!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φ.Ρ.Ι.Κ.Η.
Φ.Ρ.Ι.Κ.Η.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Φ.Ρ.Ι.Κ.Η.
Με τόσο προχωρημένη άνοια, παιζει να νομίζει ότι γαμάει ένα αληθινό πάντα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ρε φίλος οχι δεν ξέρω τι στον πεύκο είναι τα μάτια του πάντα...
Care to ELI5;
Care to ELI5;
Διάβασε τα σχόλια στο τουίτ.exiledd έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:40 Ρε φίλος οχι δεν ξέρω τι στον πεύκο είναι τα μάτια του πάντα...
Care to ELI5;
Μην έχεις φάει πριν το κάνεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ανοιγει νηματα για τον εαυτο του πλεον ο χελωνος, μετα το στραπατσο με τις Μπελαρα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Bold of you to assume that I have Twitter account
Δεν σε αφήνει αλλιώς...
Επειδή δε θέλω να κάτσω να το πώ, θα σου το πώ κάπως αλλιώς.exiledd έγραψε: 31 Οκτ 2024, 23:08Bold of you to assume that I have Twitter account
Δεν σε αφήνει αλλιώς...
Σε βίαιη μετακίνηση του σώματος, υπάρχει η πιθανότητα να μαυρίσει το ένα ή και τα δυο μάτια (σα να έχεις φάει γροθιά), ενώ δεν έχει χτυπήσει απαραίτητα το κεφάλι. Προσωπικά μου έχει συμβεί σε τρακάρισμα ενώ φορούσα ζώνη, πέρα απ' τις μελανιές στο σημείο που με κράτησε η ζώνη, να μου πρηστούν τα μάτια (μολονότι δεν είχα χτυπήσει πουθενά το κεφάλι μου). Μου έκανε εντύπωση, γιατί πχ στις ρίψεις στη προπόνηση δε μου είχε συμβεί ποτέ να έχω πρησμένα μάτια. Σκέψου τώρα σε ποιά άλλη περίπτωση μπορεί ένα σώμα να κουνιέται βίαια.
Αυτή είναι η μια εκδοχή για το πώς προκαλούνται τα panda eyes.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Διάβασα ότι είναι pedo-slur, για όταν βιάζουν παιδιά...
Το πρόβλημα με αυτό είναι γιατί δεν μαυρίζουν τα μάτια ενήλικης γυναίκας κατά τη διάρκεια anal;
Κι εκεί το σώμα... κουνιέται βίαια κατά τo...pounding...
Το πρόβλημα με αυτό είναι γιατί δεν μαυρίζουν τα μάτια ενήλικης γυναίκας κατά τη διάρκεια anal;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aκομα πιστευετε την χοαξια με τα panda eyes?
https://leadstories.com/hoax-alert/2020 ... odomy.html
To αδρενοχρωμιο ποτε βγαινει?
https://leadstories.com/hoax-alert/2020 ... odomy.html
To αδρενοχρωμιο ποτε βγαινει?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
κάτι για τα αρχίδια του πάντα έχουμε ή μόνο για μάτια;
- Eθνικοκοινωνιστης
δυτικος πολιτισμος 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Προφανώς το σώμα μιας γυναίκας έχει περισσότερο βάρος σε σχέση με το σώμα ενός παιδιού/βρέφους, οπότε η επιτάχυνση είναι μεγαλύτερη.exiledd έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 15:19 Διάβασα ότι είναι pedo-slur, για όταν βιάζουν παιδιά...
Όπως και να έχει τα panda eyes η raccoon eyes είναι υπαρκτη κατάσταση σε τραυματισμούς:
https://my.clevelandclinic.org/health/s ... ccoon-eyes
Γιαννόπουλος για Τέμπη.