!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κασιδιάρης σε περίπτωση απώλειας εδαφών και διαμελισμού

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Professor

Κασιδιάρης σε περίπτωση απώλειας εδαφών και διαμελισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Professor »

Εμείς οι αριστεροί πατριώτες γνωρίζουμε πως Χρυσή Αυγή ψηφίζουν και στηρίζουν όσοι μάχονται για απώλεια εδαφών και διαμελισμό της Ελλάδος. (@μιστερ μαξ, πρέπει να στηρίξεις)

Μια ναζιστική κυβέρνηση στην Ελλάδα, θα ήταν καλή πρόφαση για όσους μας επιβουλεύονται και θα ακολουθείτο μια πολιτική που θα οδηγούσε σε πολεμικές συγκρούσεις.

Αλλά τι θα έλεγε ο Ηλίας Κασιδιάρης σε αυτή την περίπτωση;

Ένδειξη τα όσα γράφει εισαγωγικά στο Πολιτικό Ημερολόγιό του.
Αυτός άλλωστε ήταν και ο μοναδικός λόγος που το σάπιο και διεφθαρμένο Σύστημα μας φυλάκισε: για να μας εξαφανίσει από την πολιτική ζωή της χώρας.

Τα κατάφερε; Προφανώς όχι. Καταφέραμε να νικήσουμε; Αυτό θα το κρίνει η Ιστορία. Προσωπικά με εκφράζει μία φράση του Νίκου Καζαντζάκη, που περιγράφει απόλυτα τα συναισθήματά μου, την ώρα που έκλεινε πίσω μου η σιδερένια πύλη των φυλακών Κορυδαλλού και ανέπνεα και πάλι τον αέρα της ελευθερίας: «Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω... είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος!"
Κάνεις μέχρι σήμερα δεν έχει καταλάβει τι πραγματικά εκφράζουν ιδιοσυγκρασιακά οι Χρυσαυγίτες. Εκφράζουν τους ιδιοσυγκρασιακά ηττημένους (αυτούς που δεν θα μπορούσαν να είναι τίποτε άλλο παρά ηττημένοι) που τη στιγμή της ήττας και του ξεπεσμού τους αναρωτιούνται αν νίκησαν.

Κατα μία έννοια, ο ξεπεσμός τους είναι η μόνη νίκη τους γιατί ο ξεπεσμός τους ήταν ανέκαθεν ο προορισμός τους.

Παρόλα αυτά, καλλιτεχνικά πρέπει να τους εκτιμήσουμε, σαν τους καταραμένους ποιητές που θεωρεί ήρωες ο Μιχαλολιάκος, που έχει γράψει άλλωστε θαυμάσια σατανιστικά ποιήματα.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”