Του ζητουν λεει του λεχριτη να κολλησουν για να παιρνουν επιδομα 700 ευρω..
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... n-epidoma/

Nøel έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:03
Επειδή είμαι οροθετικός και ο τίτλος με προσβάλλει και με θίγει, έχω κάνει ήδη αναφορά. Αν δε διαγραφεί θα κινηθώ νομικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ζω έναν εφιάλτη που γίνεται ακόμα πιό δυσβάσταχτος όταν προσάπτουν τέτοιους χαρακτηρισμούς που φυσικά είναι bullying και στιγματισμός.
Πως θελεις να το λεμε φιλε?Nøel έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:03 Επειδή είμαι οροθετικός και ο τίτλος με προσβάλλει και με θίγει, έχω κάνει ήδη αναφορά. Αν δε διαγραφεί θα κινηθώ νομικά.

Ειλικρινά στο λέω, και με όλη μου την καρδιά, καλύτερα να πληρώνουμε 100 οροθετικές λούγκρες απο 1 κάφρο σαν εσένα. Αν ζήσει και μια οροθετική λούγκρα παραπάνω, θα τα βγάλουμε τα λεφτά μαςpanos291 έγραψε: 13 Ιουν 2024, 22:50 Πληρωνε μαλακα Ελληνα τις λουγκρες.
Του ζητουν λεει του λεχριτη να κολλησουν για να παιρνουν επιδομα 700 ευρω..
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... n-epidoma/
![]()
Οι πιθανότητες να κολλήσεις AIDS μέσω σεξ με κάποιον που είναι φορέας είναι 50%GoBack έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:06 Νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο να κολλησει καποιος αν ο φορεας παιρνει κανονικα τα φαρμακα που μειωνουν το ιικο φορτιο.
Είσαι πολύ καιρό διεγνωσμένος;Nøel έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:09Ζω έναν εφιάλτη που γίνεται ακόμα πιό δυσβάσταχτος όταν προσάπτουν τέτοιους χαρακτηρισμούς που φυσικά είναι bullying και στιγματισμός.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
6η δόση δοκίμασες;GoBack έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:06 Νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο να κολλησει καποιος αν ο φορεας παιρνει κανονικα τα φαρμακα που μειωνουν το ιικο φορτιο.