!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα
Το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα
Έχω την εβτύπωση ότι μόνο ο Βαρουφάκης κάνει αντιπολίτευση. Πάρτε θέση για το τερμακτό εισόδημα. Γιατί η κυβέρνηση δεν κυνηγαέι πργματικούς φορογυγάδες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marabou την 23 Φεβ 2025, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Re: Το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα
Αυτά τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές στο φόρουμ, υπάρχουν όμως οι ηλίθιοι(*) που συνεχίζουν το λιβάνισμα του χειρότερου ΥΠΟΙΚ που πέρασε ποτέ από την χώρα. Έχουμε πει ότι ουσιαστικά αυτό το μέτρο είναι νομιμοποίηση της φοροδιαφυγής με σχεδόν πλήρη κατάργηση των ελέγχων, έτσι ώστε όσοι δήλωναν 10 χιλιάρικα ενώ έβγαζαν 1 εκατομμύριο, τώρα μπορούν και με υπουργική βούλα να ησυχάσουν. (Όχι ότι πριν είχαν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά τώρα δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα).
Πρόκειται για τους δύο αντίθετους ρόλους του Χατζηδάκη ("θα χτυπήσουμε τους φοροφυγάδες ΕΕ") και του Άδωνι ("θα χτυπήσουμε τους αργόσχολους ΔΥ") οι οποίοι ρυθμίζονται κατά καιρούς υψηλότερα ή χαμηλότερα ώστε να πιάνουν το κομμάτι της κοινωνίας που χρειάζεται κάθε φορά "κατήχηση". Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι δύο είναι οι πρώτοι σε σταυρούς και εντελώς ακούνητοι στην κυβέρνηση.
(*) Το "ηλίθιοι" δεν είναι κυριολεκτικό βέβαια, δεν είναι καθόλου ηλίθιοι οι άνθρωποι, τουλάχιστον οι περισσότεροι απ'αυτούς. Απλά κάνουν την δουλειά τους.
Πρόκειται για τους δύο αντίθετους ρόλους του Χατζηδάκη ("θα χτυπήσουμε τους φοροφυγάδες ΕΕ") και του Άδωνι ("θα χτυπήσουμε τους αργόσχολους ΔΥ") οι οποίοι ρυθμίζονται κατά καιρούς υψηλότερα ή χαμηλότερα ώστε να πιάνουν το κομμάτι της κοινωνίας που χρειάζεται κάθε φορά "κατήχηση". Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι δύο είναι οι πρώτοι σε σταυρούς και εντελώς ακούνητοι στην κυβέρνηση.
(*) Το "ηλίθιοι" δεν είναι κυριολεκτικό βέβαια, δεν είναι καθόλου ηλίθιοι οι άνθρωποι, τουλάχιστον οι περισσότεροι απ'αυτούς. Απλά κάνουν την δουλειά τους.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Καλά. Αυτά μας τα 'παν και άλλοι, και τη φάγαν πχιο μεγάλη
Η διαφορα του Τζημερου με τους αλλους ειναι τεραστια. Μπροστα του οι αλλοι φαινονται σαν ερασιτεχνες.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Δεν έχω ασχοληθεί με τον Τζημερο, αλλά και εγώ το είχα πάντα απορία γιατί πληρώνουμε φόρο εισοδήματος και ΦΠΑ. Μου φορολογεις το εισόδημα, όλα καλά, μετά γιατί πληρώνω φόρο με τα ήδη φορολογημενα μου χρήματα;Unique έγραψε: 23 Φεβ 2025, 10:15
Η διαφορα του Τζημερου με τους αλλους ειναι τεραστια. Μπροστα του οι αλλοι φαινονται σαν ερασιτεχνες.
Re: Το ελάχιστο τερμακτό εισόδημα
Πάρε θέση για 4η δημοτικού.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Για 2 κύριους λόγους.GoBzi έγραψε: 23 Φεβ 2025, 10:43Δεν έχω ασχοληθεί με τον Τζημερο, αλλά και εγώ το είχα πάντα απορία γιατί πληρώνουμε φόρο εισοδήματος και ΦΠΑ. Μου φορολογεις το εισόδημα, όλα καλά, μετά γιατί πληρώνω φόρο με τα ήδη φορολογημενα μου χρήματα;Unique έγραψε: 23 Φεβ 2025, 10:15
Η διαφορα του Τζημερου με τους αλλους ειναι τεραστια. Μπροστα του οι αλλοι φαινονται σαν ερασιτεχνες.![]()
1. Το φορολογικό μας σύστημα είναι τόσο πολύπλοκο και κακογραμμένο με αποτέλεσμα το κράτος να είναι απλά ανίκανο να επιβληθεί σε λογικά πλαίσια.
2. Ο τεράστια μεγάλος και αντιπαραγωγικός δημόσιος τομέας πρέπει να διατηρηθεί με οποιονδήποτε τρόπο αφού ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unique την 23 Φεβ 2025, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Δεν καταλαβαίνεις εσύ
Είναι τερμακτό, καλά το λέει
Το ψηφίζεις και τέρμα η φοροδιαφυγή
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Λίνο Βεντούρα
Μήπως εννοούσε τρομαχτό
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
micmic έγραψε: 23 Φεβ 2025, 10:08 Αυτά τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές στο φόρουμ, υπάρχουν όμως οι ηλίθιοι(*) που συνεχίζουν το λιβάνισμα του χειρότερου ΥΠΟΙΚ που πέρασε ποτέ από την χώρα. Έχουμε πει ότι ουσιαστικά αυτό το μέτρο είναι νομιμοποίηση της φοροδιαφυγής με σχεδόν πλήρη κατάργηση των ελέγχων, έτσι ώστε όσοι δήλωναν 10 χιλιάρικα ενώ έβγαζαν 1 εκατομμύριο, τώρα μπορούν και με υπουργική βούλα να ησυχάσουν. (Όχι ότι πριν είχαν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά τώρα δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα).
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
alicat να τον πάρεις στην παράσταση
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Όλοι αγράμματοι είστε.
Αρμεχτό είναι το σωστό, γιατί χρειάζονται αγελάδες που θα τις αρμέγεις. Από πού θα βγαίνει;
Αρμεχτό είναι το σωστό, γιατί χρειάζονται αγελάδες που θα τις αρμέγεις. Από πού θα βγαίνει;
Το...τερμάτισες!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αν αλλάξουμε τον όρο "τερμακτό" με τον όρο "υπαρκτό", μήπως θα ήταν καλύτερα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το κστά Μητσοτάκη υπαρκτό εισόδημα είναι καλύτερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Φεβ 2025, 12:20 Αν αλλάξουμε τον όρο "τερμακτό" με τον όρο "υπαρκτό", μήπως θα ήταν καλύτερα;
Μόνο στην αρρωστημένη φαντασία της κυβέρνησης υπάρχει αυτό το εισόδημα για τους Ελεύθερους επαγγελματίες
Τεκμαρτό είναι το ήξερα. Είχα καταλάβει ότι είσαι κακός χαρακτήρας.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από exiledd
-
- 48 Απαντήσεις