παρατηρείτε και εσείς έναν γενικευμένο κοχλάζοντα αναβρασμό;
μέχρι και ο μπέρια που συνήθως τσακώνεται σαν βρετανός ευγενής, έχει επηρεαστεί λίγο
ψήνεστε να πάμε ενα ομαδικο καμπινγκ, σε οσους ο λογος ειναι ελλειψη παρεας; ατομα που δεν πανε γιατι περιμενουν πρωτα να διαδηλωσουν με οικονομικα ανταλλαγματα σε πορεια που ουτε ξερουν τι αφορα, εξαιρούνται δηλαδή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
τελος του καπιταλισμου ονομαζεταιλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 05 Αύγ 2024, 01:37 παρατηρείτε και εσείς έναν γενικευμένο κοχλάζοντα αναβρασμό;
μέχρι και ο μπέρια που συνήθως τσακώνεται σαν βρετανός ευγενής, έχει επηρεαστεί λίγο
ψήνεστε να πάμε ενα ομαδικο καμπινγκ, σε οσους ο λογος ειναι ελλειψη παρεας; ατομα που δεν πανε γιατι περιμενουν πρωτα να διαδηλωσουν με οικονομικα ανταλλαγματα σε πορεια που ουτε ξερουν τι αφορα, εξαιρούνται δηλαδή
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Άτομα που δεν πάνε γιατί χώρισαν για μια μέρα για μια μαλακία θες να πεις;
Θα έρθω ρε, θα έρθω και θα τον φέρω και μαζί μου.
Είμαι σίγουρη πως θα μας λατρέψεις

Θα έρθω ρε, θα έρθω και θα τον φέρω και μαζί μου.
Είμαι σίγουρη πως θα μας λατρέψεις
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Όσον αφορά την διαδήλωση, είμαι γενικά επαναστάτρια
ούτως ή άλλως θα πήγαινα γιατί δεν μου κάνει κόπος και είναι μια ώρα μετά που θα σχολάσω.
Τα λεφτά τα ανέφερα για να του τονίσω πως είναι αχάριστος επειδή σχολίασε πως είπα κατευθείαν ναι χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Ακόμα και γι' αυτό εγώ θα φταίξω όμως, ποιός άλλος
Τα λεφτά τα ανέφερα για να του τονίσω πως είναι αχάριστος επειδή σχολίασε πως είπα κατευθείαν ναι χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Ακόμα και γι' αυτό εγώ θα φταίξω όμως, ποιός άλλος
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
πρώτη ημέρα έχουμε κανονίσει δραστηριότηταCasp έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:59 Όσον αφορά την διαδήλωση, είμαι γενικά επαναστάτριαούτως ή άλλως θα πήγαινα γιατί δεν μου κάνει κόπος και είναι μια ώρα μετά που θα σχολάσω.
Τα λεφτά τα ανέφερα για να του τονίσω πως είναι αχάριστος επειδή σχολίασε πως είπα κατευθείαν ναι χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Ακόμα και γι' αυτό εγώ θα φταίξω όμως, ποιός άλλος![]()
https://www.iaveris.gr/dwrean-seminaria-iaveris
δεν πιστεύω να υπάρχει καμία αντίρρηση;
sure...
(γελώ)
(γελώ)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις