Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
the comet the course the tail έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:45
για τον ελληνικό έχω βρει πατέντα γιατί δεν έχω υπομονή. προθερμαίνω το νερό στο βραστήρα στους 70-80°C και μετά το βάζω στο μπρίκι.
Βγαίνει κατώτερος και σε καϊμάκι και σε γεύση , το ιδιο κολπο κανουν και σε καφετεριες αν ερθει αστρονομικη παραγγελια σε ελλ καφε . Η νερο καυτο απο την εσπρεσιερα απο το ακροφυσιο του τσαγιου Η χτυπημα με την μια με το ακροφυσιο που κανει το ζεστο αφρογαλα ( καπουτσινο )
the comet the course the tail έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:45
για τον ελληνικό έχω βρει πατέντα γιατί δεν έχω υπομονή. προθερμαίνω το νερό στο βραστήρα στους 70-80°C και μετά το βάζω στο μπρίκι.
Βγαίνει κατώτερος και σε καϊμάκι και σε γεύση , το ιδιο κολπο κανουν και σε καφετεριες αν ερθει αστρονομικη παραγγελια σε ελλ καφε . Η νερο καυτο απο την εσπρεσιερα απο το ακροφυσιο του τσαγιου Η χτυπημα με την μια με το ακροφυσιο που κανει το ζεστο αφρογαλα ( καπουτσινο )
αν το βράσεις το νερό ισχύει αυτό που λες. αν απλά το ζεστάνεις δεν έχει μεγάλη διαφορά. λεπτομέρειες τώρα μωρέ.