!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με χακαραν
Με χακαραν
Και δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο. Μου υπεκλεψαν στοιχεία της κάρτας μου, καποιο κωλοπαίδι μάλλον, και μου έκλεψαν 60 ευρώ από σαιτ ηλεκτρονικών καταστηματων. Μετά μπλοκαρε η κάρτα από μόνη της και πήρα και την ακύρωσα, αλλά υπήρχε και μια εκκρεμής συναλλαγή από πλαίσιο που ακυρώθηκε επίσης. Ξέρετε αν παίρνω πίσω τα λεφτα; Έκανα ήδη τη σχετική αίτηση αμφισβήτησης.
Και δεν ξερω και πώς έγινε. Δεν μπαίνω σε υποπτα σαιτς. Σε ασφαλή τσοντοσάιτ μπαίνω πάντα.
Πριν κάποιο διάστημα μου είχε σταλεί μήνυμα από ένα πανεπιστήμιο που κοιτούσα για αίτηση μεταπτυχιακού ότι είχε έλλειμμα ασφαλείας η σύνδεση σε κάποια φάση και μπορεί να υποκλαπηκαν στοιχεία μου. Αλλά πώς; Αφού δεν εχω αποθηκευμένη την κάρτα στο κινητό μου. Έχω ebanking βέβαια.
Και δεν ξερω και πώς έγινε. Δεν μπαίνω σε υποπτα σαιτς. Σε ασφαλή τσοντοσάιτ μπαίνω πάντα.
Πριν κάποιο διάστημα μου είχε σταλεί μήνυμα από ένα πανεπιστήμιο που κοιτούσα για αίτηση μεταπτυχιακού ότι είχε έλλειμμα ασφαλείας η σύνδεση σε κάποια φάση και μπορεί να υποκλαπηκαν στοιχεία μου. Αλλά πώς; Αφού δεν εχω αποθηκευμένη την κάρτα στο κινητό μου. Έχω ebanking βέβαια.
Re: Με χακαραν
Ίσως το έστησε αυτή για να με εκδικηθεί.
Προφανώς
Ναι, κι αυτό ψέμα είναι γιατί δεν συμβαίνει ποτέ σε κανεναν
Ρωτάω κάτι πολύ ξεκάθαρο, έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Παίρνεις τα λεφτά πισω;
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
εμ βεβαια... γτ αμα δε σε εκδικηθει με αγορες 60 ευρω, δε ξερω τι αλλο θα μπορούσε να κάνει....
τστστστστσσ....
γυναικες μλκ.....
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Το ότι πάτε να ειρωνευτειτε κάποιον για κάτι που πολύ εμφανώς λέει χιουμοριστικα είναι μάλλον ντροπιαστικο για το άτομο που αποτολμα την ειρωνεία.Andromachi έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:21εμ βεβαια... γτ αμα δε σε εκδικηθει με αγορες 60 ευρω, δε ξερω τι αλλο θα μπορούσε να κάνει....
τστστστστσσ....
γυναικες μλκ.....
Στο προκειμενο έχει να απαντήσει κανείς; Παίρνεις πίσω τα λεφτά ή πλήρωσα κάνα game κάποιου κωλοπαιδου;
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
μου φαινεται ¨Αλέξη ¨ότι δε διαβάζεις πισω απο τις λεξεις ....Kappa έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:59Το ότι πάτε να ειρωνευτειτε κάποιον για κάτι που πολύ εμφανώς λέει χιουμοριστικα είναι μάλλον ντροπιαστικο για το άτομο που αποτολμα την ειρωνεία.Andromachi έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:21εμ βεβαια... γτ αμα δε σε εκδικηθει με αγορες 60 ευρω, δε ξερω τι αλλο θα μπορούσε να κάνει....
τστστστστσσ....
γυναικες μλκ.....
Στο προκειμενο έχει να απαντήσει κανείς; Παίρνεις πίσω τα λεφτά ή πλήρωσα κάνα game κάποιου κωλοπαιδου;
Στην ερωτηση δε γνωρίζω να απαντήσω γοογλάρισε το ή τηλεφωνησε στην τραπεζα σου
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
ένα φιλαράκι, την εποχή που έβρεχε δάνεια και κάρτες, τις είχε όλες μαζεμένες σε ένα συρτάρι. τις πήρε η σύντροφος, με την οποία δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά και τις φέσωσε. συνολικά 35000 εουρος.
συνάδερφος, θηλυκού γένους, ωραιοτάτη και αρραβωνιασμένη, είχε το μπλοκ των επιταγών που το χε πάρει για τις εργασίες στο νέο της σπίτι και βρέθηκε φεσωμένη από τον αρραβωνιαστικό κατά 170,000 εουρος. ο τύπος την έκανε και για Αγγλία, ψάξε βρέστον.
ζευγάρι πελατών, δάνεισε το αμάξι στους κουμπάρους να πάνε βόλτα στην Αθήνα. στο ντουλαπάκι, είχαν την κάρτα και το πιν στους φακέλους τους.
ήρθε σε έξαλλη κατάσταση στην τράπεζα ουρλιάζοντας που χρωστούν τόσα λεφτά. πήρα την κάρτα την ξεκόλλησα από την επιστολή και τους λέω να βλέπετε εχει μπει σε ΑΤΜ. γιατί τα ΑΤΜς είναι εκτεθειμένα στις φυσικές συνθήκες και οι είσοδοι και έξοδοι τους γεμίζουν σκόνη που γδέρνει την μαγνητική επιφάνεια.
