!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα κάνει το ΚΚΕ σε περίπτωση πολέμου?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
argouen

Τι θα κάνει το ΚΚΕ σε περίπτωση πολέμου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Με τα βασικά να ξεκινήσουμε... :mrgreen:
Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής - λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας. Με την πρωτοβουλία και καθοδήγηση του Κόμματος να συγκροτηθεί εργατικό - λαϊκό μέτωπο με όλες τις μορφές δράσης, με σύνθημα: Ο λαός θα δώσει την ελευθερία και τη διέξοδο από το καπιταλιστικό σύστημα που, όσο κυριαρχεί, φέρνει τον πόλεμο και την «ειρήνη» με το πιστόλι στον κρόταφο. http://www.kke.gr/taytothta/
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Τι θα κάνει το ΚΚΕ σε περίπτωση πολέμου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

:mrgreen: :mrgreen:
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Εγώ δυό 35άρηδες που ξέρω και τους ψάρεψα μου είπαν ότι θα πάνε στα χωριά τους.
the end
Άβαταρ μέλους
plutonas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plutonas »

argouen έγραψε: 31 Μαρ 2018, 15:53 Με τα βασικά να ξεκινήσουμε... :mrgreen:
Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής - λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας. Με την πρωτοβουλία και καθοδήγηση του Κόμματος να συγκροτηθεί εργατικό - λαϊκό μέτωπο με όλες τις μορφές δράσης, με σύνθημα: Ο λαός θα δώσει την ελευθερία και τη διέξοδο από το καπιταλιστικό σύστημα που, όσο κυριαρχεί, φέρνει τον πόλεμο και την «ειρήνη» με το πιστόλι στον κρόταφο. http://www.kke.gr/taytothta/
Δηλαδή θα περιμένει μια ενδεχόμενη ήττα της χώρας για να φτιάξει ένα νέο ΕΑΜ (τό ίδιο έκανε και στην Μ Ασία και στο 40).

Μια κατοχή θα βόλευε πολύ...

Να φροντίσουν να βρουν και κανένα Άρη.
Ευτυχώς που ο κόσμος δεν πάει καλά. Θα ήταν ανυπόφορο να τα πήγαινα άσχημα σ’ έναν κόσμο που θα τα πήγαινε καλά!
Βολίνσκι, σκιτσογράφος

Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ »

Κωλοτούμπες. Ειδικά εάν υπάρξει και καμιά εθνική καταστροφή.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

ομοίως και οι παπάδες.

έχουν ξεσκονίσει ίσα με 1000000 προφητείες έως τώρα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Πάνας έγραψε: 01 Απρ 2018, 01:24 Εγώ δυό 35άρηδες που ξέρω και τους ψάρεψα μου είπαν ότι θα πάνε στα χωριά τους.
Μόνο ΚΚΕδες;;;
Και τρεις αριστερούς που ξέρω, τα ίδια μου είπαν.
Ο ένας δε εξ αυτών είναι φίλος μου - το βλέπω να γίνει αόριστος ο χρόνος αντί για ενεστώτας.... :evil:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

OANNHSEA έγραψε: 01 Απρ 2018, 20:58
Πάνας έγραψε: 01 Απρ 2018, 01:24 Εγώ δυό 35άρηδες που ξέρω και τους ψάρεψα μου είπαν ότι θα πάνε στα χωριά τους.
Μόνο ΚΚΕδες;;;
Και τρεις αριστερούς που ξέρω, τα ίδια μου είπαν.
Ο ένας δε εξ αυτών είναι φίλος μου - το βλέπω να γίνει αόριστος ο χρόνος αντί για ενεστώτας.... :evil:

.
Δεν χρειάζονται ζημιά θα είναι έτσι κι αλλιώς... μόνο να προσέχουν και εκεί που θα πάνε, ούτε στο χωριό τους δεν θα είναι ασφαλείς. Ίσως να κινδυνέψουν περισσότερο.
the end
thanos34

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thanos34 »

Θα βγει και θα μοιραζει κουπονακια για φεστιβαλ.
Να φτιαξει ο Τσιπρας με αυτους που εβαλε γνωστους φιλους συγγενεις κλπ γκουλαγκ να βαλει μεσα τον εαυτο του τους ομοιους του και ολους τους κουκουεδες.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Κοιτάξτε, υπάρχει μία παρανόησις.
Το ΚΚΕ ήταν πάντα σαφώς εθνικιστικό κόμμα, η μόνη διαφορά είναι ότι χρειαζόταν η υπογραφή της Μόσχας.
Χωρίς υπογραφή δεν τραγούδαγε, με υπογραφή τραγούδαγε, απλά πράγματα.
Το θέμα δεν είναι τι θα κάνει τώρα σε περίπτωση πολέμου. Το θέμα είναι από που θα ζητήσει υπογραφή ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

argouen έγραψε: 31 Μαρ 2018, 15:53 Με τα βασικά να ξεκινήσουμε... :mrgreen:
Δεν χρειαζόταν να το διαβάσω για να πω ότι θα ξανα-αιματοκυλήσουν την χώρα! Έχουν το know how.
Άλλος ξέρει να κυβερνά και να λέει ΟΧΙ, άλλος ξέρει να κάνει εμφυλίους! Ο καθένας με το ταλέντο του!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ »

wooded glade έγραψε: 02 Απρ 2018, 17:48 Κοιτάξτε, υπάρχει μία παρανόησις.
Το ΚΚΕ ήταν πάντα σαφώς εθνικιστικό κόμμα, η μόνη διαφορά είναι ότι χρειαζόταν η υπογραφή της Μόσχας.
Χωρίς υπογραφή δεν τραγούδαγε, με υπογραφή τραγούδαγε, απλά πράγματα.
Το θέμα δεν είναι τι θα κάνει τώρα σε περίπτωση πολέμου. Το θέμα είναι από που θα ζητήσει υπογραφή ;
Εθνικιστικό με τα συμφέροντα της σ. ένωσης
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

θα κανει οτι μπορει.

δηλαδη τιποτα. ειναι παντελως ανισχυρο. αντε το πολυ να κανει καμμια πορεια 50 νοματαιων, ετσι, για να κοροιδευουν τον εαυτο τους οτι κανουν κατι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

plutonas έγραψε: 01 Απρ 2018, 13:54
Δηλαδή θα περιμένει μια ενδεχόμενη ήττα της χώρας για να φτιάξει ένα νέο ΕΑΜ (τό ίδιο έκανε και στην Μ Ασία και στο 40).

Μια κατοχή θα βόλευε πολύ...

Να φροντίσουν να βρουν και κανένα Άρη.
Όχι νέο ΕΑΜ, νέο ΔΣΕ πρέπει και δεν χρειάζεται καμιά κατοχή της χώρας για να συμβεί αυτό.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Το να ομολογείς σαν κόμμα της Βουλής πρόθεση προδοσίας σε καιρό πολέμου και να συνεχίζεις να είσαι νόμιμο κόμμα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, συμβαίνει μόνο στην εξαχρειωμένη πολιτικά Ελλάδα.

Σε κάθε σοβαρό κράτος αυτή η παράγραφος στο καταστατικό του θα το έθετε εκτός νομιμότητας και υπό διωγμό.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”