!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με χακαραν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Kappa

Με χακαραν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Και δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο. Μου υπεκλεψαν στοιχεία της κάρτας μου, καποιο κωλοπαίδι μάλλον, και μου έκλεψαν 60 ευρώ από σαιτ ηλεκτρονικών καταστηματων. Μετά μπλοκαρε η κάρτα από μόνη της και πήρα και την ακύρωσα, αλλά υπήρχε και μια εκκρεμής συναλλαγή από πλαίσιο που ακυρώθηκε επίσης. Ξέρετε αν παίρνω πίσω τα λεφτα; Έκανα ήδη τη σχετική αίτηση αμφισβήτησης.

Και δεν ξερω και πώς έγινε. Δεν μπαίνω σε υποπτα σαιτς. Σε ασφαλή τσοντοσάιτ μπαίνω πάντα.
Πριν κάποιο διάστημα μου είχε σταλεί μήνυμα από ένα πανεπιστήμιο που κοιτούσα για αίτηση μεταπτυχιακού ότι είχε έλλειμμα ασφαλείας η σύνδεση σε κάποια φάση και μπορεί να υποκλαπηκαν στοιχεία μου. Αλλά πώς; Αφού δεν εχω αποθηκευμένη την κάρτα στο κινητό μου. Έχω ebanking βέβαια.
Kappa

Re: Με χακαραν

Ίσως το έστησε αυτή για να με εκδικηθεί.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

κουρασες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Kappa έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:15 Ίσως το έστησε αυτή για να με εκδικηθεί.
Προφανώς
Kappa

Ερμής έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:15 κουρασες
Ναι, κι αυτό ψέμα είναι γιατί δεν συμβαίνει ποτέ σε κανεναν :roll: Έχεις εμφανώς ψυχολογικά προβληματα λόγω εκτεταμένου διαδικτυακού ιδρυματισμου.

Ρωτάω κάτι πολύ ξεκάθαρο, έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Παίρνεις τα λεφτά πισω;
Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi »

εμ βεβαια... γτ αμα δε σε εκδικηθει με αγορες 60 ευρω, δε ξερω τι αλλο θα μπορούσε να κάνει....
τστστστστσσ....
γυναικες μλκ.....
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Ερμής έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 15:15 κουρασες
:+1: :+1:
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Kappa

Andromachi έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:21
εμ βεβαια... γτ αμα δε σε εκδικηθει με αγορες 60 ευρω, δε ξερω τι αλλο θα μπορούσε να κάνει....
τστστστστσσ....
γυναικες μλκ.....
Το ότι πάτε να ειρωνευτειτε κάποιον για κάτι που πολύ εμφανώς λέει χιουμοριστικα είναι μάλλον ντροπιαστικο για το άτομο που αποτολμα την ειρωνεία.

Στο προκειμενο έχει να απαντήσει κανείς; Παίρνεις πίσω τα λεφτά ή πλήρωσα κάνα game κάποιου κωλοπαιδου;
Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi »

Kappa έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:59
Andromachi έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:21
τστστστστσσ....
γυναικες μλκ.....
Το ότι πάτε να ειρωνευτειτε κάποιον για κάτι που πολύ εμφανώς λέει χιουμοριστικα είναι μάλλον ντροπιαστικο για το άτομο που αποτολμα την ειρωνεία.

Στο προκειμενο έχει να απαντήσει κανείς; Παίρνεις πίσω τα λεφτά ή πλήρωσα κάνα game κάποιου κωλοπαιδου;
μου φαινεται ¨Αλέξη ¨ότι δε διαβάζεις πισω απο τις λεξεις ....

Στην ερωτηση δε γνωρίζω να απαντήσω γοογλάρισε το ή τηλεφωνησε στην τραπεζα σου
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

ένα φιλαράκι, την εποχή που έβρεχε δάνεια και κάρτες, τις είχε όλες μαζεμένες σε ένα συρτάρι. τις πήρε η σύντροφος, με την οποία δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά και τις φέσωσε. συνολικά 35000 εουρος.

συνάδερφος, θηλυκού γένους, ωραιοτάτη και αρραβωνιασμένη, είχε το μπλοκ των επιταγών που το χε πάρει για τις εργασίες στο νέο της σπίτι και βρέθηκε φεσωμένη από τον αρραβωνιαστικό κατά 170,000 εουρος. ο τύπος την έκανε και για Αγγλία, ψάξε βρέστον.

ζευγάρι πελατών, δάνεισε το αμάξι στους κουμπάρους να πάνε βόλτα στην Αθήνα. στο ντουλαπάκι, είχαν την κάρτα και το πιν στους φακέλους τους.
ήρθε σε έξαλλη κατάσταση στην τράπεζα ουρλιάζοντας που χρωστούν τόσα λεφτά. πήρα την κάρτα την ξεκόλλησα από την επιστολή και τους λέω να βλέπετε εχει μπει σε ΑΤΜ. γιατί τα ΑΤΜς είναι εκτεθειμένα στις φυσικές συνθήκες και οι είσοδοι και έξοδοι τους γεμίζουν σκόνη που γδέρνει την μαγνητική επιφάνεια.

ένας νεαρός, πήγε σε μαγαζί τηλεφωνίας και μετά σε βενζινάδικο και βρέθηκε με χρεωμένη την κάρτα από σελίδες πορνό στο ίντερνετ. κάρτα που δεν την είχε πλησιάσει σε κομπιούτερ. του υπέκλεψε υπάλληλος από ένα εκ των δύο καταστημάτων τα στοιχεία και το τριψήφιο πίσω και αλώνιζε.

μπορώ να γράφω όλη νύχτα ιστορίες για αγρίους....

:lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Κάνεις αναφορά στην τράπεζα ότι δεν είναι δικές σου αυτές οι συναλλαγές.
Μου είχε τύχει να πληρώσω με πιστωτική κάρτα σε ιστοσελίδα για ξενοδοχεία, AirBnb κλπ. και είδα ότι έγιναν συναλλαγές μικρές (γιατί δεν είχε όριο η κάρτα) τις οποίες ανέφερα στην τράπεζα και τις ακύρωσαν. Μάλιστα μου είχαν τηλεφωνήσει από κάποιο ξενοδοχείο στην Αθήνα γιατί δεν πήγα. Είχαν κλείσει μια ημέρα.
Αν δεν ήταν στο όριο θα έβλεπα και άλλα. :)
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Naranjita έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 21:14 ένα φιλαράκι, την εποχή που έβρεχε δάνεια και κάρτες, τις είχε όλες μαζεμένες σε ένα συρτάρι. τις πήρε η σύντροφος, με την οποία δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά και τις φέσωσε. συνολικά 35000 εουρος.

συνάδερφος, θηλυκού γένους, ωραιοτάτη και αρραβωνιασμένη, είχε το μπλοκ των επιταγών που το χε πάρει για τις εργασίες στο νέο της σπίτι και βρέθηκε φεσωμένη από τον αρραβωνιαστικό κατά 170,000 εουρος. ο τύπος την έκανε και για Αγγλία, ψάξε βρέστον.

ζευγάρι πελατών, δάνεισε το αμάξι στους κουμπάρους να πάνε βόλτα στην Αθήνα. στο ντουλαπάκι, είχαν την κάρτα και το πιν στους φακέλους τους.
ήρθε σε έξαλλη κατάσταση στην τράπεζα ουρλιάζοντας που χρωστούν τόσα λεφτά. πήρα την κάρτα την ξεκόλλησα από την επιστολή και τους λέω να βλέπετε εχει μπει σε ΑΤΜ. γιατί τα ΑΤΜς είναι εκτεθειμένα στις φυσικές συνθήκες και οι είσοδοι και έξοδοι τους γεμίζουν σκόνη που γδέρνει την μαγνητική επιφάνεια.

ένας νεαρός, πήγε σε μαγαζί τηλεφωνίας και μετά σε βενζινάδικο και βρέθηκε με χρεωμένη την κάρτα από σελίδες πορνό στο ίντερνετ. κάρτα που δεν την είχε πλησιάσει σε κομπιούτερ. του υπέκλεψε υπάλληλος από ένα εκ των δύο καταστημάτων τα στοιχεία και το τριψήφιο πίσω και αλώνιζε.

μπορώ να γράφω όλη νύχτα ιστορίες για αγρίους....

:lol:
Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το κατάλαβα
Kappa

Τώρα οκ, έκανα πλάκα, αλλά μόλις μπηκα ebanking και ενώ τα ποσά ήταν δεσμευμενα από το κατάστημα, τώρα τα έχω χρεωθεί κανονικά και πατώντας πάνω στη συναλλαγή, είναι κατάστημα στην περιοχή της. Οκ δεν λέω ότι το έκανε αυτη, αλλά είναι περίεργη σύμπτωση.

Και γιατί εγκρίθηκαν τωρα; Εκνευρίζομαι. Τουλάχιστον αν ήταν αυτή πάει κι έρχεται, αλλά να πληρώσω το χαζοπαιχνιδι κάποιου κωλοπαιδου, με νευριάζει. Άσε που με έβαλε σε έξτρα ταλαιπωρία γιατί πρέπει να εκδώσω νέα κάρτα.
Την φόρμα αμφισβήτησης την έχω στείλει. Μπορεί να πάρει και τέσσερις μήνες μου είπαν. Σωθήκαμε. Απορώ τι σκατοσυστηματα έχουν οι τράπεζες για να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”