https://www.iefimerida.gr/news/472536/a ... froyro-toy

Τί πραγματικά συνέβη;Λήξη συναγερμού στο σπίτι του Δανέλλη
17 Ιανουαρίου 2019
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στην αστυνομία έπειτα από μία... περίεργη και αναπάντεχη «επίσκεψη» που δέχθηκε στην οικία του ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε ως εξής: Ήταν λίγο πριν τις 21.30 το βράδυ όταν δύο άνδρες με μεγάλη σωματική διάπλαση προσέγγισαν το σπίτι του κ. Δανέλλη και άρχισαν να κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο.
Εκείνη τη στιγμή έτυχε να βγαίνει από την πόρτα ο βουλευτής, ο οποίος έντρομος είδε δύο άτομα να στέκονται λίγα μέτρα μακρυά του. Οι δύο άγνωστοι, με το που είδαν τον βουλευτή να βγαίνει από το σπίτι του, φόρεσαν στα γρήγορα τις κουκούλες των μπουφάν τους, έτρεξαν προς ένα λευκό αυτοκίνητο και έγιναν καπνός.
Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. με στελέχη της να σπεύδουν στο σημείο συλλέγοντας στοιχεία για την περίεργη «επίσκεψη» καθώς εικάζεται πως οι άγνωστοι ήθελαν να αφήσουν στο σημείο ύποπτο αντικείμενο. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες των ΤΕΕΜ. Από τον έλεγχο ωστόσο δεν προέκυψε κάτι και ο συναγερμός έληξε.
https://www.zougla.gr/greece/article/ep ... antikimeno
Ντελιβεράς ο "ύποπτος" στην πολυκατοικία Δανέλλη - Προληπτικός έλεγχος και σε δεύτερο περαστικό
17 Ιανουαρίου 2019
Έλεγχο σε δύο άτομα έκανε η Ασφάλεια αλλά προληπτικά και εντός της πολυκατοικίας που διαμένει ο βουλευτής με αρνητικά αποτελέσματα
Αναστάτωση προκλήθηκε αργά το βράδυ στην πολυκατοικία που διαμένει ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης καθώς δύο άτομα θεωρήθηκαν ύποπτα. Άντρες της Ασφάλειας που πήγαν αμέσως στο σημείο προχώρησαν στον έλεγχο και των δύο ατόμων εκ των οποίων ο ένας ήταν απλά διανομέας φαγητού που άφησε παραγγελία σε έναν γείτονα στην ίδια πολυκατοικία και ο άλλος περαστικός.
Ο χώρος της πολυκατοικίας ελέγχθηκε προληπτικά από την Ασφάλεια χωρίς επίσης να εντοπιστεί το παραμικρό και έτσι το συμβάν έληξε.
https://www.news247.gr/koinonia/ntelive ... 85594.html
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Είσαι έγκυος;;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 01:25![]()
![]()
δε μ'αφήνετε να φάω πια!
![]()
έχω λιγουρίτσα.
Gherschaagk έγραψε: 18 Ιαν 2019, 01:26Είσαι έγκυος;;
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 01:25![]()
![]()
δε μ'αφήνετε να φάω πια!
![]()
έχω λιγουρίτσα.
εμενα ο θυροειδής μου είναι καλύτερα το τελευταιο διαστημα. απλά εχασα 8 κιλά ηθελα να χασω κι αλλα 4 και τελικά αντι να τα χασω τα 4 ,εβαλα 4. γιατί ημουν στρεσαρισμένη εκεινο το διαστημα.brb και tyt έγραψε: 18 Ιαν 2019, 01:28![]()
Έφαγα πριν φρυγανιές, θα φάω κανα δυό ακόμα τώρα. Να χάσω κιλά είναι πιο δύσκολο από το κόψιμο του τσιγάρου.
Αυτός που παχαίνει ή που αδυνατίζει; Πάντως σου εύχομαι να είναι πάντα καλά.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 01:40 εμενα ο θυροειδής μου είναι καλύτερα το τελευταιο διαστημα. απλά εχασα 8 κιλά ηθελα να χασω κι αλλα 4 και τελικά αντι να τα χασω τα 4 ,εβαλα 4. γιατί ημουν στρεσαρισμένη εκεινο το διαστημα.
αλλά διαιτα δεν θα εκανα ποτέ.
όχι τσιγαρο δε κοβεται με την καμία.
παλιοτερα δε μπορουσα να παχύνω.
που παχαίνει...brb και tyt έγραψε: 18 Ιαν 2019, 01:47Αυτός που παχαίνει ή που αδυνατίζει; Πάντως σου εύχομαι να είναι πάντα καλά.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 01:40 εμενα ο θυροειδής μου είναι καλύτερα το τελευταιο διαστημα. απλά εχασα 8 κιλά ηθελα να χασω κι αλλα 4 και τελικά αντι να τα χασω τα 4 ,εβαλα 4. γιατί ημουν στρεσαρισμένη εκεινο το διαστημα.
αλλά διαιτα δεν θα εκανα ποτέ.
όχι τσιγαρο δε κοβεται με την καμία.
παλιοτερα δε μπορουσα να παχύνω.
Το τσιγάρο έχω (ουπς σαν χθες το έκοψα) 13 χρόνια που το έκοψα.