!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ήχος όταν στρίβω με φλας

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
GoBzi

ήχος όταν στρίβω με φλας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Ξέρει κανείς τι σκατά είναι αυτός ο ήχος όταν στρίβω το τιμόνι; Ακούγεται μόνο όταν έχω το φλας αναμμένο.

Με το φτωχό μου το μυαλό υποθέτω πως είναι κάποιο ρουλεμάν στον μηχανισμό του κλείνει το φλας όταν τελειώνεις την στροφή και τα έχει παίξει από την ζέστη.

https://streamable.com/eu2lym
Machine ghost

Re: ήχος όταν στρίβω με φλας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Ρελέ ειναι ,στους τερματικούς διακόπτες ,στο superb που είχα το άκουγα χειμώνα καλοκαίρι, μέχρι που το πούλησα.
Γενική αρχή: αν στο συνεργείο μιλήσεις για ασυνήθιστους ήχους, τριξίματα κλπ… ετοίμασε το πορτοφόλι σου για φυλλορροή. :a040:
Χασκογελάνε τα δάσα.
Καπετάν Μιχάλης
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης »

Δες το διαφορετικά. Το οτι το ακούς, σημαίνει οτι δουλεύει :lol:
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Machine ghost έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 17:35 Ρελέ ειναι ,στους τερματικούς διακόπτες ,στο superb που είχα το άκουγα χειμώνα καλοκαίρι, μέχρι που το πούλησα.
Γενική αρχή: αν στο συνεργείο μιλήσεις για ασυνήθιστους ήχους, τριξίματα κλπ… ετοίμασε το πορτοφόλι σου για φυλλορροή. :a040:
Superb είναι και δαύτο. Πόσο πάει το μανίκι για να αλλάξω τους τερματικούς διακοπές ή ότι σκατά θέλει αλλαγή; :p2:
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 17:40 Δες το διαφορετικά. Το οτι το ακούς, σημαίνει οτι δουλεύει :lol:
Η επαναφορά του φλας δουλεύει κανονικά. Προχθές το άκουσα πρώτη φορά και είχε φάει πολύ ήλιο εκείνη την μέρα.
Καπετάν Μιχάλης
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης »

GoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 17:46 Η επαναφορά του φλας δουλεύει κανονικά. Προχθές το άκουσα πρώτη φορά και είχε φάει πολύ ήλιο εκείνη την μέρα.
Ναι, μπορεί να έχει διασταλεί κάτι λόγω ζέστης και να βγήκε από τη θέση του. Φαντάζομαι δεν είναι ακριβή η επισκευή του (υποθέτω πως δεν χρειάζεται αναγκαστικά αντικατάσταση).
Machine ghost

Τίποτα δεν θέλει αλλαγή λέμε ούτε επισκευή ούτε ρύθμιση. Αν λειτουργεί κάτι ΔΕΝ το πειράζεις. Αν δεν έχεις αυτό το Μότο , τότε «ακόνισε» την πιστωτική σου. Βλέπω ότι ξύνεστε . Όσο για το ποσό θα κοστίσει :lol: ελεύθερη αγορά λέγεται με λίγα λόγια, όσο του λείπουν του μάστορα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Machine ghost έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 18:04 Τίποτα δεν θέλει αλλαγή λέμε ούτε επισκευή ούτε ρύθμιση. Αν λειτουργεί κάτι ΔΕΝ το πειράζεις. Αν δεν έχεις αυτό το Μότο , τότε «ακόνισε» την πιστωτική σου. Βλέπω ότι ξύνεστε . Όσο για το ποσό θα κοστίσει :lol: ελεύθερη αγορά λέγεται με λίγα λόγια, όσο του λείπουν του μάστορα.
Με το αυτοκίνητο είμαι ψείρας, δεν θέλω να ακούγεται ή να φαίνεται κάτι. Πέρσι είχα κάτι γρατσουνιές στον πίσω προφυλακτήρα από την γυναίκα μου που έβγαζε βαλίτσες και πήγα και τον έβαψα όλο. Τώρα πχ παρατήρησα στο βίντεο που ανέβασα ότι έχει ξεφτισει λίγο τοο κάλυμμα του τιμονιού στο κάτω και ψάχνω να πάρω καινούργιο. :lol:

Θα ρωτήσω τιμές εδώ όσο είμαι Ελλάδα γιατί στην αντιπροσωπεία στην Αγγλία μόνο για να στο δουν θέλουν κοντά στα 200 ευρώ + μετά ότι βγει από την επισκευή.
Machine ghost

Good luck with this.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Όπως λέμε και α σον χωρίον:
Don't fix it if it ain't broken.
:102:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Machine ghost

Big gozbi, θα πάψεις να είσαι ψείρας, όταν με το καλό αποκτήσεις παιδί και αρχίσεις να το βάζεις στο αμάξι! Αυτός ειναι και ένας από τους λόγους, που σκότωσα το δικό μου, μετά από δεκάδες βιολογικούς καθαρισμούς! :a040:
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Machine ghost έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 18:44 Big gozbi, θα πάψεις να είσαι ψείρας, όταν με το καλό αποκτήσεις παιδί και αρχίσεις να το βάζεις στο αμάξι! Αυτός ειναι και ένας από τους λόγους, που σκότωσα το δικό μου, μετά από δεκάδες βιολογικούς καθαρισμούς! :a040:
:o
Επειδη σου γρατζουνουσε το αμαξι βρε αθεοφοβε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Machine ghost έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 18:44 Big gozbi, θα πάψεις να είσαι ψείρας, όταν με το καλό αποκτήσεις παιδί και αρχίσεις να το βάζεις στο αμάξι! Αυτός ειναι και ένας από τους λόγους, που σκότωσα το δικό μου, μετά από δεκάδες βιολογικούς καθαρισμούς! :a040:
Μήπως αν το μάλωνες λίγο θα ήταν καλύτερα, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

GoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 17:11 Ξέρει κανείς τι σκατά είναι αυτός ο ήχος όταν στρίβω το τιμόνι; Ακούγεται μόνο όταν έχω το φλας αναμμένο.

Με το φτωχό μου το μυαλό υποθέτω πως είναι κάποιο ρουλεμάν στον μηχανισμό του κλείνει το φλας όταν τελειώνεις την στροφή και τα έχει παίξει από την ζέστη.

https://streamable.com/eu2lym
Δοκίμασες να μην βγάζεις φλας, δικέ μου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Machine ghost

Bazoomba έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 18:56
:o
Επειδη σου γρατζουνουσε το αμαξι βρε αθεοφοβε;
Προφανώς παραθέτεις σε λάθος άτομο.
Αν όμως αναφέρεσαι σε εμένα, δεν είχα θέμα γρατζουνιών , αλλά ΕΚΚΡΙΣΕΩΝ . :smt005: :smt005:
Χασκογελάνε τα δάσα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”