ένας νεαρός, πήγε σε μαγαζί τηλεφωνίας και μετά σε βενζινάδικο και βρέθηκε με χρεωμένη την κάρτα από σελίδες πορνό στο ίντερνετ. κάρτα που δεν την είχε πλησιάσει σε κομπιούτερ. του υπέκλεψε υπάλληλος από ένα εκ των δύο καταστημάτων τα στοιχεία και το τριψήφιο πίσω και αλώνιζε.
μπορώ να γράφω όλη νύχτα ιστορίες για αγρίους....

συνάδερφος, θηλυκού γένους, ωραιοτάτη και αρραβωνιασμένη, είχε το μπλοκ των επιταγών που το χε πάρει για τις εργασίες στο νέο της σπίτι και βρέθηκε φεσωμένη από τον αρραβωνιαστικό κατά 170,000 εουρος. ο τύπος την έκανε και για Αγγλία, ψάξε βρέστον.
ζευγάρι πελατών, δάνεισε το αμάξι στους κουμπάρους να πάνε βόλτα στην Αθήνα. στο ντουλαπάκι, είχαν την κάρτα και το πιν στους φακέλους τους.
ήρθε σε έξαλλη κατάσταση στην τράπεζα ουρλιάζοντας που χρωστούν τόσα λεφτά. πήρα την κάρτα την ξεκόλλησα από την επιστολή και τους λέω να βλέπετε εχει μπει σε ΑΤΜ. γιατί τα ΑΤΜς είναι εκτεθειμένα στις φυσικές συνθήκες και οι είσοδοι και έξοδοι τους γεμίζουν σκόνη που γδέρνει την μαγνητική επιφάνεια.
ένας νεαρός, πήγε σε μαγαζί τηλεφωνίας και μετά σε βενζινάδικο και βρέθηκε με χρεωμένη την κάρτα από σελίδες πορνό στο ίντερνετ. κάρτα που δεν την είχε πλησιάσει σε κομπιούτερ. του υπέκλεψε υπάλληλος από ένα εκ των δύο καταστημάτων τα στοιχεία και το τριψήφιο πίσω και αλώνιζε.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Κάνεις αναφορά στην τράπεζα ότι δεν είναι δικές σου αυτές οι συναλλαγές.
Μου είχε τύχει να πληρώσω με πιστωτική κάρτα σε ιστοσελίδα για ξενοδοχεία, AirBnb κλπ. και είδα ότι έγιναν συναλλαγές μικρές (γιατί δεν είχε όριο η κάρτα) τις οποίες ανέφερα στην τράπεζα και τις ακύρωσαν. Μάλιστα μου είχαν τηλεφωνήσει από κάποιο ξενοδοχείο στην Αθήνα γιατί δεν πήγα. Είχαν κλείσει μια ημέρα.
Αν δεν ήταν στο όριο θα έβλεπα και άλλα.
Μου είχε τύχει να πληρώσω με πιστωτική κάρτα σε ιστοσελίδα για ξενοδοχεία, AirBnb κλπ. και είδα ότι έγιναν συναλλαγές μικρές (γιατί δεν είχε όριο η κάρτα) τις οποίες ανέφερα στην τράπεζα και τις ακύρωσαν. Μάλιστα μου είχαν τηλεφωνήσει από κάποιο ξενοδοχείο στην Αθήνα γιατί δεν πήγα. Είχαν κλείσει μια ημέρα.
Αν δεν ήταν στο όριο θα έβλεπα και άλλα.
Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το κατάλαβαNaranjita έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 21:14 ένα φιλαράκι, την εποχή που έβρεχε δάνεια και κάρτες, τις είχε όλες μαζεμένες σε ένα συρτάρι. τις πήρε η σύντροφος, με την οποία δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά και τις φέσωσε. συνολικά 35000 εουρος.
![]()
Τώρα οκ, έκανα πλάκα, αλλά μόλις μπηκα ebanking και ενώ τα ποσά ήταν δεσμευμενα από το κατάστημα, τώρα τα έχω χρεωθεί κανονικά και πατώντας πάνω στη συναλλαγή, είναι κατάστημα στην περιοχή της. Οκ δεν λέω ότι το έκανε αυτη, αλλά είναι περίεργη σύμπτωση.
Και γιατί εγκρίθηκαν τωρα; Εκνευρίζομαι. Τουλάχιστον αν ήταν αυτή πάει κι έρχεται, αλλά να πληρώσω το χαζοπαιχνιδι κάποιου κωλοπαιδου, με νευριάζει. Άσε που με έβαλε σε έξτρα ταλαιπωρία γιατί πρέπει να εκδώσω νέα κάρτα.
Την φόρμα αμφισβήτησης την έχω στείλει. Μπορεί να πάρει και τέσσερις μήνες μου είπαν. Σωθήκαμε. Απορώ τι σκατοσυστηματα έχουν οι τράπεζες για να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Και γιατί εγκρίθηκαν τωρα; Εκνευρίζομαι. Τουλάχιστον αν ήταν αυτή πάει κι έρχεται, αλλά να πληρώσω το χαζοπαιχνιδι κάποιου κωλοπαιδου, με νευριάζει. Άσε που με έβαλε σε έξτρα ταλαιπωρία γιατί πρέπει να εκδώσω νέα κάρτα.
Την φόρμα αμφισβήτησης την έχω στείλει. Μπορεί να πάρει και τέσσερις μήνες μου είπαν. Σωθήκαμε. Απορώ τι σκατοσυστηματα έχουν οι τράπεζες για να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo