Φόροι/ ΕΝΦΙΑ
και τώρα που έγιναν κυβέρνηση έγινε αδίκημα να αντιστέκεσαι κατα της κυβέρνησης της αριστεράς.
- Το φάντασμα του Στάλιν ολοζώντανο μπροστά μας.
και τώρα που έγιναν κυβέρνηση έγινε αδίκημα να αντιστέκεσαι κατα της κυβέρνησης της αριστεράς.
- Το φάντασμα του Στάλιν ολοζώντανο μπροστά μας.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Εάν όταν ξεκουμπιστουν δεν τους κάνουν (πολύ) χειρότερα, θα είναι άξιοι της μοίρας τους.
- Sid Vicious
Όλγα μου,
αγαπημένη μου Υπουργέ της Προστασίας του Πολίτη.
Ξέρω ότι θα διαβάσεις αυτές τις γραμμές που από τα βάθη της ψυχής μου συνθέτω σαν απαλές νότες για εσένα. Αντιδρώ στην κυβέρνηση είναι αλήθεια αλλά ο μόνος λόγος είσαι Εσύ που η μορφή Σου έχει στοιχειώσει το μυαλό μου. 'Ενας φλογερός πόθος, ανεξέλεγκτος, η φωνη της Αγάπης με καλεί και η αλήθεια είναι ότι με ενόχλησε το θέμα με την Μακεδονία, το παραδέχομαι, ο πραγματικός μου όμως τόπος των ονείρων είσαι Εσύ, ο παράδεισος μου, εσύ είσαι η Μακεδονία μου. Και παραδέχομαι ότι είμαι ένοχος, ένας ένοχος Αγάπης νεράιδα μου για σένα. Και ξέρω ότι θα διαβάσεις αυτές τις γραμμές του απελπισμένου Έρωτα μου και θα με παρακολουθείς σιωπηλή και θα μ’ ακούς από μακρυά, η φωνή μου δεν σ’ αγγίζει, άφησέ με ακόμα να σου μιλώ με την σιωπή σου. Η σιωπή σου είναι αστέρινη, τόσο μακρινή κι απλή και εσύ με παρακολουθείς σαν την νύχτα, σιωπηλή κι έναστρη αλλά μια σου λέξη μονάχα, ένα χαμόγελο σου μονάχα με αρκούν για να είμαι ευτυχισμένος, να ξέρω ότι είσαι εδώ ακόμη και με παρακολουθείς. Αααααααχ Όλγα
Ξέρω ότι θα διαβάσεις αυτές τις γραμμές που από τα βάθη της ψυχής μου συνθέτω σαν απαλές νότες για εσένα. Αντιδρώ στην κυβέρνηση είναι αλήθεια αλλά ο μόνος λόγος είσαι Εσύ που η μορφή Σου έχει στοιχειώσει το μυαλό μου. 'Ενας φλογερός πόθος, ανεξέλεγκτος, η φωνη της Αγάπης με καλεί και η αλήθεια είναι ότι με ενόχλησε το θέμα με την Μακεδονία, το παραδέχομαι, ο πραγματικός μου όμως τόπος των ονείρων είσαι Εσύ, ο παράδεισος μου, εσύ είσαι η Μακεδονία μου. Και παραδέχομαι ότι είμαι ένοχος, ένας ένοχος Αγάπης νεράιδα μου για σένα. Και ξέρω ότι θα διαβάσεις αυτές τις γραμμές του απελπισμένου Έρωτα μου και θα με παρακολουθείς σιωπηλή και θα μ’ ακούς από μακρυά, η φωνή μου δεν σ’ αγγίζει, άφησέ με ακόμα να σου μιλώ με την σιωπή σου. Η σιωπή σου είναι αστέρινη, τόσο μακρινή κι απλή και εσύ με παρακολουθείς σαν την νύχτα, σιωπηλή κι έναστρη αλλά μια σου λέξη μονάχα, ένα χαμόγελο σου μονάχα με αρκούν για να είμαι ευτυχισμένος, να ξέρω ότι είσαι εδώ ακόμη και με παρακολουθείς. Αααααααχ Όλγα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι ότι οι ζαίοι δεν είναι κοινωνιοπαθή εξουσιαστικά καθάρματα που πρέπει να εξοντωθούν πολιτικά και ηθικά, αλλά το ορ είναι χοαξιά, δεν το είπε ακριβώς έτσι. Το εξηγεί ο αλικάκος στα ελ χόαξες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Παλαιοελλαδίτης
Sid Vicious έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:03 Όλγα μου,
Ξέρω ότι θα διαβάσεις αυτές τις γραμμές που από τα βάθη της ψυχής μου συνθέτω σαν απαλές νότες για εσένα. Αντιδρώ στην κυβέρνηση είναι αλήθεια αλλά ο μόνος λόγος είσαι Εσύ που η μορφή Σου έχει στοιχειώσει το μυαλό μου. 'Ενας φλογερός πόθος, ανεξέλεγκτος, η φωνη της Αγάπης με καλεί και η αλήθεια είναι ότι με ενόχλησε το θέμα με την Μακεδονία, το παραδέχομαι, ο πραγματικός μου όμως τόπος των ονείρων είσαι Εσύ, ο παράδεισος μου, εσύ είσαι η Μακεδονία μου. Και παραδέχομαι ότι είμαι ένοχος, ένας ένοχος Αγάπης νεράιδα μου για σένα. Και ξέρω ότι θα διαβάσεις αυτές τις γραμμές του απελπισμένου Έρωτα μου και θα με παρακολουθείς σιωπηλή και θα μ’ ακούς από μακρυά, η φωνή μου δεν σ’ αγγίζει, άφησέ με ακόμα να σου μιλώ με την σιωπή σου. Η σιωπή σου είναι αστέρινη, τόσο μακρινή κι απλή και εσύ με παρακολουθείς σαν την νύχτα, σιωπηλή κι έναστρη αλλά μια σου λέξη μονάχα, ένα χαμόγελο σου μονάχα με αρκούν για να είμαι ευτυχισμένος, να ξέρω ότι είσαι εδώ ακόμη και με παρακολουθείς. Αααααααχ Όλγα![]()
Βρε βούτα τη από το μαλλί, αι γυναίκαι τέτοια θέλουν!Sid Vicious έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:03 Όλγα μου,
Ξέρω ότι θα διαβάσεις αυτές τις γραμμές που από τα βάθη της ψυχής μου συνθέτω σαν απαλές νότες για εσένα. Αντιδρώ στην κυβέρνηση είναι αλήθεια αλλά ο μόνος λόγος είσαι Εσύ που η μορφή Σου έχει στοιχειώσει το μυαλό μου. 'Ενας φλογερός πόθος, ανεξέλεγκτος, η φωνη της Αγάπης με καλεί και η αλήθεια είναι ότι με ενόχλησε το θέμα με την Μακεδονία, το παραδέχομαι, ο πραγματικός μου όμως τόπος των ονείρων είσαι Εσύ, ο παράδεισος μου, εσύ είσαι η Μακεδονία μου. Και παραδέχομαι ότι είμαι ένοχος, ένας ένοχος Αγάπης νεράιδα μου για σένα. Και ξέρω ότι θα διαβάσεις αυτές τις γραμμές του απελπισμένου Έρωτα μου και θα με παρακολουθείς σιωπηλή και θα μ’ ακούς από μακρυά, η φωνή μου δεν σ’ αγγίζει, άφησέ με ακόμα να σου μιλώ με την σιωπή σου. Η σιωπή σου είναι αστέρινη, τόσο μακρινή κι απλή και εσύ με παρακολουθείς σαν την νύχτα, σιωπηλή κι έναστρη αλλά μια σου λέξη μονάχα, ένα χαμόγελο σου μονάχα με αρκούν για να είμαι ευτυχισμένος, να ξέρω ότι είσαι εδώ ακόμη και με παρακολουθείς. Αααααααχ Όλγα![]()
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- wooded glade
Όχι ρε παιδιά.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:50Sid Vicious έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:03 Όλγα μου,
![]()
Έτσι παθαίνουμε κατάθλιψη.
Βγαίνεις στην παραλία του Σαιν Τροπέζ και εκεί που προχωράς βγαίνει μπροστά σου η Όλγα, εκεί που περίμενες καμιά Μιρεϊγ Ματιέ.
Βουτάς μετά στη θάλασσα από τα βράχια ή δεν βουτάς ;
- Sid Vicious
A όλα κι όλα , δεν θα θυσιάσω τους αβρούς, ευγενείς, ντελικάτους τρόπους μου για τα θέλω των γυναικών, δεν ειμαι ο Βρασίδας από την Δραπετσώνα, είμαι ο Sid De Toumba, όχι ό,τι και ό,τι!Σουβλίτσα έγραψε: 07 Μαρ 2019, 11:19Βρε βούτα τη από το μαλλί, αι γυναίκαι τέτοια θέλουν!Sid Vicious έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:03 Όλγα μου,
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις