https://vendora.gr/items/4xjpzw/teratom ... lliko.html
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τερατομαχοι
- Space_Passenger
Τερατομαχοι
Ειχε κανεις σας τετοια μικρος? Εγω ναι. Δεν ξερω που ειναι ή αν τα εχω ακομα. Ειχα 2-3 ισως και περισσοτερα. Πιανουν καλα λεφτα σημερα ειδικα τα σπανια. Που να το ξερα τοτε.
Re: Τερατομαχοι
Πωπω και είχα παρει την κουτα με παραγγελια, τους είχα σχεδόν όλουςSpace_Passenger έγραψε: 01 Δεκ 2024, 15:28 Ειχε κανεις σας τετοια μικρος? Εγω ναι. Δεν ξερω που ειναι ή αν τα εχω ακομα. Ειχα 2-3 ισως και περισσοτερα. Πιανουν καλα λεφτα σημερα ειδικα τα σπανια. Που να το ξερα τοτε.![]()
- Space_Passenger
Τους πεταξε η μανα σου ετσι? (κλασικα)jason0 έγραψε: 01 Δεκ 2024, 15:39 Πωπω και είχα παρει την κουτα με παραγγελια, τους είχα σχεδόν όλους
Εγώ τα είχα όλα! Ολους τους εξωγήινους και όλους τους τερατομάχους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Space_Passenger
Συνειδητοποιεις ποσα λεφτα θα εβγαζες σημερα????AlienWay έγραψε: 01 Δεκ 2024, 15:56 Εγώ τα είχα όλα! Ολους τους εξωγήινους και όλους τους τερατομάχους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πόσο παλιά είναι αυτά και δεν τα πρόλαβα εγώ? Δεν τα θυμάμαι καθόλου.
Μια αντίστοιχη βερσιόν σε Πόκεμον θυμάμαι να είχα εγώ.
Μια αντίστοιχη βερσιόν σε Πόκεμον θυμάμαι να είχα εγώ.
80s bro
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πιο σπάνια πρέπει να είναι αυτά τα αυτόκολλητακια με τα σύμβολα της φωτιάς , του νερού, του ξύλου, κλπ. Δεν τα έχω δει σε καμία αγγελία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Τους είχε πετάξει η μάνα μου και από το απωθημένο που είχα, έχω αγοράσει καμια 100σταριά keshi από το ebay (m.u.s.c.l.e. men, omfg κλπ)Space_Passenger έγραψε: 01 Δεκ 2024, 16:00Συνειδητοποιεις ποσα λεφτα θα εβγαζες σημερα????AlienWay έγραψε: 01 Δεκ 2024, 15:56 Εγώ τα είχα όλα! Ολους τους εξωγήινους και όλους τους τερατομάχους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Δεκ 2024, 16:09 Πιο σπάνια πρέπει να είναι αυτά τα αυτόκολλητακια με τα σύμβολα της φωτιάς , του νερού, του ξύλου, κλπ. Δεν τα έχω δει σε καμία αγγελία.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κυκλοφόρησαν στη δεκαετία του 80 και άφησαν εποχή. Χαρακτήρισαν ολόκληρη τη μικρο-γενιά των Xennials.
Ονομάζονταν "εξωγήινοι" και ήταν μονόχρωμα ανθρωπάκια, πολύ φθηνα για να τα αγοράσει κανείς (20 δραχμές), που πωλούνταν στα περίπτερα.
Βασίζονται στα Ιαπωνικά Kinnikuman, τα οποία ξεκίνησαν από ένα δημοφιλές Ιαπωνικό manga. Στην αμερική κυκλοφόρησαν ως m.u.s.c.l.e.
Η όλη τεχνοτροπία (μικρά καουτσουκένια μπαρμπαδάκια) υπάρχει και σήμερα και ονομάζεται keshi.
viewtopic.php?f=43&t=32984&p=2047166&hi ... i#p2047166
Ονομάζονταν "εξωγήινοι" και ήταν μονόχρωμα ανθρωπάκια, πολύ φθηνα για να τα αγοράσει κανείς (20 δραχμές), που πωλούνταν στα περίπτερα.
Βασίζονται στα Ιαπωνικά Kinnikuman, τα οποία ξεκίνησαν από ένα δημοφιλές Ιαπωνικό manga. Στην αμερική κυκλοφόρησαν ως m.u.s.c.l.e.
Η όλη τεχνοτροπία (μικρά καουτσουκένια μπαρμπαδάκια) υπάρχει και σήμερα και ονομάζεται keshi.
viewtopic.php?f=43&t=32984&p=2047166&hi ... i#p2047166
Ζούμε σε ένα σύστημα.