Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Όποιος θέλει μπορεί να κολλήσει. Για να το κανεις, θα είσαι κάνας τελειωμένος πρεζακιας, που νταξει, άλλη μια στις τόσες πολλές αρρώστιες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Nøel έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:03
Επειδή είμαι οροθετικός και ο τίτλος με προσβάλλει και με θίγει, έχω κάνει ήδη αναφορά. Αν δε διαγραφεί θα κινηθώ νομικά.
Πωωω, καλό κουράγιο ρε φίλε.
Σε τι βαθμό έχει επηρεαστεί η καθημερινότητα σου;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο να κολλησει καποιος αν ο φορεας παιρνει κανονικα τα φαρμακα που μειωνουν το ιικο φορτιο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Επειδή είμαι οροθετικός και ο τίτλος με προσβάλλει και με θίγει, έχω κάνει ήδη αναφορά. Αν δε διαγραφεί θα κινηθώ νομικά.
Ζω έναν εφιάλτη που γίνεται ακόμα πιό δυσβάσταχτος όταν προσάπτουν τέτοιους χαρακτηρισμούς που φυσικά είναι bullying και στιγματισμός.
Ειλικρινά στο λέω, και με όλη μου την καρδιά, καλύτερα να πληρώνουμε 100 οροθετικές λούγκρες απο 1 κάφρο σαν εσένα. Αν ζήσει και μια οροθετική λούγκρα παραπάνω, θα τα βγάλουμε τα λεφτά μας
GoBack έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:06
Νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο να κολλησει καποιος αν ο φορεας παιρνει κανονικα τα φαρμακα που μειωνουν το ιικο φορτιο.
Οι πιθανότητες να κολλήσεις AIDS μέσω σεξ με κάποιον που είναι φορέας είναι 50%
Ζω έναν εφιάλτη που γίνεται ακόμα πιό δυσβάσταχτος όταν προσάπτουν τέτοιους χαρακτηρισμούς που φυσικά είναι bullying και στιγματισμός.
Είσαι πολύ καιρό διεγνωσμένος;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
GoBack έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:06