Τι θα στείλετε στην Ευρωβουλή ΔΕΞΙΆ ΓΊΔΙΑ
https://twitter.com/Marka2free/status/1 ... LSdkg&s=19
Μα είναι ηλίθιοι αμόρφωτοι και χαμηλού επιπέδουπήζον bot έγραψε: 03 Ιουν 2024, 17:31 Ειπαμε, θεωρουν τους ψηφοφοφρους τους ηλιθιους..
Αυτοι ξερουν..
Είναι προαπαιτούμενο για να κατέβει με το κόμμα.
Πρώτος θα βγεί λόγω των ηλικιωμένων δεξιών προβάτων
ΟχιΣενέκας έγραψε: 03 Ιουν 2024, 17:53 Ο τρόπος που μιλάει μου σπάει τα νεύρα. Μιλάει μονίμως να σαν μιλάει σε καθυστερημένους και κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, ακόμα και για να πει καλημέρα, μου έρχεται να του χώσω μια στο κεφάλι. Just me?![]()
Σε όλους εκτός από τα ΓΊΔΙΑΣενέκας έγραψε: 03 Ιουν 2024, 17:53 Ο τρόπος που μιλάει μου σπάει τα νεύρα. Μιλάει μονίμως να σαν μιλάει σε καθυστερημένους και κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, ακόμα και για να πει καλημέρα, μου έρχεται να του χώσω μια στο κεφάλι. Just me?![]()
ηρέμησε, ηρέμησε,Σενέκας έγραψε: 03 Ιουν 2024, 17:53 Ο τρόπος που μιλάει μου σπάει τα νεύρα. Μιλάει μονίμως να σαν μιλάει σε καθυστερημένους και κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, ακόμα και για να πει καλημέρα, μου έρχεται να του χώσω μια στο κεφάλι. Just me?![]()
ήρεμος είμαι, απλά κάποιοι άνθρωποι σου βγάζουν μια πηγαία επιθετικότητα, δεν ξέρω, ίσως να είναι εξελικτικό, ίσως να είναι κάποιο ζωώδες μέρος του μυαλού που βλέπει τη φάτσα τους και φωνάζει "κίνδυνος, πρέπει να αμυνθείς". Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώenaon έγραψε: 03 Ιουν 2024, 18:27ηρέμησε, ηρέμησε,Σενέκας έγραψε: 03 Ιουν 2024, 17:53 Ο τρόπος που μιλάει μου σπάει τα νεύρα. Μιλάει μονίμως να σαν μιλάει σε καθυστερημένους και κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, ακόμα και για να πει καλημέρα, μου έρχεται να του χώσω μια στο κεφάλι. Just me?![]()
ηρέμησες; Μπράβο αγόρι μου.