Η είδηση λέει ότι ο οδηγός τσακώθηκε με μια κυρία που έχασε τη στάση της και έχασε τον έλεγχο αυτού άρχισε να τον πλακώνει στις φάπες με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 15 άτομα. Το ιντερνετ με βάση το βιντεο λέει ότι ο τύπος του φούνταρε επίτηδες(έτσι που φαίνεται)
δώστε τα φώτα σας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το φούνταρε επίτηδες ή όχι?
- Dwarven Blacksmith
Re: Το φούνταρε επίτηδες ή όχι?
Ναι.
Εγώ όταν παίζω βιντεογκέιμς είναι ο τύπος.
Εγώ όταν παίζω βιντεογκέιμς είναι ο τύπος.
-
Nero
rage quit?
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Από ότι καταλαβαίνω ίσως νομιζε ότι είχε παρεκκλίνει δεξιά όπως πήγαινε, και πήγε να το φέρει στα ίσια στρίβοντας αριστερά. Δεν είχε παρεκκλίνει όμως. Τώρα γιατί έστριψε τόσο πολύ είναι περίεργο.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Μήπως τον βρήκε στο δεξί μάτι το χέρι της γυναίκας; Μήπως οδηγώντας με ένα μάτι μπορεί να υπάρξει απώλεια προσανατολισμού;
Τέτοιοι καυγάδες δεν είναι κάτι ασύνηθες στην επαρχία της Κίνας. Μου φαίνεται υπερβολικό να σκεφτεί να αυτοκτονήσει ο οδηγός για τέτοιο περιστατικό ή να προσπάθησε να την τιμωρήσει έτσι. Βέβαια πρέπει να μάθουμε και άλλα. Αν πχ ήταν η γυναίκα του και ήταν συζυγικό καυγαδάκι αλλάζει το πράγμα.
Τέτοιοι καυγάδες δεν είναι κάτι ασύνηθες στην επαρχία της Κίνας. Μου φαίνεται υπερβολικό να σκεφτεί να αυτοκτονήσει ο οδηγός για τέτοιο περιστατικό ή να προσπάθησε να την τιμωρήσει έτσι. Βέβαια πρέπει να μάθουμε και άλλα. Αν πχ ήταν η γυναίκα του και ήταν συζυγικό καυγαδάκι αλλάζει το πράγμα.
-
Nero
Αυτό έχει και ήχο και μου φαίνεται ότι ενώ οι μελλοθάνατοι φωνάζουν και πανικοβάλλονται ο τύπος μοιάζει χαλαρός
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 193 Απαντήσεις