!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δύο περίεργα με κινητή τηλεφωνία cosmote

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Δύο περίεργα με κινητή τηλεφωνία cosmote

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Περίεργο πρώτο
Πάω να κάνω μία ιντερνετική αγορά με κάρτα εθνικής τραπέζης.
Δεν είχα ξανακάνει με την εθνική και αφηρημένος μάλλον ξέχασα ότι ήθελε επαλήθευση με sms και η αγορά δεν πέρναγε.
Μετά το θυμήθηκα και πάω στην τράπεζα να δηλώσω το κινητό αλλά μου λένε θες απόδειξη από το Γερμανό ότι είναι δικό σου (νέος κανονισμός).
Πάω στο Γερμανό, βάζει το νούμερο στο computer και βλέπει ότι ανήκει σε άλλον !
Μου λέει "βλέπω ένα σαν Τσχεοσλοβάκικο όνομα αλλά δεν μπορώ να στο πω".
Πάω στα κεντρικά της cosmote και τους λέω "ψάξτε να δείτε αν υπάρχει καρτοκινητό στο όνομα μου, γιατί καλά να έχω εγώ του Τσέχου, αλλά μήπως ο Τσέχος έχει το δικό μου και είναι κάποιος που τον κυνηγάει ο κοριός ;".
Ψάχνουν, δεν υπήρχα εγώ.
Εφησυχασμένος από πλευράς κοριού, πάω στο κατάστημα που το είχα πάρει το νούμερο. Είναι ένα παλιό κατάστημα για κινητά -όχι τρύπα- και μου λένε "μπα δεν θυμόμαστε !".
Ξαναρωτάω "τι πιθανολογείτε ότι μπορεί να έγινε ;", μου λένε "δεν θυμόμαστε, ότι και να σου πούμε θα σε γελάσουμε" !
Θα ζητήσω κατάργηση και νέο νούμερο μάλλον, αλλά πως έγινε αυτό το πράγμα ;

Περίεργο δεύτερο
Χτες μου χαλάει το σταθερό, έσπασε η πρίζα από ένα έπιπλο που έσπρωξα.
Αγοράζω μία πρίζα και πάω να τη βιδώσω.
Χρησιμοποιώ αυτό το "τσέχικο" κινητό για να τεστάρω αν χτυπάει το σταθερό, μου λέει το κινητό "έχετε ένα λεπτό να πραγματοποιήσετε αυτήν την κλήση". Το σταθερό δεν χτύπησε, δεν το σήκωσα.
Φτιάχνω πιό καλά την πρίζα, πάω να ξανακάνω τεστ με το κινητό και μου λέει τώρα "έχετε μηδέν χρόνο" !
Η πρίζα είχε φτιαχτεί βέβαια και ο χρόνος που μου πήρε να κάνω το καλό βίδωμα ήταν δέκα λεπτά, μεταξύ τεστ δηλαδή.
Πως χάθηκαν οι τελευταίες μου μονάδες, σε δέκα λεπτά, χωρίς να πάρω τηλέφωνο ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”