Η απαντηση ειναι οτι στο διεθνες δικαστηριο ξερουν αγγλικα:

Τιποτα, wikipedia ειναι. Εχει τετοια καθε τοσο απλως δεν ετυχε στο αλλο screenshotperseus έγραψε: 08 Δεκ 2018, 19:31 στην παραπομπη στα αγγλικα αυτο το edit στην επικεφαλιδα τι σημαινει?
Ενδιαφέρον. Δε το γνώριζα. Σε κάθε περίπτωση τόσα χρόνια μετά και με μεγάλες δημογραφικές και πολιτικές αλλαγές δε νομίζω ότι υπήρχε περίπτωση να ανεξαρτητοποιηθεί η περιοχή. Από την άλλη πλευρά η μειονότητα πρέπει να προστατευτεί.foscilis έγραψε: 08 Δεκ 2018, 13:30 Σε περιπτωση που αναρωτιεστε γιατι οι βουνισιοι αλβανοκυπριοι (ξερετε ποιους εννοω) δεν πανε στο διεθνες δικαστηριο για τη μη εφαρμογη του πρωτοκολλου της κερκυρας:
![]()
Καλά, λήμμα της βικιπαίδειας είναι, με πηγή ένα και μοναδικό βιβλίο στο οποίο υπάρχει απλά μια πεταχτή αναφορά, δεν έχει κάποια βαρύτητα.Belisarius έγραψε: 09 Δεκ 2018, 12:48Ενδιαφέρον. Δε το γνώριζα.foscilis έγραψε: 08 Δεκ 2018, 13:30 Σε περιπτωση που αναρωτιεστε γιατι οι βουνισιοι αλβανοκυπριοι (ξερετε ποιους εννοω) δεν πανε στο διεθνες δικαστηριο για τη μη εφαρμογη του πρωτοκολλου της κερκυρας:
![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ούτε ρεαλιστικές είναι αλλά για την Ελλάδα προφανώς ούτε επιθυμητές. Δεν έχει λόγο μια χώρα της οποίας μέρος της εδαφικής κυριαρχίας απειλείται σοβαρά από ισχυρότερη δύναμη να ανακατεύει το status quo και να ζητάει προσαρτήσεις. Είναι εντελώς ηλίθιο...αν και η εφηβική ηλιθιότητα που καταλήγει σε αυτοκαταστροφική συμπεριφορά δεν είναι ακριβώς ξένη στους βαλκανικούς εθνικισμούς και ιδιαίτερα στον ελληνικό...Belisarius έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:06 Εχω την εντύπωση πως αναφέρθηκε το ΠτΚ από επίσημα χείλη ως απάντηση σε Αλβανικούς ισχυρισμούς περί Τσάμηδων. Δεν είμαι σίγουρος. Ενδεχομένως το ζήτημα είναι πολύπλοκο. Σε κάθε περίπτωση εδαφικές ή έστω μεγάλης κλίμακας διοικητικές αλλαγές δε νομίζω ότι είναι ρεαλιστικές.
Εννοείς/τε ότι ο ελληνικός εθνικισμός (στο θεσμικό και όχι στο κοινωνικό ευρύτερο πλαίσιο) είναι ο χειρότερος εθνικισμός των Βαλκανίων;Nero έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:47Ούτε ρεαλιστικές είναι αλλά για την Ελλάδα προφανώς ούτε επιθυμητές. Δεν έχει λόγο μια χώρα της οποίας μέρος της εδαφικής κυριαρχίας απειλείται σοβαρά από ισχυρότερη δύναμη να ανακατεύει το status quo και να ζητάει προσαρτήσεις. Είναι εντελώς ηλίθιο...αν και η εφηβική ηλιθιότητα που καταλήγει σε αυτοκαταστροφική συμπεριφορά δεν είναι ακριβώς ξένη στους βαλκανικούς εθνικισμούς και ιδιαίτερα στον ελληνικό...Belisarius έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:06 Εχω την εντύπωση πως αναφέρθηκε το ΠτΚ από επίσημα χείλη ως απάντηση σε Αλβανικούς ισχυρισμούς περί Τσάμηδων. Δεν είμαι σίγουρος. Ενδεχομένως το ζήτημα είναι πολύπλοκο. Σε κάθε περίπτωση εδαφικές ή έστω μεγάλης κλίμακας διοικητικές αλλαγές δε νομίζω ότι είναι ρεαλιστικές.
Δεν ισχύει και αυτό που γράφεις ακριβώς.Nero έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:47 Ούτε ρεαλιστικές είναι αλλά για την Ελλάδα προφανώς ούτε επιθυμητές. Δεν έχει λόγο μια χώρα της οποίας μέρος της εδαφικής κυριαρχίας απειλείται σοβαρά από ισχυρότερη δύναμη να ανακατεύει το status quo και να ζητάει προσαρτήσεις. Είναι εντελώς ηλίθιο...αν και η εφηβική ηλιθιότητα που καταλήγει σε αυτοκαταστροφική συμπεριφορά δεν είναι ακριβώς ξένη στους βαλκανικούς εθνικισμούς και ιδιαίτερα στον ελληνικό...
Δεν ισχύει αυτό. Αυτά τα λένε οι εθνογκαγκα για να προκαλέσουν φόβο και να αυξήσουν τα ποσοστά τους. Απο πουθενα δεν φαινεται οτι διεκδικεί η Β Μακεδονια, Βουλγαρία ή Αλβανία.Belisarius έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:17 Μέχρι τώρα που εμείς υποχωρούμε δεν φαίνεται να τα πηγαίνουμε καλύτερα από τους γείτονες που διεκδικούν.
μίστερ μαξ έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:20Δεν ισχύει αυτό. Αυτά τα λένε οι εθνογκαγκα για να προκαλέσουν φόβο και να αυξήσουν τα ποσοστά τους. Απο πουθενα δεν φαινεται οτι διεκδικεί η Β Μακεδονια, Βουλγαρία ή Αλβανία.Belisarius έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:17 Μέχρι τώρα που εμείς υποχωρούμε δεν φαίνεται να τα πηγαίνουμε καλύτερα από τους γείτονες που διεκδικούν.
Μιλας με γριφους γερονταBelisarius έγραψε: 09 Δεκ 2018, 16:41μίστερ μαξ έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:20Δεν ισχύει αυτό. Αυτά τα λένε οι εθνογκαγκα για να προκαλέσουν φόβο και να αυξήσουν τα ποσοστά τους. Απο πουθενα δεν φαινεται οτι διεκδικεί η Β Μακεδονια, Βουλγαρία ή Αλβανία.Belisarius έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:17 Μέχρι τώρα που εμείς υποχωρούμε δεν φαίνεται να τα πηγαίνουμε καλύτερα από τους γείτονες που διεκδικούν.Δεν ήξερα ότι το Κόσσοβο βρίσκεται υπό πλήρη Σερβικό έλεγχο.