!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγορεύτηκαν τα ατμιστικά προϊόντα στην Αυστραλία

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Απαγορεύτηκαν τα ατμιστικά προϊόντα στην Αυστραλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Γενικά τηλεόραση και τοπικά νέα έχω να δω καμμιά εικοσαετία περίπου οπότε δεν πήρα χαμπάρι τίποτα.
Προχτές πήγα να βάλω την κλασσική μηναία παραγγελία μου online και μου βγάζει μήνυμα "το μαγαζί έκλεισε λόγω της νέας νομοθεσίας" :o
Toν ήπιαμε λέω μέσα μου :003:

Εδώ και χρόνια είχε απαγορευτεί να πωλούνται ατμιστικά προϊόντα με νικοτίνη. Ο νόμιμος τρόπος ήταν να πάρεις ζουμιά/ατμιστές/αντιστάσεις από ντόπια μαγαζιά, αλλά τη νικοτίνη έπρεπε να την παραγγείλεις ξεχωριστά από Νέα Ζηλανδία και να την πρόσθεσεις μετά στο υγρό μόνος σου. Κανένα πρόβλημα. Αλλά σιγά σιγά η αγορά γέμισε με μαυραγορίτικα ατμιστικά μίας χρήσης με νικοτίνη, κάτι ελεεϊνά κινέζικα που ένας Θεός ξέρει τι έχουν μέσα, τα οποία ήταν εξαιρετικά δημοφιλή στα πιτσιρίκια. Οπότε άρχισαν να φωνάζουν οι γονείς, η Αυστραλία όταν δεν ξέρει τι να κάνει κλασσικά θυμάται ότι στην τελική πάντα ήταν μια αποικία για κατάδικους, και απλά τα απαγόρεψε.

Τώρα τι παίζει; Αν επιμένεις να ατμίζεις νόμιμα (γιατί το παράνομο δε σταματάει), μπορείς να πάρεις μια "συνταγή γιατρού" αλλά χωρίς να σε δει γιατρός (lol) πληρώνοντας 10 δολάρια και συμπληρώνοντας online ένα χαζό ερωτηματολόγιο, και στη στέλνουν με μέϊλ μετά από μία μέρα για να σε πείσουν ότι τη διάβασε και καλά κάποιος γιατρός. Βασικά τη δίνουν σε όλους, για "λόγους απεξάρτησης απ'το κάπνισμα" (lol) απλά πρέπει να ανεβάσεις και ταυτότητα για να δουν ότι δεν είσαι ανήλικος. Η συνταγή ισχύει για ένα χρόνο (του χρόνου θέλει άλλα 10 δολάρια), και σ'αυτό το διάστημα μπορείς να παραγγέλνεις ό,τι θέλεις από online εξειδικευμένα "φαρμακεία" (lol), τα οποία έχουν πάνω-κάτω ό,τι παίρναμε και πριν (συν μπουκάλια με χύμα νικοτίνη), αλλά λίγο ακριβότερα.

Βασικά μου το κάναν λίγο ευκολότερο γιατί γλιτώνω ταχυδρομικά από Ν.Ζηλανδία. Και οι πιτσιρικάδες;
Ε, αυτοί φαντάζομαι θα κάνουν αυτό που έκαναν πάντα: τσιγάρα και μπύρες.
Αυτά δεν απαγορεύτηκαν.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: Απαγορεύτηκαν τα ατμιστικά προϊόντα στην Αυστραλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

κόψτο
δίκιο έχεις για την υποκρισία και την ταλαιπωρία αλλά κόψτο
το μόνο πράγμα που μετανιώνω είναι οτι δεν το έκοψα νωρίτερα
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

Εδω οι νικοτινες ειναι 10μλ μπουκαλακια. Παλιοτερα πουλιοτανε στα φαρμακεια ελευθερα και πολυ πιο φτηνα συνολικα.

dna πώς τα καταφερες ρε θηριο??? Με τι κινητρο???
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

