!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποθέστε ότι μπορείτε να ταξιδέψετε στο χρόνο
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Υποθέστε ότι μπορείτε να ταξιδέψετε στο χρόνο
Κανόνες:
-Μπορείτε να γυρίσετε το χρόνο πίσω σε οποιαδήποτε παρελθοντική στιγμή της ζωής σας. Η τρέχουσα χρονική γραμμή σβήνεται για πάντα.
-Διατηρείτε όλες σας τις αναμνήσεις από την τρέχουσα χρονική γραμμή και επιστρέφετε στη σωματική ηλικία στην οποία βρισκόσασταν τότε. Δεν συναντάτε κάποιον παρελθοντικό εαυτό σας, δεν υφίστανται δύο εκδοχές του εαυτού σας, απλώς το τρέχον μυαλό σας επιστρέφει στο σώμα σας από εκείνη την περίοδο.
-Μόνο εσείς διατηρείτε τις αναμνήσεις σας απ'αυτή τη χρονική γραμμή. Κανένας άλλος δεν ξέρει ότι ο χρόνος γύρισε πίσω.
Τι κάνετε; Πρώτα απ'όλα, τη χρησιμοποιείτε τη δυνατότητά σας να κάνετε αυτό το χρονικό ταξίδι; Και αν ναι, σε ποια περίοδο της ζωής σας επιστρέφετε και τι κάνετε διαφορετικά αυτή τη φορά;
-Μπορείτε να γυρίσετε το χρόνο πίσω σε οποιαδήποτε παρελθοντική στιγμή της ζωής σας. Η τρέχουσα χρονική γραμμή σβήνεται για πάντα.
-Διατηρείτε όλες σας τις αναμνήσεις από την τρέχουσα χρονική γραμμή και επιστρέφετε στη σωματική ηλικία στην οποία βρισκόσασταν τότε. Δεν συναντάτε κάποιον παρελθοντικό εαυτό σας, δεν υφίστανται δύο εκδοχές του εαυτού σας, απλώς το τρέχον μυαλό σας επιστρέφει στο σώμα σας από εκείνη την περίοδο.
-Μόνο εσείς διατηρείτε τις αναμνήσεις σας απ'αυτή τη χρονική γραμμή. Κανένας άλλος δεν ξέρει ότι ο χρόνος γύρισε πίσω.
Τι κάνετε; Πρώτα απ'όλα, τη χρησιμοποιείτε τη δυνατότητά σας να κάνετε αυτό το χρονικό ταξίδι; Και αν ναι, σε ποια περίοδο της ζωής σας επιστρέφετε και τι κάνετε διαφορετικά αυτή τη φορά;
Re: Υποθέστε ότι μπορείτε να ταξιδέψετε στο χρόνο
Αν διατηρηθει η ιδια χρονικη περιοδος στο μελλον θ αγορασα μετοχες της Microsoft και θα επαιζα στοιχημα.
-
stergiosbik
Θα γύριζα στο σημείο που θα μπορούσα να στείλω πιο νωρίς για εξετάσεις τον πατέρα μου για να τον σώσω.
Τίποτα άλλο.
Τίποτα άλλο.
Θα γυρνούσα στο σημείο που ήμουν στη Γερμανία και δεν θα έφευγα ποτέ από εκεί. Εναλλακτικά στην τελευταία χρονιά του λυκείου στην Ελλάδα.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Τι σε εμποδίζει να πας τώρα;Antares έγραψε: 30 Μαρ 2025, 11:53 Θα γυρνούσα στο σημείο που ήμουν στη Γερμανία και δεν θα έφευγα ποτέ από εκεί.
Η ηλικία και η έλλειψη χρημάτων έστω για κάποιους μήνες.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 30 Μαρ 2025, 12:01Τι σε εμποδίζει να πας τώρα;Antares έγραψε: 30 Μαρ 2025, 11:53 Θα γυρνούσα στο σημείο που ήμουν στη Γερμανία και δεν θα έφευγα ποτέ από εκεί.
Δεν έχω να διαλέξω κάποια συγκεκριμένη παρελθοντική περίοδο της ζωής μου. Όλες μια χαρά θα δούλευαν για να πειραματιζόμουν με διαφορετικές επιλογές, από εκείνες που είχα κάνει.
Το σίγουρο είναι πως με τις γνώσεις που έχω αποκτήσει στην πορεία, θα ήμουν σοφότερη σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και αν επέστρεφα.
Το σίγουρο είναι πως με τις γνώσεις που έχω αποκτήσει στην πορεία, θα ήμουν σοφότερη σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και αν επέστρεφα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δεν θα άλλαζα τίποτα. Η ζωή κυλάει και φέρνει πράγματα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
θα γυριζα στα15 μου, λιγο πριν φαω εκεινη τη στουκα με το παπι, να τη γλυτωσω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Urzaring13
- Phorum.gr user: 170
Δε θα ταξίδευα πίσω στο παρελθόν ειδικά για προσωπικούς λόγους οι θεοί θα μου έσκιζαν το λόκω.
- Urzaring13
- Urzaring13
Σχετικά φλώρος ο Bishop το ξέρω. Αλλά αυτός μου ήρθε τώρα...
- Έκτωρ Φοίνιξ
1. "Πίσω στο παρελθόν" είναι πλεονασμός.Urzaring13 έγραψε: 31 Μαρ 2025, 08:12 Δε θα ταξίδευα πίσω στο παρελθόν ειδικά για προσωπικούς λόγους οι θεοί θα μου έσκιζαν το λόκω.
2. Μάθε συντακτικό. Όταν αρχίζει άλλη πρόταση ("οι θεοί θα μου έσκιζαν...") βάζουμε τελεία.
τίποτα. Μια χαρά είμαι. Οποιαδήποτε αλλαγή, μπορεί να είχε και επιπτώσεις, οπότε δε τις θέλω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
ΑυτόΕρμής έγραψε: 31 Μαρ 2025, 11:39 τίποτα. Μια χαρά είμαι. Οποιαδήποτε αλλαγή, μπορεί να είχε και επιπτώσεις, οπότε δε τις θέλω.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 5 Απαντήσεις