!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ήχος όταν στρίβω με φλας
ήχος όταν στρίβω με φλας
Ξέρει κανείς τι σκατά είναι αυτός ο ήχος όταν στρίβω το τιμόνι; Ακούγεται μόνο όταν έχω το φλας αναμμένο.
Με το φτωχό μου το μυαλό υποθέτω πως είναι κάποιο ρουλεμάν στον μηχανισμό του κλείνει το φλας όταν τελειώνεις την στροφή και τα έχει παίξει από την ζέστη.
https://streamable.com/eu2lym
Με το φτωχό μου το μυαλό υποθέτω πως είναι κάποιο ρουλεμάν στον μηχανισμό του κλείνει το φλας όταν τελειώνεις την στροφή και τα έχει παίξει από την ζέστη.
-
Machine ghost
Re: ήχος όταν στρίβω με φλας
Ρελέ ειναι ,στους τερματικούς διακόπτες ,στο superb που είχα το άκουγα χειμώνα καλοκαίρι, μέχρι που το πούλησα.
Γενική αρχή: αν στο συνεργείο μιλήσεις για ασυνήθιστους ήχους, τριξίματα κλπ… ετοίμασε το πορτοφόλι σου για φυλλορροή.
Γενική αρχή: αν στο συνεργείο μιλήσεις για ασυνήθιστους ήχους, τριξίματα κλπ… ετοίμασε το πορτοφόλι σου για φυλλορροή.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Δες το διαφορετικά. Το οτι το ακούς, σημαίνει οτι δουλεύει 
Superb είναι και δαύτο. Πόσο πάει το μανίκι για να αλλάξω τους τερματικούς διακοπές ή ότι σκατά θέλει αλλαγή;Machine ghost έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 17:35 Ρελέ ειναι ,στους τερματικούς διακόπτες ,στο superb που είχα το άκουγα χειμώνα καλοκαίρι, μέχρι που το πούλησα.
Γενική αρχή: αν στο συνεργείο μιλήσεις για ασυνήθιστους ήχους, τριξίματα κλπ… ετοίμασε το πορτοφόλι σου για φυλλορροή.![]()
Η επαναφορά του φλας δουλεύει κανονικά. Προχθές το άκουσα πρώτη φορά και είχε φάει πολύ ήλιο εκείνη την μέρα.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 17:40 Δες το διαφορετικά. Το οτι το ακούς, σημαίνει οτι δουλεύει![]()
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Ναι, μπορεί να έχει διασταλεί κάτι λόγω ζέστης και να βγήκε από τη θέση του. Φαντάζομαι δεν είναι ακριβή η επισκευή του (υποθέτω πως δεν χρειάζεται αναγκαστικά αντικατάσταση).GoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 17:46 Η επαναφορά του φλας δουλεύει κανονικά. Προχθές το άκουσα πρώτη φορά και είχε φάει πολύ ήλιο εκείνη την μέρα.
-
Machine ghost
Τίποτα δεν θέλει αλλαγή λέμε ούτε επισκευή ούτε ρύθμιση. Αν λειτουργεί κάτι ΔΕΝ το πειράζεις. Αν δεν έχεις αυτό το Μότο , τότε «ακόνισε» την πιστωτική σου. Βλέπω ότι ξύνεστε . Όσο για το ποσό θα κοστίσει
ελεύθερη αγορά λέγεται με λίγα λόγια, όσο του λείπουν του μάστορα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Με το αυτοκίνητο είμαι ψείρας, δεν θέλω να ακούγεται ή να φαίνεται κάτι. Πέρσι είχα κάτι γρατσουνιές στον πίσω προφυλακτήρα από την γυναίκα μου που έβγαζε βαλίτσες και πήγα και τον έβαψα όλο. Τώρα πχ παρατήρησα στο βίντεο που ανέβασα ότι έχει ξεφτισει λίγο τοο κάλυμμα του τιμονιού στο κάτω και ψάχνω να πάρω καινούργιο.Machine ghost έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 18:04 Τίποτα δεν θέλει αλλαγή λέμε ούτε επισκευή ούτε ρύθμιση. Αν λειτουργεί κάτι ΔΕΝ το πειράζεις. Αν δεν έχεις αυτό το Μότο , τότε «ακόνισε» την πιστωτική σου. Βλέπω ότι ξύνεστε . Όσο για το ποσό θα κοστίσειελεύθερη αγορά λέγεται με λίγα λόγια, όσο του λείπουν του μάστορα.
Θα ρωτήσω τιμές εδώ όσο είμαι Ελλάδα γιατί στην αντιπροσωπεία στην Αγγλία μόνο για να στο δουν θέλουν κοντά στα 200 ευρώ + μετά ότι βγει από την επισκευή.
-
Machine ghost
Όπως λέμε και α σον χωρίον:
Don't fix it if it ain't broken.

Don't fix it if it ain't broken.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Machine ghost
Big gozbi, θα πάψεις να είσαι ψείρας, όταν με το καλό αποκτήσεις παιδί και αρχίσεις να το βάζεις στο αμάξι! Αυτός ειναι και ένας από τους λόγους, που σκότωσα το δικό μου, μετά από δεκάδες βιολογικούς καθαρισμούς! 
Χασκογελάνε τα δάσα.
Machine ghost έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 18:44 Big gozbi, θα πάψεις να είσαι ψείρας, όταν με το καλό αποκτήσεις παιδί και αρχίσεις να το βάζεις στο αμάξι! Αυτός ειναι και ένας από τους λόγους, που σκότωσα το δικό μου, μετά από δεκάδες βιολογικούς καθαρισμούς!![]()
Επειδη σου γρατζουνουσε το αμαξι βρε αθεοφοβε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μήπως αν το μάλωνες λίγο θα ήταν καλύτερα, τύπε;Machine ghost έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 18:44 Big gozbi, θα πάψεις να είσαι ψείρας, όταν με το καλό αποκτήσεις παιδί και αρχίσεις να το βάζεις στο αμάξι! Αυτός ειναι και ένας από τους λόγους, που σκότωσα το δικό μου, μετά από δεκάδες βιολογικούς καθαρισμούς!![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δοκίμασες να μην βγάζεις φλας, δικέ μου;GoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 17:11 Ξέρει κανείς τι σκατά είναι αυτός ο ήχος όταν στρίβω το τιμόνι; Ακούγεται μόνο όταν έχω το φλας αναμμένο.
Dein Herz, meine Gier
-
Machine ghost
Προφανώς παραθέτεις σε λάθος άτομο.Bazoomba έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 18:56Machine ghost έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 18:44 Big gozbi, θα πάψεις να είσαι ψείρας, όταν με το καλό αποκτήσεις παιδί και αρχίσεις να το βάζεις στο αμάξι! Αυτός ειναι και ένας από τους λόγους, που σκότωσα το δικό μου, μετά από δεκάδες βιολογικούς καθαρισμούς!![]()
![]()
Επειδη σου γρατζουνουσε το αμαξι βρε αθεοφοβε;
Αν όμως αναφέρεσαι σε εμένα, δεν είχα θέμα γρατζουνιών , αλλά ΕΚΚΡΙΣΕΩΝ .
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost