!!! DEVELOPMENT MODE !!!

μεταφραστικα λαθακια

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
foscilis

μεταφραστικα λαθακια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Σε περιπτωση που αναρωτιεστε γιατι οι βουνισιοι αλβανοκυπριοι (ξερετε ποιους εννοω) δεν πανε στο διεθνες δικαστηριο για τη μη εφαρμογη του πρωτοκολλου της κερκυρας:

Εικόνα

Η απαντηση ειναι οτι στο διεθνες δικαστηριο ξερουν αγγλικα:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: μεταφραστικα λαθακια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Πολύ ήσυχο αυτό το νήμα για κάποιο λόγο σήμερα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

ο νημας τιθεται υπό παρακολούθησιν.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

στην παραπομπη στα αγγλικα αυτο το edit στην επικεφαλιδα τι σημαινει?
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Δεν απαντά κανένας... :011: Θα καλέσω τον e-παλληλο ο οποίος πληρώνεται για τετοια πράγματα, αν και μου φαίνεται οτι ξεκινησε να δημοσιοϋπαλληλοφέρνει λιγάγι...Golden Age
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

perseus έγραψε: 08 Δεκ 2018, 19:31 στην παραπομπη στα αγγλικα αυτο το edit στην επικεφαλιδα τι σημαινει?
Τιποτα, wikipedia ειναι. Εχει τετοια καθε τοσο απλως δεν ετυχε στο αλλο screenshot
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

foscilis έγραψε: 08 Δεκ 2018, 13:30 Σε περιπτωση που αναρωτιεστε γιατι οι βουνισιοι αλβανοκυπριοι (ξερετε ποιους εννοω) δεν πανε στο διεθνες δικαστηριο για τη μη εφαρμογη του πρωτοκολλου της κερκυρας:

Εικόνα

Εικόνα
Ενδιαφέρον. Δε το γνώριζα. Σε κάθε περίπτωση τόσα χρόνια μετά και με μεγάλες δημογραφικές και πολιτικές αλλαγές δε νομίζω ότι υπήρχε περίπτωση να ανεξαρτητοποιηθεί η περιοχή. Από την άλλη πλευρά η μειονότητα πρέπει να προστατευτεί.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Belisarius έγραψε: 09 Δεκ 2018, 12:48
foscilis έγραψε: 08 Δεκ 2018, 13:30 Σε περιπτωση που αναρωτιεστε γιατι οι βουνισιοι αλβανοκυπριοι (ξερετε ποιους εννοω) δεν πανε στο διεθνες δικαστηριο για τη μη εφαρμογη του πρωτοκολλου της κερκυρας:

