!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Gillete ή BIC ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Gillete ή BIC ?
Σβήνουν τα dislikes οπότε φροντίστε να επιστρέφετε κάθε τόσο για να τσεκάρετε ότι δεν έχουν σβήσει και το δικό σας.

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- wooded glade
Όποιος του αρέσει η αιμοραγία και το χαράκωμα, με BIC.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Έχω καιρό να χρησιμοποιήσω,πλέον με περνάνε για κληρικό στο δρόμο και τουλάχιστον δυο πήγαν να μου φιλήσουν το χέρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -71 την 17 Ιαν 2019, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχεις παρατηρήσει κάποια σχέση μεταξύ της ομοφιλοφιλίας και των φαντασιώσεων περί Χούντας; φροιδικά μιλώντας πάντα...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Για να απαντήσω στο θέμα όμως,αγόραζα μπικ όταν ξυριζόμουν γιατί αρκετά παράγονται στην Ελλάδα.Τα ζιλέτ δεν τα θέλω γιατί μισώ την πολυεθνική που ανήκουν για δικούς μου προσωπικούς λόγους.Επομένως μπικ.
Gillette Fusion ProGlide
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πολύ ωραία διαφήμιση, συνεχίζω με Gillete .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Πάτερ.-71 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:24 Έχω καιρό να χρησιμοποιήσω,πλέον με περνάνε για κληρικό στο δρόμο και τουλάχιστον δυο πήγαν να μου φιλήσουν το χέρι.
Εγώ έχω παρατηρήσει σχέση καμένου μυαλού και των φαντασιώσεων περί Χούντας.Cloud87 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:26Εχεις παρατηρήσει κάποια σχέση μεταξύ της ομοφιλοφιλίας και των φαντασιώσεων περί Χούντας; φροιδικά μιλώντας πάντα...
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- Μαυροβασίλης
εννοείται είχα σπαμμάρει προ ημερών την καθυστεριά στο λιμπγκασμ
αν παίζει ξύρισμα, μόνο δαμασκηνό thiers issard
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαυροβασίλης την 17 Ιαν 2019, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
-71 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 18:27 Για να απαντήσω στο θέμα όμως,αγόραζα μπικ όταν ξυριζόμουν γιατί αρκετά παράγονται στην Ελλάδα.Τα ζιλέτ δεν τα θέλω γιατί μισώ την πολυεθνική που ανήκουν για δικούς μου προσωπικούς λόγους.Επομένως μπικ.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
nearly half of fathers without visitation fights still support financial their children
Μετά πήρα μηχανή για 3 ημερών αλλά πριν κάνα χρόνο που ξυριζόμουν κανονικά θυμάμαι Ζιλέτ το τριπλό με πράσινο ξυράφι απίστευτο
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue