!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ποιό θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε..
..όταν μας την πέσουν οι τούρκοι, αν μας την πέσουν που είναι πλέον στο πρόγραμμα τους
Εγώ θα πάω να πάρω πίσω τις κότες που χάρισα
Θα κανω διακοπή ρεύματος και θα πάω στη πεθερά μου
Εγώ θα πάω να πάρω πίσω τις κότες που χάρισα
Θα κανω διακοπή ρεύματος και θα πάω στη πεθερά μου
Re: Ποιό θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε..
Θα στείλω την οικογένεια στους γονείς μου να πάνε ολοι στο χωριό
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Θα ψάξω να βρω το φύλλο πορείας για το που πρέπει να παρουσιαστώ.
Θα αγορασω 1000 σαπουνια
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- blackpaint
οταν θα το παρω χαμπαρι, θα χει τελειωσει ηδη.
Ετσι όπως είναι τα πράγματα δε νομίζω να γίνει γενική.Λευκός Λύκος έγραψε: 10 Απρ 2018, 22:06 Θα ψάξω να βρω το φύλλο πορείας για το που πρέπει να παρουσιαστώ.![]()
Ας πούμε εισαι εδώ και μπουμπουνίζουν απέναντι τουρκοι,ρώσοι κι αμερικανοι
Τουρισμος μηδέν.Εισαγωγές μαύρα, κλεινουν οι τράπεζες
Θα στείλω την ανηψιά μου στους γονείς μου να πάρουν και τ' άλλα ανήψια και την αδερφή μου να πάνε στο χωριό που δε το ' χει ούτε ο χάρτης.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Λευκός Λύκος
Θα έλεγα θα την κοπανήσω στο χωριό,αλλά είναι μισή ώρα από Τουρκία.bluerose έγραψε: 10 Απρ 2018, 22:08Ετσι όπως είναι τα πράγματα δε νομίζω να γίνει γενική.Λευκός Λύκος έγραψε: 10 Απρ 2018, 22:06 Θα ψάξω να βρω το φύλλο πορείας για το που πρέπει να παρουσιαστώ.![]()
Τουρισμος μηδέν.Εισαγωγές μαύρα, κλεινουν οι τράπεζες
Θα σου δίνω αυγά θα μου δίνεις σαπούνια
Στη μια κότα θέλω και μασάζ, το κυριότερο η ψυχραιμία, ηρεμία και τα συναφή
..αμα έχουμε νετ. Όλο και κάτι θα γίνει
Τον σταυρό μου θα κάνω και θα πάρω μια ανάσα και θα πω "δεύτε τελευταίον ασπασμόν".
Δυστυχώς, ανήκω σε κείνους που πιστεύουν ότι κατά την διάρκεια του πολέμου θα εμφανιστεί ο "αγαπούλας" και θα πρέπει να παρουμε τα όρη και τα βουνά και να ετοιμαστούμε για κάθε δυσκολία. Ίσως ένας σάκος επιβίωσης να είναι καλός για αρχή. Μετά ΜΟΝΟ ο Θεός θα βοηθήσει!
Δυστυχώς, ανήκω σε κείνους που πιστεύουν ότι κατά την διάρκεια του πολέμου θα εμφανιστεί ο "αγαπούλας" και θα πρέπει να παρουμε τα όρη και τα βουνά και να ετοιμαστούμε για κάθε δυσκολία. Ίσως ένας σάκος επιβίωσης να είναι καλός για αρχή. Μετά ΜΟΝΟ ο Θεός θα βοηθήσει!
"Άχρι καιρού..."
ΨυχραιμιαΛευκός Λύκος έγραψε: 10 Απρ 2018, 22:11Θα έλεγα θα την κοπανήσω στο χωριό,αλλά είναι μισή ώρα από Τουρκία.bluerose έγραψε: 10 Απρ 2018, 22:08Ετσι όπως είναι τα πράγματα δε νομίζω να γίνει γενική.Λευκός Λύκος έγραψε: 10 Απρ 2018, 22:06 Θα ψάξω να βρω το φύλλο πορείας για το που πρέπει να παρουσιαστώ.![]()
Τουρισμος μηδέν.Εισαγωγές μαύρα, κλεινουν οι τράπεζες![]()
Θα πας καλλικρατεια κανενα πρόβλημα
- Λευκός Λύκος
Τι να κάνω στην Καλλικράτεια;bluerose έγραψε: 10 Απρ 2018, 22:13ΨυχραιμιαΛευκός Λύκος έγραψε: 10 Απρ 2018, 22:11Θα έλεγα θα την κοπανήσω στο χωριό,αλλά είναι μισή ώρα από Τουρκία.bluerose έγραψε: 10 Απρ 2018, 22:08
Ετσι όπως είναι τα πράγματα δε νομίζω να γίνει γενική.
Τουρισμος μηδέν.Εισαγωγές μαύρα, κλεινουν οι τράπεζες![]()
Θα πας καλλικρατεια κανενα πρόβλημα
Παρέα τους Αλβανούς;
Θεωρω οτι σε περιπτωση πολεμου 1 χρυση λιρα θα ισουται με 1 σαπουνι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Όχι τελευταιον ασπασμος, όπως ξερεις τα γεγονότα λενε δε θα κινδυνεύουμε παρά μονο πεινώνταςNatasha έγραψε: 10 Απρ 2018, 22:12 Τον σταυρό μου θα κάνω και θα πάρω μια ανάσα και θα πω "δεύτε τελευταίον ασπασμόν".
Οποτε Ταις πρεσβειες της Θεοτόκου ταιριάζει καλύτερα
Και δεν αντεχω και τη πεινα, θα μου λειψουν τα τυλιχτα βύσσινο με σοκολατα και μαρσιπαν, Μπορω να περπατήσω χιλιόμετρα για να πάρω αμα αναγκαστω
Θα βαπτίσουμε τα μαρούλια σοκολάτα κουβερτούρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-