!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το όνομα σου ως εμπορικό σημα
Το όνομα σου ως εμπορικό σημα
https://www.iefimerida.gr/kosmos/bretan ... me-thrones
Μια Βρετανίδα ήθελε να ταξιδέψει με την 6 Χρόνη κόρη της Khaleesi στην Disneyland. Αρνήθηκαν να της βγάλουν διαβατήριο εάν δεν έφερναν την άδεια από την Warner που έχει τα δικαιώματα για εμπορική χρήση του ονόματος Khaleesi
Μια Βρετανίδα ήθελε να ταξιδέψει με την 6 Χρόνη κόρη της Khaleesi στην Disneyland. Αρνήθηκαν να της βγάλουν διαβατήριο εάν δεν έφερναν την άδεια από την Warner που έχει τα δικαιώματα για εμπορική χρήση του ονόματος Khaleesi
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Το όνομα σου ως εμπορικό σημα
play stupid games win stupid prizes
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
να πληρώσουν και όλοι οι αλβανοί, που ονομάζονται Ελβις στους απόγονους του Πρίσλευ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Φαινόμενα ύστερου καπιταλισμού.zteo έγραψε: 05 Αύγ 2024, 12:55 https://www.iefimerida.gr/kosmos/bretan ... me-thrones
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- Λίνο Βεντούρα
Μπα, φαινόμενο καθυστερημένου ΔΥ ειναιΒίνγκιλοτ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 13:14Φαινόμενα ύστερου καπιταλισμού.zteo έγραψε: 05 Αύγ 2024, 12:55 https://www.iefimerida.gr/kosmos/bretan ... me-thrones
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- hellegennes
Εντελώς όμως. Ακόμη και άσχετος ηλίθιος μπορεί να καταλάβει ότι δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα. Κανείς δεν μπορεί να κατοχυρώσει εμπορική ονομασία για οποιαδήποτε λέξη που να μην μπορεί άλλος να χρησιμοποιήσει για μη εμπορικό σκοπό. Μπορώ να ονομάσω τον γιο μου Μίκυ Μάους αν θέλω. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο υπάλληλος θα ήταν φανατικός του GoT και παράλληλα τελείως ζώον.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Αύγ 2024, 10:36Μπα, φαινόμενο καθυστερημένου ΔΥ ειναιΒίνγκιλοτ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 13:14Φαινόμενα ύστερου καπιταλισμού.zteo έγραψε: 05 Αύγ 2024, 12:55 https://www.iefimerida.gr/kosmos/bretan ... me-thrones
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ηλιθια μανα vs ηλιθιου υπαλληλου
ισοδύναμο με λαχείο.αν τους κυνηγήσει τους παίρνει τα σώβρακα
Παπαριές μαρίτσα μ'.zteo έγραψε: 05 Αύγ 2024, 12:55 https://www.iefimerida.gr/kosmos/bretan ... me-thrones
Τί σχέση έχουν τα εμπορικά σήματα με τα ονόματα σε ταυτότητες και διαβατήρια;
Να υποθέσω ότι δεν μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς άδεια από τη Nike όσες ονομάζονται Νίκη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο υπάλληλος έκανε βλακεία, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι γιατί η βλακεία του είχε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για να θεωρήσει κάποιος ότι ένα εμπορικό σήμα έχει μεγαλύτερη ισχύ και μπορεί να επιβάλλεται στα ονόματα ανθρώπων, για να θεωρήσει οτι αυτό όχι μόνο είναι λογικό αλλά και ότι όντως ισχύει, σημαίνει ότι θεωρεί απόλυτα φυσιολογική την εμπορευματοποίηση των πάντων.
Ακόμα και αν ισχύει αυτό που λέει ο Ελληγενής για φανατισμένο οπαδό, το οποίο εμένα προσωπικά μού φαίνεται περίεργο γιατί αν κάποιος είναι φανατικός του Παιχνιδιού του Στέμματος το πιθανότερο θα ήταν να ήθελε να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν πιο φιλότιμα κάποιον αλλον που μοιράζεται το πάθος του, η ουσία βρίσκεται στο ότι επέλεξε να προστατέψει ένα περιουσιακό στοιχείο μιας εταιρείας και πως θεώρησε ότι για αυτό το περιουσιακό στοιχείο τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πρέπει να έχει η εταιρεία σε οποιοδήποτε πλαίσιο και συγκυρία. Η ιδιωτική περιουσία, υλική και άυλη, πάνω απ' όλα.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- Λίνο Βεντούρα
Σωστη παρατήρηση. Έτσι είναι.Βίνγκιλοτ έγραψε: 06 Αύγ 2024, 11:59Ο υπάλληλος έκανε βλακεία, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι γιατί η βλακεία του είχε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για να θεωρήσει κάποιος ότι ένα εμπορικό σήμα έχει μεγαλύτερη ισχύ και μπορεί να επιβάλλεται στα ονόματα ανθρώπων, για να θεωρήσει οτι αυτό όχι μόνο είναι λογικό αλλά και ότι όντως ισχύει, σημαίνει ότι θεωρεί απόλυτα φυσιολογική την εμπορευματοποίηση των πάντων.
Ακόμα και αν ισχύει αυτό που λέει ο Ελληγενής για φανατισμένο οπαδό, το οποίο εμένα προσωπικά μού φαίνεται περίεργο γιατί αν κάποιος είναι φανατικός του Παιχνιδιού του Στέμματος το πιθανότερο θα ήταν να ήθελε να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν πιο φιλότιμα κάποιον αλλον που μοιράζεται το πάθος του, η ουσία βρίσκεται στο ότι επέλεξε να προστατέψει ένα περιουσιακό στοιχείο μιας εταιρείας και πως θεώρησε ότι για αυτό το περιουσιακό στοιχείο τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πρέπει να έχει η εταιρεία σε οποιοδήποτε πλαίσιο και συγκυρία. Η ιδιωτική περιουσία, υλική και άυλη, πάνω απ' όλα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- hellegennes
Σίγουρα πρόκειται για φανατικό οπαδό. Κανένας ράντομ άνθρωπος δεν θα σκεφτόταν "η Warner Bros έχει τα δικαιώματα του GoT" βλέποντας όνομα "Καλίσι". Προσωπικά ούτε που το ήξερα ότι η Warner έχει το HBO. Μόνο αποκαΐδι θα το ήξερε αυτό. Βέβαια η Warner έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μόνο, δεν έχει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της σειράς γενικά. Αυτά φαντάζομαι ότι τα διατηρεί ο Μάρτιν.Βίνγκιλοτ έγραψε: 06 Αύγ 2024, 11:59 Ακόμα και αν ισχύει αυτό που λέει ο Ελληγενής για φανατισμένο οπαδό, το οποίο εμένα προσωπικά μού φαίνεται περίεργο γιατί αν κάποιος είναι φανατικός του Παιχνιδιού του Στέμματος το πιθανότερο θα ήταν να ήθελε να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν πιο φιλότιμα κάποιον αλλον που μοιράζεται το πάθος του, η ουσία βρίσκεται στο ότι επέλεξε να προστατέψει ένα περιουσιακό στοιχείο μιας εταιρείας και πως θεώρησε ότι για αυτό το περιουσιακό στοιχείο τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πρέπει να έχει η εταιρεία σε οποιοδήποτε πλαίσιο και συγκυρία. Η ιδιωτική περιουσία, υλική και άυλη, πάνω απ' όλα.
Όσο για την παρατήρησή σου, περισσότερο πιστεύω ότι φοβήθηκε ενδεχόμενο πρόβλημα με δικαιώματα ο υπάλληλος, χωρίς να χρησιμοποιήσει το νιονιό του ότι δεν έχει καμμιά δουλειά να έχει λόγο μια εταιρεία στο τι όνομα θα έχει ένας άνθρωπος από την στιγμή που είναι το νόμιμο όνομά του.
Πιθανολογώ Ζούμερ υπάλληλος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λίνο Βεντούρα
Ε, αυτό λέει η μαύρομπογιά. Πως διακρίνεται με τι κουλτούρα έχει ποτιστεί τόσο πολύ ο εγκέφαλος ώστε να έχει αυτά τα αντανακλαστικά. Την κουλτούρα του κοπυράιτ, των πολυεθνικών κτλhellegennes έγραψε: 06 Αύγ 2024, 12:09
Όσο για την παρατήρησή σου, περισσότερο πιστεύω ότι φοβήθηκε ενδεχόμενο πρόβλημα με δικαιώματα ο υπάλληλος, χωρίς να χρησιμοποιήσει το νιονιό του ότι δεν έχει καμμιά δουλειά να έχει λόγο μια εταιρεία στο τι όνομα θα έχει ένας άνθρωπος από την στιγμή που είναι το νόμιμο όνομά του.
- hellegennes
Ναι, αλλά έχει να κάνει αυτό με την εμπορευματοποίηση ή έχει να κάνει με την βλακώδη αντίληψη νεότερων γενεών ότι όλα τα κόνσεπτ ανήκουν σε εταιρείες; Αποτυχία του εκπαιδευτικού συστήματος σε συνδυασμό με μαλάκυνση από τα πολλά σόσιαλ θα έλεγα ότι είναι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Αύγ 2024, 12:51Ε, αυτό λέει η μαύρομπογιά. Πως διακρίνεται με τι κουλτούρα έχει ποτιστεί τόσο πολύ ο εγκέφαλος ώστε να έχει αυτά τα αντανακλαστικά. Την κουλτούρα του κοπυράιτ, των πολυεθνικών κτλhellegennes έγραψε: 06 Αύγ 2024, 12:09
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,