σίγουρα όμως αυτή η εικόνα δείχνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου το Μακεδονικό το γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
https://twitter.com/News247gr/status/10 ... 5018018816
Lord Brum έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:20 Επειδή κατάλαβαν ότι το μόνο που θα κατάφερναν είναι να φάνε δακρυγόνα. επίσης οι δεξιοί δεν είναι άεργοι και αργόσχολοι σαν τους αριστερούς να ξημεροβραδιάζονται σε καταλήψεις και μπάχαλα. Πρέπει κάποιος να δουλέψει και να πληρώσει φόρους σε αυτή τη γαμημένη χώρα για να πληρώνονται οι καρανικες και οι αριστοι ώντες
ήταν καθημερινή έγιναν 3 τεράστια συλαλλητήρια τους τελευταίους 6 μήνες , το πιο πρόσφατο πριν λίγες μέρες. Αν ήθελαν να το πάρουν το μήνυμα θα το έπαιρναν. Εφόσον τον κόσμο τον έχουν γραμμένο οι αλεξηδες και οι συνοδοιπόροι τους θα πάρουν το μήνυμα στις εκλογές και στις ιδιαίτερες πατρίδες τους όταν επιστρέψουν χωρίς αστυνομική προστασία. Απλά τα πράγματαΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:20 Οι 49 φωνάζαν ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ και ένας ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ.
Τοτε να να ΜΗΝ καλουσατε σε συλλαλητηριο.Lord Brum έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:22ήταν καθημερινή έγιναν 3 τεράστια συλαλλητήρια τους τελευταίους 6 μήνες , το πιο πρόσφατο πριν λίγες μέρες. Αν ήθελαν να το πάρουν το μήνυμα θα το έπαιρναν. Εφόσον τον κόσμο τον έχουν γραμμένο οι αλεξηδες και οι συνοδοιπόροι τους θα πάρουν το μήνυμα στις εκλογές και στις ιδιαίτερες πατρίδες τους όταν επιστρέψουν χωρίς αστυνομική προστασία. Απλά τα πράγματαΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:20 Οι 49 φωνάζαν ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ και ένας ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ.
Έγιναν 3 συλλαλητήρια με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου. Τι θα προσέθετε ένα τέταρτο? Εφόσον ήταν αποφασισμένοι να προδώσουν θα πρόδιδαν, ο κόσμος το κατάλαβε και επιφυλάσεται για άλλου είδους κινητοποιήσεις σε εκλογικό και μετεκλογικό χρόνο.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:21Lord Brum έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:20 Επειδή κατάλαβαν ότι το μόνο που θα κατάφερναν είναι να φάνε δακρυγόνα. επίσης οι δεξιοί δεν είναι άεργοι και αργόσχολοι σαν τους αριστερούς να ξημεροβραδιάζονται σε καταλήψεις και μπάχαλα. Πρέπει κάποιος να δουλέψει και να πληρώσει φόρους σε αυτή τη γαμημένη χώρα για να πληρώνονται οι καρανικες και οι αριστοι ώντες
Ααααα τοσο πολυ τους νοιαζει η Μακεδονια.
Καμια θυσια.
περιμένω απάντηση μπούμπηΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:26 εσύ μπούμπη γιατί χαλιέσαι με το συλλαλητήριο
το κόμμα κατά δεν ψήφισε;
άρα συμφωνεί με το ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική
έ;
ξέρεις σε αντίθεση με τους αριστερούλδηες για τους φυσιολογικούς ανθρώπους οι κινητοποιήσεις δεν είναι αυτοσκοπός ούτε γουστάρουμε να βγαίνουμε στους δρόμους σαν αληταράδες όπως προσπαθείτε να κάνετε εσείς. Το κάνουμε σε ακραίες περιπτώσεις, απαξ και οι προδότες ήταν αποφασισμένοι δεν έχει νόημα να επιμένουμε στην ίδια ατελέσφορη μέθοδο διεκδίκισης. Η προδοσία πέρασε, αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να διαπαιδαγωγήσουμε τους τωρινούς και τους αυριανού πολιτικούς σχετικά με το κόστος της προδοσίας. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή, θα γίνει όταν πάψει η αστυνομική προστασία στους προδότες εν ευθέτω χρόνωΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:24Τοτε να να ΜΗΝ καλουσατε σε συλλαλητηριο.Lord Brum έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:22ήταν καθημερινή έγιναν 3 τεράστια συλαλλητήρια τους τελευταίους 6 μήνες , το πιο πρόσφατο πριν λίγες μέρες. Αν ήθελαν να το πάρουν το μήνυμα θα το έπαιρναν. Εφόσον τον κόσμο τον έχουν γραμμένο οι αλεξηδες και οι συνοδοιπόροι τους θα πάρουν το μήνυμα στις εκλογές και στις ιδιαίτερες πατρίδες τους όταν επιστρέψουν χωρίς αστυνομική προστασία. Απλά τα πράγματαΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:20 Οι 49 φωνάζαν ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ και ένας ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ.
Δεν επιτρέπει απαντήσεις το firmwareΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:28περιμένω απάντηση μπούμπηΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:26 εσύ μπούμπη γιατί χαλιέσαι με το συλλαλητήριο
το κόμμα κατά δεν ψήφισε;
άρα συμφωνεί με το ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική
έ;