!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τελη κυκλοφορια
τελη κυκλοφορια
Εκανα το λαθος να πληρωσω τελη κυκλοφοριας του 2025
πηγα λοιπον στην εφορια και εκανα αιτημα να μεταφερθει η πληρωμη για το 2024 και εχει φυγει το αιτημα στα κεντρικα και απο Δευτερα ειπαν θα φανει
στο συστημα τωρα ακομη φαινεται οτι ειναι εξοφλημενο του 2025
εαν πληρωσω τωρα του 2024 και την δευτερα δουνε οτι ειναι εξοφλημενο και τα 2 θα υπαρχει θεμα ;
πηγα λοιπον στην εφορια και εκανα αιτημα να μεταφερθει η πληρωμη για το 2024 και εχει φυγει το αιτημα στα κεντρικα και απο Δευτερα ειπαν θα φανει
στο συστημα τωρα ακομη φαινεται οτι ειναι εξοφλημενο του 2025
εαν πληρωσω τωρα του 2024 και την δευτερα δουνε οτι ειναι εξοφλημενο και τα 2 θα υπαρχει θεμα ;
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: τελη κυκλοφορια
Μια ερωτηση μιας και βρηκα νημα για τα τελη.
Αν τα πληρωσω εκπροθεσμα τον γεναρη λεει οτι θα πληρωσω 25% επι των τελων προστιμο. Το θεμα ειναι απο 1.1.25 μεχρι να τα πληρωσω τελη γεναρη, πρεπει να δηλωσω ακινησια στο ΙΧ μου ή μπορω να το κυκλοφορω χωρις προβλημα αυτες τις λιγες μερες του γεναρη που δεν θα εχω πληρωμενα τα τελη?
Αν τα πληρωσω εκπροθεσμα τον γεναρη λεει οτι θα πληρωσω 25% επι των τελων προστιμο. Το θεμα ειναι απο 1.1.25 μεχρι να τα πληρωσω τελη γεναρη, πρεπει να δηλωσω ακινησια στο ΙΧ μου ή μπορω να το κυκλοφορω χωρις προβλημα αυτες τις λιγες μερες του γεναρη που δεν θα εχω πληρωμενα τα τελη?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Εαν έχεις σκοπό να το οδηγείς και το 2025, λογικά μπορείς να το κυκλοφορείς μιας και θα πληρώσεις τα τέλη του 2025.lonelyrider έγραψε: 24 Δεκ 2024, 21:17 Μια ερωτηση μιας και βρηκα νημα για τα τελη.
-
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κοιτάζω για αυτοκίνητο και βλέπω πως αν είναι πάνω από 1929 κυβικά, άσχετα αν αξίζει 500 ευρώ πληρώνεις φόρο πολυτελειας;;
Τι μαλακιες είναι αυτες;
Εντωμεταξυ αν πάρω μπεμβε καινούρια 1800 με 50000 εκεί δεν έχει.
Τι παπαριες είναι αυτές στο μπανανισταν;
Τι μαλακιες είναι αυτες;
-
stergiosbik
Που ζεις ρε μορτη και σου προκαλεί έκπληξη;ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιαν 2025, 01:04 Κοιτάζω για αυτοκίνητο και βλέπω πως αν είναι πάνω από 1929 κυβικά, άσχετα αν αξίζει 500 ευρώ πληρώνεις φόρο πολυτελειας;;
Τι μαλακιες είναι αυτες;
-
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν το ήξερα ότι υπάρχει ακόμα αυτή η μαλακία.stergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2025, 14:04Που ζεις ρε μορτη και σου προκαλεί έκπληξη;ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιαν 2025, 01:04 Κοιτάζω για αυτοκίνητο και βλέπω πως αν είναι πάνω από 1929 κυβικά, άσχετα αν αξίζει 500 ευρώ πληρώνεις φόρο πολυτελειας;;
Τι μαλακιες είναι αυτες;
Λες και είμαστε οθωμανία.
-
stergiosbik
Γιατί να μην υπάρχει.ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιαν 2025, 14:38Δεν το ήξερα ότι υπάρχει ακόμα αυτή η μαλακία.stergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2025, 14:04Που ζεις ρε μορτη και σου προκαλεί έκπληξη;ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιαν 2025, 01:04 Κοιτάζω για αυτοκίνητο και βλέπω πως αν είναι πάνω από 1929 κυβικά, άσχετα αν αξίζει 500 ευρώ πληρώνεις φόρο πολυτελειας;;
Τι μαλακιες είναι αυτες;
Λες και είμαστε οθωμανία.
Αφού είναι επικερδές για το κράτος και ζημιογόνο για τον πολίτη,μια χαρά το διατηρούν.
Απαγορεύεται.Και παρκαρισμένο να το έχεις ,υποχρεούσαι επίσης να έχεις ασφάλεια και ΚΤΕΟ.lonelyrider έγραψε: 24 Δεκ 2024, 21:17 Μια ερωτηση μιας και βρηκα νημα για τα τελη.
Εξαιρείται μόνο μέσω του gov η δήλωση ακινησίας.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Αν εχουν τα πραματα οπως λες, τοτε αυτοι στο υπουργειο μεταφορων και στο οικονομικων πρεπει να ειναι μεγαλοι φωστηρες. Μιλαμε για βλακωδεις διαδικασιες. Δηλαδη καποιος που θα εχει τα λεφτα να πληρωσει το γεναρη ή το φλεβαρη πρεπει να μπει στη διαδικασια ακινησιας? Οτι να ναι. Τι τους πειραζε ή παραταση? Εχουν καποια λεφτα ο κοσμακης για τις γιορτες και τα πληρωναν τα τελη μετα.Στύξ έγραψε: 06 Ιαν 2025, 17:25Απαγορεύεται.Και παρκαρισμένο να το έχεις ,υποχρεούσαι επίσης να έχεις ασφάλεια και ΚΤΕΟ.lonelyrider έγραψε: 24 Δεκ 2024, 21:17 Μια ερωτηση μιας και βρηκα νημα για τα τελη.
Εξαιρείται μόνο μέσω του gov η δήλωση ακινησίας.
Πηγα και τα πληρωσα τελικα εμπροθεσμα κι εχω το κεφαλι μου ησυχο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Αν εχει περάσει δεκαετία δε πληρώνεις τίποτα, μόνο τα τέλη.ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιαν 2025, 01:04 Κοιτάζω για αυτοκίνητο και βλέπω πως αν είναι πάνω από 1929 κυβικά, άσχετα αν αξίζει 500 ευρώ πληρώνεις φόρο πολυτελειας;;
Τι μαλακιες είναι αυτες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας στην Ελλάδα λέει. Δηλαδή φέρεις από έξω κανένα μοντέλο 2005 θα πληρώνεις.Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 10:20Αν εχει περάσει δεκαετία δε πληρώνεις τίποτα, μόνο τα τέλη.ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιαν 2025, 01:04 Κοιτάζω για αυτοκίνητο και βλέπω πως αν είναι πάνω από 1929 κυβικά, άσχετα αν αξίζει 500 ευρώ πληρώνεις φόρο πολυτελειας;;
Τι μαλακιες είναι αυτες;
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:51Από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας στην Ελλάδα λέει. Δηλαδή φέρεις από έξω κανένα μοντέλο 2005 θα πληρώνεις.Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2025, 10:20Αν εχει περάσει δεκαετία δε πληρώνεις τίποτα, μόνο τα τέλη.ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιαν 2025, 01:04 Κοιτάζω για αυτοκίνητο και βλέπω πως αν είναι πάνω από 1929 κυβικά, άσχετα αν αξίζει 500 ευρώ πληρώνεις φόρο πολυτελειας;;
Τι μαλακιες είναι αυτες;
Τι να σουπω, εχω καιρό να δω τι παίζει με αυτά.
φιλε, καινουριος εδω;ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιαν 2025, 01:04 Κοιτάζω για αυτοκίνητο και βλέπω πως αν είναι πάνω από 1929 κυβικά, άσχετα αν αξίζει 500 ευρώ πληρώνεις φόρο πολυτελειας;;
Τι μαλακιες είναι αυτες;
κοιτα λιγο τι τελη εχουν τριλιτρα 20ετιας,( που τα δινουν τσαμπα να τα ξεφορτωθουν) να δω κατι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι δεν είμαι καινούργιοςΑσέβαστος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:54φιλε, καινουριος εδω;ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιαν 2025, 01:04 Κοιτάζω για αυτοκίνητο και βλέπω πως αν είναι πάνω από 1929 κυβικά, άσχετα αν αξίζει 500 ευρώ πληρώνεις φόρο πολυτελειας;;
Τι μαλακιες είναι αυτες;
κοιτα λιγο τι τελη εχουν τριλιτρα 20ετιας,( που τα δινουν τσαμπα να τα ξεφορτωθουν) να δω κατι.
Τα είδα. Συμφέρει να ανοίξεις αφμ Βουλγαρία
Τι να το πάρεις το τριλιτρο εικοσαετίας;Ασέβαστος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 19:54φιλε, καινουριος εδω;ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Ιαν 2025, 01:04 Κοιτάζω για αυτοκίνητο και βλέπω πως αν είναι πάνω από 1929 κυβικά, άσχετα αν αξίζει 500 ευρώ πληρώνεις φόρο πολυτελειας;;
Τι μαλακιες είναι αυτες;
Στο πρώτο θέμα που θα σου βγάλει θα το ξαναπληρώσεις σε επισκευές.
Πέρα απο τα 1300 περίπου σήμα.
Συν ασφάλειες στο θεό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-