Εικόνα

Εικόνα
Ενδιαφέρον. Δε το γνώριζα.
Καλά, λήμμα της βικιπαίδειας είναι, με πηγή ένα και μοναδικό βιβλίο στο οποίο υπάρχει απλά μια πεταχτή αναφορά, δεν έχει κάποια βαρύτητα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Εχω την εντύπωση πως αναφέρθηκε το ΠτΚ από επίσημα χείλη ως απάντηση σε Αλβανικούς ισχυρισμούς περί Τσάμηδων. Δεν είμαι σίγουρος. Ενδεχομένως το ζήτημα είναι πολύπλοκο. Σε κάθε περίπτωση εδαφικές ή έστω μεγάλης κλίμακας διοικητικές αλλαγές δε νομίζω ότι είναι ρεαλιστικές.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Belisarius έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:06 Εχω την εντύπωση πως αναφέρθηκε το ΠτΚ από επίσημα χείλη ως απάντηση σε Αλβανικούς ισχυρισμούς περί Τσάμηδων. Δεν είμαι σίγουρος. Ενδεχομένως το ζήτημα είναι πολύπλοκο. Σε κάθε περίπτωση εδαφικές ή έστω μεγάλης κλίμακας διοικητικές αλλαγές δε νομίζω ότι είναι ρεαλιστικές.
Ούτε ρεαλιστικές είναι αλλά για την Ελλάδα προφανώς ούτε επιθυμητές. Δεν έχει λόγο μια χώρα της οποίας μέρος της εδαφικής κυριαρχίας απειλείται σοβαρά από ισχυρότερη δύναμη να ανακατεύει το status quo και να ζητάει προσαρτήσεις. Είναι εντελώς ηλίθιο...αν και η εφηβική ηλιθιότητα που καταλήγει σε αυτοκαταστροφική συμπεριφορά δεν είναι ακριβώς ξένη στους βαλκανικούς εθνικισμούς και ιδιαίτερα στον ελληνικό...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nero έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:47
Belisarius έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:06 Εχω την εντύπωση πως αναφέρθηκε το ΠτΚ από επίσημα χείλη ως απάντηση σε Αλβανικούς ισχυρισμούς περί Τσάμηδων. Δεν είμαι σίγουρος. Ενδεχομένως το ζήτημα είναι πολύπλοκο. Σε κάθε περίπτωση εδαφικές ή έστω μεγάλης κλίμακας διοικητικές αλλαγές δε νομίζω ότι είναι ρεαλιστικές.
Ούτε ρεαλιστικές είναι αλλά για την Ελλάδα προφανώς ούτε επιθυμητές. Δεν έχει λόγο μια χώρα της οποίας μέρος της εδαφικής κυριαρχίας απειλείται σοβαρά από ισχυρότερη δύναμη να ανακατεύει το status quo και να ζητάει προσαρτήσεις. Είναι εντελώς ηλίθιο...αν και η εφηβική ηλιθιότητα που καταλήγει σε αυτοκαταστροφική συμπεριφορά δεν είναι ακριβώς ξένη στους βαλκανικούς εθνικισμούς και ιδιαίτερα στον ελληνικό...
Εννοείς/τε ότι ο ελληνικός εθνικισμός (στο θεσμικό και όχι στο κοινωνικό ευρύτερο πλαίσιο) είναι ο χειρότερος εθνικισμός των Βαλκανίων;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Nero έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:47 Ούτε ρεαλιστικές είναι αλλά για την Ελλάδα προφανώς ούτε επιθυμητές. Δεν έχει λόγο μια χώρα της οποίας μέρος της εδαφικής κυριαρχίας απειλείται σοβαρά από ισχυρότερη δύναμη να ανακατεύει το status quo και να ζητάει προσαρτήσεις. Είναι εντελώς ηλίθιο...αν και η εφηβική ηλιθιότητα που καταλήγει σε αυτοκαταστροφική συμπεριφορά δεν είναι ακριβώς ξένη στους βαλκανικούς εθνικισμούς και ιδιαίτερα στον ελληνικό...
Δεν ισχύει και αυτό που γράφεις ακριβώς.
Μέχρι τώρα που εμείς υποχωρούμε δεν φαίνεται να τα πηγαίνουμε καλύτερα από τους γείτονες που διεκδικούν.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Belisarius έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:17 Μέχρι τώρα που εμείς υποχωρούμε δεν φαίνεται να τα πηγαίνουμε καλύτερα από τους γείτονες που διεκδικούν.
Δεν ισχύει αυτό. Αυτά τα λένε οι εθνογκαγκα για να προκαλέσουν φόβο και να αυξήσουν τα ποσοστά τους. Απο πουθενα δεν φαινεται οτι διεκδικεί η Β Μακεδονια, Βουλγαρία ή Αλβανία.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

μίστερ μαξ έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:20
Belisarius έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:17 Μέχρι τώρα που εμείς υποχωρούμε δεν φαίνεται να τα πηγαίνουμε καλύτερα από τους γείτονες που διεκδικούν.
Δεν ισχύει αυτό. Αυτά τα λένε οι εθνογκαγκα για να προκαλέσουν φόβο και να αυξήσουν τα ποσοστά τους. Απο πουθενα δεν φαινεται οτι διεκδικεί η Β Μακεδονια, Βουλγαρία ή Αλβανία.
:roll: Δεν ήξερα ότι το Κόσσοβο βρίσκεται υπό πλήρη Σερβικό έλεγχο.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Belisarius έγραψε: 09 Δεκ 2018, 16:41
μίστερ μαξ έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:20
:roll: Δεν ήξερα ότι το Κόσσοβο βρίσκεται υπό πλήρη Σερβικό έλεγχο.
Μιλας με γριφους γεροντα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”