dna replication έγραψε: 22 Αύγ 2024, 16:02 κόψτο
χλωμό φίλε, δεν ξέρω ούτε έναν στην οικογένειά μου που να μην καπνίζει περίπου απ'τα δέκα μέχρι τα ογδόντα, είναι στο γονίδιό μας, εγώ είμαι ο μόνος επαναστάτης που ατμίζω και δεν καπνίζω :lol:
τουλάχιστον για κάποιο ανεξήγητο λόγο ζούμε μέχρι τα ογδόντα, χτύπα ξύλο
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μου κανει εντυπωση που στο θεμα αυτο (αποτι εχω καταλαβει τουλαχιστον) η Αυστραλια ειναι πιο συντηρητικη απο τη Νεα Ζηλανδια. Την Νο1 αντικαπνιστικη χωρα στο κοσμο (αποτι διαβαζω)
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Όλοι εκεί είναι ρατσιστές και αυταρχικοί, μακριά από αυτήν την χώρα
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Αύγ 2024, 16:16 Όλοι εκεί είναι ρατσιστές και αυταρχικοί, μακριά από αυτήν την χώρα
φιλε εχω συγγενεις στη Μελβουρνη. Αν μπρουσα να παω θα πουλαγα τα παντα και θα εφευγα για παντα. Αλλα παιζουν αλλοι λογοι.

Εντιτ: Αν και θα προτιμουσα νεα Ζηλανδια και ας μην εχω κανεναν. Και για το ηλ. τσιγαρο θα τα βολευα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Space_Passenger την 22 Αύγ 2024, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dna replication

Space_Passenger έγραψε: 22 Αύγ 2024, 16:04
το γυρόφερνα στο μυαλό μου κάποιο διάστημα αλλά δεν είχα προσπαθήσει ποτέ. Πέρασα μια γριππη με βηχα που πονούσε το στήθος όταν κάπνιζα, έμεινα 3 μέρες χωρίς τσιγάρο και λέω άντε, πάμε!
Πολύ δυσκολα και περίεργα τις πρωτες 7-10 μέρες με το στερητικό.
Δυσκολα και τους επόμενους 6 μήνες με τα cravings που γυρίζει το μυαλό σου για τσιγάρο αλλά κρατάνε λιγο 2-4 λεπτά, αν απασχοληθείς με κάτι άλλο περνάει για τις επόμενες 2-3 ώρες
Επαιρνα δυναμη από τα θετικά που ένοιωθα π.χ. για πρωτη φορά μετά απο πάρα πολλά χρόνια πρωτα κουράζονταν τα πόδια μου και μετα τα πνευμόνια μου .
Επίσης στη συγκέντρωση: ανακάλυψα οτι δε χρειάζεται να κάνεις διάλειμμα για τσιγάρο, μπορείς να δουλευεις 2 ώρες συνεχόμενα, δεν το χρειάζεσαι για να συγκεντρωθείς αλλά για να αντιμετωπίσεις το στερητικό.
Το μονο μειον οτι πήρα 12 κιλά που δε φευγουν

Τωρα πια βλέπω τους καπνιστές και καταλαβαινω τις κινησεις τους, πως ψάχνουν κάτι, πως ζητάνε διάλειμα, λιγο να καθήσουμε εδώ, νοιώθω τις χαρμάνες τους αλλά δε με αφορά πια, μονο καμμιά φιλική συμβουλή να δώσω
Άβαταρ μέλους
dna replication

Chilloutbuddy έγραψε: 22 Αύγ 2024, 16:12
dna replication έγραψε: 22 Αύγ 2024, 16:02 κόψτο
χλωμό φίλε, δεν ξέρω ούτε έναν στην οικογένειά μου που να μην καπνίζει περίπου απ'τα δέκα μέχρι τα ογδόντα, είναι στο γονίδιό μας, εγώ είμαι ο μόνος επαναστάτης που ατμίζω και δεν καπνίζω :lol:
τουλάχιστον για κάποιο ανεξήγητο λόγο ζούμε μέχρι τα ογδόντα, χτύπα ξύλο
ευχομαι να συνεχισεις και να περάσεις την παράδοση στα χρόνια αλλά θα είναι καλυτερα χρονια χωρίς τσιγάρο
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Space_Passenger έγραψε: 22 Αύγ 2024, 16:19
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Αύγ 2024, 16:16 Όλοι εκεί είναι ρατσιστές και αυταρχικοί, μακριά από αυτήν την χώρα
φιλε εχω συγγενεις στη Μελβουρνη. Αν μπρουσα να παω θα πουλαγα τα παντα και θα εφευγα για παντα. Αλλα παιζουν αλλοι λογοι.

Εντιτ: Αν και θα προτιμουσα νεα Ζηλανδια και ας μην εχω κανεναν. Και για το ηλ. τσιγαρο θα τα βολευα.
Ε καλά στην Ελλάδα μένει, λογικό, αλλά μου φαίνονται πολύ συντηρητικοί και βαρεμενοι. Καλύτερα να πας Καναδά δηλαδή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Στο έλλαδα έχουν και τα περίπτερα μαζι με κανναβινιειδη τα πάντα όλα .
ποια φαρμακεία ;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”