!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιά είναι η πραγματική ιδιότητα του Εκτορα;
Ποιά είναι η πραγματική ιδιότητα του Εκτορα;
Το μυστήριο του Εκτωρ Φοίνιξ. Πως λέμε το μυστήριο της λίμνης του Λοχ Νες.

- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: Ποιά είναι η πραγματική ιδιότητα του Εκτορα;
Είμαι ένας ακοινώνητος ψυχαναγκαστικός τύπος κοντά στα 40 που δεν έχει κάνει τίποτα σημαντικό στη ζωή του, πράγμα που ελπίζω ότι θα αλλάξει όταν ολοκληρώσω το λογοτεχνικό μου αριστούργημα. Έχω κατάθλιψη που πηγάζει από διάφορες υπαρξιακές ανησυχίες και ίσως από το προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσα. Το μεγάλο στήριγμα της ζωής μου έως τέσσερα χρόνια πριν ήταν η πίστη μου στο Θεό, η οποία πέθανε όταν διάβασα βιβλία και είδα βίντεο στο Youtube που μου ανοίξανε τα μάτια. Ήταν μεγάλος κλονισμός η συνειδητοποίηση ότι το μόνο ον που είχε σημασία για μένα δεν υπήρξε ποτέ.20--- έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:50 Το μυστήριο του Εκτωρ Φοίνιξ. Πως λέμε το μυστήριο της λίμνης του Λοχ Νες.![]()
![]()
Μάλιστα. Αυτά τα ραβδιά που ήταν σαν τα όπλα των Sailor Moon γιατί τα έβαζες για avatar?Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 01 Φεβ 2025, 13:03Είμαι ένας ακοινώνητος ψυχαναγκαστικός τύπος κοντά στα 40 που δεν έχει κάνει τίποτα σημαντικό στη ζωή του, πράγμα που ελπίζω ότι θα αλλάξει όταν ολοκληρώσω το λογοτεχνικό μου αριστούργημα. Έχω κατάθλιψη που πηγάζει από διάφορες υπαρξιακές ανησυχίες και ίσως από το προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσα. Το μεγάλο στήριγμα της ζωής μου έως τέσσερα χρόνια πριν ήταν η πίστη μου στο Θεό, η οποία πέθανε όταν διάβασα βιβλία και είδα βίντεο στο Youtube που μου ανοίξανε τα μάτια. Ήταν μεγάλος κλονισμός η συνειδητοποίηση ότι το μόνο ον που είχε σημασία για μένα δεν υπήρξε ποτέ.20--- έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:50 Το μυστήριο του Εκτωρ Φοίνιξ. Πως λέμε το μυστήριο της λίμνης του Λοχ Νες.![]()
![]()
- Έκτωρ Φοίνιξ
Ήταν το ραβδί της Star Butterfly. Ίσως το ξαναβάλω κάποτε.20--- έγραψε: 01 Φεβ 2025, 13:14Μάλιστα. Αυτά τα ραβδιά που ήταν σαν τα όπλα των Sailor Moon γιατί τα έβαζες για avatar?Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 01 Φεβ 2025, 13:03Είμαι ένας ακοινώνητος ψυχαναγκαστικός τύπος κοντά στα 40 που δεν έχει κάνει τίποτα σημαντικό στη ζωή του, πράγμα που ελπίζω ότι θα αλλάξει όταν ολοκληρώσω το λογοτεχνικό μου αριστούργημα. Έχω κατάθλιψη που πηγάζει από διάφορες υπαρξιακές ανησυχίες και ίσως από το προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσα. Το μεγάλο στήριγμα της ζωής μου έως τέσσερα χρόνια πριν ήταν η πίστη μου στο Θεό, η οποία πέθανε όταν διάβασα βιβλία και είδα βίντεο στο Youtube που μου ανοίξανε τα μάτια. Ήταν μεγάλος κλονισμός η συνειδητοποίηση ότι το μόνο ον που είχε σημασία για μένα δεν υπήρξε ποτέ.20--- έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:50 Το μυστήριο του Εκτωρ Φοίνιξ. Πως λέμε το μυστήριο της λίμνης του Λοχ Νες.![]()
![]()
αναγεννημενος πριγκηπας της τροιας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
To κιλοτάκι της λεγάμενης το 'χεις ακόμα?Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 01 Φεβ 2025, 13:03Είμαι ένας ακοινώνητος ψυχαναγκαστικός τύπος κοντά στα 40 που δεν έχει κάνει τίποτα σημαντικό στη ζωή του, πράγμα που ελπίζω ότι θα αλλάξει όταν ολοκληρώσω το λογοτεχνικό μου αριστούργημα. Έχω κατάθλιψη που πηγάζει από διάφορες υπαρξιακές ανησυχίες και ίσως από το προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσα. Το μεγάλο στήριγμα της ζωής μου έως τέσσερα χρόνια πριν ήταν η πίστη μου στο Θεό, η οποία πέθανε όταν διάβασα βιβλία και είδα βίντεο στο Youtube που μου ανοίξανε τα μάτια. Ήταν μεγάλος κλονισμός η συνειδητοποίηση ότι το μόνο ον που είχε σημασία για μένα δεν υπήρξε ποτέ.20--- έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:50 Το μυστήριο του Εκτωρ Φοίνιξ. Πως λέμε το μυστήριο της λίμνης του Λοχ Νες.![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Τι θέλει να πει τώρα ο ποιητής;Kauldron έγραψε: 01 Φεβ 2025, 13:51To κιλοτάκι της λεγάμενης το 'χεις ακόμα?Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 01 Φεβ 2025, 13:03Είμαι ένας ακοινώνητος ψυχαναγκαστικός τύπος κοντά στα 40 που δεν έχει κάνει τίποτα σημαντικό στη ζωή του, πράγμα που ελπίζω ότι θα αλλάξει όταν ολοκληρώσω το λογοτεχνικό μου αριστούργημα. Έχω κατάθλιψη που πηγάζει από διάφορες υπαρξιακές ανησυχίες και ίσως από το προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσα. Το μεγάλο στήριγμα της ζωής μου έως τέσσερα χρόνια πριν ήταν η πίστη μου στο Θεό, η οποία πέθανε όταν διάβασα βιβλία και είδα βίντεο στο Youtube που μου ανοίξανε τα μάτια. Ήταν μεγάλος κλονισμός η συνειδητοποίηση ότι το μόνο ον που είχε σημασία για μένα δεν υπήρξε ποτέ.20--- έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:50 Το μυστήριο του Εκτωρ Φοίνιξ. Πως λέμε το μυστήριο της λίμνης του Λοχ Νες.![]()
![]()
Ο Κάππας δεν είσαι?Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 01 Φεβ 2025, 13:55Τι θέλει να πει τώρα ο ποιητής;Kauldron έγραψε: 01 Φεβ 2025, 13:51To κιλοτάκι της λεγάμενης το 'χεις ακόμα?Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 01 Φεβ 2025, 13:03
Είμαι ένας ακοινώνητος ψυχαναγκαστικός τύπος κοντά στα 40 που δεν έχει κάνει τίποτα σημαντικό στη ζωή του, πράγμα που ελπίζω ότι θα αλλάξει όταν ολοκληρώσω το λογοτεχνικό μου αριστούργημα. Έχω κατάθλιψη που πηγάζει από διάφορες υπαρξιακές ανησυχίες και ίσως από το προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσα. Το μεγάλο στήριγμα της ζωής μου έως τέσσερα χρόνια πριν ήταν η πίστη μου στο Θεό, η οποία πέθανε όταν διάβασα βιβλία και είδα βίντεο στο Youtube που μου ανοίξανε τα μάτια. Ήταν μεγάλος κλονισμός η συνειδητοποίηση ότι το μόνο ον που είχε σημασία για μένα δεν υπήρξε ποτέ.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Όχι.Kauldron έγραψε: 01 Φεβ 2025, 13:58Ο Κάππας δεν είσαι?
Kauldron έγραψε: 01 Φεβ 2025, 13:58Ο Κάππας δεν είσαι?
Με το που τον ανέφερα εμφανίστηκε πάντως.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Fata_Morgana
Ο μπατμαν γιατί λείπει από τις επιλογές;
Ο Έκτωρ έχει επαρκέστατο αϊκιού ώστε να γράψει ένα καλό βιβλίο.
Απλώς ξοδεύεται σε πειραματισμούς συλλογής αντιδράσεων, που δεν έχουν κάποιο πραγματικά ενδιαφέρον υλικό. Και το ξέρει.
Απλώς ξοδεύεται σε πειραματισμούς συλλογής αντιδράσεων, που δεν έχουν κάποιο πραγματικά ενδιαφέρον υλικό. Και το ξέρει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Ποιος σου είπε ότι συλλέγω τις αντιδράσεις σας για να γράψω το βιβλίο μου; Εδώ έρχομαι για να περνάω την ώρα μου όταν παθαίνω συγγραφικό σκάλωμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2025, 21:01 Ο Έκτωρ έχει επαρκέστατο αϊκιού ώστε να γράψει ένα καλό βιβλίο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση